Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az evolució szempontjából pár millió év jelentõsebb mint pár ezer év.
Viszonylag rövid ideig használjuk a sót, és idõ kell hozzá amíg úgy változik a szervezetünk hogy a só jó hatással legyen rá, vagy ne tegyen károkat.
De most még a só az puffaszt, vizet visszatartja megváltozik a ph szint stb.
Igaz,hogy régebben nagyobb betegségek voltak, de az igaz,hogy a kõkorban nem hullott ki annyi fog mint ma. Ez pedig azért van mert akkoriban nem volt csoki, nem volt kóla, nem voltak finomított tészták, sütik.
Ellenben egy csomó rostban gazdag élelmet ettek, sok zöldséget, magvakat fogyasztottak. Ami egészségesebb táplálkozás volt a mainál.
A gyakorlat azt mutatja, ha valaki egészségesen táplálkozik kisebb eséllyel betegszik meg különbözõ betegségekben.
Azért szerintem régebben nem volt ennyi diabéteszes, meg szívbeteg ember mint ma van. Se rákos megbetegedés. Helyette meghaltak egyszerû tüdõgyulladásban az emberek, meg minden szarságban amit ma már egy egyszerû tablettával gyógyítani lehet.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Az meg a másik, h lehet ma sok a beteg ember, de régebben ennél csak sokkal több volt😊 Nem értem honnan szedik az emberek ezt az ostobaságot, h ma betegesebbek vagyunk...
Gracie Barra
Annak idelyén nem sóztuk az ételeket, mert akkor nem is ismerte az akkori ember a sót.
Több száz ezer évig éltünk só nélkül, ahoz volt beálítva a szervezetünk az evolúció által. Most meg jönnek ezek a sóval, meg a finomított, elõemésztett, feldogozott, E betû-dúsított okádékokkal amit eszünk nap mint nap. Aztán meg csodálkozunk azon ha látunk egy épkézláb embert az utcán, mert már mindenki beteg. Mindenki allergiás, szívbajos, tüdõbajos, gyomorbajos, agybajos 😊, húgybajos, rákja van, cukorbeteg. Sorolhatnám. Már mindenki beteg szinte.
Csak érdekesség képpen, az ókori sírokban a csontvázak nagy részében az álkapocsban 95% ban meg vannak az eredeti fogak.
Egy ilyen világban a fogorvos éhen halt volna. Nem lett volna munkálya. Vajon miért. Az ahogyan ma él az ember nagyon nem igazodik ahoz amire az emberi szervezetet az evolucio létrehozta.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Csínján a sóval emberek xD (Lehet h elszoktam(unk) tõle)
Scitec VM35-öt 2.95kg-ost... Na most az a kérdésem, ami benne van kis adagoló, abba mennyi fér? Egy adagnyi, azaz 100g?
(Megtaláltam az apró betûs szöveg között, "100g = 2 mérõkanál")
Gracie Barra
Pihenj, aztán újult lendület! Amúgy meg vagyok lepve, a dokik minden hányósnak s fosósnak a "pirítóskenyér-krémtúró-háztartásikeksz" diétát írják elõ nálunk. Nálatok nem így van? :\
A mérlegem meg tényleg szar. Tegnap 94.8-ra mérlegeltem, örültem. Ma meg 90.00 kereken. Nagyon szar minõségû lehet. Bár igaz, tegnap nagyon szarul voltam, mert most kajáltam nagoyn félre elõször.. aztán tudjátok mi van akkor, amikor valaki többhét tiszta kajálás után megtömi magát 1szer szeméttel... puffadás-hányinger-székrekedés :| ááááá. De az ilyen esetek csak segítenek abban, hogy a tisztát tartsam továbbra is. Ha eddig nõtt tõle a súlyom, ezután is fog 😛
Mostanság, mivel stagnáltam jóideig, elkezdtem megemelni a ch-t. Egybefõzöm a rizst-lencsét-mexikóizöldséget-néha babot, azt ezt eszem. Gáz-puffadás nincs szerencsére 😉
Bazz kb kedden elkaptam egy vírust és a szerdai napom abból állt h reggeli után kihánytam a fehérjét meg a zabpelyhet(Y) mondom dejó, elmentem orvoshoz aki diétára fogott, de nemis tudtam enni SEMMIT egész nap, amit ittam is kihánytam 30 perc után, azért estére már jobban lettem, de azóta nem tudok még mindig normálisan kajálni basszus. Sztetek ez ellen lehe vmit tenni? Mert ez nagyon nem jó. tegnapi kajálásom reggeli volt ami kb vajhaskenyér meg zöldség volt, mais szintén csak reggeli..most próbálok majd enni egykis levest
Pénteken már jólvoltam de azért nem mentem edzeni mert egész nap semmit nem ettem, úgy meg semmit nem ér. zóval most fasza..de azért hnap már kéne mennem :S
Ide épelmélyû és egészséges beálítotságú emberek járnak, mi nem tudunk neked ebben segíteni.
Nem tudná valaki megmondani, hogy hogyan lehet vagy mit kell csinálni ahoz, hogy ilyesmi lehessen az ember? hónap
Gondolom nem egy két hónap. De naponta mennyit, hány órát kell eddzeni hány hónapon éven keresztül, hogy ilyesmi lehessen az ember?
Az viszont tapasztalat, fõleg amikor magas ch tartalmú italt iszik az ember, vagy elrontják a gyártól valami adalékanyaggal pl. csomós marad, nem jól oldódik, nem annyira jó az íze, akkor egy idõ után már nehezen megy le a turmix.
01110000 01110010 00110000
1,5 volumass 35? az lószar, már megbocsáss. Kb. 25 nap alatt el kéne, hogy fogynia egy 6 kilós doboz. Na ATTÓL meghíznál szépen, azalatt vicc az egész. Most majd sokan le fognak ugatni ezért, amit írtam, de én amikor hébehóba edzés után ittam egy turmixot, az nagyon jó volt, hogy megnyugtassam magam, de kb. ebben ki is merült a hatás.
Zocsinak pedig: nem azért kell inni ezeket mert jó az íze, ha így állsz hozzá, akkor alapból el van cseszve a történet 😊
Én most professionalt vettem, bár sose volt gondom a fehérjék emésztésével. (na jó. A kazein fingat.. ) de utánajártam az aminogén dolognak, s állítólag még rátesz a hasznosulásra kb. 20-30 százalékot. Bár ez az 50 mg-os mennyiség nem egy húdenagy valami, de más gyártók se használnak többet (40-100 gramm közt szokott lenni a termékeikben).
Meg a rágózás ami nagyon jóó 😊 Venni kell valami olcsó kommersz szart, úgyis 30-40 perc alatt semmi íze nem marad, de az emésztést rendesen segíti. Múltkor amikor egyszerre megettem 1kg gombát, 1.5 kg karfiolt és 900 gr brokkolit meg kb. negyed kg burgonyát akkor 20 perc alatt rendbetette a gyomrom a rágózás. Annyi biztos, hogy egy héten egyszer van ilyen nagy zabálás, sajnos annyira szeretem ezeket a dolgokat, hogy ilyen mennyiségekben bírom enni 😞 De a bélrendszert jól áttisztítja 😛
Mondjuk nem vettem, dianabolt szedek most, mert szeretnék 3-4 kilót felszedni, az meg másképp 6 trans-x, az meg hatvanezer forint, míg a bogyó csak 8000 volt.
Tanácsolták, hogy igyak sok vizet, meg zabáljak, de mit lenne célszerû enni? Fehérjebevitelem rendben, minden nap felverek 4 tojásfehérjét habnak s három evõkanál cukorral ízesítve fogyasztom. Edzés utáni 2 órában nem szoktam enni, mert hallottam, hogy ilyenkor nem építem be a kaját, hanem kárbavész, mert fel van gyorsulva az anyagcsere.
Vagy három liter vizet megiszok egy nap, de unom már. Amikor nem szedtem bogyót, nem is ittam vizet, csak egy félliteres ice teat egész nap, most meg kipukkan a vesém a sok víztõl. 😞
tudnátok segíteni, mit érdemes még szednem, hogy felszedjem a kilókat?
Egy héten hatszor járok edzeni, ilyen felosztásban:
1. mell-váll-tricepsz
2. hát-bicepsz-láb-vádli
3. elsõ nap
4. második nap
5. elsõ nap
6. második nap
vasárnap focizni szoktam 3-4 órát a haverjaimmal.
lábazni azóta lábazok, amióta szedem a bogyót, mert hallottam, hogy attól jön a legnagyobb tömeg. Elõtte nem lábaztam, de azóta lábazok.
szerintetek ez így jó, vagy változtassak valamin? port nem tudok szedni, mert nincs már rá pénzem, mert tettem el még késõbbi kúrákra. Meg a por nem is hatásos, csak ha elszedek vagy hathét vödröt.
Más: hogy a jobb, reggel csak protein és edzés után kombinált stuff, vagy minden esetben legyen ch is mellette? (Egyelõre általános erõnlétre gyúrok, meg formásabb, jobban látszódó izomzatra - ezt nevezhetjük szálkásításnak is, de azért nõni is kéne mellé, valamit... <#lookaround>#lookaround>)
Igazából ez a "por" nagyjából azért van hogy ne kelljen beverned napi 1-2 kiló csirkét, plusz mert gyorsabb felszívódás, én nem szoktam belõle gondot csinálni, hogy mikor iszom meg.
Edzés után mindig, de ha éhes vagyok reggel akkor kajálok nem turmixozok, ha nem vagyok éhes akkor turmix meg vmi kevesebb szénhidrát.
Gracie Barra
A másikat annyira tökmindegy mikor iszod meg mivel ez tápanyag. Ha te reggel enni akarsz egyél, ha nem akarsz idd meg.
De a legjobb reggel és edzés után lenne valóban mert gyorsan felszívódik.
Hát ez tiszta kánaán 😊
Amúgy ha napi 2 kanál tejsavót fogyasztanék, akkor menjen 1 kanál reggel 1 eedzés után, vagy mehet mindkettõ edzés után s reggel annyira nem fontos? :\ mert valahogy pont most fogyott el a rohadt proformos szója a shopban :@ pedig abba van a jófajta glutamin szarér hugyér 😞
:\ s még jól is emésztettem, megittam a teremben whey-el keverve, mire hazaértem (16 perc séta) már éhes is voltam 😊
Gracie Barra
frayer: teljesen igazad van, lásd feljebb... terhes nõ szindróma + sok pénz + gyomrodnak annyi. csak ismételni tudlak. 😊
Ezen kívül, amíg lehet normál táplálékkal próbálok bevinni mindent, de tény, h van egy szint, ahol már egyszerûen nem fér belénk több. De ezt még nem értem el, nem is fogom/akarom.
Gracie Barra
Nem személyeskedek, te kötöttél belém. Mondtam egy szóval is, hogy tápkieg nélkül magas szinten lehet fejlõdni? Ilyet nem mondtam, ne add a számba.
Azt mondtam h rendes kaja nélkül nem lehet fejlõdni, az mindennek az alapja. Vagy te csak a port zabálod? Mert akkor sok sikert a gyomrodnak.
Itt egyenlõre NEKED nagy a pofád, de gondolkozni, értelmezni a beszélgetéseket elfelejted.
Amúgy szívesen megküzdök veled, kúltúrált körülmények között😛
Gracie Barra
Benyomsz 100 gramm proteint egy folyékony ital formában, ami jó ízû, nem telít meg, és visznylag kis pénzért. A másik oldalról ha be akarsz vinni 100 gramm proteint akkor meg kell enned fél kiló csirke mellet, és még azzal is számolnod kell, hogy a csirke mell nem tejsavó, nagyságrendel rosszabb a felszívódása, beépülése, azaz a biológiai értéke.
100 gramm protein kb 350-400 ft körül lehet kb. Csirke mell, fél kiló 600 ft körül.
A szénhidrátoknál is ugyan ez a helyzet.
Fillérekért van vesztegetve az egy kilós 400 ft os dextróz.
Ennyi szénhidrátot ha szilárd ételbõl kéne bevinned, belehalnál a sok zabálásba, és sok ezer forintodba kerülne az a több kiló étel amibõl fedezni tudnád azt az 1 kiló szénhidrátot.
Ezért jók a tápok. Ezen nem kell összeveszni.
Valaki elcsavargathatta.. ennyit nem téved még 1 szar mérleg sem.
Amúgy nem véletlenül mondtam, h a 3 módszer együttesét nézem. Súly, látvány + erõ. Abból már kb lehet következtetni, h mi is történik a testedben.
Gracie Barra
én mások szemére s a saját szememre támaszkodom 😊
de picsa meleg van, jó volt ma napozni😊
Gracie Barra
Gracie Barra