Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ellenben a gyóccer mellékhatásokat már nagyon jól ismerem
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Persze azért ez a hobbiszint ez kicsit túlmutat egy sima hobbin.
Milyen edzõ szeretnél lenni?
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Igen, egy szóval sem mondom, hogy nem cseszi el az érrendszert, csak azt mondom, hogy ez emberfüggõ is.
Én speciel azért nem vagyok hajlandó olyan gyógyszert szedni ( mert nekem is fel akarták írni ) Mert akárhányszor mérem itthon 120-130 / 80 szokott lenni.
Akárhányszor méri orvos 150-160 / 85 kb.. Nekem valami gyermekkori traumám lehetett mert ha orvos méri a vérnyomásom akkor mindig magas és érzem is magamon..
Ezzel az átlagembernek 200mg a normális ezzel nem értek egyet, ugyanakkor errõl még az okosok is vitáznak.
Láttam már olyat ahol azt írták napi 60g az optimális, láttam 200ban, 500ban 2000ben, tehát elég sokfélét..
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Kérdés: MyoMax-ot próbált már valaki, mert most hogy fogytán az Ultra Whey Pro-m tervezem, hogy valami jobb cuccot vegyek. Érdemes kipróbálni a Myo-t??? (én eddig csak jót hallottam róla, de jobb-e mint a Vm. 35 Pro?
Programtervezõ infón voltam de felejtõs, sose akartam ezzel foglalkozni, nem is tudom miért mentem arra.
Szolnokon vagyok Szeptembertõl vendéglátón, miért kérded?
Nekem most van itthon 2 fajta Multivitamin, c vitamin, 2 fajta fehérje, glutamin.
Ha fáradt idõszakom van akkor valami energizáló.. néha jól tud jönni egy kis NO a bedurranáshoz, amino sem egy rossz dolog, tömegnövelõ, kreatin stbstb
Láttam sok gyakorlatot tricepszre, de nemtudom melyikkel ""válathatnám"" ki a lórúgást. Szóval örülnék ha találnék egy oylan gyakorlatot amit szívesebben végzek helyette és elhagyhatnám a lórúgást. Az egyetlen oka az hogy utálom csinálni vmiért :) vannak még gyakorlatok amiket nem szeretek de azok olyanok hogy elhagyhatatlan, viszont szerintem e helyett lehetne mást is csinálni, vagy nem?
mondjuk én nem fizetek a vitaminért, mert ingyen kapom úgyhogy a kinek a zsebébe vándorol a lóvém téma nem is nagyon érint.
az tuti h szar dolog gyógyszerezni magam, de még szarabb ha tönkremegy az érrendszer. márpedig ha magas a vérnyomás akkor tönkremegy, ez kb alapmûveltség.
Mert én jelenleg ezeket szedem (CaliVita-s cuccok): Full Spektrum, Power Mins (ásványianyag kombó), meg Calcium-Mg. Továbbá néha A-vit. meg Cink. Külön C-t most nem szedek.
De van még valami magic cucc, ami gyúrás mellé jól jön? Teszem azt aminósav tabletták?
A kávé emeli a vérnyomást ebben mondjuk egyetértek, kinek jobban kinek kevésbé, de emeli mind a vérnyomást mind a pulzust.
Ez a 140 feletti vérnyomás szétbassza, hát ez viszont kétséges. Ez egy csúnya általánosítás.
Másrészrõl pedig véleményem szerint ha egész életedben gyógyszerezed magad sokkal jobban tönkremész, mintha valamivel magasabb lenne a vérnyomásod, persze ez szintén emberfüggõ.
Nekem speciel szétbassza a gyomrom a gyógyszer.. persze nem mind.
Vitamint pedig nem a patikában kell venni mert ott feleolyan minõségût kapsz dupla annyiért.
Hol lehet nagy dózisban C-t kapni?
Multi-X+10 gr C lassan növelve a C adagot különben megfosat+sok wasser De addig is Lenkei 2. könyv
MÁS: Ma próbáltam ki elõször a hot blood-ot én is és bár nem nagyon pörgetett (bár lehet hogy azért mert hülyén szedtem be) mivel átöltözés alatt bevettem majd futógépen sétáltam egy 10percet és utánna elöcsörögtem a bárpultnál egy 15-20percet és utánna kezdtem edzeni. Viszont azt éreztem hogy durrant rendesen, és remélem a második adag már jobban felpörget mert ilyen állati melegbe nagyon nehéz edzeni.
Mellesleg egyszer régesrég olvastam egy cikket, hogy pl. az vadállatok nem kapnak szívinfarktust, mert olyan a szervezetük van, ami termel C-vitamint. Egyedül az ember van úgy összerakva, hogy nem termelünk C-vitamint.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
természetesen a kaja az mindig alap.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
(Azért gondolnám, hogy van benne valami, mert nyáron azért minden emberbõl több víz párolog el.)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Gracie Barra
Amúgy egyszer kiszámoltam, és fehérjére vetítve a 100% whex pro pont ugyanannyi volt, mint a csirke:)
Gracie Barra