Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
a brant kivan a poweresekkel.. vagyis eggyel, akit ismerek, az egyetlennel, akit ismerek.. guggolgatok, erre jön õ is.. na de kész.. a szokásos 1-2 perces pihik helyett várhattam jó sokat, mert nem lehet levenni egy üres rudat s a terem közepén melegíteni, hanem mindenképp le kell pakolni mindent a keretbõl és húszmillió ismétléssel melegíteni.
amúgy a powereseknek hogy a faszba nem megy ki a derekuk attól a guggolástól? én meg se mernémpróbálni, kreccs lenne.
Nem valószínû hogy sok szója fehérje lenne benne, inkább valami más.
Ez is szója olcsobb is és még van benne kis kazein meg tejsavó is.
Live for nothing or die for something.
100% whey protein Pro
Soy Protein proform
Nem mindig a legdrágább a jobb.
Ezek olcsó termékek, és nagyon jó minõségûek.
A szója nagyon jó extra glutamin és arginin forrásnak.
elég drága de sikerült elég jó áron szereznem. az íze pocsék, de elvileg nagyon fasza. (meg az árából kiindulva is😉)
MJ rulz Pink Team The Only One
Most fõztem le a kaját holnapra, érdekes lesz úgy beosztani a dolgokat, hogy nem suliban kell kajolnom. 😮 Edzés utáni prolimassomba most toltam 3 gr fahéjat, nemtommé, egyrészt az íze, másrészt az állítólagos inzulin maximalizáló hatásai miatt.. a cellmass krejatinban is van valami cinnulin nevû adalék, a neve alapján fahéj kivonat lehet.
ejjdeháziasak lettünk..
azt a mellreengedést már próbáltam, de a vállamat nyírja:/
a Joint x-et próbálta már vki, ahogyelnéztem igen sok a jó vélemény róla, nekem meg igen sok a problémás izületem:S
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Az elfogyasztott ételek glikémiás indexét (GI) sok kutatás összefüggésbe hozza a testösszetétellel és különösen a zsírsavak oxidációjával, elégetésével, illetve a zsír raktározással. A hipotézis alapja, hogy a feltételezések szerint a magasabb szérum glükóz szint, a magas glikémiás indexû szénhidrátok által kiváltott inzulin válasz alacsonyabb zsírsav oxidációval és magasabb zsír raktározással jár együtt összehasonlítva az alacsonyabb glikémiás indexû szénhidrátok zsírsav oxidációra és zsír raktározásra gyakorolt hatásával. Az elmélet szerint tehát a magas glikémiás indexû ételek elõsegítik az elhízást, a testtömeg növekedést, míg az alacsony GI-jû ételek gátolják, esetleg csökkenthetik azt. A nézet népszerûségével szemben az idáig elvégzett tanulmányok mégsem támasztják alá ezt: a kutatások szerint az eltérõ glikémiás indexû szénhidrátok órák, napok és hetek alatt sem idéztek elõ igazolható változásokat a szubsztrát oxidációban, tehát a különbözõ tápanyagok elégetésében, vagy a testösszetételben. A glikémiás index által kiváltott szérum inzulinszint különbségek, vagy nagyságukban, vagy hosszukban nem elégségesek a tápanyag oxidáció módosításához. Ez persze nem jelenti azt, hogy az egyszerû szénhidrátok és magas glikémiás indexû finomított, értékes tápanyagoktól megfosztott komplex szénhidrátok túlzott fogyasztása elõnyös volna számunkra, de erõsen megkérdõjelezi az alacsony glikémiás indexre épülõ diéták és termékek elõnyeit egészséges, vagy elhízott emberek számára. A GI diétáknak a vizsgálatok egy részében mutatott eredményessége mögött egészen más okok lehetnek: magyarázat lehet a nagyobb rosttartalom, a több elfogyasztott emészthetetlen szénhidrát, az alacsonyabb zsírtartalom, vagy az alacsonyabb energiasûrûségû ételek fogyasztása. További érdekessége ennek a tanulmánynak, hogy újra felhívja a figyelmet az alacsony GI-jû szénhidrátok közé sorolt fruktóz kérdéses helyzetére.
Következtetés:
Egyes elméletek szerint a magas glikémiás indexû ételek elõsegítik az elhízást, míg az alacsony GI-jû ételek gátolják, esetleg csökkenthetik azt. Tanulmányok mégsem támasztják alá ezt: az eltérõ glikémiás indexû szénhidrátok órák, napok és hetek alatt sem idéztek elõ igazolható változásokat a különbözõ tápanyagok elégetésében, vagy a testösszetételben.
by tesztoszteron
Tehát inkább figyeljük a táplálékok TELÍTETSÉGI indexét.
Azaz diéta alatt az a jó amibõl sokat ehetsz mégsem viszel ve sok kalórát tipusú ételeket kell enni, ilyen a krumpli, zöldségek, de még a csirke hús is és egyes halak is. Tészták nem olyanok.
Gracie Barra
Azért Tito nem egy hobbigyúrós, még ha nem is "látszik rajta teljesen", hogy profi, meg mióta csinálja :o)
De utánaolvasgattam a wininek, clennek, a "szakirodalom" azt támasztotta alá, amit Frayer is írt róluk. A "vásárlói vélemények" is nagyrészt hasonlóak. Szépszép.
Bájdövéj, azért a "legális kiegészítõk" közül nézzétek meg a Yellow Hornet-et 😄 900 mg-os pörgetõkeverék yohimbe alkaloidokból és még pluszba 300 mg koffein egy tabiba 😄
1600 ft 20 tabi, ennyiért adod el a szíved 😄
Minek adsz ki külön omega szírsavra?
Én vennék heti 2 szer halat, és minden nap elcsipegetném az adagomat, és jót tesz a változatosságnak is.
Veszel egy kis diót, azt is csipegetheted, mandulát, szotyit.
Nekem a szálkásítás mindig olcsóbban jött ki, ami a legdrágább az a pulykamell. De másból már nem kell sok.
Ja azt elfelejtettem leírni,hogy wini-clen el ha szálkásítasz kb az elveszett tömeg 1/8 az izom. Ami annyira kevés hogy meg sem fog látszódni. Leadsz 8 kilót abból 7 kiló szín zsír, és csak egy kiló izom.
Ha most egy ciklusban ledobsz 10 kilót magadról, aztán felszed 15 kilót, majd megint ledobsz 5-10 kilót istenül fogsz kinézni. Jó sok meló és kaja mellett de nagyon látvános lesz az eredmény.
Nézzétek meg Tito Raymondot, õ világ életében nem használt semmit, csak ételt eszik. Évek óta benne van a testépítésben és kb még mindig egy hobby gyúrós szintjét hozza. Ez csak egy negatív példa, a genetikára. Mert szerintem ha már ennyi idelye benne van nem így kellene mostanra kinéznie.
még zsírokról. véleményetek a tejzsírról. rengeteg kutatásban olvasni mostság, hogy nem is annyira szar zsír, sõt, szükséges, és könnyebbé teszi az izomnövelést-fogyást is, szóval némi tejtermék fogyasztása ajánlott.
ti hogy viszonyultok a tejzsírhoz? a musclebuilderen nem teszem fel a kérdést, mert ott teljesen felesleges ilyesmit kérdezni, a válasz túl egyértelmû lesz 😄
tippeket, tanácsokat szívesbe fogadok, fõleg kritika kéne, mert a teremben csak azt hallom,hogy gyorsan fejlõdök, micsinálok, et cetera. ja, meg röhögést, az edzésmódszereim miatt (nem csinálok minden gyakorlatból 50 ismétlést minden edzésen, nem edzek 3 órákat csak 1-et, szal ilyesmik miatt röhögõstárgynak szolgálok 😄 )
Neked meg tömegelned kell fiam, erõsen 😄 ha oldalsó has látszik, miafaszér diétázol tovább? 😊 Az én mellprogramom az elmúlt két hétben, kényszerbõl ez volt:
45 fok egykezesekkel, 5*8
vízszintes pad egykezesekkel 4*8
tolódzkodás 4*8
tárogatás 45 fokon 4*12 (itt már csak lenyújtok)
amúgy mindig rudas ferdepaddal kezdek, de valamiért az elmúlt kjét hétben állandóan foglaltak voltak a rudak, szóval szopiszopi 😊
tipp még: az egykezes nyomásokat úgy csináld, hogy a tenyered elõre néz, nem befele fordítva. úgy jobban érzed a kulccsonti részeket (én legalábbis). meg van még egy elmebeteg gyakorlat, ezt is a "nagyoktól" lestem el, és elõszeretettel alkalmazom.. 😄 sima fekvenyomás, csak nem a melledre ereszted vissza a súlyt, hanem szépen a nyakadra, vmivel az állad alá. ezzel is szépen izolálod a felsõ melled. :S
amúgy apám gyönyörû orvos.. halolaj kapszulára nem adott pénzt, ellenben a clenbutot felírta.. asszem saját zsebbe kell nyúlnom, scitec-es omega3 kapszula az jó, nem? a leírás szerint 1.2 gr halolaj van benne 😊
tömegelést azt õsszre, ezt leginkább pénztõl függ, me csak akkor lesz úgy annyi, hogy minden be tudjak szerezni, teljesítményfokzoó meglesz, keménebb cucctól se tartózkodok, persze csak olyan amilyet Frayer mond, a többi nem érdekel
a súly pakolással az a bajm, hogy nagyon nem érdekle, hogy mennyivel nyomok, az a lényeg, hogy nyírjam ki az adott izmot, az persze megvan, csak hát ez édes kevés sajna:/
de kösz szépen, ilyenekre vártam😊
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Szerintem az a legjobb fekvenyomó módszer. Anno imádtam csinálni, nagyon hozza az össz mellerõt, csak sajnos a mostani teremben nincs negatív pad! <#rinya>#rinya>
Meg persze a tárogatás - szerintem szabad súlyokkal...
Nekem ezek tûntek fel elsõre, de maximálisan egyet értek csuszi kollegával! 😉
Amúgy jó lesz... Több fehérjét!!!, kevesebb ch-t! Akkor talán megy még fel pár kiló, de szépen formásodsz majd. A súlyokat meg pakoljad fölfelé! 😄
Esetleg valami jó kis "teljesítmény fokozóhoz" nyúlnék, tényleg valami nagyon enyhéhez, ami kicsit anabolikus, de semmi androgén hatása nincsen.
Valahogy sok idõ alatt felküzdeném magam 105-110 kilóra.
Na és onnan indulnék vissza, szálkásítani, egy 90-95 kilóra.
Naturálban ha egy kilót fogysz annak kb fele lesz az izomveszteség.
Ez baromi nagy luxus. Vannak ismerõseim akik winstrol tablettával próbálkoztak, a legenyhébb cucc, mert nagyon kicsi a hatásos adag. És mégis kifarag mint egy szobrot. Nem baszogatja a hormon rendszert. HÁL ISTENNEK, ezért a vele megörzött izom a szálkásítás után TARTÓS marad, nem vész el. Tömegezésre nem használják mert annyira nagyon gyenge cucc oda már. De szálkásításra nagyon kiváló izom megörzõnek egy olyan anti-katabolikus cuccal mint a clen. Azt én évekig szedtem, már 8 évesen is. Zaditen néven. Mivel asztmás voltam, de ezt már írtam.
Soha semmi negatív hatást nem váltott ki a hosszú évek alatt.
Persze a metiltesztóról, anapolonról, meg minden androgénrõl és erõs anabolikus cuccról lebeszélnék mindenkit. Egyébként a boltban kapható izomépítõ szerek is anabolikusak, mivel izomépítõ hatásuk van. Szóval az anabolikus szó nem azt jelenti hogy tiltott szer, meg drog, kox. Az azt jelenti hogy serkenti a protein szintézist az izomsejtekben.
Nem kockáztattam. Ez egy jó szám még, mert éhen nem fog halni, és a zsír nem engedi teljesen leálni az anyagcserét, és valami brutális szinten elkezd fogyni, 123 Kilót írt, az nem gyerek méret, ott még simán le lehet dobni heti 2 kilót is, kényelmesen, minden kellemetlenség nélkül.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
És ha valakinek komoly tervei vannak, mindenképp szükséges az építõ jellegû kritika. Csak bírni kell hallgatni, de asszem semmi szörnyûség nem hangzott el😊
Gracie Barra
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Gracie Barra
több középre//alulra/felülre. --->gondolom fekve megy, de ferde? tárogatás?
bicepsz genetikailag szép hosszú, de hiányzik tömeg és méret és csúcs😊
de nincs harag, te kérted😉
a fejeden van valanmi izé...azt nemtom. talán sebész kéne?😉😊
Amúgy igazi mûvészkép😄
Gracie Barra
A csajok szoktak 1200-1500 körüli kalóriamennyiséggel fogyni.
Gracie Barra
Mérd meg reggel hugyozás, szarás után a súlyodat, szorozd be 20-al.
És napi annyi ÁTLAG kalóriát egyél. Abból minél több legyen a fehérje, csirke, hal. Legyen egy kis növényi zsír, magvak, amit eleszegélsz.
Azt is számold bele, szigorúan. És a ch szintet vidd le amennyire csak bírod, persze ne ess össze, annyira nem kell. Egy kénylemes heti , 1.5 - 1 kilós minuszt érj el.
Közben hullámoztasd a kalória bevitelt, fõleg a CH aránnyal, úgy k.b 200-300 + - eltéréseket csinálj, 3-4 naponta, egyenletes hullámzásban. Hól megemeled, hól alámész az átlagnak. Mint amikor egy dombos tájon sétálgatsz. Mint a szinusz jel.
Szerintem a Johnnys "Igyatok turmixot !" már lejárt itt a 2008-as modell "Egyetek fehérkenyeret ! " LOL
Lökd már be a Bunnynak is hátha válaszol rá valami szépet 😄D
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
sokfajta magas gi-jû cucc van, ami jó. Mazsola-zabpehely-banán, ezek mehetnek az edzés utáni turmixba szerintem. 😮
A fehér rizs gi-je van olyan magas, sõt, tudtommal magasabb is, mint a fehér kenyéré. Finomabb. Nem puffaszt meg fúj fej, mint a kenyér. 😄
Amúgy állítólag teljesen helytálló egys kijelentés, miszerint csak a kalória mennyisége számíít, minõsége nem. De semmiképp sem egészséges a minõséggel játszani, az emésztõrendszert rohadtul terheli. Mármint, aki tiszta kajáról szemétre vált ilyen-olyan okok miatt, az szenvedni fog, garantáltan. És szálkásodni is, mert a szervezete nem tudja normálisan feldolgozni azokat a szarokat. ALig emészted õket.
Én a fentit "saját tapasztalatból írom", bár a szemétre váltás inkább csak minõségi vátlás volt, fejben folyton ketyegettt a kalorikalkulátor, hogy azért túl sokat ne egyek. És szálkásodtam szeméttõl is, csak épp puffadtam, rosszul volta, minden bajom volt. 😊
elhiszem hogy gyúrógép neked bármit el tudnak adni ezek a cégek, de kérlek meséld már el, hogy pl. a trans-x-emben 50 grammos adagból mi az a 38 gramm cukor? (és trans-xet nyilván a kutya sem használ, csak pár ezren, és ez a cukros készítmény csak egy a sok közül)
és vahj miért írják minden szakirodalomban hogy pl. a fehér kenyér edzés után sokkal jobb mint a rizs vagy zabpehely?
Egyébként az általad említett "mocskosul cukros és CH-s kreatin-transzportrendszerek" fényévekkel ezelõtt voltak divatosak, manapság a kutya nem használ már ilyeneket ,kicsit le vagy maradva
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
mocskosul cukros és CH-s
kreatin-transzportrendszereket és tömegnövelõket.....'
"A mennyiségeket a fent megadott értékek alapján KI KELL SZÁMOLNI az ételek mennyiségét MÉRNI kell!
A kaja tetszõleges módon elkészíthetõ, fûszerezhetõ és sózzunk! Finom legyen! Kevés gyümölcs megengedett, édesség, cukor, liszt tilos! Szószok és egyéb dzsuvák tilosak!"
Te is kiszámoltal és mérsz is mindent min. digitális mérleggel ?
próbálok naponta minnél többször kevesebbet enni, ami sajna nem éri el a 4-5 öt amennyit kéne de igyekszem 😊
régebben csináltam akkor inkább híztam, igaz a zsír százalék csökkent de még mindég hatalmas az is sajna. 23% ha jól emlékszem 125 kgre és 185cm re, ha jó a mérleg nem igen bízok ebbe sem mert máshol pl más volt a súly.