Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha gyorsan eszel, több fér beléd, mivel a test késleltetve válaszol, hogy már tele van.
Na eközött kell egyensúlyozni. 20 perc alatt azért mindenképp érdemes végezni.
Ha pedig diétázol, és vissza kell fogni a zabálást, akkor pedig épphogy lassan kell enni.
Gracie Barra
Ti mennyire figyeltek oda arra, hogy milyen gyorsan toljátok be a kaját? Én sajna megszokásból gyorsan szoktam megenni, de próbálok most minnél lassabban darálni.
A másik hogy bal oldalt a csípõm enyhén nyilal ha ránehezedem, ez mitõl lehet, guggolás közben nem fáj, akkor még övet se kell használni, de mikor itthon vagyok folyamatosan adja:S
A 2008as Ironman végeredményéhez mit szóltok, sztem Dexter megérdemelten gyõzött, Melvin Anthony helyezésén meg csodálkoztam, hisz olyan magabiztosan állította hogy nem lesz ellenfele és hogy gyõzni fog...
1 Dexter Jackson
2 Phil Heath
3 Kai Greene
4 Branch Warren
5 Silvio Samuel
6 Gustavo Badell
7 Toney Freeman
8 Melvin Anthony
9 Johnnie Jackson
10 Desmond Miller
"Kiskapu a rendõrségi pontrendszerben" ---><#eljen>#eljen>
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Az egyéb edzés,ami gondolom kb az aerob (vagy lehet intervallumozni stb...), az emberfüggõ. van akit nagyon visszafog, van aki mellette is simán fejlõdik.
Én pl heti 2-3 egyéb edzést tartok hetente (box pl), mégis jól fejlõdök, bár még viszonylag kezdõ vagyok.
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Kukorica kását.
Ami nem is hülyeség kaja, 10 % körül van a protein és 60 % on a Ch a kukorica darában.
Az nagyon jó, csak alig marad el a rízs 70 es ch jától.
Csakhogy a rízs sokkal laktatóbb.
Tömegnöveléskor szerintem is sokkal jobb a kukorica kása, meg egyéb kukorica darából készíthetõ ételek, pl túrós, szilvás gombócok, napi egy kiló és teli bendõvel csak úgy nõsz mint a bomba (itt, atombomba gomba).
Mostantól ha lesz rá igény rakok be ide ilyen kis idézeteket az IGAZI galaxis utikalauzból.
------------
Kiskapu a rendõrségi pontrendszerben
------------------------------------
Ha valaki nem céges autóval jár, akkor érdemes valaki olyan családtag nevére íratni a jármûvet, akinek nincsen jogsija. Ha kijön a papír, hogy "Na ki vezette a jármûvet?", akkor elég annyit mondani, hogy nem õ, mivel a saját családtagjára senki sem köteles terhelõ vallomást tenni. Persze a büntit akkor is ki kell pengetni, de a pontot
nincs kinek odaadni...
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Az edzésterv egyébként minden esetben nagyjából ugyanaz. A kaján és kicsit a kardión múlik, hogy nõsz, vagy szálkásodsz. Tehát lõdd be a napi kalóriaszinted egy olyan értékre, ahogy azért növekedsz, de nem túlsálgosan zsírosodsz. tehát valahova egy szálkásító és egy tömegnövelõ étrend közé. Ezt ki kell tapasztalni, hogy neked pontosan hol is az optimális. Csak ne felejtsd el, vagy az izom jön föl, vagy a zsír megy le. Kettõ együtt nem.
De egy teljes tömegnövelõ-szálkásító ciklus mindenképp jobb eredménnyel fog járni a végére, csak közben leszel zsírosabb.
Gracie Barra
JoJo
Tudják hogy ehez ez kell, nincs mese.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
amúgy csináltunk 1szer egy videót.. volt egy üres kalinkás üvegem, abban víz, azt ilyen bbtv-sen "edzés elõtt vagyunk fél órával-kitölt egy felest, lehúz-már nálam vannak az edzéshez szükséges eszközök-lehúz még1felest" persze csak víz volt az üvegben, de azért aranyosan sikerült 😊
Na.. apám meg akar ölni a csirkehús és zöldségek szaga miatt.. anyám meg meg akarja ölni apám és engem is, mert szerinte mindketten gusztustalan és büdös kajákat eszünk, én hányok apám kajáitól, a tesóm meg leszarja, neki csak rizs kell, azt csá 😊 ez a család a tökéletes hely az életre ^^
Hú ezt a logikát azt hittem lehidalok.
A zsír meg zsírlipidekké alakul amit a zsír sejtek közvetlenül felvehetnek.
Ha a legjobbra törekszel akkor aerobozz reggel. De edzés után mindenképp kajáld magad tele még ha menned is kell aaerobozni..
Csak azért nem szoktam edzés elõtt enni, mert tele gyomorral nehéz.
Gracie Barra
szóval kell az a fehérje, nem, nem dobja az meg úgy a vércukrot, h katasztrófálisan kéne felfognom, ugye? : )
amúgy tudom, hogy bárhun utánanézhetnék ennek, de most így jött ki a lépés :S
http://csuknorisz.mybrute.com
Jó ötlet, ha keményen dolgozol, jövõ (2009) nyárra jól fogsz kinézni😉 (én 2006 tavaszán kezdtem az edzést, persze elején idiótán, de most kezdek jól kinézni)
Ha tényleg ez a cél, hogy "nyárra jól nézz ki", el se kezd, mert ez életforma, egy-egy ilyen kampánnyal nem lehet semmit elérni semmilyen sportban sem.
Persze a semminél sokkal jobb ezis.
A turmix nem csalás, hanem az optimális tápanyagbevitel része.
3x edzés jó, sokkal több nem is kell. Max 4.
Futás után is igyál, mert futás közben épülnek le az izmok, és a turmix segít megtartani.
Edzés után minden CH-t elnyel a kiéhezett szervezet, nem nagyon rakódik le.
Gracie Barra
Nekem ugyan ez volt a hátammal, nem is nagyon van hátam, sokáig nem is tudtam ráfeszíteni.
Az agynak tudni kell ,hogy milyen jeleket küldjön és hova, ezt meg kell tanulni, de van ilyen.
http://csuknorisz.mybrute.com
Aszittem azt írod majd hogy fogyasztanál ilyen oxi-metholont is.
Nagyon általános amit leírsz, tömegnövelés.
Menj az alapismeretekhez és gyere vissza, ha nem értesz valamit.
Tanuld meg kezelni a kalória táblázatot, tanuld meg hogyan kell étkezni, keress pénzt az elégséges táplálkozáshoz, keress jó minõségû olcsó húst, olyan boltot ahól jó árban lehet vásárlni.
Sok csirke pulyka rízs, tészta, halacska.
most kezdenék el újra kondizni, meg egészséges életet felvenni és hogy nyárra ki is nézzek valahogy, egy kicsit csalnék is, azaz innék ilyen turmixot.
Meg is vettem már a Volumass 35-öt, de nekem az eladó azt mondta, hogy minden nap kell innom. Én viszont nem akartam minden nap edzeni, csak heti 3x kondi (hétfõ, szerda, péntek) valamint kedden és csütörtökön futás. Én azt hittem elég csak a kemény "gyúrás" után inni. Nem lesz baj abból, ha én simán futós napokon is fogyasztom? Nem fog inkább zsír keletkezni rajtam izom helyett?
Egyébként régen már kondiztam, akkor is ilyet ittam, de csak mindig edzés után. Mondjuk annyira szerintem nem is volt látványos a javulás.
Gracie Barra
Talán ha nem másodkézbõl vennéd, hanem egybõl a gyártótol.
Cégkatalógust fellapozzuk és telefonon utána járunk neki.
Ha valaki talál 2 ezer ft környékén tiszta proteint akkor az szójjon 😊
Gracie Barra
én azért kérdezõsködni fogok, hogy itt a környékünkrõl honnan lehet szerezni 😊
hól lehet kapni azt a zsákos tojás fehérje port? és mennyiért?
azt én is vennék
Gracie Barra
Ezen kívül minnél több "szabad testes" , mint pl. húzódzkodás
csak én szeretek "változatosan" enni, minnél többfajta fehérjébõl, keverten.
mostan annyi változtatás lesz még, hogy a reggeli pufirizsszeletek helyett pufibúzát tolok majd, mert nem is annyira szar az összetétele, meg hát jó néha váltani.
Bandeenak:
hát, szerintem kétszer tizenöt perc az már egész induló alap egy aerobhoz.. azért 20-20 már jobb lenne 😊
látom a neved, aláírásod, ez alapján állapítom meg,hogy jófej vagy, szóvla nem akarlak átbaszni Veres Testvér. Ettõl függetlenül lehet hülyeséget mondtam 😊
amúgy köszi a tanácsokat.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Alapgyakorlat. Nagyjából amiket nagy súllyal csinálsz😊
Guggolás, felhúzás, fekvenyomás, vállbólnyomás, húzódszkodás, döntött törzsû evezés.
És ezzel kb le is fedtük az összes izomcsoportot.
Zsírégetés pedig a kajától függ.
Gracie Barra
Lábedzés?
Mi bajod a porokkal? A fehérjépt nem szedni, hanem enni kell, ez nem gyógyszer😊
Gracie Barra
Gracie Barra
intenzitás ne legyen egybõl max, szoktasd a tested, de nem kell elóvatoskodni sem😊
edzeni edzel, szal sztem nyugodtan meet a rendes kaja. Ha tömegnövelni akarsz, tömegnövelõ kaja természetesen😊
Gracie Barra