Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Neked se az öcséd geci <#wink>
csuszi
😄😄😄😄 oké. szerintem menj le 200-ra. a 220 mg sok.
#9748: nincs elég hely hogy a hátrányait leírjam (csak tudnám a csapatorvosod hol van ilyenkor?😄😄) - "de valahogy én azért mégis jobban hiszek a csapatorvosunknak, akinek érdeke h mindél jobb eredményt érjek el, emellett õ valszeg nem egy könyvet olvasott el és attól okos" - vajon az orvostársadalom hány százaléka vega? 😉. meg kedvem sincs. de tõlem lehetsz levegõbõl energiát kinyelõ is. csak legalább ne írkálnál hülyeségeket 10 hozzászólásonként.

MJ rulz Pink Team The Only One

jazzy
De az magas, ugyanakkor léteznek öröklõdõ szélsõséges dolgok.
A mi családunkban az emberek 70+ évig éltek szinte mindenki, és az átlag vérnyomás ~150 / 90 körül mozgott / mozog.

Igen, lehurrogom az orvosokat, amikor a 175 centis 85 kilós csontig leszálkásított haveromnak a fülem hallatára mondta, hogy " Maga túlsúlyos, nagyon gyorsan kezdjen el fogyókúrázni".
Na ebben a pillanatban dobta le az agyam az ékszíjat..
ÉN általába .. nem a kigyúrt úújságon feszengõ szteroid majmokra hallgatok.. hanem elolvasom hogy mi mire jó , az edzés tervem is egyedi, nem hallgatok egyikre se ,amire rávan írva hogy fehérje az tuti hogy fehérje- vszínû nem azért vesszük, mert kakaópor van benne és bemagyarázzukl, hogy hat és fejlõdünk .. kipróbálni kilehet és ha nem válik be akkor nem válik be... szervezet függõ...és nem érdekel hogy a koffein mennyire káros mert nagyapám 76 éve és még mindig kéávézik ennyi és semmi baja,csak alkoholista ... nekem nem hiszem ,ohgy ártana 1-2 havi adag edzés elõtti koffein... ha meg igen akkor dögöljek meg ha nem vagyok életre való ... az orvosok hozzáállása érthetõ azt se tugyák mivan (Ki tuggya mivan benne...) na akkor csak, hogy mongyak vmit ma már semmibe se tudnmi hogy mivan.... minden szart eladnak... ezeket a cuccokat több orvos ellenõrzi mint hiszed .. és ne mond hogy nem mert ahol konkurencia van ott minden kibujik.... ja is az amit TE beszélsz semmi köze a test építéshez .. az erõemelés... nem a termet a lényeg.. na mind1... csak olvasd el a Lenkei könyvet és meglátod miért vannak ien tévhitek, hogy elég napi 60 mg c vitamion mer ha túlsok akkor visszafele hat...az meberek 70 % azt hiszi a tápkiegekrõl , hogy ugyanaz mint a szteroid, csak ezt lehet kapni boltba....(utálom ezt a hozzáálllást) na mind1 ...... aza lényeg növök TÕle és kész, nem kell annyit ennem, mert ezt ételbõl nem bírnám bevinni...nem halok meg TÕle, egészségesebbnek érzem magam, fit vagyok .. az meg hogy mitõl az nem érdekel.... mer akkor vega lennék vagy nem tom mi..

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Olvastad?

Gracie Barra

bens
és ez most nekem rossz?

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

bens
olvastam h vesekövet okoz, mert a szövetekben kikristályosodik. mittudom én h igaz-e nem is érdekel. nekem 220mg c-vitamint javasolt a doki.

Wááá, tegnapelõtti hátedzésem😛 Életem legjobb edzése😄
Kialudva, tápanyaggal teljesen feltöltve. Érzem az erõt, véremben éppen kezd teljes bedobással pezsegni a vér. Kezdem épp a komoly, nagy súlyos gyakorlatokat, amikor a mocskos rox helyett betesz valaki jófajta rockzenét (Disturbed), amire majd fel robbantam😛 Komolyan, +10%ot még rámdobott😊
Széttéptem a gépeket😄

Gracie Barra

bens
nem vagyok egészségguru, voltam testépítõ és a legtöbb tápkieget kipróbáltam már. igaz nagy eredményeim nincsenek (egyszer fekvenyomásból 1. lettem 70kg-ban 125-el szegeden), de azt is tudom h a legtöbb testépítõ elég megrögözzten hisz abban, ami a fehérjés zacsi oldalára van nyomtatva, ha viszont valaki aki nem testépítõ (pl egy orvos) mond valamit, akkor azt gondolkodás nélkül lehurrogja. ha piacra dobnak valami szart, ami egyáltalán nem kell az edzéshez, de a reklámban egy kigyúrt fazon dícsérgeti, akkor ökör módjára elkezdik használni, és még olyan marhaságokat is képesek kinyilvánítani h pl a koffein az nem káros.

bens
160/80 az mi ha nem magas?

aki olvasta a a LAnei könyvet az tuggya miért van ez a tév hit az éttrendkiegészítõkkel kapcsolatban...... pénz pénz pénz

ezt oda tetted😄😄

csuszi
bens vega vagy? csak mert jazzy írta... mert ha igen, akkor onnantól kezdve inkább nem is vitatkozok veled😊

csuszi
édesapám fõorvos. puff. és napi 10 g c vitamint szed. na? és az egésuz családot lenkei vitaminon tartja. véleménye szerint a gyógyszerlobbi az már az orvosi egyetemekre is belopta magát, az oktatásnál kezdik a hülyítést. és ha hosszú távon káros lenne a c, akkor talán nem 93évesen halt volna meg szent-györgyi. meg a nobel díjat se kártyán nyerte...

csuszi
eléggé a közhiedelemben élsz elég sok mindenben (olvasva a hozzászólásaid). szent-györgyi albert napi 10 g c vitamint tolt. biztos hülye volt hozzá😊 végülis 93évesen halt meg lovasbalesetben😊 vesekövet akko rokoz, ha nem iszol eleget. napi 4-5 l vizet. ennyi meg amúgyis kell a normális anyagcseréhez.

jazzy
60 kiló csirke és valaki aki ezt finanszírozza és megsüti 😉
Zocsi
Apropó, valami tuti tipp edzés elõtti extra tápanyagra? Ch-dús izére gondolok... A Hot Blood-féle stimulálnsok egyelõre nekem még kizárt, majd 2-3 év múlva, ha már kellõen nagy darab leszek, és nem lesz elég az alap cucc (kaja, plusz tápkieg).
Csak azért kérdezem, mert tervezem, hogy veszek aminosavat, MyoMax-ot, meg akkor egy doboz 1g-s C-vitamint, de mi kellhet még egy újrakezdõnek?

Zocsi
Persze, nincs is ezzel baj! Abszolút korrekt! Sõt tiszteletre méltó, hogy keményen sportol. Csak azt nem értem, hogy miért ennyire szkeptikus, mikor 5-6 ember gyõzködi... 😄
Nah, mind1... nem akarom én a flamet itt, csak barátkozom! 😄

nem lerugott csak egy mhaithai fogással vagymivel leb@szott a földre mielõtt kéccer hason térdelt😄 70 kilójával úgy lehuzott csak lestem😄

sztem elakarja kezdeni.. de mivel egészségguru ezért fél a különbözõ tápkieggektõl.. mind1, kicbox mellé nem árt egy kis erõnlét, fizikum de nem is fontos sztem, Õ tugyga , hogy mivan😄.. ÉN thai boxra jártam de ott némelyik 70 kilós gyerek is simán lerugott😄😄 majd nyáron folytatom😄- a tömegnövelés melett nem jó ez...😄

Zocsi
"amihez sportember lévén normális a vérnyomása mégis vérnyomáscsökkentõt szed", már megbocsáss de ennek mi értelme? Most vagy normális a vérnyomása, vagy nem normális ezért vérnyomás csökkentõt szed. Mellesleg hogy lehet úgy egészségguru valaki, hogy nem wellness párti?

jazzy
Igazabol Bens hozzáállása hasonló az ilyen egészséggurukéhoz, nem kifejezetten testépítõ beállítottságú, ami nem is baj, mert kick-boxos..

Úgy tudom vegetáriánus, teljesen jó testfelépítése van amihez sportember lévén normális a vérnyomása mégis vérnyomáscsökkentõt szed, ezek a dolgok az én, de úgyhiszem a legtöbb testépítõ álláspontjával nem egyezik meg.

Ettõl függetlenül nem biztos, hogy rossz, és lehet róla vitázni, de azt hiszem senki nem fog áttérni a másik módszeréhez.
Zocsi
Bens, amúgy Te "szoktál" gyúrni, mert úgy látom a hozzászólásaidból, hogy van némi köd a dolgokkal kapcsolatban!?? A kreatinos mizériádon is néztem már... de akkor még nem mertem beleszólni...

Zocsi
<#hehe>

köszvényes testépítõt se láttunk még.. pedig a sok hús azt okozza papíron... 😄 <#alien><#beka2>

bens
senki sem látott még vesekövet? érdekes nézõpont.

FOXX supreme
Víz? Mai nap kb. 5 és fél litert ittam, igaz edzés is volt, viszont csak 88 kg vagyok

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Többet lehet😊 Azért csak ésszel, mert ha hülye vagy, akkor felhígul a véred és megdöglesz.
De ez általában nem akkor van, amikor jól esik az ivás😊

Gracie Barra

nekem papíron 4-4.5 liter vizet kéne innom, de rohadtul nem megy.. hogy csak ennyit igyak 😄 egész nap éhes vagyok, mindegy mennyit mibõl zabálok, így kell vmi, hogy kitöltse a bendõm.. meg mostanság meleg is van. 😊

megyek póló le, napra fekszik, könyv a kézbe és olvas 😉
Ez kb olyan mint a Colombo felesége.Qrva sokat hallottunk róla de még senki nem látta LOL

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

Különc
"mondjuk erre azt mondták hogy ezek nem olyan merev izmok mint a testépítõké 😊)"

Nekem a vesekõ-c vitamin-magas vérnyomás szájcsata között csak ez maradt meg és kikérem magamnak xD

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ez a "vivõanyag" micsoda pontosan ?

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

Légyszi aki tud válaszoljon mert nagyon elveszett itt a sok hozzászólás között a kérdésem 😄 pedig fontos lenne.
i love vesekõ

20 tkg/ 1 liter , szal egy 100 kilós ember 5 liter vízet kell, hogy meg igyon...

Nem 1 liter vizet kell inni, és akkor nem lesz vesekõ. Amúgy senkirõl nem hallottam, h veseköve lett volna, aki sok c-vitamint szedett, és eleget ivott.

Gracie Barra

basszátok meg mi folyik itt?😄 Na kezdek olvasni...

Gracie Barra

miért kell ennyire belebonyolódni ? felesleg ....

PyRex
a vesekövet nem a c vitamin okozza, hanem a vivõanyag! természetes c vitamintól soha nem lesz veseköved.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

MyoMax

Zocsi
Ppl! MyoMax vs. Volumass 35 Pro körül melyik a nyerõ versenyzõ? <#kuss>

bens
már 4 éve kick-box edzõ vagyok, most szeged.

bens
a vesekõ sok év alatt alakul ki.

bens
én nem azt akarom bizonygatni h a gyógyszer az jó a vitamin meg nem. szerintem is szar dolog gyógyszereket szedni, de ezesetben még mindig jobb mint a kezeletlen hipertónia.

bens
szent györgyi albert találta fel a C-vitamint, és érthetõ h akkor még nem tudták milyen hosszútávú melllékhatásai lehetnek a túlzott fogyasztásának.

bens
azt nem kéne bizonygatni h vérnyomásra nem kell vérnyomáscsökkentõt szedni, mert a vitaminpakk majd leviszi a vérnyomást. meg lehet szidni az orvosokat, de valahogy én azért mégis jobban hiszek a csapatorvosunknak, akinek érdeke h mindél jobb eredményt érjek el, emellett õ valszeg nem egy könyvet olvasott el és attól okos.

PyRex
bunny szokott 10000mg-ot szedni asszem, amikor meg akar fázni (mármint érzi, hogy gond lehet, na 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

"Szent-Györgyi Albert 93. életévének végéig, rendszeresen fogyasztott a C vitamin -ból. Napi 2000-8000 mg elfogyasztását javasolta."

Ez a fehér köpeny szindróma nálam is állandóan elõjön vérnyomásmérésnél. Mikor legutóbb mondta egy mérés után az orvos hogy napi 2 tablettával meg lehet oldani a problémát, hangosan a szemébe röhögtem és elmondtam pontosan, én miket tudok errõl a "betegségõl". Szép kis vita alakult ki közöttünk, mondanom sem kell 😊 Viszont sehogyan sem tudtam meggyõzni..

Zocsi
Lehet azért, mert a vitaminok KELLENEK a szervezetnek, és ha kimarad vagy túl sok van belõle akkor hamar jelentkezik a gebasz. Mondjuk egy jó kis B12 túladagolás!! <#eplus2>
A gyúgyszerek meg csak áttételes mellékhatásokban jelentkeznek. Apám is szed vérnyomáscsökkentõt és panaszkodik mindig, hogy szarabbul érzi magát amikor szedi, mint amikor nem... Üzlet az egész! Csak itt a "beteg" nem jár jól...

A wellness is üzlet, csak ott jól jár a páciens. Az egész pont fordítva lett kitalálva, sztem. Úgyhogy én a vitaminra voksolok! <#fogmosas>

Érdekes vajon miért mindenki csak a "gyilkos" vitaminokról beszél, a gyóccer mellékhatasokról senki