Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A minõségi vörösbor nagyon erõs érfal tisztító hatással rendelkezik a rezveratrol tartalom miatt,ami egyes fekete szõlõk héjában megtalálhatók. ;)
A többiben egyetértünk. ;)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Ok, tiltó listán van, de a koffein is. Meghalok tõle? Kórházba kerülök tõle? Megsérülök tõle? Nem jobban mintha meginnék napi egy pohár bort, ami alkohol, mérgezi a májat, agyat, szerveket. Tehát az alkohol rossz???
Nem feltétlenül, és nem feltétlenül halsz meg tõle.
Különbség van egy liter megivott tömény pálinka és egy vacsora mellé elfogyasztott fél pohárka borocska között is. Ugyan mind kettõ alkohol.
Ugyan úgy ahogy különbség van anabolikus steroid és anabolikus steroid között is.
Az oxandrolon és oximetolon között fényév a különbség, de még a naposimhoz mérten is csak vitamin.
Nem tömegnövelõ, tehát nem okoz tömegnövekedést.
De ha helyesen használod, alacsony dózisban szeded hónapokon át akár, akkor nagyon jó minõségben tudsz felpakolni izmot, megfelelõen alkalmas tömegnövelõ étrend mellett. Ahol a tényleges tömegnövekedést a bevitt kalóriák határozzák meg, de a tápanyagok particionálásába már jelentõsen beleszól a gyógyszer, ami azt a kívánatos hatást jelenti,hogy kevesebb zsír, több izomszövet épül fel.
Vagy kalória megvonás alatt több izom és kevesebb zsír marad meg.
Egyébként, megtiltom neked,hogy ilyet szedjél <#hehe>#hehe>.
Ez számodra méreg, könnyen súlyosan értelmi fogyatékos lehetsz tõle.
Hagyd csak meg nekem és a barátaimnak a kísérletezést. <#taps>#taps> <#eplus2>#eplus2>
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Egyébként tényleg hanyagoljuk a szteroid témát, mindenki tudja, nyílt titok, de ne itt adjunk tanácsot a másiknak, hogy mit szedjen.
Body Builder Webmagazin : Oxandrolon, alul pedig (idézem): "Az ezen rovatban szereplõ készítmények, anabolikus szteroidok és egyebek, kereskedelme illegális. A Bodybuilder Webmagazin semmilyen formában nem támogatja a kereskedelem témakörét, sem árakkal, sem beszerezhetõséggel kapcsolatos információt NEM ADUNK!"
Zsaru.hu-n igen jó fejek, megadják még a fekete piaci árakat is hozzá
2007-es kormányredelet-szerint is tiltólistán van
WADA tiltólista - itt is szerepel.
Na jó éjszakát.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Gyúrógép! a 10748-ad mire ment? Ezt nem értem. Az étrendemre? Nem fejezted ki magad igazán rendesen, pedig hidd el, semmi gond nincs a felfogóképességemmel.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Tömegelés alatt nem jön fel annyi zsír, kordában tudja tartani a testzsír százalékodat.
Diéta alatt meg megörzi az izomszövetet.
Nem mindegy hogy 2 kiló vagy 8 kiló zsír mellett megy le 1 kiló izom.
Ahogy az sem mindegy, hogy 3 vagy 8 kiló izom felpakolása mellett jön fel 2 kiló zsír.
Magyarul nem szecc fel annyi zsirt ? Vagy ?
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Roger6 bammeg ez egy Testépitõ és nem egy TestLEépitõ fórum, anyám borogass :D
Te vagy az illegális.
Azalapján majd lehet tippelni, kb. mennyire lehet az anyagcserém beragadva. Bár, néha szoktam olyat, hogy 2 napra nagyon drámaian emelem a kalóriát, és mindentbele alapon bezabálok minden mozdíthatót. Utána rendszerint visszaállok kevesebb kajára, s kevesebb kajából tudok új, de szálkás izmot felépíteni (a tükör szerint). Szóval olyan buta vagyok, hogy hullámoztatom-ciklizálom a kaját. csak poénból :)
Nem félek a zsírtól. Úgy is képtelenség zsírmentesen felépíteni, ha ésszerû fejlõdési tempót akarsz.
Diétakor vannak itt bajok ha sok a zsír, mert csak természetesen kurva nehéz leszálkásodni úgy hogy megõrizd az izmot, és jelentõs zsírt veszíts, szintén ésszerû határidõben.
Szerintem tömegelj nagyobb szorzóval és diéta alatt, vegyél be egy kis clenbuterol vitamint, meg még amit nagyon érdemes lenne, az az oxandrolon nevû cucc, 10 mg 270 ft körül van, hivatalos helyrõl. Ha kell mondom hol lehet beszerezni, amúgy nagyon ritka.
Tudok olyan 8 éves forma gyerekrõl aki ilyet szed, egyre jobban néz is ki.
Gyerekeknek készült gyógyszer, azok kapják akik nagyon legyengültek mûtétek után, vagy nagy betegségek után, vagy krónikus alultápláltságban szenvednek.
Nagyon kis dózisban adagolják, 10 mg /nap.
Fél éven át is szedhetõ folyamatosan, ésszerû dózisokkal.
De ennyi már képes arra, hogy ne veszíts izmot, sokat erõsít, nem vizesít, nem aromatizál, nem állítja le, nem befolyásolja a természetes tesztoszteron termelést, nem mérgezi a májat. Nem állítja le a növekedést. Egyszóval nem is szteroid gyakorlatilag :)
Nincsenek mellékhatások. A legideálisabb cucc.
De a legdrágább is a világon. Egész mostanáig. Eddig ilyen 1500 ft-os napi adag ára volt. De valaki elkezdte az olcsó és tömeges gyártását, és lementek az árak.
Tömegelés alatt "nem tömegnövelõ cucc" úgy lehet magas kalóriával tömegelni, hogy kifejezetten jól hat az izom/zsír arányra. Nagyon ideális cucc.
na de majd suliidõtõl. Akkor úgyis leüresedik a terem.
úgy válogattam össze a gyakorlatokat, hogy a lehetõ legátfogóbb edzésben legyen részem. nagy izomra 2, kicsire 1 gyaksi edzésenként
Nagy izomcsoportra végzett gyaksiknál úgy gondoltam, hogy az elsõbõl csinálok 2 sort, a másodikból csak 1 sort, kisebb izomcsoportokra 1 sorozat mindenbõl. eddig tiszta. egyetlen problémám van, majd a terhelésnövelést kell jól kialakítanom. Elõtte a 15-10-5 rm-eket élesben kellene felmérni, mert abbol jó visszaszámolni :)
Elnézést, de annyian istenítik különbözõ fórumokon (természetesen nem a musclebuilderrõl van szó most, hanem extremefites, bodysportos, külföldis oldalakrol) hogy "be kell szállnom". még az átfedések a különbözõ mikrociklusok közt, azokat kell jól megvezsgálnom. Vagy egy izomra elég 1 gyakorlat hst-ben? mert mondjuk mostanában a guggolást is úgy csinálom, hogy a seggemnek meg kell érintenie egy zsámolyt (kb. 30 cm magas), s bizony, keményen érzem már a combhajlítókat is a mozdulat elsõ mozgásrészében. Továbbá még rejtély számomra, az öt ismétléses ciklus utáni két hétben mi lesz. Vagy pihenõ, vagy pedig szimplán tolom tovább az öt ismétléseket ua.-zal a súllyal. ^^ negatívozni nem akarok, mert új idõpontot fogok kinézni az edzésre, olyat, amikor kb. üres a terem, s hát negatívozáshoz segítség is kell.
kajára úgy gondoltam, hogy zsírmentes testtömegem szoroznám mondjuk.. 35-tel? az körülbelül 80*35 kb. 2800. Na legyen 3000 inkább. Vagy 40-el számoljak? :) "retteg a zsírtól" Na legyen 3200 kaloria, 30-50-20 a p-ch-f arány (kb. 215-360-70 grammra lebontva akkor)
nem lesz ez így jo :S
és ha nincs fehérje akkor nincs is mibõl izmot építeni...
a vitamin meg azért kell mert a kajával szinte szart se viszel be és egy megterhelt szervezetnek fõleg kell az emelt mennyiségû vitamin.
MÁS: használ valaki csuklóbandázst??? és ha igen milyet és mi a véleménye róla? mert én csuklószorítós kesztyût használtam és kezd meghalni és úgy gondoltam hogy a bandzázs jobban megérné mivel nekem csak az lényeges hogy csuklóm ne menjen szarrá...
Mix 2 scoops (200g) of Max Gain Plus with 400ml whole milk. Have one or two shakes dialy.
Bár nem tudom, sztem 50g-os az adagolókanál most ahogy nézem, fasse tudja hogy van már ez...
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
A napi kajám: reggel 2 kefír közvetlenül felkelés után, reggelire tojásrántotta vagy valami zabpehely, 10 körül joghurtok, sajtok, esetleg túró, ebédre legtöbbször csirkemell, de olykor eszek lencselevest (nem az íze miatt...), délután legtöbbször fõleg zöldségeket, gyümölcsöket eszek zabpehellyel, vacsorára kefír, tonhal, rizs, néha túró, lefekvés elõtt 30 perccel meg 2 joghurt. Ezzel sikerült felszedni 1,5 hónap alatt 3 kilót (nem vagyok hajlamos a hízásra...). Napi 2-3 liter bubimentes vizet iszom, bár nincs ínyemre klotyóra mászkálni óránként! :-) Ezek mellett a Biotech Hyper Mass 5000-es tömegnövelõt használom. Vitaminokat nem szedek, ez fontos lenne?
Ez biza igy van sajna :DD
Mi a napi kajád,vitamin,viz stb ? Részletesen
Valakinek van esetleg a kreatin-etil-észter (CEE) fogyasztásában némi tapasztalata? Cikkeket olvastam a "sima" kreatin monohidráttal szembeni elõnyeirõl, de sok olyat is találtam, melyek szerint ezek nem alátámasztott, tudományos tények. Szóval megérné esetleg a CEE, vagy maradjak a jól bevált "régi" kreatinnál?
Segítségeteket, válaszotokat elõre is köszönöm!
MJ rulz Pink Team The Only One
Igazad lehet, még én is utána olvasok jobban a dolgoknak. Egészen eddig olvasgattam, de már fáradt vagyok, majd holnap (vagyis ma) folytatom a kutakodást.
A tömegnövelõ esetében napi 200g-ot szedtem 4dl tejjel, edzés után.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
De hozzátenném, hogy a fehérjét ne étkezésekhez edd, ez nem desszert.
Étkezések KÖZÖTT, ez tápanyag nem arra van, hogy leöblítsd a pörköltet.
Kíváncsi vagyok vajon hogy szedted a tömegnövelõt?
Hány dl vízben oldjak egy adagot?
Az a lényeg hogy legalább a felét szilárd ételekbõl vidd be.
Ha pedig nem nagyon figyelsz a kajádra akkor ugy is jó ahogy leirtad.
Live for nothing or die for something.
1 adagolókanál = 25gramm
Én elõször 25grammban gondolkoztam (tehát 3*25gramm), nem 50-ben.
Vki leírná SZÁJBARÁGÓSAN :D, hogy akkor egy alkalommal elég-e egy kanál, vagy 2-vel kell, illetve napi hányszor?
Értem én, amit csuszi írt, de én egyszerre az 50grammot (2adagolókanál) kicsit sokallom. De én tényleg nem értek hozzá.
Tejjel vagy vízzel érdemesebb?
Igazából most használok elõször fehérjét, eddig tömegnövelõt szedtem, de már elértem az általam megcélzott súlyt, most már csak gyúrás ezerrel.
Sok ismerõsöm ezt ajánlotta:
100% Whey Protein Professional
Az oldalon azt írják, hogy 1-4 adag kell naponta. Én úgy gondolom nekem 3 adag elég.
Ha reggelihez, ebédhez, és lefekvés elõtt szedném, úgy jó lenne?
Illetve edzés napokon hogy szedjem? Reggelihez, ebédhez, utána délután edzés, és közvetlenül edzés után?
Szerintem igen durva tömegeléshez biztos jó.
1 adag:
250g ch
50 pro
Vitaminokat rda 100%ában tartalmazza.
Csak az ára.
Live for nothing or die for something.
amúgy az új kiegészítõkkel nem érdemes szórakázni annyira, mindig az alapvonalon (vitamin, protein, kreatin) lehet a fejlõdést nagoyn dobni. különálló aminok, glutamin meg neked nem kell, csak annak, aki kaloria nélkül akar antikatabol hatást elérni ^^
Hát akkor! Zabazabazaba, edzés, turmix ;)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Konkrétan a görcsök ellen a magnézium van jó hatással.
Gracie Barra
amúgy a volumass 35-öt mondják sokan, én meg még a whey gainert is ajánlom (cytogenes, ahog néztem, kb. abból áll, hogy két kanál wheypro mellé van keverve szõlõcukor meg egy kanál cytoforce kreatin.. 33 gr fehérje, 45 gr szénhidrát 5 gr kreatin adagonként, s a 60 adagos kiszerelés csak 16.000 forint körül van, szemben a volu 20-21-22-es árával)
de lehet, az a 45 gr ch kevés.. én 50 gr szõlõcukrot iszom, rá fél órára meg kajából viszek be kb. 60 gr szénhidrátot, s bár nagyon endo vagyok, ettõl nem zsírosodok. jó idõben jó helyre ^^
Szerintem kutyulj magadnak egyet cukorbol meg fehérjébõl, vagy whey gainer (ha az ízek annyira nem számítanak. de õszintén, ki nem szarja le, milyen íze van a turmixnak? :D)
Évek óta olvasok minden szarságot a testépítésrõl,és évekig csináltam is hobbi szinten. Nem akartam hegyomlás lenni,mert a növekedés lassított,nekem pedig kellett a gyorsaság a harcmûvészetekhez. A munkám miatt adódó idõhiány miatt nem nyúltam súlyzókhoz már rég,és arra voltam kíváncsi mit ajánlotok a "zabálás" mellett. Az elsõ hozzászólónak köszönöm az értelmes válaszát,a többieknek meg azt mondom,nem kell mindenkirõl elõítéletekkel nyilatkozni. Nem mindenki a "tudatlan,hirtelen izmot akaró" társadalmat képviseli. Direkt ezért hanyagoltam a kérdésemet a testépítõ portálok fórumain,mert ott van egy kemény mag,akik hobbiból mindenkit fikáznak. Erre itt is a cinikus megjegyzésekbe ütközök.
Na mindegy,köszi a válaszokat. ;)
Ilyen bogyókat szednek, memória fokozókat, koffein tablettákat, egyéb stimulánsokat, amitõl azt várják,hogy sikeresebbek lesznek a vizsgákon. Pedig nem, a kiegészítõk nem tanulják meg helyetted az anyagot, velük esetleg tovább maradsz fent, vagy jobban tudsz koncentrálni.
Ugyan úgy, a tápok sem fognak tömeget növelni, akkor sem ha "tömegnövelõ" jelzõvel illetik. Arra jók csak hogy ténylegesen ne kelljen annyi csirkét bezabálnod, hogy ne keljen napi 4 kiló ételt megenned, hanem csak 3 at.
Melyik ? A csirke+rizs bammeg :DD
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb