Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a guggolás és a felhúzás ki is tölti az adott edzést, csak vádlizni szoktam közben.
Mondjuk én szerencsére gyorsan regenerálódó felépítéssel rendelkezem, de cserébe lassan fejlõdök. Bár mióta rendbetettem a kajálásom, minden téren jobban teljesítek.
Gracie Barra
Gracie Barra
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Azóta már szerencsére belejöttem😛
Gracie Barra
Amúgymeg nem az a lényeg, hogy nagy súlyt emelj, hanem hogy fejlõdj😊
EGyébként egyszer-egyszer érdemes megszakadni a max súly alatt, csak hogy szokd😊
Gracie Barra
ma csak ilyen hasas-lábas nap lesz, sajnos csak este van idõm lejutni a terembe. mondjuk mondhatnám, hogy nem érdekel, mennyit nyomok, mert látom a másikon, hogy a lába a levegõben kapál, össze-vissza csúszkál a padon miközben nyom, meg az egyik oldalt jó 10 centivel jobban kinyomja, mint a másikat, és még a tárcsa is lecsúszik.. csak jól esik, ha többel bírok valamit :-) de amúgy tény, hogy ha szép szabályosan csinálsz valamit, lehet, nem bírod annyival, de nem fog fájni mindened, meg nem néz hülyének a fél terem.. bírom azokat a kicsigyerkõcöket, akik eljönnek, felpakolják a franciarudat, aztán szépen derékból lóbálják a súlyt.. vagy csigázásnál a kezüket ki se nyújtják, csak olyan 10 centit mozgatják a súlyt, közben elõre-hátra dõlnek, remeg bele a testük.. :-)
egy nagy izom emllé bepakolsz egy kicsit heti 4 nap(hát+mell+láb+váll) vádli has minden edzésnap mehet ha szar az alkarod arra is eddzél a bicepsz tricepszet meg bepakolod ahova tetszik csak ne bicepszezz hát elõtt és ne tricepszezz mell elõtti napon
a testépítés nem rakétatudomány
szétbombázod az adott izmot utána megfelelõen pihenteted és táplálod ennyi
edzés + kajálás +8óra alvás minimum
aki ezt nem tudja megoldani sose éri el naturálban a potenciálját ekõbb utóbb elkezd decázni meg tablettázni elhízik mint atom(mert valószínû nem tud kajálni) és megkeseredett ember lesz belõle mert h ez szar sport milyen keményen csinálta és mégis szarul nézett ki
(akinek neminge...)
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
tömegelés ide oda a jó ch mindíg kell
pl ha édesre vágsz fogod sovány túróval összekeversz fehérjeport aztán pufirízzsel elmajszolgatod(nem olyan mint egy túrótorta meg túrórudi de a minõség számít)
az emésztési ciklusokat próbáld meg betartani kajálással 2-3 óra min szünetek legyenek
ha még jót akarsz kajálni egy amerikai fitt-tv showban láttam egy receptet
zabpehely ledarálva fehérjeport keversz hozzá és 3-4 tjásfehérjével összekevered aztán kisütöd palacsintaként -én 100g zbpehely 1kanál 100%whey proteinel szoktam csinálni
kis ízesítésnek tolhatsz bele pl fahéjat meg édesítõszert ha nem tetszik natúrban az íze
én általában ezt reggelizem
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
2. lehet hogy jobban meg kell tanulni izolálni a mellet, és csak a mellizom elszigetetlt erejével mozgatni a nagy súlyt.
Én azt figyeltem meg ahogy nõ az ember, egyre nagyobb lesz, a felkarja karja meg a melle már alig tudja követni és inkább a hát, a láb meg egyébb részek nõnek. Biztos genetika.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Másik, hogy a melled fejlõdik, de a kiegészítõ izmok, amik segítenek stabilan tartani a súlyt nem elég fejlettek, ezért a tested a sérülés megakadályozása céljából "visszafogja" magát. Többi gyakorlatnál meg a fejletlen segédizmodra kevésbé lehet szükség.
Én ez utóbbira tippelnék, úh a kiegészítõ gyakorlatokra fektess nagyobb hangsúlyt(váll, rotátorizmok, felsõhát).
Gracie Barra
holott 30 fokos nyomásba meg még erõsödtem is, meg tárogatás is nagyon jól megy mostanába. érdekes...
aki próbált már animal pumpot, stak-et, vagy m-stak-et leírná nekem a véleményét, tapasztalatait?
köszi!
Én liquid L-karnitint vettem, van benne króm is, majd meglátjuk milyen lesz; még nem használtam ilyen zsírégetõ cuccokat ezelött.
amúgy a hasazást fõleg azért csinálom, mert kb. 10 hónap alatt 35 kilót fogytam hasazás nélkül, és ezért a bõröm nagyon gusztustalanul meg van nyúlva a hasamon.
guggolásnál meg inkább a sokra megyek, nem a nagy súlyokra. szóval csinálok 1 bemelegítõsort könnyû súllyal (45) aztán 5-6 10es szériát 75-85 kg-al, aztán szépen lepakolom 45-re, és megállás nélkül, amennyi megy bele, 30-35, ahol már nagyon nem bírom, leteszem. talán hülyén hangzik ilyen kis súlyokkal az egész, de hát alig 2-3 hete kezdtem a guggolást, eleinte elég volt szabályosan csinálni párat :S
köszi szépen
A HIIT tréningrõl mi a véleményetek, próbálta már vki?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
A Foxxnak pedig üzenem a "muszály" -ra:
Persze no offense 😊
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
ha feleslegesen is rajtad van hogy fogjon, akkor gy idõ után elgyengül a derekad, mert nem az izom tart hanem az öv
de már az is jó ha minõségi kajára térsz át, és edzel, hidd el már az is hoz változást
A cigirõl...nekem sincs rá szükségem megvagyok nélküle nagyon jól, a másik hogy nem baszok el 500 ft- dobozára...és tüdõrák, egyénfüggõ valakinek úgyse lesz ha szívja valaki meg kerüli mégis...de jó hatással biztos nincs ! És mint említett higéniai okok is vannak ellene
dik, most az okos emberek meg akarják nekem magyarázni,hogy ha nem cigizel nem kapsz tüdõ rákot és ha meg cigizel sokáig fogsz élni.
Mert minden dohányos ezzel jön hogy a xy pista bá meghalt már 20 évesen és nem cigizett, de a szomszéd jános bácsi meg még 100 évesen is szívja.
Érted.. akkor most jobb ha mindnyájan el kezdünk füstölni, ezek szerint a cigi jó tüdõrákra.
Magyarul lehet nem azért halsz meg mert cigizel, de hogy jobb nem lesz tõle az tuti. Ha szerencsés vagy nincs hatás*, de ez csak a halálos ágyadon derül ki😊
* Most eltekinve attól, hogy mocskos büdös a szád/kezed, és mérgezed a környezeted is.
Gracie Barra
De légyszives ne fejtsd ki itt a véleményed arról, hogy igenis dohányozni jó, ne a te példádat kövessék a fiatalabbak.
Igenis dohányozni nem jó és ha te csinálod csináld, de magadban.
Egy éve nem igazán sportoltam semmit, és hát néhol igencsak elkezdtem zsírosodni. Fõleg has.. :/ Elötte sportoltam, szóval egész jó testfelépítésem van, mondhatni jó alapok, és itt jönne a kérdés.
Újra elszeretném kezdeni a súlyzós edzést, de nem tudom hogy elõször zsírtégessek/fogyjak, vagy elõször erõsítsek, tömegetnöveljek. A kettõ együtt gondolom nem nagyon megy. A kajálás az rendben lenne, kiegészítõk terén fehérje, kreatin, illetve L-karnitin ami szóbajöhet. Utóbbi fõleg ügye a zsírégetéshez.
A body builder-en azt írják, elõszõr érdemes tömegetnövelni, mert a nagyobb izomtömeg aztán jobban tudja majd égetni a zsírt.
Biztos igazuk van, de én attól félek, hogyha elkezdek izmosodni, akkor a bõröm repedezni fog (nemtom mi a jó szó rá, tudjátok, vízszintes csíkok a bõr nyúlása miatt) fõleg, hogy "hízás" után vagyok, ami még csak rontana a helyzeten.
Szóval mit tanácsoltok?
amugy mi a véleményetek a puffasztott rízsrõl, meg a búzaszeletrõl? így unalmas perceimben szoktam rágcsálni
leszarom a konfigod...
leszarom a konfigod...
#7700+#7703 : Köszi hogy kiálltál mellettem 😊 Elõre kurvák gangsterek 😊
a nikotin 3 napig hiányzik ha leszoksz, azt kell átvészelni
a mozdulat hiányzik sokáig, meg az a rituálé amikor cigizel , a füst kifújása ahogy fogod, a társaság mikor mentek cigizni, de nem nagy cucc
le lehet errõl is szokni mint a wc ülõke le nem hajtásáról
az alkohol nyomorba dönt
a drog (fenti kettõ is az amúgy) meg no comment
Persze rengeteget segített, hogy elkezdtem ezzel párhuzamosan sportolni. A gyúrás mellé pont befér, de egy jó kis futás után kifejezetten rosszul tud esni a mocskos füst, és jó érzés a tiszta oxigéndús levegõ😛
Gracie Barra
mov ah,4ch int 21h end
Szerintem t is nyugodtan csöndbe maradhattál volna.