Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg nem Spiropent, hanem Spiropentet fog felírni.
De kell az neked, ha még a nevét sem tudod rendesen leírni? 😛
mov ah,4ch int 21h end
elkezdtem laktanyán dolgozni, ott van -táán üzemi vagy milyen- orvos, szerintetek õ felírna nekem spiropent ha szépen megkérem vagy ok nélkül esélyem sincs, nem tudom h õ mennyiben tér el a körzeti orvostól:/
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Gracie Barra
Gracie Barra
Az a 2 gramm protein kilónként is szerintem már nevetséges, szerintem kell az a 3, érezhetõen jobb hatása van.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Gracie Barra
Nincs olyan, hogy valaki nem tud hízni, szerinted a nagydarab állat testépítõk mitõl lettek akkorák? biztos a multivitaminos siótól meg a kakaóscsigától.
Olvasd el az alapismereteket a Bádibílderen, engem meg hagyjál napózni, nyár van.. 11 és délután 2 közt fog legjobban a nap, s beruháztam egy új naptejbe is (ötös faktorú, az én bõrömre még sok is :S )
MJ rulz Pink Team The Only One
Néha kissé hülyének tûnök, hogy körözök a teremben, azt csinálom a dolgokat, a víz meg ömlik mint a rohadtélet.
Csak nekem bevált ez az edzés után kreatin-szõlõcukor. Elvben az elsõ fokozza az izom szénhidrát-felvevõ képességét. Aztán hogy a napi szénhidrátom eléggé két idõpontra van kihegyezve, napközben meg "szinten tartom a cukorszintem csupán". Az alkatomnak ez bejött, bár a csípõcsontom ez se fogja keskennyé tenni 😄
-öcsikém mesélte, hogy náluk ampullás winyó van 1300ért. Hát, nem egy filléres cucc, az már ziher. :o) S akkor nem is eredeti. :o) hehehe, sokan mégis megveszik ^.^
Nem elég ha ch protein rendben van.
Amugy elég nagy kölünbség van ha 40*testsulykaloriaval vagy inakk 2 pr. 5g ch/tskg-kal szamolsz.
Pl.:100kg-os ember ha kaloriat szamol 40*est akkor napi 4000kalória kell
Ha viszinta ch és proteint szamolja akkor 500g ch=2000kcal 200g protein azaz 800kcal ez összesen 2800kcal.
Mégis megfelel egy tömegelés feltételeinek.
Live for nothing or die for something.
én olyat tolok, belõlem teljesen kiment a víz (bár a vini nem vízhajtó, csak NEM vízvisszatartó), de olyan szinten, hogy oldalemelés közben tiszta ér a felsõ mellem is - iszonyat.
Fontos még az izom glikogén felvevõ képessége amit magas ismétlésszámú, KIFÁRASZTÓ edzésekkel lehet fokozni, vetkõzõ sorozatokkal, stb.
De ne legyél beszarva ha leeresztesz diéta alatt, az csak az üres glikogén szintek miatt van, attól még nem veszik el az az izom. A glikogén raktárak ha üresek kb 10 % al lesz kisebb az izom, és azért látszik laposabbnak mert láthatóan nem olyan hidratált. A cukor vonza be a vizet az izmokba, ha nincs cukor, nem olyan hidratált.
Csinálj kifárasztó sorozatokat, majd töltsd vissza a glikogént, ilyenkor be tudsz vinni olyan kalóriákat amiket egybõl felvesz az izom, és ha már be van töltve abból már nem igen lehet zsír 😄
VitarGO! s Vitargo CRX. Árban szinte ugyanaz a kettõ, 0.9 kg a sima vitargobol 5000 forint (hahahaha) míg 1.6 kg CRX 10.000 forint.
Namost,mi a különbség? A sima vitargo szerény véleményem szerint mezei szõlõcukor, maximum maltodextrin, mert állítólag kíméli a gyomrot. Sok hülye mégis megveszi, mert finom s edzés közben el lehet iszogatni. Szerintem akkor már sima maltodextrin v szõlõcukor meg boleró edzés közbe.. egyszerûbb, nem?
a CRX meg egy komplett kreatin-transzport, az 1.6 kg-nak az egyötödét adja egy kreatin-mátrix meg különbözõ inzulinreakciót maximalizáló adalékok.
Úgymond ha nagyon gazdag lennék, edzés után VitargoCRX-et innék 80 grammot, meg 50 gramm Tejsavó-izolátumot. De annyira sose lennék gazdag vagy hülye, hogy sima Vitargobol akár egy dekát is vegyek 😄 😄
Ti hogy látjátok? Szerintetek is simán átbaszás az egész Vitargos dolog? Csak mert most én egy hete megint leszedtem a ch-t nagyon, s próbálgatok formába lendülõdni, s úgy vettem észre, hogy krvára nem esek össze, meg nem "eresztek le", ha edzés után megiszom a kis kreatinosszõlõcukromat, meg a wheyt. Úgymond bele tudom zsúfolni a napi szénhidrátot a reggeli s edzés utáni étkezésekbe, akár egyszerû szénhidrátokból is, s ennek következtíben nem eresztek le, nem érzem laposnak magam, s még az edzéskedv is jó 😊 ja, és definíció is javul..
Csak mindig csodálkoztam, hogy fosnak a szõlõcukortól, egy grammot se tesznek diétában edzés utáni turmixba, ellenben tolják a méregdrága Gébombot, meg reggel felkel mindenki éhgyomorra aerobozni egy órát, meg edzés utáni turmix elõtt éhgyomorra még aeroboznak, de egy kurva 15 perces intervallumtréninget fosnak megcsinálni, mert "az katabolikus, jajj, lemegyazizmom".. 15 perc alatt hogy menne le jobban, mint két óra éhgyomoros totyogás alatt? :S
Nem értem én az "alapismereteket".. 😞
Elõször is: napi hányszor és mikor? Hallottam olyat, hogy reggel meg edzés után. Olyat is hogy edzés elõtt fél órával és rögtön utána...
Másodszor: mennyit? Valahol 5g-os adagokat írnak, máshol 2-2.5g. Én a 2gramm felé hajlok, de gondoltam ezt is megkérdezem.
Harmadik: feltöltés hány napig? ez napi hányszoros adag?
Végül: mikor hagyjam abba? Itt is volt 1hónap szedés+1hónap pihenõ-tanács, 3hónap szedés 1 hónap pihenés, da hallottam már fél éves folyamatos szedésrõl is. Van pár véglet, aki egy kicsit is ért ehhez a témához, legyen szíves válaszoljon! Elõre is kösz szépen!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
diétában amúgy azért, mert kb. mindenki zsírmentesen étkezik, semmi tejtermék, semmi zsírosabb hús, semmi olajban sült kaja, azt sokan tapasztalják, hogy holtpontra jutnak egy idõ után.. mert a túl alacsony zsírbevitel csökkenti a tesztoszteron szintet, azt az ember ahelyett, hogy zsírt adna le, csak izmot bont, zsírt növel, meg olyan lesz mint egy búvalbaszott tehén.
S nagyon megszoktam lepõdni, mikor az ötvenplusszos karú bácsi a boltban azt mondja nekem, hogy ha tömegelek, ne foglalkozzak esszenciális zsírbevitellel, nem ad semmi pluszt.. csak mondjuk annyit, hogy kevésbé zsírosodok, jobb arányban jön fel a tömegecske, ergó, diétával könnyebb dolga lesz az embernek 😊
OFF: tegnap nem hivatalos elismerést kaptam pár terembeli kölöktõl, amikor úgymond beszóltam nekijük. Már évek óta edzegetnek, van, amelyikük most is ugyanúgy néz ki,van amelyikük megnõtt zsírral együtt, s épp azt tervezték, hétvégi "tiszapartyn" mennyire csapják szét magukat, meg fogadkoztak, hogy mennyit öntenek arcba majd 1 este alatt.. én meg finoman megjegyeztem, hogy "jézus, bazze, november óta nem költöttem alkoholra egy fillért se :S" azt megkaptam a beszólást,hogy "na, helyette mostmár szteróra költesz,ahogy nézem.." :o)
Már két hónapja volt, hogy egy ex-edzõtársam megvádolt kokszolással, de valamiért arra nem gondol, hogy ha nem hagyna ki egy hónapban 1-2 hetet mindig teljesen, s nem sajtosvajaspogin meg kakaóscsigán élne bravo multival, s nem csinálna idióta hülye edzésterveket, akkor talán nõnie is sikerülne..
:o) Csak nálunk divat, hogy néhány hülye koksszal vádol mindenkit, vagy Ti is tapasztaltátok már? 😊 bezzeg akik tényleg kokszolnak, azokat nem vádolja senki, pedig nem verik nagydobra.. 😄
Semmire nem elég, azzal te nem tudod növekedésre stimulálni az izmokat, hmm esetleg talán ráköthetnéd a farkadra.
Összeirnátok mit hogyan csináljak egy nap vele és hányszor?
Elõre is köszi.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Így jobban tudsz figyelni a jobb melled összehúzódására.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Amúgy pedig a test alapvetõ építõelem, csakúgy mint a fehérje, számtalan funkcióhoz szükséges. Persze nem mint zsírraktár😊
Tudod még mi a finom? A túró rudi, azt imádom😛 De a növekedés szempontjából annak sincs értelme, viszont hízlalhat, szóval csak ritkán eszem.
Gracie Barra
Hallal az a baj, h sovány. Az a kevés zsír a legjobb, de mégiscsak kevés.
Gracie Barra
Amit én kérdeznék, hogy mennyi most 0,5-1 L lenmagolaj, vagy ki milyen kiszerelést vesz a boltban? Sajna én sem fordítottam eddig nagy hangsújt az esszenciális zsírsabak bevitelére, amit most korrigálni szeretnék, de totálisan laikus vagyok a témában. A halat imádom és elgondolkozva olvasom és várom mit talál ki Roman barátunk a tengeri élõlénnyekkel. Kezdetnek arra gondoltam, hogy kipróbálom juzosch "1 évõkanalas módszerét", és ha beválik, akkor tovább lépek a rendszeres halfogyasztók társasági klubhelysége felé. Van valami tanácsotok, hogy hol és mivel érdemes kezdeni?