Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja elég bátor vagy ))) azzal a szövegel ahogy leirtad magad:)

Milyen magas vagy? mondjuk ahoz képest ahogy kinéztél hosszu hajal:)

Bár elég koksz szaga van a dolognak söt:)

csuszi
te ezt veszed rossznakbaszki. dícséretnek szántam. 11 hónaphoz képest nem rossz. de van mit alakítani. legalábbis az én ideálomhoz képest, kérdés hogy neked mi a cél. de ha nem is ideált nézünk, akkor is nézünk arányokat. és a melled aránytalanul erõs kívül, felsõ mellre és belsõ mellre gyúrnék a helyedben. tárogatás és ferdepad. de a sima fekvét se hanyagold el, az az alap.
franco azt mondta amit ma sokan elfelejrtenek: közel ugyanolyan fizikumom lehetett volna mint amikor o-t nyertem, ha egész életemben mást nem csinálok csak guggolok és fekvenyomok.
szal. fekve és ferde és tárogatás.

MJ rulz Pink Team The Only One

feltéve.... csuszi annyira rosz?:) már mint hogy itt irod hogy válalom magam meg mien bátor vagyok..:)

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

nagy akép azért irtam cimet hol láthatok:(

melohelyen nincs semmi kép szerkesztöm:( nem tudom lekicsinyiteni
jazzy
Galériába töltsd fel, és onnan linkeld.
jazzy
Retek felraknád mégegyszer? Mr green te is rakhatnál..

Tegyétek fel a galériába és linkeljétek be!
kösz frayer .. az étkezést úgy fogom csinálni sokszor keveset , este már nem eszek, futok egy keveset vagy 1-2 km-t majd sétálok sokat.. melette szedek majd Animal pakkot+ 100% whey protein de animal-t lehet nem veszek inkább, az edzések pedig sok ismétlésesek lesznek 10-12 így ok? de attól még nagy súlyokba tolok néha az nem baj ugye?:) a kaját már tegnap óta kevesebbet nyomok, jóval... meg azza igazsgág a lábamra tolni kell hiába a diéta.. mer nagyon elmaradt...

na ja szinem engem sem zavarna:)) hol kezdjük:)))

hiába a linkelés nem látszik a kép na mindegy én meg probáltam:)

de bevesszük a csapatba az öreg Lout is:)
nem fér fel nagy kép az tuti:)
Frayer
Mr. Green, te is láttad a hihetetlen Hulkot?? :DD
Szerezzünk már ilyen koxot, nekem ez kell, nem is bánnám ha zölden kéne élnem.
Aztán majd megyünk az olimpiára, ha meg ellenõrizni akarnak minket, megesszük az ellenõröket uzsonnára. :DD

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Frayer
Azért kalória megszorítás nélkül fogyni az nem emberi dolog. Nem fogsz tudni lediétázni úgy hogy csak úszkálsz, azok olyan kevés kalóriát égetnek el hogy egyszerûen nem lehetséges, és észre sem veszed magad hogyha nem kontrollálod és számolod a kalória bevitelt, úszás után éhesebb leszel és pár dekával többet fogsz enni, észre sem veszed magad és visszapótolod azt amit az úszkálással elégettél.
Menj bele a komoly diétába, úgy is csak pár hétig leszel kicsit gyengébb, utánna megint erõsödni fogsz, de már jobban mintha full zsíros lennél.
És aztán ha lesz eredménye, nem az erõdet fogják irigyelni, hanem a minõségi szálkás izomzatot. Erõsödni könnyû, hatalmas súlyokat emelek, aztán pihenek és pár nap múlva erõsebb leszek. Minõségi izmot építeni sokkal nehezebb.
Több intenzitás növelõ módszerem van amitõl hihetetlen módon lehet erõsödni, de amit csak nagyon kevesen tudnak, vagy alkalmaznak.

Halmozott ismétlések:
A teendõ: Válassz egy olyan súlyt, amivel maximum 2-3 ismétlésre vagy képes (kb. a maximumod 80%-a) és teljesíts 10x1 ismétlést, amelyek mindegyike között 30 másodperc szünetet tartasz.

Amiért ez mûködik: Végül is így tíz ismétlést teljesítesz egy olyan súllyal, amivel normálisan csak kettõt-hármat tudnál. Ez sokkal több izomrostot dolgoz meg, mint egyébként lehetséges volna. Ezt a módszert kombinálhatod a csökkenõ pihenõidõs technikával, hogy a létezõ legnagyobb izomépítõ hatást elérd!

Csökkenõ pihenõidõs edzés:
A teendõ: A jelenlegi szettek közötti pihenõt csökkentsd 5-10 másodperccel úgy, hogy egyébként ugyanazt az edzésmennyiséget elvégzed.

Amiért ez mûködik: A módszer arra kényszeríti az izmokat, hogy gyorsabban regenerálódjanak a szériák között, ami növekedést stimulál.

A 6-1 elv:
A teendõ: Vedd a 7 ismétléses maximum súlyodat és végezz 6 ismétlést. Pihenj 3-5 percet. Ekkor növeld a súlyt az egy ismétléses maximumod 90%-ára és végezz 1 ismétlést. Pihenj megint 3-5 percet. Ismételd meg a folyamatot, de most 6 ismétlést akkora súllyal végezz el, ami 2-3%-kal magasabb, mint a 6 ismétléses maximumod. A következõ 1 ismétléses szettben pedig olyan súlyt használj, ami 2-3%-kal magasabb, mint az 1 ismétléses maximumod. Gratulálok, új rekordot állítottál fel!

Amiért ez mûködik: Az 1 ismétléses szettben a tested 6 ismétlésre készül, így az 1 nem is tûnik olyan nehéznek. A 6 ismétléses szettben pedig az izmaid egy sokkal nehezebb súlyt várnak, amitõl a tényleges terhelés lényegesen barátságosabbnak tûnik. Az eredmény a holtpont áttörése lesz!

Megfelezett edzésmennyiség:
A teendõ: Ennél a módszernél az edzésmennyiséget, vagyis az elvégzett szériák számát a felére csökkented.

Amiért ez mûködik: Ha ez elõzõ módszerek nem igazán használtak neked, akkor minden bizonnyal túledzett állapotban van a tested. A terhelés csökkentésével lehetõséget adsz a regenerálódásra. Egyes esetekben elõfordulhat, hogy még jobban jársz egy teljes hét kihagyásával.

Utóirat, a volumasst felejtsd el, túl drága és az otthoni konyhai cukorral és tejsavóval ugyan azt éred el.

köszike én 25 öt szedtem fel de nem ez a lényeg.

csuszi
galériának híjják:)

ah ah

értem én
hova tegyem a képet?:)
frayer: nekem nincs kedvem edztés tervet változtatni sõt ennii sem akarok lényegesebben keveebbet... az evés téma az úgy lenne hogy mostmár visszafogottabban kevesebbet ennék is sose ennék sokat eccere csak edzés után...... ezekk melett uszni foogk meg futni járok.. így szted okés a dolog? erõszintbõl nem szeretnék csökkeni itt mifelénk azt nézik vmibe:):):)meg NÁlam is aza a lényeg, a forma az még ráér mint mondtam , de tényleg nem akarok jobban zsírosodni, mert kitugyga még milesz ebbõl... (Mr green este visszateszem a képet.) de nem értem mit kel a 12% on lovagolni tévedni emberi dolog ... meg sztem akkor is jó eredmény hozzáálásomhoz képest... mutasson vki ennél jobb eredményt ennyi idõ alatt.... néhány doboz v35 -tõl meg sima mezei éttrendtõl.. ja is kösz az eddigi észrevételeket...

csuszi
nekem is az rémlik. csak azért nem írtam mert h aolyan erõs mint mondja: 135 körül ahhoz lennie kellene vállnak...én sose vállazok mégis van vállam a sok fekvétõl.

Frayer
A válla

csuszi
nem értem miért kell baszogatni. õ legalább felrakta magáról a képet, a nagy többséggel ellentétben. pl mr green;)
én sem értek vele egyet, de nem illik baszogatni aki vállalja magát.
amúgy olyan 20-25% közé saccollak retek.
és több tárogatást csinálnék, a belsõ mellizmod elég gyengusz. a szûk nyomás szerintem nem jó rá, az ink.ább a tricepszet öli. lehet másnak bejön, én inkább tárogattam mindig akár szettben fekvével, soha nem volt baj a belsõ résszel.
többire nem emlékszem, pedig lett volna még észrevételem:)

helo olvas vissza okostóni mint írtam nem most vagyok 12 % nál ... és fryer is leirta mi van... szal ennyi Én anno úgy mértem ahogy levolt írva ,tolómérõ meg ienek is akkor annyi is volt .... és lelehet állni a vérszívással csög..... a képeket mostmár csak azért se rakom vissza... kérdezd frayert... nem érdekel tanulj meg értelmezni mondtatott....

francba hiába kevesek vagyunk a supermanhoz:))))
jazzy
Friss képet, friss képet! :)

Egyébként én is lemaradtam.
Csáó kár hogy lemaradtam a supermanunk képáröl:((

Na de csak nem 12%-ék a testzsir:)Hát minden esetre lehet töle tanulni mert nagyon okos:)És van egy barátja is aki nagyon rég csinálja és stb:D Hajrá superman
Frayer
David Henry 95 kiló környékén, minimális testzsírral

az uccso hát pózt kinyomja?

Frayer
Van benne szintolos, az oké. De nem mindegyik az.
A szintolosok meg le sem mernek diétázni mert egybõl látni lehet akkor a halott olajgöböt, daganatot, még a csak koxosokat is többre becsülöm. ellenben vannak akiknek genetikailag csúcsos

PyRex
ja.. enyhén hányadék :(

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

csuszi
van zsinórban 3 idióta synthol-os hülye...száz méterrõl látszik ki használja, nem is értem minek tolják. ritka szarul néz ki.

Frayer
Ez az igazi élet:
most muscular

hali!
elado egy doboz nitrix a bsn tol, bontatlan 360as kiszereles 13000 ft
[email protected]
eljárok futni meg melette az éttrend úgy elég? ja meg a gyúrás nagy sullyal keveset melette csinálhatom úgy? vagy szálkásítós edzés sok ismétléses?

ok

Frayer
Az nem azér van, el vagy tévedve.
A hasazás nem old meg semmit sem.
Ez egy világméretû téveszme hogy azt hiszik az emberek hogyha hasaznak akkor lemegy róla a zsír. Arra mondják hogy eres, amikor ilyen locsolócsõszerû dolgok hálózzák be a szálkás-rostos izomzatot. Az úgy néz ki mint földrajz órán a domborzati térkép, arra szokták mondani hogy eres.
Kezdj el szálkásítani, elég lesz 4 hét. De ne vicceld el. Egyél sokszor sokat, de ne legyél soha éhes, de nagyon alacsony kalória szint mellett, heti 1.5 kilót dobj el.

eres vagyok meg minden lácciik, a hasam meg az uszó gumi mint mondtm nem hasazok azért van:)

nekem kb hány %?

Frayer
Nem egy évben kell egyszer szálkásítani, hanem akkor amikor a szervezetnek szüksége van rá. A cél hogy mindig az izomépítõ optimális tartományban mozogjunk ami se túl zsíros, se túl zsírtalan a "sweetpot" környékén kell tartanunk magunkat, ahol a szervezet a legjobban tud mûködni és ahol a leganabolikusabb az állapot.
Ha egy évben csak egyszer szálkásítasz, de év közben zabáltál és jöttek a kilók, akkor nem tudod gyorsan eltüntetni a zsírréteget, vagy megzuhansz pár hét alatt, és elvesztesz minden izmot is, vagy hónapokig szálkásítasz, ami azért nem kivitelezhetõ mert baromira leesik közben az anyagcseréd és annál nehezebb lesz a dolog.

A legjobb az, ha elérsz egy bizonyos szintet, olyan 17% körül, amikor még nem vagy nagyon zsíros, még "definiált" vagy, még látszanak a dolgok.
Akkor gyorsan beikatatsz egy 4 hetes gyors diétát, amivel heti 1-1.5 kilót lepucolsz, és a 4 hét alatt még gyorsan is fog menni, mert a tömegelés idõszakból még megmarad a gyors anyagcsere ami nagyon leálni igazából pont a 4. hét végére fog ha rendesen sikerül táplálkoznod a diéta alatt, és nem szorítod meg nagyon.
Ha vége ennek a kis ciklusnak, megint jöhetnek fel a kilók, de már közelebb a sweetpot-hoz megint több izom jön fel mint zsír, egy ideig.
Naturálban csak így lehet valamit elérni.
Ha meg koxolsz és ilyen okos is vagy,hogy ezt mind meg tudod valósítani, akkor tényleg szuperman leszel.

hiddel nekm fogok elzsírosodni ismerem magamat:):) tom mit csinálok ... van ismerõsöm Õ már elég profi ,, Õ ennél jóval zsírosabb is volt már, Õ mondta hogy minden évbe Neki kell állni 1* letisztitani az izmot... Nálam hamarosan eltellik azaz év is neki állok.... Frayer TE már az elsõ 6 hónap után diétáztál? vagymi? örülök, hogy elértem a 80 kilót:D:D anno úgy voltam Vele mindegy hogy csaK Legyek már vagy 85 kiló..... eccere szálkásodni meg megtömegelni nem lehet . elõször elérem azt a bizonyos mázsát majd leállok diétázni ... mint mondtam ennél sokkal jobban néztem ki egy hónapja kb .. csak most neki állttam a zabálásnak keményen tömegelek..... nem momndtam hogy 12% a zsír % -om most éppen lol.... ennyire közel se veszem komolyan mint TE.. ami van kaja azt eszem . csóró fõsulis vagyok nincs nekem erre idõm meg kesem..:):) már azis elég ha egy kicsit nagyobb vagyok..:_)

Frayer
A testzsír százalékot nem lehet pontosan megmérni, amit 10% nak mérsz, lehet az 15 is. De komolyan, nincs pontos módszer. Genetika itt is beszól, mert mindenki kicsit másképpen particionálja a zsírsejteket.

A másik, retek, te már bõven 12% felett vagy, most indulj neki a diétának, mert ha nagyon elzsírosodsz beindul egy olyan folyamat, amibõl évek múlva sem tudsz visszajönni. A zsír egyszerûen vonzza a több zsírt, ami még több zsírt fog csinálni. A zsír zsírosít, az egy nagyon komoly csapda hogyha hagyod felmenni a testzsírt 17 fölé.

nem várok csodát magamtól, sztem egész jó eredmény még egy év se telt el, a zsír %-ot a bodybuilding.hu féle tesztel mértem anno.... és mint semmi formásítás se hasazás se kocogás , csak kaja mint álatt szal ahhoz képest... és ha úgy an ahogy leírtad a felesleg % arányt az akkor 34 kilóból ami feljött az 13 kiló a felesleg... na de mind1 nem zavar még kezdõ vagyok ahhoz hogy bármin is gondolkodjak....

csuszi
nem bántásból írtam, csak sokan el vannak tájolva mennyi az annyi zsírszázalékban. csak viszonyítási alapként, egy átlag olimpikon atléta (nem nehézatléta) 10% körüli. és azért azok elég parasztok. te nagyjából vékony korszakodban ( a félmeztelen) 15!!!! most olyan 25re tippelnélek (bár elég sötõtek a fotók) de le a kalappal, vállalod magad;)n1
csak így tovább kritika 1 óra múlva, most kockulok:D

mivel a képfeltöltésponthu-ra nem enged itt feltötlteni hírtelen már oldalt nem jutott eszembe , ezért hogy nehuzzam az idõt felraktam a galériáimba..... várom a kritikákat .. sajna a régi kép 2 éves itt még elhízott is voltam:):) -(ezut jötttek a fõiskolás, kolis ivászatos idõszakok egy évig) azóta nyúltam szal még tagikusabb volt a látkép ott is hagytam a kolit :) rá pár hónappal elis kezdtem az edzést.... késõérõ tipus voltam még most 21 évesen is növök ( szeptember óta 3 centit nõttem mármint a magaságba:)...) sajna a minõségpocsék ez van:( ezért nem láccanak egyes erezeteim:) na mind1 feltettem mer nem szeretem ha hangembernek titulálnak .....
CSUSZI: mivel mostanába neki álltam a komoly kajálásnak ezért vszínû , hogy már 12 % felett lehetek.... ugyani tömegelek ahogy leis írtam már ... mint írtam anno 12 % volt is akkor nem 97-98 kiló voltam...

zmeor
valami 3-4 ezer ft körül van egy karton..

leszarom a konfigod...

képek feltöltve:
1

pocsék minõség lett:) de kivehetõ az a csoffadék éppen :)

csuszi
haladjá:)

nagyon türelmetlenek vagytok .. két hhetet várhatatok volna míg letisztitom egy kicsit hasazok meg ienek na de most má csak felteszem így... comming soon

na a képek hamason fellesznek téve csak még van egy kis dolgom :( utána lehet nevetni ennyi..:D kritikázni meg dicsérni meg ienek:) de nagyon fehér a bõröm sajna de a héten lebarnulok már csak hát ien vékony lábakkal nem mek ki strandra:)

csuszi
na húzzál vissza kodos topicba kisköcsög:D
amúgy ha kell valami keress mg ts-en bazdmeg:) minimal!!!!! bazzeg
cb-én is tuti azé szoptunk mer le voltál bénulva...

Venni akarok! Mi az ára? régen ittam és nekem nagyon jó volt.
zmeor
jajj ettõl az isosource-tõl már herótom van:D mindneki a terembe ezt issza és hozzák mindig kartonnal :D csinálják a "nagy" bizniszt vele:D

leszarom a konfigod...

Frayer
menny inne' nem veszün semmit :)

ö'öm é' bodottá