Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Najó, jó pont ha abbahagytad, de inkább még mindig szégyenld magad h hozzányúltál.
Gracie Barra
Gracie Barra
De ha van is, fogadok papucsban edzel.
A por meg csak kaja (a legjobb minõségben), az sehova sem számít.
Gracie Barra
Ahoz már mutánsnak kellene lenned.
jajj de várom már a myostatin blokkolókat.
Én is olyan leszek mint az a tehén a képeken.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Gracie Barra
Legjobb esetben is már nem kokszol. De ez az élsport jelentõs részére igaz sztem. Akár a sakkra is😊
Gracie Barra
jah tényleg, tömegelés alatt kardió, hülyeség?
Ha nem akkor heti kétszer elég 45perc gyaloglás,lassú intenzítású kocogás vagy vmi? Mert mellette heti egyszer focizok 1 órát terembe:S ha számít vmit.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
minden benne van ami kell. rádásul nem 2 hétig tart , hanem (100 kiló alatt napi egy pakk), és 44 db pakk van benne...(100 kg felett lehet 2 õt)
amino, a létezõ összes vitamin, ásványi agyagok ,nyomelemek, csont, izület erõsítõk, EFA zsírsavak, emésztéstsegítõ dolgok stb....
volt hogy neonzöldet hugyoztam tõle, szóval nem sajnálták ki belõle a cuccot😄
emellett én gyorsabban regenrálódtam, éberebb voltam, erõsebb is ( súlyt emelni nem, de pl. több ismétlést tudtam ) jobban durrantam stb...
ez egy jó alap, ez mellé veszel valami kreatint, ( attack is jó , próbáltam már, de sztem a Ce-extrem jobb, az is sciteces és olcsó ) vagy proteint, igaz cél, hogy erõ vagy tömeg...
én majd most karácsonykor😄 befektetek egy animal M stack-re, meg mellé pakk😊 azt mondta egy srác hogy nagyon meglökte õt ez, ki kell próbálnom😄
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Hogy szükséges-e a tápkieg attól függ h mi a célod. De mindenképp hasznos. Mindenképp sokat jelent, hogy a legszükségesebb idõben(edzés után) pillanatok alat eljuttatja a sejtjeidhez a tápanyagot. Nem kell hozzá legalább egy óra, míg lenyugszol, hazaérsz, megkajálsz és az még lassabban is szívódik föl. Kb ez a +20% a 80% kaja mellé.
A kokszot nem számoltam bele, az a lustadisznók és az élversenyzõk fegyvere. Te melyik vagy?😊
Gracie Barra
95 kg vagyok, és a klasszikus csirke-hal-pulyka-tojás-marha-rizs-zöldség étkeken élve elégedett vagyok a fejlõdésemmel, csak kicsit a szénhidrátbevitelt kéne visszaszorítanom. :-)
Az edzést pedig úgy csinálom, hogy hasazok minden nap, tricepszet a melles, bicepszet a hátas napokon edzem meg, hetente kétszer edzek lábra (guggolás, combhajlítás, vádli)és tényleg lejárok edzeni, ha van idõm. Ez kb. minden nap délután 2tõl fél négyig tartó idõpontot takarja 😊
Akkor ezek szerint nem muszáj tömegelésnél tömegnövelõ, elég a sima fehérje is, nah azt még akkor megnézem, 20nál nem kéne többet áldozni a kiegészítõkre persze a kaján kívül.
volumassban: 44g ch, 35g fehérje. és 20k-ért 60 adag.. szóval szerinted?😊 (a pro még nem jött ki nagy kiszerelésben)
talán még ez sem kéne neked, hanem valamijó fehérje, pl az on-tól, néhány helyen még kapni olcsóér. de a dymatize is jó lehet, a scitec 100% wp pro.
animal pump+animal pak is jó lehet
de mér, a v35 ennyire másabb, vagyis gyengébb lenne fehérje téren mint a myomax? Kreatin+Animal Pak?😊 jah Kreatinnak az Attack megfelelõ lenne?
szerintem egy fasság..
a fehérjemennyiség tisztességes, bár szvsz teljesen felesleges belõle ennyit bevinni naturálban, úgyis csak kisz@rod.
én kreatinban gondolkodnék, meg egy volumass 35-ben
Sztem ha vmit felépítesz cuccal, cucc nélkül, akkor azt naturba szinten lehet tartani, helyes kajálással meg edzéssel, bár lehet tévedek.
szh.:zabpehely,rizs ami néha barna rizs, meg hajában fõtt krumpli.
ezek mellé még zöldségnek brokkoli,spárga,kelbimbó,fejessaláta.
Az hogy mibõl mennyit mikor, azokat még most fogom megtrükközni, am 84kg vok. Ha jól számoltam akkor fehérje napi kb. 250 g kellesz, szhból meg kb. 420g.
Igazából a lassúfelszívódású szénhidrát, mint ami pl a rízsben van, energiát szolgáltat az edzéshez, hogy ne kezdjen el a szervezet izmot bontani. A gyorsan felszívódó pedig, mint pl a szõlõcukor, azért kell, hogy edzés után megdobja az inzulin szintet, ezzel segítve a fehérjeszintézist.
Az ilyen tömegnövelõ készítmények mindent tartalmaznak, de semmibõl sem eleget. sztem.
Én is szedtem régen táplálékkiegészítõket, meg volt egy szteroidos korszakom is 5-6 éve, de rájöttem hogy egyikre sincs szükség.
Igazából 5 edzés elég? Mihez? Igazából napi két edzés lenne a legoptimálisabb.
Ham ár mindenképpen szedni akarsz tápot, akkor Myomax,és igy értettem régebbi hozzászólásomat is. (#7794)
Most már évek óta nem szedek semmit 176cm vagyok 90 kiló ,és tudom hogy az nem sokat számít de büszke vagyok rá hogy 220kg-is bármikor kinyomok fekve. Álá nátur
Úgy lehet tömegelni hogy tömegnövelõ helyett csak sima proteint veszek (konkrétan amit már leírtam)?
Vagy esetleg úgy megtrükközni hogy szõlõcukrot adok hozzá a proteinhez ?
vállnál nem csinálok olyan gyakorlatokat, ahol túl nagy súllyal dolgoznék (talán csak a nyakból nyomás egykezesekkel, de ott is a magasabb ismétlésszámra törekszem) így nekem ideális mellezés után.
(ez amugy mult idõben értendõ, június óta cska messzirõl láttam termet, de januáran visszatérek😊)
Ugyan nem próbáltam még, de ha pénzed futja csinálj egy protein+myomax vásárlást.
Proteined ha nincs ne vegyél myomaxot, amellé mindenképp kell hogy legyen fehérjéd natúrban mindig nem ihatod azt mert az úgy marhadrága.. (nem azért mert nemjó csak épp aranyár..)
Láb
Bicepsz-tricepsz
Mell-vádli-has
Hát-váll
Nekem egy teljes edzés kell mellezni, utána levezetõ has meg vádli (utálok hasazni, pfujj)
Nem bírok egy kemény mellezés után más "normális" testrészt megedzeni mert besz*rok, finoman fogalmazva😊
Ha már van sejtésem a dolgokról akkoris kussolok.
Ha már úgyahogy értem a témát, és más is megerõsített már h vaslzeg igazam van, akkor talán bele merek pofázni😄
Gracie Barra
Gracie Barra
váll-kar: 3 kicsi
Végülis nem rossz, de nekem nem tetszik h egyik nap több nagysúlyos alapgyakorlat van, másik nap meg alig.
Én nagy izomcsoportonként(mell, hát, láb) bontom szét, a többit meg hozzájuk párosítom.
Gracie Barra
Am meg hidd el, költök eleget rendes kajára is.
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
mell+elsõ, oldalsó váll
hát+hátsó delta
láb
bic+tric
szerintem best..
közben meg érzés szerint vádli+has
abban nem értek egyet, hogy a tápkiegek feleslegesek de az egésznek az alapja a kajálás.
has edzéshez tudom ajánlani az arnoldos extremefitben a tölgy által leírt módszert. õ volt, hogy napi 2szer hasazott, rengeteg ismétléssel.
a következõ vásárláskor pedig a következõkre fogok költeni:
storm+shock therapy+hmb+bcaa
a vitamin pedig alap, myomax szerintem velejtõs, inkább volumass35, daily one, meg valami kreatin
Min heti 6 edzés ajánlott.