Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAthersw
Jah, túl magas a vitamin és ásványianyag koncentráció a termékeiben az étrendkiegészítõ besoroláshoz, semmi probléma amúgy ezen kívül a termékekkel.

01110000 01110010 00110000

http://objektivszcn.blog.hu/2008/06/11/friss_hir_az_antsz_betiltatott_bizonyos_dr_lenkei_fele_vitaminkeszitmenyeket

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

A diétát írd le pls, mert sokan írták már h diétáznak, és aztán olyan rondaságot siekrült leírniuk diéta címén, h majdnem törölték a topicot.

Edzés oldalról pedig a poci leadásához, vagyis a zsírégetéshez komplex, nagysúlyos gyakorlatokat (felhúzás, guggolás), aerob edzést, illetve intervallumedzést érdemes csinálni.

Gracie Barra

Palinko
heti 3 szor hasazom mostantól eddig 5 ször csináltam, most kicsit olvasgattam és fejlesztettem az edzéstervemen 😊

a diéta pedig az saját a meglévõ tervekbõl összeszedni, tápanyag táblák stb.
Láthatnánk a diétát "is" amit csinálsz ?

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

Zocsi
Jah, és ha nagy a beled, akkor az tényleg csak diétától megy le... Ez sajnamajna ilyen!

Zocsi
Elõször is, miért kapod fel egybõl a vizet? 😊
Másodszor, az ismétlések száma sokmindentõl függhet. (pl. mennyire vagy jó kondiba, hova teszed a hasazást az edzésben, mikor és hányszor csinálod, kezdõ vagy-e vagy haladó, simán hasazol vagy szuperszetben, vagy szuperszetben hiperhajlítással... stb.stb.stb.).
Amúgy, valahogy úgy szokták kezdeni, hogy kb. 30 hasprés meg mondjuk 20 lábemelés, és csináld ezt mondjuk 3 szériában. Hogy szuperszetben vagy nem ez ízlés dolga. Én szuperszetben szoktam hasazni, hiperhajlítással, mert ez a kettõ kinyújtja a másikat. DE! Léteznek olyan edzéstervek is - ami mellesleg nagyon hasznos, csak nekem nincs akkora hasam, hogy így ki kelljen nyírnom -, hogy annyi sorozatot csinálsz, amennyit bírsz. Tehát 3*max ismétléses széria. Ezzel meg az lehet a baj, hogy a has tipikusan egy olyan izom, aminél többször át képes billenni az ember a holtponton. Magyarul, már megcsináltál 80-100-at és már majd be szarsz, meg ég mint állat, de azért 20 még belefér... Másik hasznos dolog lehet, ami nekem korábban bejött, hogy fordított piramisban hasaztam (pl. 30-40-50 ism.). Továbbá szintén jót tesz a kockáknak, ha próbálod minden egyzés alkalmával picit növelni az ismétlésszámot.

Nekem ezek a tapasztalataim. Mellesleg hányszor edzel/hasazol egy héten??

mateus33
Hûha ezt jó tudni... Köszi!

mateus33
A pocak egyedül a diétától fog lemenni. Ezen kívül csinálhatsz sok felülést, amíg bírod 😊

Palinko
azt is csinálom. hittem hogy ez egy jó topic ahol kapok a kérdéseimre választ, de mivel nem kaptam úgy látszik tévedtem...
A gyomor nem a felüléstõl fog lemenni hanem a diétától...

Frayer
jajjj, már fáj a fejem

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Palinko
kérdésem az lenne hogy hasprésbõl és lábemelésbõl hány ismétlést és hány szériát ajánlatos megcsinálni. mert eddig felülést csináltam és inkább pocakosnak tûnük 😄
rendes edzés, csak hobbi szinten, versenyzéshez lusta lennék.
Mennyire hobbi szint az a bunyó? Rendes edzés, vagy csak otthon zsákolgatsz? Van egyáltalán valami célod vele?😊

Gracie Barra

Azt azért értsd meg, h van aki nem testépítõ (pl én), cask felhasználja a testépítés eszköztárát.
És igenis mehet a kettõ együtt, csak nem magas szinten. Tudni kell mibõl mennyit.

Gracie Barra

GAthersw
Supradynt gyártó Roche-t már többször perelték a benne lévõ transzport anyagok vesekõ képzõdést serkentõ hatása miatt. Gyártási engedélyt be is vonták tõlük egyszer ha jól tudom, azóta valószínûleg más anyagokat használnak de semmiképpen nem szednék Supradynt fõleg hogy hajlamos vagy a vesekõre ezekszerint.

01110000 01110010 00110000

jazzy
Ja zacskós rizsrõl van szó? Olyat nem szoktam 😊
rávan irva te fiuu h hány percig kell fõzni ... tele lábas viz bele a rizs 15 perc alatt jó... max belekostolsz..ne legyél buta 😊

jazzy
Én úgy szoktam, hogy fogtam 1 poharat, teleöntöttem rizzsel, lemértem mennyi.
Utána pedig beállítom mennyi rizs kell, és " 1 pohár rizshez 2 pohár vizet " öntök.
Nekem nem szokott összeragadni.
Danny1987
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy hogyan lehet ugy kifõzni rizst hogy másnapra ne ragadjon össze.
500g rizshez 1 liter vizet öntök és addig fözöm amig az összes viz fel nem szivodik vagy elpárolog.
A módszeremmel van a baj vagy sok vizet öntök a fél kiló rizshez??

Live for nothing or die for something.

ha a volumass drága akkor szerintem válaszd ezt helyette

mondjuk nekem a volumass sem tetszik mivel én azt a 35g fehérjét keveslem ha nyáron lesz annyi pénzem akkor a BSN féle true mass-t szeretném kipróbálni
(esetleg valakinek van róla vleménye?)

ehh én a rockys futást mindig csináltam nyáron.. sprint fel egy krvahosszú lépcsõn, aztán lesétál, megint..

Barcelonában a szökõkutaknál (nem jut eszembe a hely pontos neve, ahol a zenés szökõkútjátékok vannak esténként 😄) volt a legjobb, olyan hosszú lépcsõt még sose láttam 😊
Hiit? Ugy gondoltam ugy futok mint Rocky a filmekben😄
van olyan aki esténként utolsó kajánál csak zöldséget eszik? biztosan van. ti miket szoktatok enni? és csak úgy megeszitek ahogy a piacon meg lehet venni, vagy van valami egyszerû receptetek? ha van ilyen és leírnátok azért nagyon hálás lennék. este már nem szívesen eszem rizst. elõre is kösz a választ.

Frayer
Ha jó állóképességet akarsz akkor csinálj hiit edzéseket, igaz kiköpöd a tüdõdet de állóképesség az lesz. És nem tart olyan sokáig hogy elégesd vele az összes ch tartalékodat. Viszont gyorsítja az anyagcserét és égeti a zsírt. A sprint edzések tesznek jót az állóképességnek. Kocogni, futkározni mindenki tud.

Mert a futás jó áálloképességet ad! A kondira koncentrálok jobban, a bunyót inkább hobbi szinten. A volumasal persze hogy jobban járnék. Csak az ára:S
Frayer
Megértelek, nem veled van a baj. Hanem az a baj, hogy neked fontosabb a hülyegyerek edzése, kitartása mint neki magának.
Sajnos ha a másik nem akarja hogy segíts neki, akkor abból csak bosszúság lesz.

úúúú , most töltöm a régi GIGI D'AGOSTINO albumokat és nosztalgiázok.
Eszembe jutott egy régi nagy szerelmem, amikor még a L'Amour Toujours volt a sláger ilyen számokkal mint a I'll Fly With You, La Passion, Bla Bla Bla, Another Way. És akkor még azt hittem hogy örökké fog tartani, és belehalnék ha elveszíteném. ááá bazmeg, ilyen az élet. <#szomoru1>

Frayer
Hát de ne csináljon.
Ha sokat akar a szarka nem bírja a farka. Nem lehet minden szarka lányt megd*gni.
Vagy a többit hanyagolja el, csak szinten tartás végett csinálja.
Futni meg mi a fasznak ha épp tömegezel, ha meg szálkásítasz akkormeg miért ne. És közben boxolhat is. Csak tömegezés alatt ezeket hanyagolni kell, máskülönben minden jó lenne.

ma megjövök, belépek.. a terembe.. mit látok? a két új tag szívja a cigit.. nagy kerek szemekkel nézek rájuk, mondom "MIT CSINÁLTOK?😮 😮" erre õk "hát.. fogyókúra"..

nagyon szomorú vagyok.. mármint, engem sértettek meg.. tegnap tanácsokat adtam az egyikõjüknek. (rossz szokásom.. kb. 45 kg fogyás után szívesen adok tanácsokat azoknak, akik kérdeznek) õ viszont az überekto haverjára hallgat, aki olyanokat tanácsolt neki, hogy cigit szívja orrbaszájba, egyen sok citromot meg almát, mert az zsírégetõ, s hasazzon minden nap törzsforgatással, mert leég a zsír a derekáról..

a tanácsadó fiúka kb. évek óta edz, s sír, hogy nem tud egy dekát se hízni.. minden ere látszik, fullkockás a hasa, s reklámozza mindig, mennyit eszik. Szóval szegény fogynivágyó (nem dagadt.. olyan "átlagos" formája van. csapott vállak, hurkapálca karok s lábak, s persze úszógumi, kispocak) meg hallgat rá.

Én vagyokj túl jóindulatú s naiv, hogy mindenkin megpróbálok segíteni, vagy jól teszem, hogy próbálkozok? 😞
Ha elolvasod még1x mire válaszoltam, épp az a gond, h mást is csinál😊

Gracie Barra

hát én 100% whey pro-t kreatinnal, de jobban járnál volumassal😊

Gracie Barra

Frayer
Heti 4 kondi az szerintem jó. Csak ne nagyon csináljon mást közben.

gigi

Köszia tanácsoakt! Milyen kiegészítõtt szedtél juzosch?
csuszi
nem izgat az erõ.) amíg akkora a csöcsöm, mint egy sumosnak😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Zocsi
Mondjuk ez csak teremváltáskor számít, aztán ha megszokod, akkor lehet dolgozni. De szar, hogy nem vagy tisztában az erõddel. A csigás és kötött pályás gépeket (pl. smith gép) ezért nem szeretem. Rengeteg haszna lenne, de a teremtulajdonosok jellemzõen szar gépeket vesznek... :S

Heti 4 kondi az sok lesz. Sztem állj rá a 3-ra.
De ilyen szinten fejlõdni lehet vele. De a kajára nagyon oda kell figyelni.
Én õsszel heti 3 kondi + 2 box + 0.3-0.5 futással 5 hónap alatt 6 kilót nõttem (72->78 180 centivel), alacsony zsírosodással. Persze tökéleteshez közelítõ kajálással.

Gracie Barra

csuszi
mondjuk kurva érdekes, mert 3 évig edzettem a fõiskolai teremben, és ott olimpia súlykészlet volt (színes tárcsák, hivatalos súlyemelõ cucc) és amikor átmentem sima terembe szokásos atlas cuccok, 8 kilóval többet bírtam. egyik hétrõl a másikra😊 ennyit a tökéletes súlyokról. barátom fanatikus gyúrós: lemérte a súlyokat orvosi mérlegen. az összes csalt valamerre. mondjuk csak kezdõ éveimben érdekelt a súly, ma már meg se nézem szinte csak pakolomahogy jól esik. a gépeken meg se tudom mondani mennyivel szoktam dolgozni, csak érzésre. szal tökmindegy az😄

csuszi
nekem mondta😄
és 120ba toltam reggel fekve. a rúd meg se moccant...20 kilós atlas rúd. asszema termek 90%ban olyan van.

heti 4 edzés + 2 boxedzés + futás (nem akarok beleszólni de szerintem rendesen túlfogod magad edzeni, ha mindent 100%osan csinálod)

sziasztok, én január óta edzek , eddig egy 2 hetes kiahgyásom volt csak. Jövõhétöl elkedzek a kondi mellett hetente kétszer boxolni,+ néhány futó edzés. Gondoltam veszek Mass Powerbõl egy 4kg-at. Most 80 kg vagyok, a 187 cm-hez. A kodnizást persze nem hagyom abba közbe,heti 4 edzés. Szerintettek feljon egy kis plusz?
PyRex
ki magyarázott meg mit? a csuszi által linkelt képrõl beszéltem, olvasd már el...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

hát a hajlítást ma néztük meg.. jelenleg 150 kilos guggolás alatt alig hajlik.. szinte semmit.. szal erõs a rúd (15 kg-os, házigyártmány)
Brolly
hát hogy ez neked hol hajlik meg az jó kérdés, 0:19nél látod (remélem), hogy egy kicsit se hajlik a rúd😛
(de látom te se tudsz tévedni, ezt is meg kell magyarázni😊 nah mind1, nem akarok kötekedni😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

PyRex
azért hajlik ez, csak pont onnan van fotózva, hogy nem látszik igazán, de a 2 oldalon lévõ tárcsákat ha megnézed akkor látszik nagyon...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

csuszi
soha😄 ez már egy 5 éves kép. és azóta csak gyengébb lettem😊

Zocsi
Szééép! Mikor láthatunk olyan videót, amin szériázol vele? <#nevetes1>

csuszi
már meg is válaszolták😊 a fekvénél szélesen van a fogás, a guggolásnál meg csak középen fekszik fel, hamarabb hajlik. fizika vagy mi a fene😊
pl ez 200. oszt alig hajlik😊 (csak tartom...😊)

Magnumrolcsi
Lehet, hogy fake, kitudja. Attól még jól nyomja a csaj.
100kg alatt nem szokott még a nagy rúd hajlani. Más mikor fekvenyomsz, vállazol,.. szélen fogod a rudat. És más mikor a "nyakadba" van a rúd, akkor már elõ fordúl, hogy meghajlik.

Én is jártam rengeteget edzeni, 4évig biztosan, kisebb - nagyobb(3hét) kihagyásokkal. Most viszont már több mint féléve havonta jó ha kétszer háromszor lemegyek. 😞

Hát a szmájliaidból itélve remélem, h te sem veszed komolynak a 'vitánkat'😄

Gracie Barra