Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na állj, most mibe kötöttem úgy bele mégis?:)

Gracie Barra

PyRex
100-nál még valóban nem, de már 120-nál igen, 140-nél látványos, de 240-nél meg olyan szinten kéne hajlania (multkor haver annyival guggolt) hogy nagyon...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
csak azért mert nem akartam 5 spam-et benyomni ide este :))

Frayer
Na bazz.
Már egy hónapja gondolkodom azon hogy én leszek e a 10 ezredik hozzászóló e a topikban, és bazz télleg én leszek.
BOLDOG JUBILEUMOT 10 000 ik hozzászólás alkalmából.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Frayer
Ez sok mindentõl függ, lehet valami nincs rendben a gravitációval.
<#ravasz1>

Frayer
eheheheeh <#beka2>

Zocsi
A múltkor vádlizott egy srác a teremben, rúddal a nyakában asszem 120 kilóval. Nah, ott már hajlott a rúd... Mondjuk nem tartom kizártnak, hogy a rúd a gagyi... De természetesen ez attól is függ, hogy milyen hosszú a nagyrúd. Nem hinném, hogy átbasznak a teremben! <#fogmosas>

csuszi
hát én még nem láttam 100 kilónál hajlani a rudat:) átbasznak a teremben?:)

MJ rulz Pink Team The Only One

jazzy
Nem akarok veszekedést szítani, de már énis írtam neked, hogy mindig belekötsz mindenbe, belém is többször.. akkor is belémkötöttél, hogy nem volt ilyen, de látod, hogy van. Tényleg nem kötözködésbõl írom.

Igyatok sört diétázók! Roman szülei megmondták! :)

PyRex
vagyis nem fake, mert senki nem mondta, hogy hány kilósak a tárcsák :D:D

PyRex
igen ez igaz, többen le is írták, hogy fake...

PyRex
tudnám, hogy mire van ekkora arcod... :)))

Zocsi
Megnéztem vagy ötször ez FAKE banyek!
-alig hajlik meg a rúd a súlyok alatt. Már 100 kilónál láthatóan görbülnek a nagyrudak.
-a mozgatás nem olyan, mintha majd negyed mázsát emelgetne, de még csak a felének sem tûnik (110kg)
-a legpoénosabb, mikor visszateszi és már-már tündérmesébe illõ porcelán teáscsésze koccanását idézõ hanggal csilingel a visszapakolt rúd...<#vigyor>

Zocsi
Vörös Szonja a zedzõteremben... LoL<#nyes>
Amúgy baszki mennyivel nyom ez fekve? 220 kiló??? Szerintem fotóbolt! <#miaz>

Magnumrolcsi
Kemény csaj.

Zocsi
<#taps><#pias>

hja, amikor mondtam nagyanyámnak, hogy diétázok, ezért extrém magas vitamin és ásványianyag-bevitelem van, hogy kicsit jobban bírjam az alacsony ch-t, õ meg mondta, hogy "remélem akkor sok sört iszol, legalább napi 4-et" kérdezem minek? mondja, hogy így elõzhetem csak meg a vesekövet. :o)

szóval aki diétázik igyon sok sört! :)
Nameg a sör elég vaskos kalóriaadag is:)
Szal csak 1et. Vagy péntekeste 7et:D

Gracie Barra

Zocsi
LoL
Én ma atlétában mászkáltam, miután meguntam hogy kezd melegem lenni a kapucnis pulcsimban...! Bár feszengni nem feszengtem, és amúgy se vagyok egy nagy darab... :D

Amúgy meg a qrvaéletbemár, hogy egy hete nem tudtam edzeni a munka, meg a suli miatt... Fhászom.. és még a szigorlatom se biztos, hogy sikerült... :S Kezdek ideges és feszült lenni!!! Nah, mind1. Holnap ha minden fasza, akkor szóbeli. Utána nagy kajázás, alvás... és talán este edzés. Ha nem, akkor szerdán. Szerdán viszont szétszedek valami a teremben az tuti!!

Mateus: Én is úgy tudom, hogy a kevés bevitt folyadéktól van vesekõ, meg a túlzott ásványianyag/vitamin bevitel - kvázi rossz anyagcsere. Igyál bazi sok vizet, vagy bármilyen más folyadékot! Amúgy nem mellesleg jót tesz a sok folyadék a közérzetnek, a bõrnek, nem leszel olyan levert és fáradékony... stb-stb.
Vannak olyan városi legendák is, hogy napi 1 üveg lágersör és nem lesz több veseköved, mert van valami a sörben ami oldja lassacskán a követ. Meghát az a fél lityó lecsusszan hamar. Észre se veszed és már lent is van újabb fél liter folyadék. Csak ne legyen benne sok alkohol, mert az dehidratál, valamint rá is szokhatsz! :DD

a prolimass40-em már három napja benne rohad a sékerben (nem tudtam lemenni edzeni, de nincs feloldva, csak a sima por van wbenne) egyre rosszabb szaga van :D

amúgy a maltodextrin istencsászár! nem cseszi el a turmix ízét, nem teszi töménnyé meg testessé, de ugyanolyan jól visszatölt, mint a dextróz.. ennek ellenére én dextróz párti vagyok, hisz olcsóbb,ha nem is sokkal.. :D

le kell tûrni aztt kész.. amúgy ez a meleg aggasztó, egésznap szomjas vagyok, mint az istenbarma.. simán lecsúszik 7 lityó is, de izzadok, mint a ló :)

meg lehnet tanulmányozniaz átlagembereket.. akik trikóban járnak a 40-es zsírsonkájukkal, vagy 0.5-ös rotringjaikkal.. de aki edz, azok mind felöltözve, nehogy kritikát kapjanak, hogy feszengnek.. szép :D
Legyen mindig karnyújtásnyira tõled víz, az adni fogja az ingert h igyál:)

Amúgy valszeg hajlamos is lehetsz a vesekõre, úh mindenképp igyál.

Gracie Barra

mateus33
Hûûha, na akkor belehúzok, hátha amiatt van. Végülis vizet szinte mindenhol lehet inni :) Köszi;)

2 liter az nagyon a minimum. valszeg ez a fõ gond.
20tkg * 1 liter amit kéne innod. Tehát saccperkábé 4 litert.

Gracie Barra

mateus33
Ásványvizet keveset iszok, inkább a sima vizet részesítem elõnyben. A napi kb. 2L folyadék ált. megvan, de van h kevesebb, van h több.
Mondjuk mostanság valóban kevesebbet ittam mint szoktam. Jó lenne tudni h mi lehet az igazi oka, mert kár lenne ha vmi téves diagnózis miatt elcsöszném a dolgokat, és közben ugyanúgy elõjönne a vesekõ megint.

A napi fehérjémnek kb. a 60%-a a turmix, sajna a meló miatt nem mindig tudok úgy étkezni ahogy akarok, de próbálok figyelni, változtatni a több csirkemell és kevesebb turmix irányába.

A vesekõ alapoka mindig a kevés folyadék. Mennyit iszol akkor naponta?
És ha hajlamos vagy rá, célszerû nem agyonásványozott ávizet inni.

A napi fehérjéd hány%-a turmix amúgy? 50 fölé ne nagyon menj, mert az nem tesz jót a pocinak.

Gracie Barra

mateus33
Napi 100g 100% whey prof.-ot szoktam inni.
Vitamint nem viszem túlzásba, napi 1 Supradyn + kis zöldség.
Hát remélem h nem a por miatt van, csak már fosok, mert nem egy kellemes dolog a vesegörcs, nem szeretném ilyen sûrûn átélni.

Fehérjétõl vesekõ? Na az tuti nem, a túl sok vitamintól és ásványi anyagoktól esetleg.
Mennyit iszol?

Gracie Barra

mateus33
Hm, nem tudom h lehet-e köze hozzá, de az utóbbi 4hónapban 2szer volt vesekövem. Elõtte 10 éve volt utoljára. Kb. másfél éve iszok napi 2 adag fehérjét rendszeresen. Na most ez vagy véletlen egybeesés, vagy tényleg vannak ilyen emberek (pl. én) akinek a hajlam miatt vigyáznia kell ezekkel a porokkal.

Különc
Ezt felírtam xD

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

zmeor
Maltodextrinrõl milyen tapasztalaitok vannak?

leszarom a konfigod...

okoskodás akkor lenne, ha nem lenne mögötte tudás. Így csak tanítalak téged;):D

Gracie Barra

PyRex
kezdem unni az okoskodást.

Nalátod, õ meg tudta fogalmazni a hátrányait:)

Gracie Barra

Magnumrolcsi
PyRex
errõl van szó :)

jazzy
Nekem sincs benne soha, extra szarakodás, extra mosogatás, mindig elhagyom sose találom, foglalkozik vele a fene.
Panzermeyer
Jaja, a C-vitamint még nem merték ráírni, h mennyi van benne XD

mov ah,4ch int 21h end

nekem meg sincs mán a rács, oldódik az szépen anélkül is. :O

de van a vörös por, amibõl csak egy harmad tasakot használok sékerben, különben iszonytat dolgok történnek.. tudjátok mirõl beszélek? hát nem hátblád. sima epres bolero. Ebben oldva a csokis whey finomabb, mint sima vízben :D és már a boleroban eleve van kb. 0.00000001 gramm maltodextrin, meg vagy 5*10 a mínusz kilencediken mg c vitamin :D
PyRex
már ne haragudj, de te tudsz olvasni? :)

És mégis mi indokolja h kivedd?

Gracie Barra

Gunnersboy
ez a banános video durva, ijet csinálok valamikor :DD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

PyRex
volumass 35 prof oldódik elég jól, szal nem kell bele.

a banán az tuti hogy jó lesz mert én pl ha van kedvem így csinálom :)
(nem szabad hagyni hogy teljesen megfagyjon mert akkor aturmix neheren viszi és akkor felolvad mire megcsinálod kicist kell csak megfagyasztani ús akkor tökéletes lesz és teljesenjó és finom is)

ez a rohadt gyümölcsszezon, annyi cseresznye, meg eper van itthon, hogy nem fér a hûtõbe, így most pakolok a fagyóba is, aztán kiderül, mennyire finom a horst fuchs féle gyümölcsfagyi..

aztat tervezem, hogy fagyasztott epret eperfehércsokis fehérjével összekutyulom vitálcenterben (nem röhögni, három éve kapta anyám karácsonyra) azt hajrá. Finom KELL, hogy legyen :)

bár örülök is a jó idõnek, mostanában egy rakat gyönyörû, MAGYAR zöldséget kapunk, frisseket. De hogy miafaszér van ilyen hideg kinn, az rejtély..
jazzy
Legyél kedves itt befejezni ezt a témát.
Ha te csinálod az kurvára a te dolgot bár a te szinteden baromi fölösleges, az enyémen úgyszint.
De itt ne ez legyen a téma.
öhh azért van, mert öcsi csak 10 hónappal fiatalabb (ez tényleg így van), és sunyiban veszi a cuccokat, én meg mindent megbeszélek anyámékkal ilyen téren.. :D

cska hogy tudják, mire költöm a pénzem :)
én erre annyit mondok hogy lehet hogy könnyebb meg gyorsabb de a ilyen szereknél kül elérsz valamit akkor büszkén lehet mondani hogy igen, saját erõmbõl csináltam meg... mert nagyrészt nem azt számít hogy miylen vagy vagy hogy egy adott sportoban menynira vagy jó (most lehet mondani hogy de az) de szerintem sokkal többet számít az hogy mennyit teszel meg azért hogy jó legyél (és itt most csak a színtiszta akaratra gondolok)

GAthersw
Amúgy miért van az, hogy te vagy 1x éves, öcséd nemtudom mennyivel fiatalabb és téged basztatnak aki viszonylag alap, olcsóbb dolgokat (fehérje, dextroz, malto, kreatin asszem ezeket írtad hogy tolod, meg vitamin) öcséd meg Attackra, hemo-no meg ilyenekre kúrja el a pénzt. Õ neki is rágják a fülét? Amúgy õ ilyen szinten tolja, hogy kell neki az NO vagy csak szeret pénzt elkúrni? :)

01110000 01110010 00110000

Pontosan, ez egy jó kérdés :o)

Amúgy ég a pofám rendesen. Apám doki, most kapott hívást, hogy befulladt egy asztmás. Mielõtt elment, én csak annyit mondtam "jut eszembe asztma.." és õ egybõl így válaszolt "spiró kéne, mi? írjak fel?" :D

s olvasgattam a témáról, lehet "megérné", mert valami iszonyat jól esne egy száraz alapot teremteni.. és szimpatikus.. mármint, nem nyúl bele a hormontermelésbe, nem károsítja a májat, vesét, s normális adagokban a szívet se, et cetera, et cetera.. de beszéljetek mán le errõl, mert van egy olyan érzésem, jobb lenne naturban mindig..

amúgy hány mg az adag naponta?:S :D
Zocsi
Ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy vajon Frayer hogy áll az áttörésével és mikor lesz már kész az a pesti edzõterem?? <#nezze><#hehe>