Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
01110000 01110010 00110000
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Edzés oldalról pedig a poci leadásához, vagyis a zsírégetéshez komplex, nagysúlyos gyakorlatokat (felhúzás, guggolás), aerob edzést, illetve intervallumedzést érdemes csinálni.
Gracie Barra
a diéta pedig az saját a meglévõ tervekbõl összeszedni, tápanyag táblák stb.
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Másodszor, az ismétlések száma sokmindentõl függhet. (pl. mennyire vagy jó kondiba, hova teszed a hasazást az edzésben, mikor és hányszor csinálod, kezdõ vagy-e vagy haladó, simán hasazol vagy szuperszetben, vagy szuperszetben hiperhajlítással... stb.stb.stb.).
Amúgy, valahogy úgy szokták kezdeni, hogy kb. 30 hasprés meg mondjuk 20 lábemelés, és csináld ezt mondjuk 3 szériában. Hogy szuperszetben vagy nem ez ízlés dolga. Én szuperszetben szoktam hasazni, hiperhajlítással, mert ez a kettõ kinyújtja a másikat. DE! Léteznek olyan edzéstervek is - ami mellesleg nagyon hasznos, csak nekem nincs akkora hasam, hogy így ki kelljen nyírnom -, hogy annyi sorozatot csinálsz, amennyit bírsz. Tehát 3*max ismétléses széria. Ezzel meg az lehet a baj, hogy a has tipikusan egy olyan izom, aminél többször át képes billenni az ember a holtponton. Magyarul, már megcsináltál 80-100-at és már majd be szarsz, meg ég mint állat, de azért 20 még belefér... Másik hasznos dolog lehet, ami nekem korábban bejött, hogy fordított piramisban hasaztam (pl. 30-40-50 ism.). Továbbá szintén jót tesz a kockáknak, ha próbálod minden egyzés alkalmával picit növelni az ismétlésszámot.
Nekem ezek a tapasztalataim. Mellesleg hányszor edzel/hasazol egy héten??
Gracie Barra
És igenis mehet a kettõ együtt, csak nem magas szinten. Tudni kell mibõl mennyit.
Gracie Barra
01110000 01110010 00110000
Utána pedig beállítom mennyi rizs kell, és " 1 pohár rizshez 2 pohár vizet " öntök.
Nekem nem szokott összeragadni.
A kérdésem az lenne hogy hogyan lehet ugy kifõzni rizst hogy másnapra ne ragadjon össze.
500g rizshez 1 liter vizet öntök és addig fözöm amig az összes viz fel nem szivodik vagy elpárolog.
A módszeremmel van a baj vagy sok vizet öntök a fél kiló rizshez??
Live for nothing or die for something.
mondjuk nekem a volumass sem tetszik mivel én azt a 35g fehérjét keveslem ha nyáron lesz annyi pénzem akkor a BSN féle true mass-t szeretném kipróbálni
(esetleg valakinek van róla vleménye?)
Barcelonában a szökõkutaknál (nem jut eszembe a hely pontos neve, ahol a zenés szökõkútjátékok vannak esténként 😄) volt a legjobb, olyan hosszú lépcsõt még sose láttam 😊
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Sajnos ha a másik nem akarja hogy segíts neki, akkor abból csak bosszúság lesz.
úúúú , most töltöm a régi GIGI D'AGOSTINO albumokat és nosztalgiázok.
Eszembe jutott egy régi nagy szerelmem, amikor még a L'Amour Toujours volt a sláger ilyen számokkal mint a I'll Fly With You, La Passion, Bla Bla Bla, Another Way. És akkor még azt hittem hogy örökké fog tartani, és belehalnék ha elveszíteném. ááá bazmeg, ilyen az élet. <#szomoru1>#szomoru1>
Ha sokat akar a szarka nem bírja a farka. Nem lehet minden szarka lányt megd*gni.
Vagy a többit hanyagolja el, csak szinten tartás végett csinálja.
Futni meg mi a fasznak ha épp tömegezel, ha meg szálkásítasz akkormeg miért ne. És közben boxolhat is. Csak tömegezés alatt ezeket hanyagolni kell, máskülönben minden jó lenne.
nagyon szomorú vagyok.. mármint, engem sértettek meg.. tegnap tanácsokat adtam az egyikõjüknek. (rossz szokásom.. kb. 45 kg fogyás után szívesen adok tanácsokat azoknak, akik kérdeznek) õ viszont az überekto haverjára hallgat, aki olyanokat tanácsolt neki, hogy cigit szívja orrbaszájba, egyen sok citromot meg almát, mert az zsírégetõ, s hasazzon minden nap törzsforgatással, mert leég a zsír a derekáról..
a tanácsadó fiúka kb. évek óta edz, s sír, hogy nem tud egy dekát se hízni.. minden ere látszik, fullkockás a hasa, s reklámozza mindig, mennyit eszik. Szóval szegény fogynivágyó (nem dagadt.. olyan "átlagos" formája van. csapott vállak, hurkapálca karok s lábak, s persze úszógumi, kispocak) meg hallgat rá.
Én vagyokj túl jóindulatú s naiv, hogy mindenkin megpróbálok segíteni, vagy jól teszem, hogy próbálkozok? 😞
Gracie Barra
Gracie Barra
De ilyen szinten fejlõdni lehet vele. De a kajára nagyon oda kell figyelni.
Én õsszel heti 3 kondi + 2 box + 0.3-0.5 futással 5 hónap alatt 6 kilót nõttem (72->78 180 centivel), alacsony zsírosodással. Persze tökéleteshez közelítõ kajálással.
Gracie Barra
MJ rulz Pink Team The Only One
és 120ba toltam reggel fekve. a rúd meg se moccant...20 kilós atlas rúd. asszema termek 90%ban olyan van.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
(de látom te se tudsz tévedni, ezt is meg kell magyarázni😊 nah mind1, nem akarok kötekedni😊
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
pl ez 200. oszt alig hajlik😊 (csak tartom...😊)
100kg alatt nem szokott még a nagy rúd hajlani. Más mikor fekvenyomsz, vállazol,.. szélen fogod a rudat. És más mikor a "nyakadba" van a rúd, akkor már elõ fordúl, hogy meghajlik.
Én is jártam rengeteget edzeni, 4évig biztosan, kisebb - nagyobb(3hét) kihagyásokkal. Most viszont már több mint féléve havonta jó ha kétszer háromszor lemegyek. 😞
Gracie Barra