Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Ez igen jó ötlet nekem tetszik! Hírezõnek szívesen beszállnék én is 😊
szerintem itt nem lesz nehéz összehozni néhány embert. Ha kell akár én is😄

Gracie Barra

Frayer
igen igen, jó lenne
Megg ide felülre valahogy tehetnénk linket az oldalra, a topik maradna, a web oldal meg a topik együtt mûködnének.
Ha meg elég jól megnõne a látogatotsága még pénzt is hozna nekünk.
Én megcsinálnám az egészet, tecnikailag, csak jó lenne pár emberke aki cikkezne is, a legegyszerûbb az lenne ha komoly helyekrõl, angol irodalomból átvennénk olyan anyagokat amire mindenki bológat, és ha kell kiegészítenénk, majd tálalnánk a web oldalon.
Persze nem ilyen wordpress gányra gondoltam, hanem egy dinamikus php oldalra.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

FOXX supreme
mostantól csak egy link lenne a FAQ😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Nem hülye 5let😊
Nem kéne mindenkinek ugyanazt folyton elõlrõl elmondani😄

Gracie Barra

Frayer
Azon gondolkoztam,hogy már elég nagy a topik, már 2001 óta fen van tartva, minden nap van benne új bejegyzés, és már közel 10 ezer hozászólásunk van.
Mi lenne ha kapna is egy web oldalt.
A tartalom közös megegyezés lenne. Gondolom laikusok számára írnánk infókat, a tudásunkat összesítve.
Szóval nem profiknak, versenyzõknek készülõ oldal lenne, hanem hobby gyúrósoknak. Lenne benne étkezésrõl, meg edzésrõl egy csomó infó.
A technikai részét megoldanám, ha php lenne a szerver oldal, még a designet is meg tudnám csinálni ha kellene.

franc tudja, ezt a kettõt mindenki folyton összecseréli😄

Maradjunk annyiban, hogy én intervallumozok.

Gracie Barra

Brolly
inkább aerob?😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

arra a pontra nem jöttél még rá amikor gondolkozni kéne és olvasni ?

Frayer
Megnéznélek egyszer, még sosem láttam ufót.
Mekkora lenne már, ufónak a mellizma tolna, és fekvenyomásnál meg a hátizma dolgozna 😊

jazzy
Na bazz mennyire igazad van 😊 Azt húzod.. hát ezt csúnyán benéztem..
FOXX supreme
Pont ezért "kiegészítõ" és nem helyettesítõ..😊

Hát nekem mint tömegnövelõ szer, legjobban a normális étkezés jött be. Ha azzal nem nõsz, akkor nem fog segíteni semmilyen kiegészítõ sem.

Gracie Barra

De egyenlõre még nem szedek semmit!
?
Lehetséges 3,5-4cm fejlödés karba 1,5 hónap alatt vagy valamit rettentõen elmértem
Szerbusztok
Eljutottam arra a pontra, hogy rájöttem kell valami tömegnövelõ szer.
60-63 kg körül mozgok, tudnátok nekem ajánlani valami kezdõ tömegnövelõ szert ?
elõre is köszi

Sztem tök mind1, csak folyamatosan, egyenletesen és tartósan a megfelelõ szinten tartsa a pulzusod.
Ha a viráglocsolás megteszti, akkor az is jó😊

Egyébként nem vagyok híve a kardiózásnak😊

Gracie Barra

Brolly
A taposó az mennyire felel meg kardiózás szempontjából?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Pont arra az izomra megy, amelyikre érzed. Ha nem érzed, akkor nem is csinálod jól, és nem is megy oda.

Mint elõbb írtam, hátsó vállra, ill felsõ hátra megy. Ezekre jó gyakorlat még a döntöttörzsû oldalemelés, ez eléggé hasonlít rá.
De én döntöttörzsû evezést csinálnék a helyedben elsõ sorban, az talán a legközelebb esõ alapgyakorlat.

Gracie Barra

Na ez érdekes lenne😄 Akkor ezekszerint a mellizmod tol?😄 És még egyesek nem hisznek az ufókban😄

Pont a tárogatás ellentéte. A tárogatógépen ha megfordulsz (már amelyik alkalmas rá), elég hasonló mozdulatot kapsz, és ott a vállad hátsó feje, ill a hátad felsõ része dolgozik.

Gracie Barra

jazzy
Ugyanaz a mozdulat mintha tárogatnál. Ha jól csinálod mellre, ha nem akkor bicepszre.
Hi.Ha expanderrel mell elõtt csinélom a széthúzást akkor a vállra és a mellre hat? vagy vannak más gyakorlatok? kössz

http://csuknorisz.mybrute.com

FOXX supreme
tipikus..de jól megy nekik, és tényleg ,az emberek 80 % hülye....

Ez semmi. A béresalexandra féle zabáltatócég újságjában olyan hírdetést találtam, amitõl a pofám leszakad.
Fogyókúra. Paraméterei:
-Napona kell szedni valami illóolaj tablettát.
-heti több kiló garantált fogyás
-nem kell mozogni
-azt eszel amit akarsz
-ha befejezted a kúrát, úgy élhetsz mint régen, mégse hízod vissza
Komolyan csak az örökélet hiányzik belõle😄

A különbözõ árú programokat aszerint nevezik el, hogy hány kilót fogysz tõle. 7 kilós program, 28 kilós meg ilyenek😄

És még 1-2 extra szépség:
-az elõtte-utána képen a két testen tökugyanaz a fej szerepel (még 2x lefotózni is lusták), csak tükrözték és megnyújtották.
-Azt írják, hogy ha nem tetszik, visszaadják a pénzed. Persze mindezt nem az ajánlat részben írták, hanem egy sikeres használó interjújában említik, szal a bíróságon sztem nehezen támadható.

Gracie Barra

akár milyen hihetetlen ez a gép nem olyan rossz. a muterom 1szer vett 1 ilyet, azt hittem beszarok mikor megláttam. meg vett 1 3 kazettából álló norbi csomagot. elkezdett ugrálgatni meg ezzel meg minden és hát valóban nagyon sokat leadott. bár az tény hogy aki ebben a topicban megfordul sokkal többet akar elérni mint az én muterom 😊 szóval annak marad a hasprés meg lábemelés.

Frayer
ennek a topiknak a 16. hozzászólása:

huhh én vékony vagyok, de az etióp gyúrós versenyen elsõ lettem 😊) csak be kellet boxolnom a testem 😊)))))

Frayer
Dik.
Mit írnak már erre a gépre amit Japep mutatott.

"Ab Pro a hasát feszessé formálja. Megfelelõ táplálkozás és napi 3 perc intenzív hasizom-erõsítés az Ab Pro fitneszgép már néhány nap alatt látványos eredményt hoz.
Ab Pro stabil állítható kerettel rendelkezik, a konsrukciójából adódóan a gerincet és a nyakat alátámasztja, így mindig biztononságosan és kényelmesen edzhet.
Az Ab Pro forradalmi újítása ugyanis a 90 fokos - fekvés-felülés - mozgást 200 fokosra bõvítette! Ennek segítségével egyszerre megmozgathatja a felsõ-, közép-, és alhasi izmait, aminek eredményeképpen elég napi néhány percet eltöltenie az edzéssel."

"Napi 3 perc intenzív hasizom-erõsítés" Még jó hogy nem másodpercekben számolnak.

"Ab Pro fitneszgép már néhány nap alatt látványos eredményt hoz"
Azért van az hogy a profik a hasizom definició javításával éveket "fecsérlenek el" mert még valószinûleg nem hallottak errõl az AB géprõl 😊

"a konsrukciójából adódóan a gerincet és a nyakat alátámasztja, így mindig biztononságosan és kényelmesen edzhet"
Legközelebb olyan gépet fognak bemutatni amibe kényelmesen befeküdhet az ember, majd a gép emelgeti helyette a súlyokat, az ember meg csak nézi, és ha már fárasztó a nézés, a hosszú és kemény edzés közben elszunyókálhat, majd az edzés végeztével frissen és dagadó izomzattal ébred." Ez lenne a végsõ, az ultimate kondi pro gép.

Egyetértek. Kb így kell edzeni a hasat, vagy ha ez nincs, akkor sima hasprés. Ha jól eltalálod, jó eredméyneket lehet vele elérni.
De ennek a gépnek értelme nincs:S

Gracie Barra

Ott a másik 15 óra😊 3 kajálás simán befér. 1 munka elõtt, 2 utána. Plusz 1 közben, az már négy. Ez már 60-70% legalább😊

Gracie Barra

Frayer
Szerintem semmiféleképpen nem lesz jó.
Fõleg nem lesz tõle kemény hasizmod.

Egy út van, veszel egy olcsó római széket, és innen egy jó kis 20 kilós nehezéket.
Azt az öledbe veszed és nyomod a haspréseket.
A súllyal még a fûrész izmokat is jól meg tudod edzeni.
Mellette egy szigorú magas proteines diétát követve, heti 1-1.5 kilót leadva jó eredmények érhetõek el pocak részen.

Japep
Haspadot szeretnék majd venni, és az lenne a kérdésem, hogy ez jó-e?!

Kerestem olyan padot is, ami hasonló ehez, annyi különbséggel, hogy ha akarom, két lábra tudom állítani (azaz, mint egy sima pad, csak csinálhatok belõle ilyet is - remélem érthetõ... 😄)...de nem találok sehol. :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

elég spéci a munkaköröm, 9 órás, egy ~20 perces szünettel félidõben

és közben megállni bizony nem lehet, papizni egy kis csireket :/

marad a volumass, amit viszont munkaidõben is lehet kortyolgatni, és erdei-gyümölcsösben egyébként is isteni manna 😊

PyRex
na ezt nem hiszem, hogy nem tudod megoldani, sorry 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

nekem a fehérjebevitelem 60-70%-a volumassból és a cytopro-ból származik, máshogy nem tudom megoldani :o
PyRex
ha hízni is akarsz, akkor inkább volumass 35 prof-ot vegyél. mondjuk ez is jó, minõségi izmot fog hozni, csak lassabban 😊

Sland
rendben kössz szépen 😊
komolyan mondom, ez annyira finom, hogy az a legjobb dolog az edzésben, ha megihatom végre a turmixomat 😄

amúgy ettõl a cégtõl veszem én is, nem akarok valami olcsó szart venni, hogy aztán kibasszak magammal.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Alapvetõen a tejsavófehérjének nincsennek mellékhatásai, hisz csak koncentrált táplálék. Persze ésszel kell ezt is enni, asszem a fehérjeszükséglet max 40%-át lehet ebbõl fedezni, én kb 20%-t.
Gond akkor lehet, ha valami mocsok gyártótól veszed, és valami szart raknak bele, de a Scitec épp arról híres, hogy ilyet még véletlenül sem csinálnak.
Persze naívkodni itt sem kell, de még nem adtak rá okot, hogy kételkedjek😊

Az viszont tény, hogy én is ugyanezt használom😄

Gracie Barra

Sland
Szevasztok!

Ez a termék nagyon megtetszett. Nagyon finom és eddig csak jót olvastam róla.
Mellékhatásokról nem olvastam viszont. Ennek vannak olyanjai? 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

PyRex
igen, kicsit elszaladt a testépítõkkel a ló és az a baj, hogy aki elkezd kicsit komolyabban foglalkozni vele, az tényleg nem látja magán, hogy mekkorára nõ, mindig "kicsinek" tûnsz a tükörben... 😞

De azért durva, hogy ami a többi sportban a normális, az itt még csak a naturál kategória😊

Nem is akarok testépítõbajnok lenni. Sõt, testépítõnek sem vallom magam😄

Gracie Barra

PyRex
Naturálokon is szinte mindenki használ szteroidokat, csak figyelnek arra, hogy meglegyen a kiürülési idõszak, amikor már nem lehet kimutatni. Ez van sajnos, ilyen ez a sport.

Brolly
mitõl ment el a kedved?😮

Tudod mi az a naturál testépítés? Na a naturál versenyeken lehet róla szó, hogy tényleg nem szed semmit valaki (bár ez sem biztos), de a nem naturálokon MINDENKI. Épp ettõl nem naturál😊

Gracie Barra

Mr. O-n mindenki szteroidokat használ? elment a kedvem ettõl az egésztõl 😞

Frayer
Bocsi.
Igazad van, én barom.
József Attila, igen.
A 2. naptól olyan letargia jött rám az étel megvonás képpen, hogy majd meg akartam halni, ilyen versek jutottak eszembe Attilától, mint a "Nem emel föl".
Ilyen monoton volt az egész, értelmetlen az élet, stb stb.
Elégé belefáradtam, a végén megállapítottam hogy hülye voltam, mert a maradék izom is mind megemésztettem, de fogytam is rendesen. De nem érte meg.

csuszi
inkább józsef attila😉

MJ rulz Pink Team The Only One

Brolly
akkor ha du, kardióznék evés (ami minimális rizst tartalmaz) után egy kb. 3 órával, nem tom mennyi az a kevés, mondjuk 30 percet, jah és pihenõnapokon, akkor az úgy jó lenne?

FOXX supreme
utolsó sor<#eljen>

Frayer
Oliva egyike azon kevés profi testépítõknek, akik nyíltan beszélnek a szteroid használatról is. Egy a Muscle Magazin-nak adott interjúban Sergio azt mondta:
„Amíg a Mr. Olympia-n nem kezdtem versenyezni addig nem használtam szteroidokat. A dianabol hatalmas lökést adott, de nem szerettem használni, jobban kedveltem a decá-t és a winstrol-t. A winstrol olyan erezettséget okozott, hogy néha azt hittem valami baj történik. Ez akkoriban a legjobb kombináció volt. A decá-t közel sem tartották annyira károsnak, mint manapság, akár az orvos is felírta, az erõsebb csontok érdekében.”

„A szteroid használat sokakat érdekel. Engem nem foglalkoztat, ha valaki használni akarja, ez az Õ döntése, az Õ élete. Ma már mindenki hozzájuthat. Olvastam egy magazint, melyben Arnold visszautasította a vádat, hogy valaha is szteroidokat használt volna, miközben Õ volt az elsõ, aki azt Amerikán kívülre „vitte”. A régi idõkben mindenki használta: Zane, Columbu, Én, Arnold, Larry Scott, Harold Poole, Dave Draper, és még Steve Reeves is. Nincs értelme tagadni. De a fejlõdés ezen a területen már teljesen más utakat jár. Én akkoriban deca-t és dianabol-t használtam és az akkor valami nagy dolognak számított…ma már növekedési hormonról beszélnek és ki tudja még mirõl. Látom mit használnak…látom ahogy a kinéznek…és inkább túllépek rajta. Kemény edzéssel és megfelelõ táplálkozással mindenki elérhet egy nagyszerû fizikumot, és sokkal inkább ez az amit javaslok.”