Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen magas vagy? mondjuk ahoz képest ahogy kinéztél hosszu hajal:)
Bár elég koksz szaga van a dolognak söt:)
franco azt mondta amit ma sokan elfelejrtenek: közel ugyanolyan fizikumom lehetett volna mint amikor o-t nyertem, ha egész életemben mást nem csinálok csak guggolok és fekvenyomok.
szal. fekve és ferde és tárogatás.
MJ rulz Pink Team The Only One
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
melohelyen nincs semmi kép szerkesztöm:( nem tudom lekicsinyiteni
Tegyétek fel a galériába és linkeljétek be!
hiába a linkelés nem látszik a kép na mindegy én meg probáltam:)
de bevesszük a csapatba az öreg Lout is:)
Szerezzünk már ilyen koxot, nekem ez kell, nem is bánnám ha zölden kéne élnem.
Aztán majd megyünk az olimpiára, ha meg ellenõrizni akarnak minket, megesszük az ellenõröket uzsonnára. :DD
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Menj bele a komoly diétába, úgy is csak pár hétig leszel kicsit gyengébb, utánna megint erõsödni fogsz, de már jobban mintha full zsíros lennél.
És aztán ha lesz eredménye, nem az erõdet fogják irigyelni, hanem a minõségi szálkás izomzatot. Erõsödni könnyû, hatalmas súlyokat emelek, aztán pihenek és pár nap múlva erõsebb leszek. Minõségi izmot építeni sokkal nehezebb.
Több intenzitás növelõ módszerem van amitõl hihetetlen módon lehet erõsödni, de amit csak nagyon kevesen tudnak, vagy alkalmaznak.
Halmozott ismétlések:
A teendõ: Válassz egy olyan súlyt, amivel maximum 2-3 ismétlésre vagy képes (kb. a maximumod 80%-a) és teljesíts 10x1 ismétlést, amelyek mindegyike között 30 másodperc szünetet tartasz.
Amiért ez mûködik: Végül is így tíz ismétlést teljesítesz egy olyan súllyal, amivel normálisan csak kettõt-hármat tudnál. Ez sokkal több izomrostot dolgoz meg, mint egyébként lehetséges volna. Ezt a módszert kombinálhatod a csökkenõ pihenõidõs technikával, hogy a létezõ legnagyobb izomépítõ hatást elérd!
Csökkenõ pihenõidõs edzés:
A teendõ: A jelenlegi szettek közötti pihenõt csökkentsd 5-10 másodperccel úgy, hogy egyébként ugyanazt az edzésmennyiséget elvégzed.
Amiért ez mûködik: A módszer arra kényszeríti az izmokat, hogy gyorsabban regenerálódjanak a szériák között, ami növekedést stimulál.
A 6-1 elv:
A teendõ: Vedd a 7 ismétléses maximum súlyodat és végezz 6 ismétlést. Pihenj 3-5 percet. Ekkor növeld a súlyt az egy ismétléses maximumod 90%-ára és végezz 1 ismétlést. Pihenj megint 3-5 percet. Ismételd meg a folyamatot, de most 6 ismétlést akkora súllyal végezz el, ami 2-3%-kal magasabb, mint a 6 ismétléses maximumod. A következõ 1 ismétléses szettben pedig olyan súlyt használj, ami 2-3%-kal magasabb, mint az 1 ismétléses maximumod. Gratulálok, új rekordot állítottál fel!
Amiért ez mûködik: Az 1 ismétléses szettben a tested 6 ismétlésre készül, így az 1 nem is tûnik olyan nehéznek. A 6 ismétléses szettben pedig az izmaid egy sokkal nehezebb súlyt várnak, amitõl a tényleges terhelés lényegesen barátságosabbnak tûnik. Az eredmény a holtpont áttörése lesz!
Megfelezett edzésmennyiség:
A teendõ: Ennél a módszernél az edzésmennyiséget, vagyis az elvégzett szériák számát a felére csökkented.
Amiért ez mûködik: Ha ez elõzõ módszerek nem igazán használtak neked, akkor minden bizonnyal túledzett állapotban van a tested. A terhelés csökkentésével lehetõséget adsz a regenerálódásra. Egyes esetekben elõfordulhat, hogy még jobban jársz egy teljes hét kihagyásával.
Utóirat, a volumasst felejtsd el, túl drága és az otthoni konyhai cukorral és tejsavóval ugyan azt éred el.
értem én
hova tegyem a képet?:)
én sem értek vele egyet, de nem illik baszogatni aki vállalja magát.
amúgy olyan 20-25% közé saccollak retek.
és több tárogatást csinálnék, a belsõ mellizmod elég gyengusz. a szûk nyomás szerintem nem jó rá, az ink.ább a tricepszet öli. lehet másnak bejön, én inkább tárogattam mindig akár szettben fekvével, soha nem volt baj a belsõ résszel.
többire nem emlékszem, pedig lett volna még észrevételem:)
Na de csak nem 12%-ék a testzsir:)Hát minden esetre lehet töle tanulni mert nagyon okos:)És van egy barátja is aki nagyon rég csinálja és stb:D Hajrá superman
A szintolosok meg le sem mernek diétázni mert egybõl látni lehet akkor a halott olajgöböt, daganatot, még a csak koxosokat is többre becsülöm. ellenben vannak akiknek genetikailag csúcsos
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
most muscular
A hasazás nem old meg semmit sem.
Ez egy világméretû téveszme hogy azt hiszik az emberek hogyha hasaznak akkor lemegy róla a zsír. Arra mondják hogy eres, amikor ilyen locsolócsõszerû dolgok hálózzák be a szálkás-rostos izomzatot. Az úgy néz ki mint földrajz órán a domborzati térkép, arra szokták mondani hogy eres.
Kezdj el szálkásítani, elég lesz 4 hét. De ne vicceld el. Egyél sokszor sokat, de ne legyél soha éhes, de nagyon alacsony kalória szint mellett, heti 1.5 kilót dobj el.
Ha egy évben csak egyszer szálkásítasz, de év közben zabáltál és jöttek a kilók, akkor nem tudod gyorsan eltüntetni a zsírréteget, vagy megzuhansz pár hét alatt, és elvesztesz minden izmot is, vagy hónapokig szálkásítasz, ami azért nem kivitelezhetõ mert baromira leesik közben az anyagcseréd és annál nehezebb lesz a dolog.
A legjobb az, ha elérsz egy bizonyos szintet, olyan 17% körül, amikor még nem vagy nagyon zsíros, még "definiált" vagy, még látszanak a dolgok.
Akkor gyorsan beikatatsz egy 4 hetes gyors diétát, amivel heti 1-1.5 kilót lepucolsz, és a 4 hét alatt még gyorsan is fog menni, mert a tömegelés idõszakból még megmarad a gyors anyagcsere ami nagyon leálni igazából pont a 4. hét végére fog ha rendesen sikerül táplálkoznod a diéta alatt, és nem szorítod meg nagyon.
Ha vége ennek a kis ciklusnak, megint jöhetnek fel a kilók, de már közelebb a sweetpot-hoz megint több izom jön fel mint zsír, egy ideig.
Naturálban csak így lehet valamit elérni.
Ha meg koxolsz és ilyen okos is vagy,hogy ezt mind meg tudod valósítani, akkor tényleg szuperman leszel.
A másik, retek, te már bõven 12% felett vagy, most indulj neki a diétának, mert ha nagyon elzsírosodsz beindul egy olyan folyamat, amibõl évek múlva sem tudsz visszajönni. A zsír egyszerûen vonzza a több zsírt, ami még több zsírt fog csinálni. A zsír zsírosít, az egy nagyon komoly csapda hogyha hagyod felmenni a testzsírt 17 fölé.
csak így tovább kritika 1 óra múlva, most kockulok:D
CSUSZI: mivel mostanába neki álltam a komoly kajálásnak ezért vszínû , hogy már 12 % felett lehetek.... ugyani tömegelek ahogy leis írtam már ... mint írtam anno 12 % volt is akkor nem 97-98 kiló voltam...
1
amúgy ha kell valami keress mg ts-en bazdmeg:) minimal!!!!! bazzeg
cb-én is tuti azé szoptunk mer le voltál bénulva...
leszarom a konfigod...
ö'öm é' bodottá