Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gracie Barra
Gracie Barra
jah és még annyit hogy ha hajnalba benyomok egy adag fehérjét, akkor azt bele számoljam az elõzõ napi fehérje adagba vagy az már a következõ napi f. adaghoz kell számolni, vagy egyikhez sem?:D
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
bár.. ma reggel ettem egy túrórudit :\ fog ez így menni?
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Gracie Barra
mov ah,4ch int 21h end
leszarom a konfigod...
Gracie Barra
Gracie Barra
Nálam tegnap ugyanez jött elõ a suliban, rosszul lettem, de gondolva a tesómra szépen hazafutottam, mielõtt komoly baj lett volna.. hát lett, amint hazaértem.. szép véreseket hánytam, aztán már a saját lábamon se bírtam megállni.. kidõltem, és egészen mostanáig ágyban voltam.. eléggé zavaró volt, mert most meg már mintha semmi bajom nem lenne, apám (ki orvos) csodálkozott is, hogy mindenféle pirula, injekció nélkül így összekapartam magam..
Most reggel hogy lementem a konyhába, az elsõ kérdésem az volt hozzá "Apa, szerinted nálam tegnap elég erõs volt az izom leépítés?" mondja "hát nem tudom, az a rángatózás amit órákig csináltál a takaró alatt elég aerob mozgásnak tûnt számomra, szerintem a zsírt égetted inkább.."
Csak most kétségbe vannak esve ezek az orvos szülõk, hogy ma reggelire is pufirizst ettem 5 tojásfehérjével.. õk ragaszkodnak a háztartási keksz-pirítóskenyér kombóhoz, de én azoktól vagyok rosszul.. amúgyis tegnap délután kettõtõl egészen ma reggel hatig ágyban voltam, enni se tudtam túlzottan, ma reggel kifejezetten jól esett egy normális étek..
De mostmár minden jó, csak félek, hogy pénteken mehetek oskolába, egész féléves töri anyagból témazárót írni :D
De amúgy szerintem sokkal-sokkal jobb így enni... nem elég, hogy finomabb, egyedibb, de egészségesebb is :)
Mijen jó hogy büszkék lehetünk a táplálékainkra amit megeszünk, lassan már kaphatóak lesznek ételhez is díszláncok, hogy az élelmesebje a nyakába akaszthassa a tízóraiját.
Bûszkén mutogatva ezzel a hierarchiában elfoglalt pozicióját az iskolában, míg mások éheznek a reformoktól, addig õ büszkén mutogathatja a szalámis szendvicsét, mert õ ezt is megteheti.
Isten ne adja hogy megérjük ezt a kort.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
ismerõs, amikor a kreatin kúra közepén voltam, és vittem ott bekevertem, megittam, erre : jaj de sinter vagy menny má, szedjed csak a szarokat majd beledöglesz, meg adjál már belõle milyen, hiába magyaráztam hogy semmi értelme, nekem meg nincs meg a napi gramm adag ami bekell vinnem, ha õ megissza, de neki kell...szóval ismerõs
kismûanyagdobozka elõ, kanál elõ, csirkerizszöldség falatozni kezd.. a reakciók:
"mit csinálsz? adjál csak.. ez finom.."
"jóétvágyat"
"te vagy már egy nyomorék"
"ez mi bazdmeg? ezt te kajának nevezed?"
utóbbi reakció egy olyantól jött kinek kezében büszkén feszült a vajasszalámissajtos zsemle, amire õ büszke volt.. kérdeztem..
"és a tiéd kaja?" mondja "igen mert energiát és erõt ad".. meg zsírt is, de az mindegy :)
hülyeség papucsban edzeni, nemtudom hogy birnék a súllyal hátralépni az álványtól, ha közbe a papucs össze vissza van a lábam alatt...
én hagyományos sport cipõbe nyomom, erõsen megkötve, (de nem úgy hogy elszorítson) csak fogja a lábad, stabil legyen, ne mozogjon..
a zokni meg sztem mindegy hogy van:)
Gracie Barra
Gracie Barra
Nekem bevált, szerintem ti is edzetek papucsban. Nyáron mivel izzad a lábatok, vegyetek fel bakancsot.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Pénteki erõltetõ nap, mell-kar program, na edzés elõtt próbáljunk egy Animap Pump-ot...vártam vele egy jó 25 percet, de ami utánna volt....úgy felvoltam pörögve, nem bírtam leülni, folyton mozogtam, nyomtam fekve, ( + 10-15 kg hozott nekem !!!! )és felkeltem a padról, már azon voltam hogy megint nyomjak, egyszerûen....ziháltam, minden, ROBBANT :DD
Ami van a sciteces no burst, az is jó, de az ehez képest sehol sincs....
ma felkeltem, szétvagyok szakadva, amit edzettem, mindent érzek, minden fáj:D
ha tehetitek próbáljátok ki.
már egy jóideje kínaiban eszem, mert a sulinktól nincs messze és nem is drága annyira.. aztán anyám szólt hogy nyílt egy kínai itt a házunkhoz közel..
hát mondom kipróbálom.. vettem kukoricás rízst..és hát olyan szar vlt hgoy dobtam ki a 10. percben.. . pedig a sulinál tök finom..itt meg szar volt.
Aztán maradt a jól bevált rízs+májas hús
leszarom a konfigod...
Asszem kénytelen leszek beszerezni pár mûanyag dobozkát, ha ilyen fullbádis és fullfinom kaját a suliban is élvezni akarok.
Gracie Barra
kétszóban: elégedett vagyok ! :-)
Húhh.. valami c vitamint fogok nyomni, mert olyan szar idõ van :O bár szoktam edzés után inni egy c vitaminos pezsgõtablettát, de hát ki tudja mi van abban : D viszont finom.. :)
Csak könyörgöm.. tegnap megkértem, ne készítsen tejberizst, mert az a gyengém.. erre ma reggel egy friss adag fahéjasan.. igaz, hogy ált. 100 gr rizsbõl készíti, cukor meg ilyesmik nélkül, de utálom, hogy ellenállok a csokinak, tortának, sütinek, alkoholnak, de ennek az egynek nem tudok :D pedig dirette kértem, hogy ne legyen, erre :-)
brutális nap volt, a fekvenyomást hagytam utoljára, mondanom sem kell, hogy kevesebbel ment csak :)
Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)