Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#9748: nincs elég hely hogy a hátrányait leírjam (csak tudnám a csapatorvosod hol van ilyenkor?😄😄) - "de valahogy én azért mégis jobban hiszek a csapatorvosunknak, akinek érdeke h mindél jobb eredményt érjek el, emellett õ valszeg nem egy könyvet olvasott el és attól okos" - vajon az orvostársadalom hány százaléka vega? 😉. meg kedvem sincs. de tõlem lehetsz levegõbõl energiát kinyelõ is. csak legalább ne írkálnál hülyeségeket 10 hozzászólásonként.
MJ rulz Pink Team The Only One
A mi családunkban az emberek 70+ évig éltek szinte mindenki, és az átlag vérnyomás ~150 / 90 körül mozgott / mozog.
Igen, lehurrogom az orvosokat, amikor a 175 centis 85 kilós csontig leszálkásított haveromnak a fülem hallatára mondta, hogy " Maga túlsúlyos, nagyon gyorsan kezdjen el fogyókúrázni".
Na ebben a pillanatban dobta le az agyam az ékszíjat..
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Gracie Barra
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Kialudva, tápanyaggal teljesen feltöltve. Érzem az erõt, véremben éppen kezd teljes bedobással pezsegni a vér. Kezdem épp a komoly, nagy súlyos gyakorlatokat, amikor a mocskos rox helyett betesz valaki jófajta rockzenét (Disturbed), amire majd fel robbantam😛 Komolyan, +10%ot még rámdobott😊
Széttéptem a gépeket😄
Gracie Barra
Csak azért kérdezem, mert tervezem, hogy veszek aminosavat, MyoMax-ot, meg akkor egy doboz 1g-s C-vitamint, de mi kellhet még egy újrakezdõnek?
Nah, mind1... nem akarom én a flamet itt, csak barátkozom! 😄
Úgy tudom vegetáriánus, teljesen jó testfelépítése van amihez sportember lévén normális a vérnyomása mégis vérnyomáscsökkentõt szed, ezek a dolgok az én, de úgyhiszem a legtöbb testépítõ álláspontjával nem egyezik meg.
Ettõl függetlenül nem biztos, hogy rossz, és lehet róla vitázni, de azt hiszem senki nem fog áttérni a másik módszeréhez.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
De ez általában nem akkor van, amikor jól esik az ivás😊
Gracie Barra
megyek póló le, napra fekszik, könyv a kézbe és olvas 😉
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Nekem a vesekõ-c vitamin-magas vérnyomás szájcsata között csak ez maradt meg és kikérem magamnak xD
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Gracie Barra
Gracie Barra
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Ez a fehér köpeny szindróma nálam is állandóan elõjön vérnyomásmérésnél. Mikor legutóbb mondta egy mérés után az orvos hogy napi 2 tablettával meg lehet oldani a problémát, hangosan a szemébe röhögtem és elmondtam pontosan, én miket tudok errõl a "betegségõl". Szép kis vita alakult ki közöttünk, mondanom sem kell 😊 Viszont sehogyan sem tudtam meggyõzni..
A gyúgyszerek meg csak áttételes mellékhatásokban jelentkeznek. Apám is szed vérnyomáscsökkentõt és panaszkodik mindig, hogy szarabbul érzi magát amikor szedi, mint amikor nem... Üzlet az egész! Csak itt a "beteg" nem jár jól...
A wellness is üzlet, csak ott jól jár a páciens. Az egész pont fordítva lett kitalálva, sztem. Úgyhogy én a vitaminra voksolok! <#fogmosas>#fogmosas>