Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De fehérjeturmixba akko kb mennyi szõlõcukrot toljak? me edzés után 30-40 g alap,. de így elõtte...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Nekem az fura, hogy rengeteg helyen olvasom, hogy minél nagyobb súllyal kell dolgozni, mert annak van értelme. Ennek ellenére a terembe, ahova járok az emberek fele kis súlyokkal szenved. Mintha nem mernének a nagyokhoz nyúlni. Fekvenyomnak 40-50 kilókkal, és annyi... :S
Mondjuk egyelõre én se pofázok inkább, mert még csak 60-on vagyok, de egy hónapja kezdtem megint edzeni... Nyár végére megint 80-90 körül leszek! 😄
Amúgy az mit vállal, mikor egy olyan pici-kerekseggû csaj kezd el taposni, hogy diót lehetne töretni vele. Az ember kezébõl kiesik a rúd, vagy ha épp lábtol, akkor elgondolkozik egy pöppet, hogy inkább õt tolná... 😄
És aztán ezen a héten hétfõn a hasprések után kipróbáltam élesben is. Csináltam 5 sorozatot vele: 8, 10, 12, 12, 12. Jövõ 7-en mégjobban rágyúrok, h megtudjam, így milyen izomlázat tudok okozni vele. Most csak egy kisebbet értem el. Nem fájós, csak olyan érzem, h jól sikerült fajta. Érzem elõre, h szuper lesz 😊
mov ah,4ch int 21h end
semmi értelme kresszezni otthon megtanulod azt kész... ln sem jártam és elsõre megvolt a vizsga
Persze ez most lehet, hogy totálisan hülyeség volt, amit leírtam. Ezért én is várom az esetleges ötleteket.
Mondjuk volt már olyan edzésem is, amikor kb. éhgyomorra mentem, mert mire odaértem a terembe, megéheztem. Végülis betoltam egy energiaszelet, de kettõ is lement volna. Ezzel kibírtam egy darabon, aztán egybõl edzés után kevertettem egy 80% fehérjeturmixot a csajokkal, természetesen 3,5%-os tejjel! ^^ Hazaérve meg kaja!
Uh. szvsz ilyenkor a Ch-n van a hangsúly...
Jövõ héttel új edzésterv szerint edzek, szal 5 edzés lesz egy héten. De az a helyzet h nekem ebbõl most legalább 1 hónapig a hétfõ-szerda-pénteki napon 3-tól 6-ig kreszem van. és a kreszsel szemben van a terem, kb 5 méterre, ráadásul akik segítenek a gyakorlatokban, elmondják az edzéstervet 6-ra mennek gyúrni+haverok is. Így én is oda akarok. De így max 14:40 körül tudok enni legutoljára...kreszen van egy 10 perces szünet 1,5 órával a vége elõtt, de most ott nem akarom elõvenni a rizst meg csirkét azán tolni...szóval nemtudnátok ajánlani vmit h h oldjam emg h azért ottlegyen az erõnklétem edzésen és érjen vmit?
Csak örülök, mert öt hét várakozás után megvannak a nyelvvizsga eredményei, 88%, teljesítve. ^^ Igaz, a középfokút még 91%-osra tudtam, ez most "visszaesés", de nem gond. :-\
No, és visszatérve. Úgy gondoltam, hogy fõleg a csajokra jellemzõ, hogy "a zsír onnan ég, ahol dolgozol" nézet, mert ezeket hallják mindenkitõl. Így látom szegényeket, ahogy két órákat hasaznak egy edzésen, közben isszák a cukros redbullt, kólát, ami a kezükbe akad, meg eszik a szendvicseket, de mivel "fogyókúráznak", így még letolnak minden étkezéshez egy pohár joghurtot kefirrel is.
De nálunk most van egy új csaj, nagyon csípem, bár 1 szót nem váltottam vele, csak a barátjával, mert együtt járnak le edzeni. S a csaj úgymond normálisan edz. Mellre ferdepad egykezesekkel, tárogatás, vállra nyomások, oldalemelés, aztán guggolások, kitörés, fellépés zsámolyra súllyal, aztán hiperhajlítás-hasgyakorlat szuperszettben, és végül lehúzás csigán mellhez. Mondanom sem kell, csinos a lányka, bár nem szép. A barátja meg jó arc, és az is izmos. Szóval most legalább két új, értékes, bár még nagyon csendes taggal gazdagodott a terem. ^^
Szerintem egyáltalán nem elhanyagolható még ha kólát iszol akkor sem, magamból kiindulva csak azt tudom mondani, hogy bár hiába van bõr és zsír a hasamon, kicsit látszódnak a körvonalak és ez nekem tömegeléskor bõven elég. Nem értem továbbá, hogy hogy jön ide a zsírégetés, mikor szerintem te is tudod, hogy hiába hasazol, hasprésezel ötszázakat, nem lesz kocka a hasad, mert zsírt nem éget... Kockás csak diéta után lesz.
Ha félreértettem valamit, akkor elnézést!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
És mennyi ideig kell tartani?
http://vimeo.com/378451
Itt a 6. perc után vannak hídtartásos gyakorlatok...
amit hasra krvára nem ajánlok, az a törzsforgatás.. csináltatták velem pár napja, rúd a nyakba, leül a földre, és forog 1-ik oldalról a másikra. Hát a hasam nem nagyon éreztem, ellenben a rúd forgás közben a nyakam nyomta rendesen, s még most is fáj. Ez nem jó.
Valamint, nagyon régóta porosodik nálunk egy ukránijában utángyártott, az eredeti árának tizedéért beszerzett ebkingpró, ezzel tudok még izomlázat gyártani köldök alatti részre meg transversusra is. Haskereket nem próbáltam, nem volt még rá alkalmam.
Amúgy nem viszem túlzásba a hasedzést, nem vagyok csaj, hogy napi 23 órát hasazzak a zsírégetésért, miközben kólát iszom. Edzem hogy erõs legyen a törzsem, és hagyom pihenni guggolások elõtti napokon. Ennyi. A kockákat egyelõre leszarom.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Akkor kezd kialakulni a felnõtt csonváz, meg minden más... Sokat befolyásol szerintem a magasságban is a sport bár azt hangsúlyoznám, hogy a gyúrás nem túl ideális ilyen szempontból szvsz... Ha tápolsz ezerrel, meg edzel mellé fiatalon, akkor az csak módosít ezt-azt nem, vagy a genetikát semilyen szinten sem lehet "átírni", mert azt nehezen hiszem?!
szóval, ez egy krvajó (tényleg istentelen fasza) TÖRZSGYAKORLAT, hasra, mindenre.. Nekem izomlázat csinált a hasamban, oldalsó hasban, meg nem mellesleg egy csomot fejlõdött tõle a guggolásom, derékfájás nélkül.
Ajánlom. Bár hülyén néz ki.
http://csuknorisz.mybrute.com
"Biztos lehet nõni magasságilag is - ha 13-14évesen kezded és ..."
... és növekedési hormont szedsz mellé.
Most tömegnövelõ fázisban vagyok, a diétámmal én ugyan elégedetlen voltam, de mások szerint nagyon jól sikerült. És most is 90% tisztán étkezek, hétvégénként szokott becsúszni 1-1 érdekesebb fogás, meg 1-2 pohár tej. És többet akarok, de ki nem? Nem szorít az idõ, hogy "jajj 1 hónap múlva nyaralok, mileszvelem?". Nem. Türelmem van.
Meg kifejezetten élvezem, hogy nem leeresztett, lapos, lötyögõ pöcsnek érzem magam, mint a diéta utolsó 1-2 hetében. 😊
Amúgy egyértelmû, hogy ha clenhez nyúlnék, csakis komoly diéta-kardió mellett tenném. Másképp sajnálnám rá a pénzt, mármint lelkifurdalásom lenne.
Olyat olvastam csak hogy illetõ, félre nézte a század mikrogrammot, és tízszer többet vett be belõlle, mint kellett volna, és pár hét szedés után érzet egy kis nyomást a torkában, meg jobban vert a szíve is. Elment dokihoz, az leálította a szedést mert pajzsmirigy megnagyobbodása lett, rájött hogy túl nagy dózist szedett "10 X" és amint abbahagyta a szedést, minden vissza ált.
Nem kell éveket lehúzni a vasakkal ahoz hogy egy ilyen cuccot megpróbálj, ez nem tesztó. Nem is hormon, nem is szteroid. Ez csak hangya fing. De igen jól jöhet szálkásítás alatt. Több zsírt veszítesz el, és több izom marad rajta. Egyértelmû hogy semmi baj nincs vele. Gyerekeknek azért nem ajánlom, csak aki tudja mik a céljai és dolgozik is érte. A clen, nem diétázik helyetted és nem emeli fel a súlyokat sem.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Na, de ahogy írtad a helyzetet, tényleg hasonló nagyon a helyzetünk. Annyi különbség van, hogy én ezelõtt sose sportoltam semmit, s a vasak közt se töltöttem többet, mint 8 hónap, szóval nem is igazán nevezném magam még igazi hobbigyúrósnak sem.
Majd ha 2-3 évet lehúztam én is, mondhatom, hogy kitartottam. Még, most nyolc hónap után nem akarok semmit mondani a "kitartás" meg "türelem" szavakról, mert nem igazán van 'jogom' rá.
Egyébként ugyanolyan cipõben járunk, csak nekem anyám orvos, PAPíRON... és azért mondom ezt, mert sokszor rendkívûl megrendít, hogy miket állít egyes dolgokról, sportról és a táplálékkiegészítõkrõl...
Múltkor mikor a lenmagolajamat ettem este lefekvés elõtt, lejött és megkérdezte hogy miért teszem tönkre magam, miért akarok olyan lenni, mint a Fekete László?!
Már régóta nem kérem ki a véleményét táplálkozással és egyébbel kapcsolatban, fõleg ezek után mert egyszerûen társalgási szinten sem lehet beszélni velük errõl, mert egybõl elõjön hogy ne szteroidozz, ne koxolj, szokásos aggódás, de nem értem hogy miért velem bizalmatlanok vagy ítélkezõek a drogos, alkoholista cigis hon- és kortársaim ellenében...
Mikor még kövér voltam, minden nap jött a kérdés, hogy mikor fogyok már egy kicsit, miért nem sportolok valamit. (Ha sportolsz az se jó, ha nem az se jó, ki érti ezt...) Mindent abbahagytam másfél év után, mert nem nekem való volt érzésem szerint, ám itt van a testépítés (vagy edzõterembe járás) ami 3 éve lesz szinte napra pontosan hogy belopta magát az életembe és nem ereszt...
Igazán másoktól, ismerõsöktõl, rokonoktól semmilyen bíztatást nem kaptam és a mai napig nem is kapok, csak megjegyzéseket, de megtanultam ezeket kezelni és csak az jár a fejemben, hogy majd én megmutatom mire vagyok képes. Szerintem csak ez számít. Kitûztem egy még számomra is kicsit elmosolyogtató célt amihez vajmi kevés esély van, hogy sikerülhet (sok múlik a szerencsén is) de mindent megteszek azért, hogy azt mondhassam, én mindent megtettem.
Irományom egyáltalán nincs kapcsolatban a jelenlegi témákkal, csak úgy éreztem hogy írok már valami értelmeset is ide, eddig úgyse tettem ilyet. xD
Amúgy olvasgattam a clenbutrol, s nagyon kicsi adagokat ajánlottak, ilyen 2 hét szedés 2 hét szünet leosztásban, meg nagyon dicsérik, hogy semmi káros mellékhatás, kevésbé káros, mint a koffein, viszonylag könnyen hozzáférhetõ, nem bassza szét a májat, és ésszel még a szivet se terheli.
Szóval túl sok a pozitív visszhang róla, hogy ne álmodozzon az ember arról, hogy clenbuterolt szedhet. Fõleg ha endomorfrol van szó, nagyon nagy a kísértés. :S
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Amúgy van egy jó gyakorlat. Eg ylovat kötsz a lábadhoz, másikat a fejedhez, és megijeszted õket. Na ebbbõl 4 sorozat 6 ismétléssel.
Gracie Barra
De legalább utánna nézhetne szaklapokon hogy mi ez a cucc, és milyen adagolások léteznek. Azt is tudni kell hogy a microgramm nem azonos grammal. Meg a század gramm, az nem tized gramm. Ezt sokan nem tudják.
Csupán egy asztma gyógyszer, egy béta-2 szelektív blokkoló.
Én évekig szedtem egy ehez hasonló gyógyszert kiskoromba, a zaditent, semmi bajom nem lett tõle.
A clenbuterol az egy nagyon jó kis cucc, két szempontból is, gyorsítja az anyagcserét diéta alatt 😄, és közben baromi jó antikatabolikus hatása is van, a gyors anyagcsere miatt elkezdesz gyorsabban fogyni, a plusz kalória égetés miatt, és mivel antikatabolikus, a kalóriákat, legtöbbjét a zsírsejtekbõl fogod elégetni. Viszont sajnos könnyen megszokja a szervezet, és így nem lesz hatása. Nem lehet rászokni vagy ilyesmi, csupán idõvel gyengül a hatása, kb pár hétig jó csak.
Ugyan úgy mint a koffeines cuccok, azok sem lesznek jók, csak az elején, és a koffeinre még rá is lehet szokni.
Én úgy csinálnám, hogy 2 hét clen, 2 hét koffein.
Effedrint azért nem szedném a koffein helyett mert agykárósító hatása van, nagyon bebasz a memóriának és logikának. Programozó lévén ezek a legnagyobb kincseim.
Az a baj,hogy a koffein ártalmasabb a clenbuterolnál, mivel függõséget okoz hosszú távon, nagyon pörgeti a szívet stb. Mindenki tudja miket okoz, és mégis a világ fele "drogos" de elitéli azt aki beszedne egy tabletta clenbuterolt, ami kb olyan a koffeinhez képest mint a c vitamin az aszpirinhez képest, az aszpirin is okozhat függõséget.
Amúgy mekkorát lábaztam ma! és csak 45 perc volt, ha a bemelegítést (10 perc) nem számolom bele. 😊
Most próbálom a lábam "nem megölni", mert a heti 1 lábedzés kicsit szar volt. Kellene kettõ, de azt csak így tudom, hogy kevesebb sorozatot csinálok. ^^
attól még ha valami védi az izmokat akko védi, és ha a blood-ra ráver, akko ráver😉
MJ rulz Pink Team The Only One
De ha párezerér vennék napót, akkor simán maradna pénzem strandra (800 ft a diák .. 😊 ) meg diszkoban italra is!
de én inkább hülyeségekre költök 😄 De néha olyan jól esik a gondolat, hogy "clenbutekelllnekemizibe" 😄
blood: nincs idõm, 10 perc mire legépelem a tapasztalatokat😊
MJ rulz Pink Team The Only One