Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Nekem pl ha haverommal megyek akivel szoktam, sokkal pörgõsebb az edzés, nem bambulok el, mnert amint kész, én jövök, aztán megint õ, no pihi. Plusz látom h fejlõdik, ez motivál, ha szarul csinálom szól, ha már csak egy pici kéne h kitoljam kiordítja belõlem:)
Gracie Barra
Mindenesetre a terembe a népek 50% dumálni jár le és nem edzeni.
Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)
Egyébként meg edzél nagy súllyal, rövidebb pihenõkkel:) Amúgy inkább a gyakorlatok számát csökkentsd sztem. Lehet az túl sok. Egy full edzésnek normál pihenõkkel be kell férnie 1,5 órába. Ha felpörgeted, akkor 1-be.
Pihenõnek meg elég annyi, hogy a légzésed visszaálljon. ez alól csak 1-2 gyakorlat a kivétel. (nálam a guggolás-felhúzás-fekvenyomás trió:))
Gracie Barra
ált. ahogy észrevettem , inkább én nekem szólnak sokszor hogy gyere figyelj már légyszives, vagy stb stb...msot nem azért hogy én nagy tapasztalatos vagyok, csak ezt vettem észre
most én is heti 5-6szor edzek,de a partnereim egyre ritkábban jönnek, ha meg ott vannak, 3 óráig edzenek ilyen 10 perces pihenõkkel :-S de ha már egyedül kell majd dolgoznom megint, akkor lehet inkább kisebb súllyal, de rövidke pihenõkkel fogok 1-1.5 órás edzéseket tartani.. legalábbis egyedül meg tudom csinálni, partnerrel nem :S
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
hát ha az idõt nézzük akkor most az lesz egy jó darabig, kajálás meg majd karácsony után elválik.
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Gracie Barra
pont most vágtunk sertést, bár nem a legsoványabb hús és nem tom mi a különbség az "udvari" baromfi és az üzemi baromfi között,lehet nincs is.
más:
hétfõ: mell-bicepsz
kedd: váll-has
szerda: hát-tricepsz
csütörtök: láb-has
péntek: mell-bicepsz
szombat: hát-tricepsz
vasárnap meg pihenõnap
ez így õrültség lenne?
Azt pedig (és zöldséget) nagyáruházakban nem kapni. Ami ott van a botrányosság határán egyensúlyoz.
tehát csak is a jól bevált hentesemrõl van szó:)
Gracie Barra
Egyébként ha te csak rizst és húst eszel zöldséggel, akkor elismerem aligha vihetsz be káros anyagot a szervezetedbe :) Azonban a döntõ többség ennél változatosabban étkezik, és bizony nem mindig derül ki az ételrõl, hogy akkor az most mivel lett édesítve, milyen zsírok vannak benne stb..
Ilyen teszkós energiaitalt akkor se innék meg ha õk fizetnének nekem érte.
Húshoz mit adnának hozzá? A hús az hús.
A rizs is csak rizs.
Az ásványvíz csak víz.
A zöldség, hááát, jól megmosom, de lényegében az is csak zöldség. (ez egy másik vita)
Csak 1 dolgot eszem, amin cimke van, a tápkiegek. Abban pedig reménykedem, hisz elvileg az a célja, hogy tiszta legyen.
Gracie Barra
Majd eljön itt is az a világ és az ilyen teszkós hulladék élelmiszerekre is rá kell írni a sok káros anyagot amivel televan. Aztán nézhetnek ki fogja megvenni, hiába kerül felébe egy normálisnak...
teszkós körutamon málnás energiaital, 250 ml-ben 3 kalória, cukor nuku, 100 ml-ben 30 mg koffein, meg még taurin is van benne elég szép számmal (4 g talán?).. vettem már belõle, gondolom káros nem lesz :D
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Ha telezabálom magam valami puffasztóval (gyk. brokkoli vagy valami zöldség), akkor már két felsõ kocka egész halványan, de kivehetõen látszik a hasamon. Persze nem az a húdeszálkás valami, hanem az izom felett a kb. fél-1 centi zsír meg a lógó bõr rendezõdése, de látható..
Na, most, hogy megvan ez, mégjobban inspirál majd :D
A haverjaim kezdenek leforgácsolódni, egyre ritkábban jönnek le, egyre kedvtelenebbek. :\ Nem baj, a régi-új edzõtárs visszatért, vele jó dolgozni, mert ez nem 5 perceket pihen a gyakorlatok közt, hanem 1et se... így másfél óra alatt simán kész vagyok egy napi edzéssel, nem rohadok ott 2.5-3 órát, mint régebben :) Meg nagyon jól tud kiabálni is, hogy kimenjen a súly ;-)
Csak szerintem jobb, a rövidebb, intenzívebb edzés.. jobban elfáraszt, több idõd marad egyéb dolgokra (suliban pl. most 1-2 tárgyat eléggé lerontottam.. fel kéne hozni), meg a víz is jobban fog folyni rólad, ami kellemes érzéssel tölt el ^^
Én ezt nem értem. Érdekes módon mások olyan jól megtudják ezt oldani.
Számomra olyan ez mintha reggelire búzakorpát ennék sovány túróval, délben drága csirke mellet rízzsel, olaj nélkül sütve persze, só nélkül, fûszerek nélkül. Minden nap futnék 2 órát a margit szigeten, és mikor este hazaérek az egészet elbaszom egy jó nagy sajtos, zsíros pizzával, hozzá fél liter kóla, 2 db hamburger és egy kis cupákos kolbász.
Aztán másnap elmondom,hogy milyen egészségesen élek, és hogy milyen jó nekem.
http://csuknorisz.mybrute.com
és elvittem õt párszor edzeni.. persze 70 perc edzésbõl 10 perc átöltözés 10 perc visszaöltözés 20 perc cigiszünet, 15 perc pihi és 15 perc munka.. Amikor egyik edzésen megjegyeztük, hogy ez így nem jó, mert ide edzeni jár az ember, besértõdött és hazamentszépen..
Ööö amúgy egy rossz szavam nem lehetne róla, mert kibára imádom, meg minden, de csak egy személyes példát írtam le :\
Egyébként ez egy általános tendencia. az alacsony árakat keressük és ez sokszor lényegesen fontosabb kritériumnak bizonyul, mint az élelmiszer minõsége, tápértéke. Ez testépítõkre is igaz, minden szart megvesznek a "fehérje az fehérje" alapon..
A gyerekek meg felnéznek a cigizõ társukra mert hogy az olyan felnõttes. LOL Céltudatosan élni, tudatosan étkezni nem nevezhetõ felnõttesnek, ezt meglett emberek nem képesek elérni, bemész a kocsmába, az emberek a világukról nem tudnak élnek napról napra ennyi.
Jó lenne ha inkább ezt az életmódot preferálnák a gyerkõcök, cigizni, inni, könnyebb mintha fõznél magadra.
Szerintetek miért nem élnek egészségesen az emberek? És miért bomlasztják magukat tudatosan?
Az nem érdekel hogy valamibe meg kell halni :)
Gracie Barra
Amúgy tesiórán tiszta poén guggolni.. nincs se keret, se öv, a tanár felteszi a hátadra a rudat, azt szóljon :-) Annyira imádom, mikor én, a tesibõl egész évre 100%-osan felmentett gyerek a tanár szeme láttára testsúlyával szériákat guggol végig ;-)
Anyám is kegyesen bánik velem, megtanított pár fasza kaja elkészítésére, aminek nagoyn örülök. Sõt, annak is, hogy nem tart a családban senki hülyének a kaja miatt, hanem ahogy észrevettem, õk is egyre inkább áttérnek erre a kajálásra.. Azért van az,hogy negyed kiló kenyér nálunk 4 embernek elég egy hétre,máshol meg egy ember egy nap többet eszik :D
Gracie Barra
most megint kis súllyal lassan húztam és tartottam a súlyt.. így szerintem sokkal fárasztóbb mint nagy súlyt húzni lendületbõl, meg dobálni és lóbálni :\
ja meg kezdek erõsödni lelkileg :D tegnap mikulásra kaptam vagy 10 csokit, azt elosztogattam az osztályban, amúgyis kommersz volt :D de kaptam 1 rakat narancsot-mandarint-almát is, ez azért jobb minõségû cukorka :P
Gracie Barra
Gracie Barra
még egy kép:D

jah és mi van abban a vödörben, az a kréta vagy mi?

kéne egy hét pihi, valami ütõsebb izületi javítóval egybekötve...csakhát pénz meg az idõ, az nincs:D
szoval most ilyen számomra nyalánkságokat csináltam, mert az alapgyakorlatokat tolom mindig, próbáltam most pár újdonságot.. azért az alapgyaksik (tárogatás, fekvenyomás, ferdenyomás, szûknyomás, nyomás vállból etc...) most is megvoltak, csak úgy éreztem, hogy ki kell próbálnom azokat is, amiket a 'nagyobbaktól' látok.. :D