Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Merem remélni, hogy egy pillanatig sem gondoltad komolyan ezt a kérdést:D

Gracie Barra

47%ban az elõzõ napihoz számít, 38%ban a következõ napihoz. 10% elveszik, a maradék pedig Jay Cutlerben szintetizálódik újra.

Gracie Barra

Brolly
jah értem, ízre nekem 8, bár az igaz hogy "kényelmetlenebb" megenni...
jah és még annyit hogy ha hajnalba benyomok egy adag fehérjét, akkor azt bele számoljam az elõzõ napi fehérje adagba vagy az már a következõ napi f. adaghoz kell számolni, vagy egyikhez sem?:D

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

állítólag teljesen lényegtelen, mert ugyanaz a kettõ, de azért jobb szerintem a sima rizs ízre.. :\
én a kórházba szerettem volna menni egy mérésre, de nem mentem, most meg már kb. magamnak is tudom a változást figyelni.. vagyis a hasam kb. (tükörbõl :D) pont olyan, mint a fórum fejlécén lévõ hölgynek.. persze ez nem elégséges, de elõbb, vagy utóbb megszerzem azt, ami jó :P

bár.. ma reggel ettem egy túrórudit :\ fog ez így menni?
Brolly
A pufirizs mennyiben helyettesítheti a sima rizst tömegelésnél, vagy mind1?

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

jazzy
Ha impedancia ha nem, ugyanakkora baromságot adnak ki ha már egy kicsit is eltérsz az átlagtól.
FOXX supreme
Én nemtudom hogy milyenek ezek a gépek, azt tudom, hogy ha én pontos adatot akarok, elmegyek egy kórházba, vagy klinkára és ott megmondják pontosan... egyik haverom cukorbeteg lett, és hát volt rajta súlyfelesleg is, neki a kórházba csináltak pontos eredményt, vizsgálaton.

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Így már egy árnyalattal jobb. És a nagy mindentmérõgépek ahol egy kart kell megszorítani? Az is impedanciát mér? Vagy simán csak hog ymilyen erõsen szorítjuk, és ha nagyon, akkor izmosak vagyunk, nem zsírosak?:)

Gracie Barra

Panzermeyer
Én úgy tudom, h ezekre mezítláb kell ráállni és impedancia alapján mérnek. De mást mérnének reggel, és mást este, ha meginnál egy pohár vizet, akkor is mást. Ezek reggel éhgyomorra adhatják a "legpontosabb" mérési értéket, de az analóg zsírmérõ eszközöknek a nyomába sem érnek. Szerintem amolyan "jó ez parasztnak tanyára" szerkezetek ezek.

mov ah,4ch int 21h end

Brolly
hát én a metroban vettem, a testsúlyt azt tól méri, vis össze hasonlítottam sima analóg mérleggel, ugyanazt mutatta, de akkor jól döntöttem hogy nem hittem neki a testzsírszázalék számításnál, thx:)

zmeor
azt észrevettem hogy a digitális mérlegek rendszerint kevesebbet mutatnak mint a rendes analógok.. teszteltem múltkor van 6 ot :D

leszarom a konfigod...

amúgy túl sok ment mostanság az edzésrõl, kajáról.. de pl. ti hogy próbálkoznátok meggyõzni valakit, akitõl többszázfényévre van az edzés, vagy a normális kajálás, hogy azért valamit kéne kezdeni magával ilyen téren, mert kezd nagyon elszabadulnI? :)
Semennyire. Kb azt mondja meg, hogy a te súlyodnak és magasságodnak megfelelõ nagyátlagnak mennyi. nagyátlag meg ugye még csak nem is sportol:) VörösZolinak verseny elõtt lehet kiírná h 40%:D

Gracie Barra

öhhh állítólag ilyen mérleget a lidlben lehet kapni, de én nem hinnék neki semmiképp sem, mert ez így már gyanús :\ testkompozíciót mérni csak súlyból meg életkorból szvsz hülyeség :\
Brolly
Az ilyen digitális mérlegnek mennyire lehet hinni, mármint ami testzsírszámolást illeti, meg kell adni a magasságot, életkort+testsúlyt és kiadja a teszsír%ot, de nem tom hogy most mennyire hiteles ez:S

Te ez már beteges:D Senkit nem érdekel miért hánytál véreset, csak és kizárólag az, hogy mennyi izmot vesztettél?:D:D:D

Gracie Barra

Az öcsém vasárnap egyik percrõl a másikra csak rosszul lett, hányni kezdett, meg rángatózni, és napokig ki volt ütve, még most is..

Nálam tegnap ugyanez jött elõ a suliban, rosszul lettem, de gondolva a tesómra szépen hazafutottam, mielõtt komoly baj lett volna.. hát lett, amint hazaértem.. szép véreseket hánytam, aztán már a saját lábamon se bírtam megállni.. kidõltem, és egészen mostanáig ágyban voltam.. eléggé zavaró volt, mert most meg már mintha semmi bajom nem lenne, apám (ki orvos) csodálkozott is, hogy mindenféle pirula, injekció nélkül így összekapartam magam..

Most reggel hogy lementem a konyhába, az elsõ kérdésem az volt hozzá "Apa, szerinted nálam tegnap elég erõs volt az izom leépítés?" mondja "hát nem tudom, az a rángatózás amit órákig csináltál a takaró alatt elég aerob mozgásnak tûnt számomra, szerintem a zsírt égetted inkább.."

Csak most kétségbe vannak esve ezek az orvos szülõk, hogy ma reggelire is pufirizst ettem 5 tojásfehérjével.. õk ragaszkodnak a háztartási keksz-pirítóskenyér kombóhoz, de én azoktól vagyok rosszul.. amúgyis tegnap délután kettõtõl egészen ma reggel hatig ágyban voltam, enni se tudtam túlzottan, ma reggel kifejezetten jól esett egy normális étek..

De mostmár minden jó, csak félek, hogy pénteken mehetek oskolába, egész féléves töri anyagból témazárót írni :D
Magnumrolcsi
Elmennek ezek a jó büdös .... oda.

Hát nálam is volt, aki meg akarta kóstolni, de tõle a múltkor még a szendvicset is dugni kellett, mert nagyon szereti a pácolt csirkemellet :D

De amúgy szerintem sokkal-sokkal jobb így enni... nem elég, hogy finomabb, egyedibb, de egészségesebb is :)
jazzy
Nekem mindig azt mondták, hogy fúúú ez nagyon jól néz ki, ez marhajó kaja, volt erõd reggel fõzõcskézni?, megkóstolhatom? :)
Frayer
lol, ez nagggyon lol, halálközeli élményem van ebben a topkban mostanában.
Mijen jó hogy büszkék lehetünk a táplálékainkra amit megeszünk, lassan már kaphatóak lesznek ételhez is díszláncok, hogy az élelmesebje a nyakába akaszthassa a tízóraiját.
Bûszkén mutogatva ezzel a hierarchiában elfoglalt pozicióját az iskolában, míg mások éheznek a reformoktól, addig õ büszkén mutogathatja a szalámis szendvicsét, mert õ ezt is megteheti.
Isten ne adja hogy megérjük ezt a kort.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

FOXX supreme
ne is foglalkozz ilyenekkel:)

ismerõs, amikor a kreatin kúra közepén voltam, és vittem ott bekevertem, megittam, erre : jaj de sinter vagy menny má, szedjed csak a szarokat majd beledöglesz, meg adjál már belõle milyen, hiába magyaráztam hogy semmi értelme, nekem meg nincs meg a napi gramm adag ami bekell vinnem, ha õ megissza, de neki kell...szóval ismerõs

Na ma megtettem, sokkoltam a világot! :)

kismûanyagdobozka elõ, kanál elõ, csirkerizszöldség falatozni kezd.. a reakciók:
"mit csinálsz? adjál csak.. ez finom.."
"jóétvágyat"
"te vagy már egy nyomorék"
"ez mi bazdmeg? ezt te kajának nevezed?"

utóbbi reakció egy olyantól jött kinek kezében büszkén feszült a vajasszalámissajtos zsemle, amire õ büszke volt.. kérdeztem..
"és a tiéd kaja?" mondja "igen mert energiát és erõt ad".. meg zsírt is, de az mindegy :)
jazzy
learn to irónia :)
FOXX supreme
:)

FOXX supreme
ha a zoknit felhúzod a nyakadig, attól miért lennél erõsebb?:D

hülyeség papucsban edzeni, nemtudom hogy birnék a súllyal hátralépni az álványtól, ha közbe a papucs össze vissza van a lábam alatt...

én hagyományos sport cipõbe nyomom, erõsen megkötve, (de nem úgy hogy elszorítson) csak fogja a lábad, stabil legyen, ne mozogjon..

a zokni meg sztem mindegy hogy van:)

Amúgy kurva annyát a gyógyszertáraknak, hogy kb 10g a max aszkorbinsav amit kiadnak. A többit csak receptre. Beszarok, mintha morfiumot kértem volna:D A sót mérnem receptre adják, ha 5 csipetnél többet kérek?:D

Gracie Barra

Persze lányoknak kötelezõ a magassarkú, fõleg guggoláshoz:D

Gracie Barra

jazzy
A papucsra!
miért hálisten? szerintem jo dolog papucsban edzeni, fõleg ha zoknit is veszel hozzá. Egy jó 10-15%ot dob a teljesítményen, fõleg ha a zoknit még jó magasra fel is húzod, mondjuk térdig, akkor 20% is jöhet, és ez még semmi. Ha olyan kesztyûzoknid van, hogy minden lábujjnak külön kis része van, az 23, ha tangapapucsod is, akkor már 25%os teljesítménynövekedést jelent a következõ gyakorlatoknál: guggolás, kitörés, vádli, felhúzás, mellre felvétel..

Nekem bevált, szerintem ti is edzetek papucsban. Nyáron mivel izzad a lábatok, vegyetek fel bakancsot.
FOXX supreme
hát van egy kettõ, de nálunk hálisten ez nincs elterjedve

Ja amúgy nálatok milyen a papucsban edzõk aránya?:) 90%-tól kevesebb? :O
Mhosah Myth
Én a NO-Xplode-al voltam ugyanígy, de majd ha tehetem ezt is kipróbálom... :)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

FOXX supreme
csak azt vettem be egyedül, edzés elõtt egy 25 percel...semmi mást mellé, és áhh nagyon feldobott:D

Brolly
"csak" a Pumptól?<#wow2>

FOXX supreme
hohóóó gyerekek..:D

Pénteki erõltetõ nap, mell-kar program, na edzés elõtt próbáljunk egy Animap Pump-ot...vártam vele egy jó 25 percet, de ami utánna volt....úgy felvoltam pörögve, nem bírtam leülni, folyton mozogtam, nyomtam fekve, ( + 10-15 kg hozott nekem !!!! )és felkeltem a padról, már azon voltam hogy megint nyomjak, egyszerûen....ziháltam, minden, ROBBANT :DD

Ami van a sciteces no burst, az is jó, de az ehez képest sehol sincs....
ma felkeltem, szétvagyok szakadva, amit edzettem, mindent érzek, minden fáj:D

ha tehetitek próbáljátok ki.

zmeor
kukpricás, húsos rízst

leszarom a konfigod...

zmeor
hát én meg úgy jertem hogy:
már egy jóideje kínaiban eszem, mert a sulinktól nincs messze és nem is drága annyira.. aztán anyám szólt hogy nyílt egy kínai itt a házunkhoz közel..
hát mondom kipróbálom.. vettem kukoricás rízst..és hát olyan szar vlt hgoy dobtam ki a 10. percben.. . pedig a sulinál tök finom..itt meg szar volt.
Aztán maradt a jól bevált rízs+májas hús

leszarom a konfigod...

Ja amúgy ma szépen elkezdtem párolni a rizst, és eszembe jutott, mi lenne, ha szépen belepárolnék egy kis mexikói zöldségkeveréket. Hát tettem szépen bele, megcsináltam a párlatot, és iszonyat finom, fõleg a jó kis halackával ami még van lenn.

Asszem kénytelen leszek beszerezni pár mûanyag dobozkát, ha ilyen fullbádis és fullfinom kaját a suliban is élvezni akarok.
Nekem már nem is esik jól, ha bûnözök:D

Gracie Barra

Nekem meg itt áll a polcomon két csomag belgian és három hónap alatt csak 3 darabot ettem meg belõle.

na elégedett vagyok a maiakkal.. mármint, nem volt semmi félrezabálás, se csoki,se túrórudi.. kibontott szép merci az asztal közepén, tömegelõ öcsém jóízûen falatoz.. én meg inkább pároltam zõccséget meg ettem hozzá rántotthúst, mirõl gondosan lepucoltam a paniert..

kétszóban: elégedett vagyok ! :-)
Brolly
1,5 óra hmmm... nekem az a min. max. egy 2 óra sajnos, de nekem a rendezkedéssel megy el az idõ, gépet "összehegeszteni", súlyokat cserélni az egykezesen, bár végülis a pihenõ idõ azzal megy el, de nem panaszkodom inkább:)

na.. ma is sikerült másfél óra alatt leedzenem.. ha egyedül csinálom a gyaksikat, akkor megy :-)

Húhh.. valami c vitamint fogok nyomni, mert olyan szar idõ van :O bár szoktam edzés után inni egy c vitaminos pezsgõtablettát, de hát ki tudja mi van abban : D viszont finom.. :)
Frayer
<#eplus2>

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

FOXX supreme
tesztel hogy mennyi akaraterõd van:D<#eplus2><#hehe>

na sütöttem pulykát.. elmosogattam.. anyámnak egy szava nem lehet! :-)

Csak könyörgöm.. tegnap megkértem, ne készítsen tejberizst, mert az a gyengém.. erre ma reggel egy friss adag fahéjasan.. igaz, hogy ált. 100 gr rizsbõl készíti, cukor meg ilyesmik nélkül, de utálom, hogy ellenállok a csokinak, tortának, sütinek, alkoholnak, de ennek az egynek nem tudok :D pedig dirette kértem, hogy ne legyen, erre :-)
nálunk ez fõleg csütörtökre érvénes, mert délutáni ora miatt csak este tudok menni edzeni, és csak röhögést hallok, meg beszélgetést, nyögéseket nem :D

brutális nap volt, a fekvenyomást hagytam utoljára, mondanom sem kell, hogy kevesebbel ment csak :)
Akkor biztos a hely a tré ahová járok :) Itt rengeteg melós jön (ahogy én is) 5 órakkor meló után legtöbbnek nincs kedve komolyan edzeni inkább csak dumálni egyet a haverokkal. És mégse a kocsmában ülnek hanem konditeremben ez már jót tesz a lelküknek. Ha a te cimborád segített, akkor ok, de mondom én több pofázást látok lent mint edzést. pl 10 másodperc nem telik el úgy hogy valaki ne nyerítve röhögjön fel..

Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)