Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval, hetek óta napi kb. 1500-2000 kaloria közt eszek.. nem is hetek, hónapok óta.. pénteken becsúszott pár "szemét" kaja (protein szelet, aminostaros müzliszelet) amin annyira nehezen tettem túl magam, hogy minden más ch-t megvontam.. tegnap meg egész nap 2 pufirizsnyi (lap.) ch-t vittem be..
mert hülye vagyok, tudom.. valószínüleg az anyagcserém se kicsit van lelassulva.. szóval, szerintetek mehet most pihiidõben egy naagyon nagy ch betöltés? mert én bírom ezt az alacsony kaloriás-ch-s étrendet, de ha nem sok értelme van ennyi ideig csinálni, és kell pár nap anyagcsere visszaállítás, szénhidrát visszatöltés a jobb eredményekért, akkor bevállalok párat :-\
ja, még1szer, nem lebaszni,tudom idióta vagyok, de sztem aki volt már rohadtul dagadt (30%nyi testzsír környékin) és onnan csinált viszonylag emberi formát, az nehezen nyeli le, hogy most egy rövidtávú kihagyást kell tennie a hosszabb távú eredményekért..
vagy ez az anyagcsere visszaállítás, szénhidrát visszatöltés csak a tesztoszeronos nemzet idiótasága ? :)
az aztán a strand fazon <#vigyor2>#vigyor2>
leszarom a konfigod...
Gracie Barra
Ott is csak akkor ha minden gram zsír számít a bõr alatt.
Azaz versenyre készülsz.
A strand fazonhoz nem kell anyira erõs diéta hogy csak nátrium mentes vízzel vihesd be a port.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Gracie Barra
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Gracie Barra
Gracie Barra
de én imádom a joghurtot-túrót-wheyprot összekutyulni, pufirizsre ráhajítani.. az a reggelim :'(
de ez a power protein egy kis kávéval, picike vízzel, édesítõtabival meg két kanál epres joghurttal összetúrva.. hát ez ütõsen bejövõs ízre :-\ de állagra kajakra olyan mint egy süti, amit mindig süt anyám karácsonykor, csak ebbe nincsenek mogyoródarabkák..
ehh édesszájú errefele valaki :-\
Gracie Barra
Egy két napot szánj rá hogy erõsen belenézel a témában az alábbi lapokon.
Tudom, tudom, te nem akarsz annyira izmos lenni mint arni, te csak egy szolid izmot szeretnél meg egy kis súly gyarapodás.
Csakhát hogy 1 kiló massza felpakolása a helyes arányban olyan komoly feladat,hogy vannak akik sírva fakadnának ettõl, ha azt kötelezõ lenne csinálni. Olyan nehéz lesz hogy beszarsz, nehogy azt hidd hogy csak úgy lazán fel lehet pumpálni az izmokat, bazz, nem tömlõ van a karunkban.
ALAPISMERETEK!
http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45
itt találod.
2. olvass el mindent a body.builder.hu-n, és a tesztoszteron.hu-n
3. ha ezek megvoltak, kérdezhetsz:) Amíg az . pont nincs meg, semmiképp.
Gracie Barra
örömmel látom h egészen komoly topik van itt a témában. legalább segítséget kérhetek :)
szóval apukámtól örököltem, hogy nagyon vékony testalkatú vagyok, nem is szeretnék én egy nagydarab állat lenni, csak szimplán izmosabb.
szóval mindenféle tanácsnak, étrendnek, edzéstervnek örülnék.. illetve ha valaki véletlenül tud egy megfizethetõ (értsd: egyetemistáknak és nem vérprofiknak is elérhetõ árú) helyet a 10. kerületben pesten az maga lenne a zisten :D
elõre is köszi
football without ultras is nothing
Érzed hogy valami nem a régi.
Gracie Barra
+1, mert a 3.on elmentem lábedzésre:D
Gracie Barra
Kb, vagy 7 éve semmilyen olyan betegségem nem volt amivel orvoshoz kellett volna mennem.
Azért 2-3 évente bejön egy két napos orfolyás prüszkölés de semmi több.
Én nem azt az animal pakkot szedem, azért az túlzás, elég a szolidabb daly one is az universáltól.
A túl sok vitamin nem hasznosul jobban, sõt. De ha kilószám eszed sem lesz bajod belõlle, fõleg a vízben oldodó vitaminoktól nem.
Gracie Barra
de mostmár esküszöm itthon maradok és pihenek! suliba se tok menni, legalább a shop builder csomagját át tudom ma venni ^^ egy kis kalcium-magnézium, cink, multivitamin, egy gurtni, egy vödör fehérje ss egy.. alpha burn.. amit lehet jobb lenne nem beszedni.. :-S
sajnos kell rendelni, mert ott a hat kilos wheypro.. én egy nap iszok.. ha edzésnap, 2 turmixot, ha pihis, 1et.. szal elég lenne fél évig kb.. de a kisöcsém edzésnapon 8at, azon kívül hatot iszik.. miért? mert nem szereti a húst.. se a tejtermékeket.. egyedül a nutellás kenyeret és a halrudacskákat..
bár most mesélte h a teremvezíre 18 ezerér osztogatja a hat kilos wheyprokat.. szép és jó árak ezek, cask sajnos a kis hülyét költekezésre ingerlik.. a múltkor is szuper ajánlatban 2000ért kapott egy doboz hemoNO-t.. csak tudnám, neki minek az -.-
A kedvencem az volt, hogy a húsra vegyek ilyen szószokat, és akkor kevesebb húst kell vennem:D Nakössz, sokat érek vele. Ráadásul a szósz van olyan drága, mint a hús:D
Gracie Barra
Zabpehely a plusban, lenmagolaj a bioboltban, mi más kellhet még?:)
Nálam amúgy úgy megy, hogy kifizetem a számlákat, megveszem a kaját, plusz az edzést kifizetem. Eddig nincsen megalkuvás. És ha marad (szerencsére persze h marad:P) akkor jöhet 1-1 buli is:)
Gracie Barra
Mert sosincs sehól belõlle.
A másik meg mindenkinek arra van pénze amire összegyüjti.
mondtam anyámnak tegnap h úgyis megy bevásárolni, vegyen már zabpelyhet, mert olcsó azt kéne, hogy tudjak majd palacsintát sütni. nem vett,mert nem talált, mondtam, hogy majd akkor én ma veszek, a bíldingbótban 150 forintba kerül negyed kiló..
erre nem megvett fél kiló zablisztet béres alesszandra pofájával 1200 forintér? amikor megjegezhtem, hogy enyhén hülyeséget csinált, még õ állt nekem, hogy én szórom a pénzt, ezt is miattam vette meg, mit pofázok, et cetera et cetera.. ohh igen, szórom a pénzt, holott cottage-t v túrót is cask akkor veszek, ha le van árazva, nem iszok, nem cigizek...
de mondjuk.. megszoktam már.. oszttársam szerint kulák pöcs vagyok h van pénzem egy vödör whey prora, õ meg egy kilós volumass 35 prot akar egy hónapra beosztani.. múltkor elmentem már vele inni 1et, azt õ a nagy hívogatásokban 10ezret kõtött el egy éj alatt, én meg 2000et (gecidrága hely volt)..
azért írtam ezt le, mert sokak szerint ez drága dolog meg nem ér meg ennyit, meg gazdagok mókája..
holott egy átlagember is elkölt ennyi pénzt, csak másba öli bele.. valamint, a szemét kaja sem olcsóbb, pl. mennyi is egy liter tej? na, apám egy nap két literrel iszik.. és még a protein drága haha...
egy fej vöröshagyma amúgy a legjobb:P
Gracie Barra
Nem tudom ti hogy szoktátok én kicsi olajon megfuttatom a rizst utána felöntöm 2x annyi vízzel. ( 1 "egység" rizs 2 "egység víz") Tehát pl 1 2 decis pohár tele rizzsel akkor ahhoz 2x2deci víz.. és voila nekem nem szokott száraz lenni nagyon jól csúszik.
nekem a csirke szárazságával van bajom, de ált sikerül puhábbra elkészíteni.. nem mindig.. de 1 kis zöldség mindig segít csúszni.
Nekem mostmár tényleg komoly problémákat jelent a napi 400 g rizs megevése. Esetleg valami fûszertipp, vagy trükk? Ha voltatok már hasonló cipõben...
Sajnos a krumpli sem jó alternatíva, mert azt még gyorsabban megunja a "belügyminisztérium", mint a rizst. Gondoltam arra, hogy csinálok mellé paradicsomos csípõs szószt. A lisztet kávédarálóval ledarált zabpehelyre cserélném, az esetleges cukor helyett pedig édesítõt raknék bele. A kérdés az, hogy a zabpehely ugyanúgy be fogja-e sûríteni, mint a liszt - tapasztalata van valakinek ezen a téren? Nem akarok fölöslegesen szart kotyvasztani.
mov ah,4ch int 21h end
Szóval csuklószorító magába, újbaakasztós és az nélküli között nincs sok különbség, max. annyi hogy ami beakasztható azt könnyebb felfenni szorosan.
Zabpehelyliszt, protein por, durvára õrölt lenmag, (néha egy kis kókuszreszelék), pici fahéj és annyi tojásfehérje, amitõl elég híg lesz, ha kevesebbet raksz bele, akkor ki lehet sütni ún. "gyúrós fánknak" <#hehe>#hehe>
Csirkemell nélkül nincs élet!
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Gracie Barra
Amire figyelni kell, hogy a pizza tésztát te készítsd el vagy kukorica lisztbõl vagy olyan lisztbõl ami nincs finomítva. Ha nem lehet kapni.
A másik amire figyelni kell a sajt, egyetlen olyan sajt van amiben 5% zsír van és 35% fehérje, ez egy sovány óvári sajt, netrõl lehet is rendelni :P
A másik meg füstölt pulyka hús, ez helyettesíti a sonkát, nincs nagy különbség. Jó fûszerekkel ésszre sem lehet venni hogy nem full zsíros zsírdagasztó ételt eszel, nagyon finom.
Kecsap helyett meg piaci paradicsom pürét használj. Komoly antioxidáns forrás.
Én még egyenlõre alapszinten járok. Hétvégén nyakonöntöttem a husit jókis szószokkal:P Tudom nem épp diétás kaja a szósz, de marhafinom, és megéri, ha azt nézzük, hogy máskülönben megunom a sima csirkét, és ha meg is utálom, akkor komoly bajok lesznek.
Gracie Barra
Hozzávalók:
1 kisméretû hagyma
1 sárgarépa
egész fahéj (szerintem az õrölt is jó)
szegfûszeg (3-4 szem)
babérlevél (1-2 levél)
malabár-kardamóm
Na ezeket szépen beledobáljátok a vízzel felengedett csirkére, és alágyújtotok.
Ez a malabár-kardamóm szerintem nálunk nem könnyen beszerezhetõ (én magam pl sosem hallottam még róla), ezért megkérdeztem tõle, h milyen ízû, amire azt felelte, h csípõs. Én ezt akkor egy csípõs paprikával helyettesítettem, de meglehet a szemes bors is lehet ugyanilyen jó megoldás. Az illata nagyon tetszett, amikor fõtt, és szerintem ízre is jó volt. Mikor rákérdeztem a srác azt mondta, h sót ne tegyek bele, de én mégiscsak szórtam bele vegetát :P
Az új és érdekes ízekkel kísérletezõknek ajánlom próbálják ki.
mov ah,4ch int 21h end
Kínai kukorica leves.
Kicsit csípõs. kicsit sûrû de nagyon jó, és ami fõ, jó minõségû étel ami finom. Tojásos étel, pár tojást így is be lehet vinni, változatosság képpen.
Hozzávalók:
1 l csirkeleves (lehet kockából), 30 dkg morzsolt kukorica (mirelit), 4 tojás, 2 evõkanál kukoricakeményítõ 1 csokor újhagyma, 2 evõkanál fehér ecet, só, fehér bors, szezám- és chiliolaj.
Elkészítés:
A kukoricát a levesben megfõzzük. A tojásokat lazán felverjük, és keverés közben a forró leveshez adjuk. Ecettel, fehér borssal, sóval ízesítjük.
Tálaláskor apróra vágott zöldhagymát, pár csepp szezám- és chiliolajat keverünk hozzá.
Több féle recept is van, de én ez alapján szoktam.
Gyakorlatilag olyan mintha ennél kevés húst kevés zöldséget és meginnál hozzá 2L vizet. Ennyi. Ha valaki emellett meg tudja enni (persze ezt beleszámolva) azt a mennyiségû kaját amit kell akkor tökéletes.
-varrd föl
-varrasd föl az üzletben (ahol én vettem volt rá lehetõség, ne kérdezd hol)
Gracie Barra
Gracie Barra
én ált. vasárnap rákényszerülök csalni, szombati akciózás miatt:S
tényleg, muter mindig ki van akadva hogy levest egyek már, azt miért nem szokott senki enni?
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Szóval csak ha kénytelen vagyok, pl hazalátogatok szüleimhez 1 napra. De akkoris törekszem h jót egyek.
Gracie Barra