Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a C vitamin vita érdekes volt :D Én tablettából meg ilyen "étrendkiegészítõkbõl" kb 400-500 mg-t viszek be naponta, de pl a mai kajámhoz (krumpli+hal) sok-sok cukorborsó+hagyma volt a köret (marha finom:D) meg mostis gép elõtt cukorborsót rágcsálok és olvastam h van benne B1 B2 meg C vitamin...(amúgy nem vmi konzerves szar, saját kertben termett :) )
emeld a súlyt amennyit csak bírsz 4-5 belehúzásost meg néha 1-2 belehúzásost.. utána vissza le és bedurrasztani és annyi

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Panzermeyer
Esetleg heti 1 karedzés és akkor jó alaposan kinyírod?

mov ah,4ch int 21h end

kacsóra jó lenne valami tipp :( egyszerûen nem fejlõdik :) marad a méret. S hiába mondja mindenki, hogy fejlõdök,de a karom nem igazán..

holott csinálom szépen, 2 gyaksi bicre 2 tricre (de nem csigán tolok le meg lórúgok.. tolódzkodok, scott pad egyenes rúddal, szûknyomok, koponyáttörök, egykezes bicepsz állva csuklófordítással, kalapács, meg ami eszembe jut. szokott is fájni rendesen. összesen 3-4 sorozat a gyakorlatokból, nyolcas-tizes ismétlésekkel, heti két karedzés.. valamit elcseszek, de mit? :)
Nekem nem bedurranva 43 ::(:(bedurranva fogalmam sincs :( nem sok sajna mer hát hosszú kezem van nagyon -- de ígyis örülök mer tavaly ienkor meg 30 se volt szinte befeszítve:D:D átértem majdnem a saját bicepszem nyújtott kézzel persze és nem a közepét mielõtt vki kötekedne:D:D:D

PyRex
jövõ ilyenkorra a cél a hidegen 47-48 :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
reggel "hidegen" 44, ha karozok, akkor olyan 47 lehet kb.

Panzermeyer
bazzeg... nem akartam ekkorába! :((((

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Na most ezen végképp mindenki kussoljon. Tudom, h xar de lesz jobb is :D Csak felbátorodtam itt Pyrex kolléga fotóján :)

mov ah,4ch int 21h end

Zocsi
Most kipróbálom majd jövõ héttõl a MyoMax-ot. Abba nem fogok plusz Ch-t keverni... De köszi a tippet, mindenképp megfontolandó!

Zocsi
Okkay, akkor keveset keverek majd a limóba, mert most ilyen dögvészes melegbe jól jön majd. Bár a terembe van klíma, de akkor is! <#nyes>

ember vagy!! :D hanyas karod van? :)

"Véleményem szerint ha vega vagy , akkor abszolut nem itt a helyed..." visszavonom ok lehet úgyis eredmény elérni de nem mind1 hogy menyi idõ alatt mennyi pénzbõl ... DE A TÖBBIHEZ TARTSD MAGAD pls ennyi!!

PyRex
173/92-94 de nagy a belem is most eléggé... :) ugyanilyen kinézethez a 85 kiló jobban passzolna :)

Szerintem hagyd a picsába ezt a bens csávot.Reménytelen.Engem is megtalált a baromságaival

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

Jól nézel ki.Hány kiló vagy és hány centi ?

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

PyRex
jajj nyugi legyen már :))))) komolyan, szerintem ilyenen összeveszni tök hülyeség :))

csuszi
meg különben is: "birka" vagyok, "kussolok sûrün", nem "rinyálok", még a végén megver (fél kézzel) a bátyád. :D:D:D

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
nem alacsonyodom le a szintedre. szarrá szedhetném megint a hsz.-od, mint ahogy az eddigieket is (csak te nem veszed észre), de már uncsi. majd 5 év múlva tárgyalok veled.

Danny1987
Tök fölösleges ezen vitazni hogy vega valaki vagy sem.
Azért vannak vegánnal is irigylésre méltó teljesitmények.
Sõt sok vega testépitõ is van még magyarországon is.
És érdekes hogy szentgyörgyi alberten is vitáztatok a husevõ azt mondta okos ember mivel napi8g c vitamint nyomott a vega meg azt hogy az túl sok.
Szentgyörgyi albert pedig vegetáriánus volt:))))
(én is probaltam a vega étrendet tejet is ittam de nem jött be nem birtam)

Live for nothing or die for something.

PyRex
profi testépítõk, akik szétkokszolták magukat. köszi. más példát.

bens
kérdezd csuszit

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

bens
erre számítottam

Frayer
Nekem apám mûtötte a pápát, akko most én agyok a legokosabb?

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

bens
aha, ezek szerint Alexander Dargatz, Kenneth Williams, Andreas Cahling, és a négyszeres mr.universe Bill Pearl sem voltak ide valók. igen, õk mind profi testépítõk és vegák.
beszûkültségen állítani kéne...

csuszi
gyerekes vagy. tovább ezen a szinten inkább nem mozgok...
(még szerencse hogy debrecen messze van szegedtõl - uhhhh)

bens
tökéletes. ha leszarod mit csinálok, akkor be is fejezheted, mivel én egy szóval se hoztam fel a vegaságot és nem hirdettem semmit, te rinyálsz egyfolytában.
képtárad bocs de nem érdekel. azt h kit mennyire lehet összepakolni nem kinézet dönti el. szó sincs fenyegetésrõl, csak mondom h ha úgy gondolod h nem eszik vki húst az legyengül, tévedsz mert sok vega testépítõ van és más sportoló is úgyhogy nem kell aggódni. olimpikont nem sokat ismerek, egy úszót igen, õ történetesen épp vega.
apám a szegedi szívkatéteres labor vezetõorvosa, bátyám is ott dolgozik, sógornõm belgyógyász. nem szokásom kamuzni, ne indulj ki magadból. az h én nem pattogok minden hozzászólásnál h az én apukám az milyen okos, nem azt jelenti h segédmunkás családból származok.
amúgy ha nem tünt volna föl nem nekem szokásom sértegetni. én leszarom ki mennyi vitamint eszik, az eredmények a fontosak amit fel tudsz mutatni.

Különc
Mivel én is szegedi vagyok mint bens és valószínûleg a bátyja is az, így inkább nem mondok semmit, a végén még a keménysrácok megvernek...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Én csak attól félek most, hogy nagyon "megerõsödtem".. guggolásban tegnap 140-el 10-es szériákat csináltam :| két hónapja meg annyi volt az 1 ismétléses maximumom.. s nem fáj se a derekam, se a térdem, semmim.

állítólag szabályos a dolog, vízszintig megyek le, szépen lassan. de én mégis félek. Mert az izom bírja nagyon, az ízületet nem vághatja tropára a hirtelen terhelésnövekedés, annak ellenére, hogy fájdalmat abszolute nem érzek rá?

Sajnos a felsõtestem korántsem fejlõdik úgy, pl. két kis pólóból lógó cérnaszálam változatlan méretre, mondjuk szálkásabb, mint volt. :) de ebben a rohadt melegben egyszerûen tömködni kell a kajátt lefele.. a ch-t kívánom rohadtul, a fehérjét meg hánynám visszafele. de letolommermuszáj
Frayer
Igen, szeritnem is.
Bár én kiegészíteném azzal,hogy csinálnék egy jó citromos behûtött, shake vagy jégkása limonádét, egy liter vízbe tennék 10 gramm szöllõcukrot, és szép lassan eliszogatnám edzés közben.
Így mivel hogy lassan jut el a szervezethez a cukor, nem emelkedik meg az inzulin és ezért nem fog visszaesni sem, de viszont egy folyamatos energia ellátást tudsz biztosítani az edzés alatt. Az a 10 gramm ch az smafu, sokkal több kellene, de egy jó energia fokozást jelent, egy kis többlet.
Bazz, nekem edzés közben úgy kitágúlnak az ereim,hogy leesik a vérnyomásom és néha majd ott alszok el a fekvenyomó padaon. De erre majd valamit ki kell találnom, szerintem hot blood lesz, egy fél csak

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

PyRex
egyébként nem eszem eleget sajnos. most veszek is be... tényleg gyorsítja a regenerációt, amire most szükségem lenne.

csuszi
nem látszik.
:D:D:D csak vicceltem.
de c vitamint tuti nem eszel:O
;):):)

PyRex
mindenki kussoljon :))))))))) ne legyünk már ovisok... -.-

(és igen, eszek húst! :p)

ööhhh edzés elõttre kúrvára nem jó a szõlõcukor, edzés elõttre 1 órával vmi összetett szénhidrát kell. szõlõcukker után hamar leesik a vércukor-szinted, azt ott fogsz edzésen szédelegni meg minden. edzés közben se érdemes.

Edzés után viszont KÖTELEZÕ :) egy jó 40-50 gramm mehet nyugodtan akkor, szvsz. ^^ Úgy fogyasztod, ahogy jólesik.
Zocsi
Vettem étkezési szõlõcukrot, mert ugye az jó edzés elõtt... Nade pontosan hogy is illik ezt fogyasztani? Tömjem kétpofára vagy keverjem limonádéba??

Zocsi
Yeah! <#nevetes1>

"ha vega vagy , akkor abszolut nem itt a helyed"

szal ha valaki nem eszik húst, már ne is eddzen? grat..<#wilting>

én bõ 5 éve vagyok vega és bátran állítom hogy semmivel sem érzem magam rosszabbul, sõõõt.. (de ennek nem itt a helye)

az meg hogy ha valaki emiatt, ne tudjon elég változatosan kajálni, hát nevetséges <#gonosz1>

nem kéne egyik oldalnak sem próbálni meggyõzni a másikat ezügyben. zárjuk a témát.

king13
Ez valszeg az agy-izom kapcsolat nagy mértékû javulásától van. Mivel edzés közben mindig arra törekedsz, hogy kizárj más izomcsoportokat ez úszásnál is elõjön utána, ami miatt egyes izomcsoportok baromira elfáradnak, míg más izomcsoportok amiket korábban igénybevettél úszásnál, szinte semmi terhelést nem kapnak.

õõõ

Bens ez itt a testépítõk fóruma és nem a kickboxosoké , gratulálak az eredményeidhez, de semmi köze akkor se a testépítéshez ,szal ne itt oszd az észt- ha kérdésed van tedd fel , ha véleményed van az megalapozott legyen , és mint testépítõ úgy szólj hozzá az adott témához megfelelõ alapok, tapasztalatok melett... Véleményem szerint ha vega vagy , akkor abszolut nem itt a helyed...
"bátyám 12 éve vega és 104kg, õ se az a tipikus legyengült fajta, lehet h téged össze tudna pakolni egy kézzel. meg tõlem aztán fél kiló c-vitamint is ehettek"- na ez ami végképp nem tartozik ide , sõt nem is érdekel senkit + hozzáteszem elég gyerekes ahhoz képest,hogy kick- boxolsz.

csuszi
1000 mg akart lenni:D

csuszi
túl sok c vitamint szedsz. menj le 220 mg-ra. meg lehet nem ártana a húst hanyagolnod...

csuszi
már írtam: leszarom mi thogy csinálsz az életben, tõlem gazon is élhetsz, csak ha hírdeted az igazad, ne csodálkozz ha megtalálnak az értelmesebbek.
olimpikonjaink között biztos sok a vega ha már a sporteredményeiddel jössz)
az meg enyhén gyerekes, hogy a bátyáddal jössz hogy jól megpakolna:D ismersz? nem. vetted magadnak a fáradtságot hogy a galériámba benézz? úg ynézek ki, mint akit hetente megvernek? hagyjál már az ovis stílusoddal bazzeg. az én apukám az erõsebb, meg az én bátyám ûrhajós, a szomszéd kisrácnak meg 100 kilós bernáthegyije, a piros ladám meg 600le és 3 sec alatt gyorsul 100-ra. kb ez a szint.
a dokis story enyhén kamuszagú (érdekess eddig nem jöttél a fateroddal, eddig csak csapatorvos volt. csak nekem gyanús?)
az meg hogy miylen eredményeket érsz el, nem mérvadó: mivel állati fehérjékkel többet érnél el.
vannak emberek akik hátráltató tényezõkkel érnek el komoly sikereket, de azt senki se gondolja, hogy akkor az átlag ember akkor ugyanilyen hátráltató tényezõk közé terelje magát. mivel azok az emberek normális körülménywek közt megmozgatnák a himaláját. tudsz követni?
nevetséges hogy enyire evidens dolgokkal vitatkozol. kiváncsi lennék mit szólnának az olimpikon versenyzõk orvosai vagy a komolyabb profi kluborvosok ehhez a vitamin adaghoz. véletlen se tömik kreatinnal ultrabrutál vitaminokkal a versenyzõket. #9035. egy szar magyar nb1-es focicsapatnál ez megy. vajon mi mehet az élvonalban.
de mivel kulturáltan vitatkozni nem tudsz, hanyagolom a témát, mielõtt azzal jönnél, hogy lúzer vagyok, meg megversz te vagy a barátod, meg az eddigi stílusod alapján levágom elkezded sértegetni a felmenõim.
éljenek a vegák, és aki 1000 g c vitaminnál többet szed az hülye...

hmm azért azt hagy kérdezzem mán meg, hogy ez normális?:S tavaly dagadtgeciként úsztam mint a gép, most meg elkezdek úszni, azt egy kör után durran a latissimus, de majd leszakad :S akárcsak a vállam.

Miért van ez? :|
bens
most beszéltem egy eléggé tapasztalt orvos testépítõ ismerõssel, (mert már annyit basztattok h magamban is kezdek kételkedni) õ azt mondja h kizártnak tartja h 1g felett a c-vitamin bentmaradjon a szervezetbe, õ egyébként 500mg-ot javasol. lehet h emelni fogom az adagomat biztonság kedvéért...

bens
én meg tudom h nem kell hús és tojás, mert próbáltam és tudok eredményeket felmutatni. és amíg erõsportokban ráverek olyanokra akik nem vegák, addig nem is lesz máshogy.

bens
nem tudom miért vagy rákattanva erre a vega témára, de ha érdekel én azóta tudok komolyabb eredményeket elérni sportban, mióta nem eszem húst. lehet h más meg szarul lesz tõle, de nekem ez jött be. 10 éve nem ettem húst és idén is nyertem OB-t full-contact bunyóban úgyhogy nem hiszem h annyira legyengül tõle az ember. azzal nem tudok mit csinálni h te meg az apád útáljátok a vegákat, nem fogok változtatni a bevált szokásaimon mert pár ember gúnyolódik. nekem fontosabb a siker minthogy beilleszkedjek a birkák közé. akit érdekel annak segítek, akit nem az kussoljon sûrûn. mellesleg az én családomban is van 3 orvos, az én apám is fõorvos, mind3an vegák és sportolnak. bátyám 12 éve vega és 104kg, õ se az a tipikus legyengült fajta, lehet h téged össze tudna pakolni egy kézzel. meg tõlem aztán fél kiló c-vitamint is ehettek, sztem ha az ember nem beteg akkor elég a napi 220mg-os tabletta+amit kajával és más vitaminkészítménnyel megeszik. de ha én nem basztatlak amiért kétpofára tömöd a vitamint akkor te se basztass engem h csak annyit eszek amennyit a sportorvos javasolt nekem.
köszi.

Jézus :( 220 mg c az mire elég? :\

Én napi 6-7 grammot tolok, finom porított aszkorbinsavból. És kell. Egyszerûen a regenerációt HIHETETLEN mértékben segíti. Kipróbáltam már vitaminok nélkül is az edzést, kb. két napig még tudtam edzeni, utáni meg egyre szarabbul voltam, s az intenzitás a teremben közel sem volt az azelõttiekhez :)

Kell kell kell! a vitamin kell.

Ugyanúgy kell a fehérje is HÚSBÓL, TEJSAVÓBÓL, TOJÁSBÓL, mert az ember kis állat ugyan, de ha sok állatit eszik, nagy állat lesz. Hülye az, ki aszondá, hogy elegendõ a növényi fehérje. Fingáshoz mondjuk még sok is, de izomépítéshez? :)

S normálisan kajálni is kell. Muszáj. Nem azér', mert az olyan kurváranemhízlal, mert ebbõl is lehet ipari mennyiségeket enni. Hanem azért, mert rohadtul megkönnyíti az emésztést, gyorsítja az anyagcserét (ezt vettem észre), nem pattanásosít, puffaszt. És pár hét alatt szakácst-kreatívkodó kisfiút varázsol az emberbõl, ahogy mindenféle finomságot összedob, amiken csiszolgat.

csuszi
magas labdák:) csak õ nem veszi észre;)

csuszi
csak mert idõm van:):
az orvosod hülye. az én családomban van 2fõorvosmeg egy mezei orvos. (nem kérkedik, csak tisztánlátás végett). érdekes egyik se olyan hülye, hogy a c vitamint 200-ban állapítsa meg. faterom 12 g-ét javasol a sportolói életmódom miatt, a család többi tagja meg kb 6-10 között szed.
gyermekkoromban nem ettem elég húst. elvékonyodtak a csontjaim, gipszet kaptam 3 hónapra. csak egy példa... deres édesapám röviden a vegákat így hívja (de ne vedd magadra:D): külön állatfaj. az meg hogy a húsban lévõ húgysav rosszat tesz neked az a no commnet kategória.
csak röviden: az ember mindenevõ "állat". a húsban olyan esszenciális aminosavak vannak, amik másban nem. akik csak növényi fehérjét tolnak, azok vészesen egyoldalúan táplálkoznak. egyszerûen olyan, mintha hirtelen marha sok esze lenne a növényevõ állatoknak (de nagy állat az ember), pl a marháknak :) és kitalálnák hogy mostantól õk csak bélszínt esznek:D (kis kannibálok a lelkeim:))
ami a kompenzálást illeti. én nem sértegettelek, te se tedd. de az ne ossza az észt egy egészségfórumon, aki 220 mg c-ét hírdet, és vegás bazdmeg. és nem vagyok kevés hidd el:) eddigs e kötekedtem, most sem teszem. csak ugye amikor már a 10. baromságod olvasom, akkor ugyan beírom már a véleményem.
amúgy 9739; 9740. erre reflektálj, ne engem sértegess.
és 9745. ehhez gratulálok, az szép teljesítmény, hogy ne csak baszogassalak.

bens
az orvosomtól kapom a vitamint, és õ javasolja az adagot. valszeg ért hozzá, van egy kis gakorlata.
izületi gyengeségrõl hallottál már te okos? ha ennék húst, nem sportolhatnék mert gyengék az izületeim, és a húsban lévõ húgysav rosszat tesz neki.
nem értem amúgy h miért kell kötekedni, a vegaságot szóba se hoztam. vagy így gép mögül szoktad kompenzálni h élõben kevés vagy?