Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát kb énis eddig szeretnék eljutni, tovább már nem nagyon😊
Egyébként a guggolás és a felhúzás ki is tölti az adott edzést, csak vádlizni szoktam közben.
Mondjuk én szerencsére gyorsan regenerálódó felépítéssel rendelkezem, de cserébe lassan fejlõdök. Bár mióta rendbetettem a kajálásom, minden téren jobban teljesítek.

Gracie Barra

Énse testépítek😊 Az messze áll tõlem, inkább testépítõ/erõemelõ edzés kiegészítésként küzdõsporthoz. Bár mostanában inkább a konditeremben vagyok😊

Gracie Barra

FOXX supreme
jah és 4 X 6-8 valamikor csak 5, én inkább erõemelõs stílus felé húzok, mint testépítõs

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
72 kg hoz nem rossz ! én öö 83-4 vagyok és gugolás 120 maxom 30, de msot az hanyagolva van mert fáj a seggem..😄 rosszul érkeztem rá, a felhúzás pedig 140 széria, és 165 maxom, szerdán csináltam , hát még msot is érzem nagyon erõsen a derekam😄 de hogy együtt csinálnám...áhh😄

Ja ez a 10es széria. 1 ismétléses maxot nem szoktam. Ha 10 megy, és elég biztonságosnak érzem akkor emelek egy 10est. Szal mostanában fogok😊

Gracie Barra

72 kilómmal guggolás 100, felhúzás 110. És fejlõdök mind2õben gyorsan, szal amíg ez le nem lassul maradok is ennél az edzéstervnél😊

Gracie Barra

FOXX supreme
és mekkora súlyokat mozgatsz?

Tudom, hogy a 2 legkeményebb gyakorlat. De nekem így jött be😊 Ettõl függetlenül másnak én sem feltétlenül ajánlom.

Gracie Barra

FOXX supreme
együtt?😄 kemény vagy😄 én nem raknám egybe, egy magába is sok, fõleg ha nagyon keményen csinálom, vagy csúcsot akarok. a gugolás se piskóta már ha erõltetve van

Nálam a felhúzás a guggolással van egy napon😄 Amikor most nyár végén újra visszatértem a punnyadásból, elsõ edzéseken 10 percet feküdtem a földön mielõtt hazavánszorogtam😄
Azóta már szerencsére belejöttem😛

Gracie Barra

FOXX supreme
mint tegnap én felhúzás közbe..😄 úgy beszédültem, hogy majdnem megfejeltem az álványt😄

Csak láb?😮 Ha jól csinálod az a legkeményebb edzés😊

Amúgymeg nem az a lényeg, hogy nagy súlyt emelj, hanem hogy fejlõdj😊
EGyébként egyszer-egyszer érdemes megszakadni a max súly alatt, csak hogy szokd😊

Gracie Barra

rendben, kösz a tippeket mindenkinek, holnap meglátom, hogy fogok haladni :-)

ma csak ilyen hasas-lábas nap lesz, sajnos csak este van idõm lejutni a terembe. mondjuk mondhatnám, hogy nem érdekel, mennyit nyomok, mert látom a másikon, hogy a lába a levegõben kapál, össze-vissza csúszkál a padon miközben nyom, meg az egyik oldalt jó 10 centivel jobban kinyomja, mint a másikat, és még a tárcsa is lecsúszik.. csak jól esik, ha többel bírok valamit :-) de amúgy tény, hogy ha szép szabályosan csinálsz valamit, lehet, nem bírod annyival, de nem fog fájni mindened, meg nem néz hülyének a fél terem.. bírom azokat a kicsigyerkõcöket, akik eljönnek, felpakolják a franciarudat, aztán szépen derékból lóbálják a súlyt.. vagy csigázásnál a kezüket ki se nyújtják, csak olyan 10 centit mozgatják a súlyt, közben elõre-hátra dõlnek, remeg bele a testük.. :-)
jazzy
Szerintem egyszerûen helyesebben csinálod a gyakorlatot mint régebben, nálam speciel ez volt, egyre jobban éreztem, hogy mégis hogyan kéne normálisan fekvenyomni és kénytelen voltam lentebb venni a súlyokat mert kevesebb segédizmot használtam.
k O T T A
talán mert nem heti kétszer kéne leedzeni a tested
egy nagy izom emllé bepakolsz egy kicsit heti 4 nap(hát+mell+láb+váll) vádli has minden edzésnap mehet ha szar az alkarod arra is eddzél a bicepsz tricepszet meg bepakolod ahova tetszik csak ne bicepszezz hát elõtt és ne tricepszezz mell elõtti napon
a testépítés nem rakétatudomány
szétbombázod az adott izmot utána megfelelõen pihenteted és táplálod ennyi
edzés + kajálás +8óra alvás minimum
aki ezt nem tudja megoldani sose éri el naturálban a potenciálját ekõbb utóbb elkezd decázni meg tablettázni elhízik mint atom(mert valószínû nem tud kajálni) és megkeseredett ember lesz belõle mert h ez szar sport milyen keményen csinálta és mégis szarul nézett ki
(akinek neminge...)

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

k O T T A
nyugodtan egyél puffasztott rízst az is rízs
tömegelés ide oda a jó ch mindíg kell
pl ha édesre vágsz fogod sovány túróval összekeversz fehérjeport aztán pufirízzsel elmajszolgatod(nem olyan mint egy túrótorta meg túrórudi de a minõség számít)
az emésztési ciklusokat próbáld meg betartani kajálással 2-3 óra min szünetek legyenek

ha még jót akarsz kajálni egy amerikai fitt-tv showban láttam egy receptet
zabpehely ledarálva fehérjeport keversz hozzá és 3-4 tjásfehérjével összekevered aztán kisütöd palacsintaként -én 100g zbpehely 1kanál 100%whey proteinel szoktam csinálni
kis ízesítésnek tolhatsz bele pl fahéjat meg édesítõszert ha nem tetszik natúrban az íze
én általában ezt reggelizem

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Frayer
lehet, hogy 1. vagy ki kell pihenni magad, és mellezést ne csinálj.
2. lehet hogy jobban meg kell tanulni izolálni a mellet, és csak a mellizom elszigetetlt erejével mozgatni a nagy súlyt.
Én azt figyeltem meg ahogy nõ az ember, egyre nagyobb lesz, a felkarja karja meg a melle már alig tudja követni és inkább a hát, a láb meg egyébb részek nõnek. Biztos genetika.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Sztem vagy lelkileg nem megy, (sokan pl megijednek a nagyobb súlyhatároknál, pl 100kg), ekkor próbáld jobban felszívni magad, és hidd el, hogy kimegy a nagyobb súly is.
Másik, hogy a melled fejlõdik, de a kiegészítõ izmok, amik segítenek stabilan tartani a súlyt nem elég fejlettek, ezért a tested a sérülés megakadályozása céljából "visszafogja" magát. Többi gyakorlatnál meg a fejletlen segédizmodra kevésbé lehet szükség.
Én ez utóbbira tippelnék, úh a kiegészítõ gyakorlatokra fektess nagyobb hangsúlyt(váll, rotátorizmok, felsõhát).

Gracie Barra

FOXX supreme
pff én is😄 most kezdek új lendületbe jönni, új programot kezdtem el de úgy látszik jó lesz.

holott 30 fokos nyomásba meg még erõsödtem is, meg tárogatás is nagyon jól megy mostanába. érdekes...

Frayer
Akarom mondani, biztos azér mer nem cigizel

Frayer
Biztos mer cigizel.

hmm érdekes jelenséget tapasztaltam.. egyszerûen nem fejlõdök fekve.. fejlõdök ferdén, tárogatásban, meg minden izomcsoportra, de fekvepadon mintha folyamatosan fejlõdnék visszhafele.. pedig nem hajtom túl magam, heti 2re fogtam vissza a mellezések számát, és mégse.. ötletek? :\
FOXX supreme
de jó ! amúgy muszáj😊 van a vitaminokra . Szóval Brolly daniságot kérdeztél😄

Frayer
Az animal pakkal az a tapasztalatom hogy drága.

namégeccer 😊
aki próbált már animal pumpot, stak-et, vagy m-stak-et leírná nekem a véleményét, tapasztalatait?
köszi!
Mr Hyde
A 35 kiló az szép 😊

Én liquid L-karnitint vettem, van benne króm is, majd meglátjuk milyen lesz; még nem használtam ilyen zsírégetõ cuccokat ezelött.

Reggeli elõtt egy kapszula meg edzés elõtt 1 órával 1 kapszula 500 mg-os Scitec Carni-xbõl.

amúgy a hasazást fõleg azért csinálom, mert kb. 10 hónap alatt 35 kilót fogytam hasazás nélkül, és ezért a bõröm nagyon gusztustalanul meg van nyúlva a hasamon.

guggolásnál meg inkább a sokra megyek, nem a nagy súlyokra. szóval csinálok 1 bemelegítõsort könnyû súllyal (45) aztán 5-6 10es szériát 75-85 kg-al, aztán szépen lepakolom 45-re, és megállás nélkül, amennyi megy bele, 30-35, ahol már nagyon nem bírom, leteszem. talán hülyén hangzik ilyen kis súlyokkal az egész, de hát alig 2-3 hete kezdtem a guggolást, eleinte elég volt szabályosan csinálni párat :S
Brolly
jah értem, akkor leginkább csak a pihentetésre tudok támaszkodni😞
köszi szépen

A HIIT tréningrõl mi a véleményetek, próbálta már vki?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Mr Hyde
A hasazástól csak hasizmod lesz, zsírégetésre az nagyon gány gyakorlat, mert kevés izmot mozgat meg. A nagyobb izomcsoportokat mozgató gyakorlatokat kell elõnyben részesíteni, pl a guggolás az jó. Milyent szedsz, és hogyan? reggel? edzés elött?

jazzy
Pihentess ha fáj esetleg hiperhajlításokat próbálj óvatosan.

A Foxxnak pedig üzenem a "muszály" -ra:

Persze no offense 😊
én szedek l-karnitint mondjuk, de 1 hét alatt még szinte semmi eredményt nem láttam. pedig már minden nap hasazok, kétnaponta guggolok, minden nap aerobozok.. nembaj, majd lesz valami.. úgyse akarom 1 hónap alatt megváltani a világot, van idõm 😛
Brolly
Akkor ilyen hogy kalcium vagy vitaminok sok mindent nem segítenek mi, nah jó most lehet daniságot kérdeztem.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

FOXX supreme
pedig az nagyon megerõsíti ha jól csinálod !! amúgy pihentesd, plusz valami krém esetleg...aztán ha bírod csinálni, a felhúzásra menny rá !, jah és övet csak akkor használj ha muszály
ha feleslegesen is rajtad van hogy fogjon, akkor gy idõ után elgyengül a derekad, mert nem az izom tart hanem az öv

Brolly
Derékfájásra tudtok vmit ajánlani? felhúzást nem tudok csinálni mert annyira fáj az a rohadék, pedig övet is használok:@

FOXX supreme
én elõször lepucolnám magam, lássam mi a helyzet, aztán szép tudatosan építenék (minnél tisztábban)

de már az is jó ha minõségi kajára térsz át, és edzel, hidd el már az is hoz változást

A cigirõl...nekem sincs rá szükségem megvagyok nélküle nagyon jól, a másik hogy nem baszok el 500 ft- dobozára...és tüdõrák, egyénfüggõ valakinek úgyse lesz ha szívja valaki meg kerüli mégis...de jó hatással biztos nincs ! És mint említett higéniai okok is vannak ellene

Frayer
Szerintem dobd ki az az el karnitined az ablkon.

dik, most az okos emberek meg akarják nekem magyarázni,hogy ha nem cigizel nem kapsz tüdõ rákot és ha meg cigizel sokáig fogsz élni.
Mert minden dohányos ezzel jön hogy a xy pista bá meghalt már 20 évesen és nem cigizett, de a szomszéd jános bácsi meg még 100 évesen is szívja.
Érted.. akkor most jobb ha mindnyájan el kezdünk füstölni, ezek szerint a cigi jó tüdõrákra.

De nem azért hunyt el, mert nem dohányzott. Ha még dohányzott is volna, lehet még 5 évvel korábban történik.

Magyarul lehet nem azért halsz meg mert cigizel, de hogy jobb nem lesz tõle az tuti. Ha szerencsés vagy nincs hatás*, de ez csak a halálos ágyadon derül ki😊

* Most eltekinve attól, hogy mocskos büdös a szád/kezed, és mérgezed a környezeted is.

Gracie Barra

jazzy
Éld úgy az életed ahogy akarod.
De légyszives ne fejtsd ki itt a véleményed arról, hogy igenis dohányozni jó, ne a te példádat kövessék a fiatalabbak.
Igenis dohányozni nem jó és ha te csinálod csináld, de magadban.
Én azt mondom csináld egyszerre. Térj át a tiszta kajálásra, és láss neki a súlyzós edzéseknek. Rögtön úgyse bírnád az alacsony szénhidráttal a diétát. Egyenlõre ne a menyiséggel törõdj hanem a minõséggel. Megtanulsz idõvel diétázni félrezaba nélkül (nem két hét alatt) intenzíven edzeni, és ha már úgy érzed nem áldozat, csökkentheted a ch-t, és beiktathatsz plusz aerobot.
Mr Hyde
Sziasztok, lenne egy kérdésem.

Egy éve nem igazán sportoltam semmit, és hát néhol igencsak elkezdtem zsírosodni. Fõleg has.. :/ Elötte sportoltam, szóval egész jó testfelépítésem van, mondhatni jó alapok, és itt jönne a kérdés.

Újra elszeretném kezdeni a súlyzós edzést, de nem tudom hogy elõször zsírtégessek/fogyjak, vagy elõször erõsítsek, tömegetnöveljek. A kettõ együtt gondolom nem nagyon megy. A kajálás az rendben lenne, kiegészítõk terén fehérje, kreatin, illetve L-karnitin ami szóbajöhet. Utóbbi fõleg ügye a zsírégetéshez.

A body builder-en azt írják, elõszõr érdemes tömegetnövelni, mert a nagyobb izomtömeg aztán jobban tudja majd égetni a zsírt.

Biztos igazuk van, de én attól félek, hogyha elkezdek izmosodni, akkor a bõröm repedezni fog (nemtom mi a jó szó rá, tudjátok, vízszintes csíkok a bõr nyúlása miatt) fõleg, hogy "hízás" után vagyok, ami még csak rontana a helyzeten.

Szóval mit tanácsoltok?

Frayer
attól függ hogy mit szeretnél.. én tömegezéskor nem ennék semmi puffasztottat

zmeor
mondjuk világ életemben sportoltam...

amugy mi a véleményetek a puffasztott rízsrõl, meg a búzaszeletrõl? így unalmas perceimben szoktam rágcsálni

leszarom a konfigod...

zmeor
nemtom mennyire gáz-e! De én most 18 éves srác vagyok, és még sose cigiztem. szal még 1 slukkot sem.. ez komoly. és nem is hiányzik 😄

leszarom a konfigod...

Kjuuub
Nem csak a testépítés van a világon. Szeretem, imádom, csinálom ,de én se szeretnék versenyzõ lenni. Mellesleg a versenyzõ élet még durvább mint a dohányzás, ivás vagy a partydrogok. Szerintem mindenki ugy élje az életét ahogy jól érzi magát. Sajnos édesanyám is az egészséges életmódot támogatta (ásványvíz, reformkonyha stb.) mégis elhunyt 48 éves korában. Tüdõrákban. Pedig soha nem dohányzott.

#7700+#7703 : Köszi hogy kiálltál mellettem 😊 Elõre kurvák gangsterek 😊

Frayer
én is cigiztem régen.
a nikotin 3 napig hiányzik ha leszoksz, azt kell átvészelni
a mozdulat hiányzik sokáig, meg az a rituálé amikor cigizel , a füst kifújása ahogy fogod, a társaság mikor mentek cigizni, de nem nagy cucc
le lehet errõl is szokni mint a wc ülõke le nem hajtásáról

k O T T A
a füst méreg
az alkohol nyomorba dönt
a drog (fenti kettõ is az amúgy) meg no comment

Én is le tudtam tenni. Nekem se a cigi hiányzott úgy konkrétan, hanem a megszokás, hogy kilépek az ajtón, rágyújtok, vagy várok a buszra rágyujtok. Ma már eszembe se jut.
Persze rengeteget segített, hogy elkezdtem ezzel párhuzamosan sportolni. A gyúrás mellé pont befér, de egy jó kis futás után kifejezetten rosszul tud esni a mocskos füst, és jó érzés a tiszta oxigéndús levegõ😛

Gracie Barra

Panzermeyer
Én már pár évvel ezelõtt megtértem. A cigit igenis le lehet tenni, és csak két napot hiányzott.

mov ah,4ch int 21h end

Brolly
hát lehet😊 csak nem akartam hogy kocka egyedül érezze magát, mármint ha a káros szenvedélyt nézzük.

Aranyos ahogy mondod hogy 10 üveg sör minimum, de csak hétvégén 😊
Szerintem t is nyugodtan csöndbe maradhattál volna.