Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

veszelka
174cm? how cute 😊

Renjike
<#nevetes1>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

adam46
Szegény adam 47, nem lennék a helyében, ilyen fika áradatot biztosan nem bírnék ki. <#idiota>
Darth Sith
ha definiálod nekem mi az, hogy felfújt, majd utána lehet bármirõl beszélni.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Nekem Suzukim van és 1oo kiló vagyok <#idiota><#nyes> !

Mor3llo
mondjuk SötétLóból SötétNadrág lettél, amolyan angol-német keverék 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DarkHorSe
Engem legalabb megdicsert, nezzetek magatokba 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Riddick21
Tehát aki nem azt mondja, amit hallani akarsz, az Suzukival jár és az anyjával él minimálbérbõl, illetve csak a gyúrás érdekli és fogyatékos? 😄
Értem.

Ezek szerint nem te vagy a fogyatékos, aki fél adag Myomaxot akar "szedni", nem képes elolvasni egy kb. 100 oldalas könyvet, illetve egy hétig thai boxol, egy hétig kosarazik, majd egy hétig "gyúr".
😄
Világos minden 😄 Te szerencsétlen balfasz, azt sem tudod, hogy mitõl tömegnövelõ a tömegnövelõ, szerintem ezt az egészet nem kéne erõltetni...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Roger6
Szerintem nem azzal a ténnyel volt bajuk, hogy kérdezel, hanem ahogy ezt teszed. "nem akarok nagy felfújt testépítõ lenni" - azok a nagy felfújt testépítõk 10-15 év edzés után néznek ki úgy, hogy napi 2 edzésük van. Nem mellesleg erõsek is, nem kicsit. Sok embertõl hallom ezt a felfújt izmot, de ilyenkor mindig elgondolkodom azon, hogy ezeknek az embereknek mégis mi járhat a fejükben a "felfújt izom" hallatán? Van egy szelep rajta, aztán naponta pumpával nyomatják az izmokat? Meg hogy: "tele van vízzel". Ügyes. Az izmok 70-80%-a víz, szóval maga a kijelentés igaz. Tele van vízzel. Mindenkié, akár testépítõ, akár nem. Aztán még van a szteroidos téma, amihez mindenki nagyon ért. Bárkit megkérdezel haverjaid közül, az a focihoz, testépítéshez, meg a szteroidokhoz tuti ért. Nem, a szteroidtól önmagában nem leszel "nagy felfújt testépítõ".

AZ elsõ megjegyzésem annyi lenne, hogy nem "szeded", hanem fogyasztod. Myomax étel, étrend-kiegészítõ. A rántott húst sem szeded.

A rosszullét egészen biztosan nem ettõl volt, talán a munka, stressz, helytelen táplálkozás. Tényleg, leírnád a napi étkezésed, hogy néz ki általában? Mibõl, mennyi, mikor? Ez jóval fontosabb minden kiegészítõnél.

"kb 6-7 kiló jött fel rám 1-1.5 hónap alatt tetszett az eredmény de ahogy abbahagytam az egész odalett.Leengedtem mint a lufi." - Na ezért is kíváncsi vagyok az étrendre. Mármint ez az eredmény simán hozható (sõt!!!) mindenféle kiegészítõ nélkül is kezdõként, semmi extra nincs benne.

Az én személyes véleményem: ne költs tömegnövelõre. Számomra pénzkidobás. A szénhidrátot jóval olcsóbb forrásokból is fedezni tudod (pl. rizs / persze, tudom van benne kreatin, meg BCAA, meg hasonlók, csak szerintem ezek nem kellenek kezdõnek egyelõre). Olvass megfelelõ étrend után, ez a legelsõ dolog. Ha kiegészítõket akarsz, kezd a vitaminokkal (amúgy a szédülést pont hogy a vitaminhiányod is okozhatta), C-Vitamin, Multi Vitamin, Omega 3, stb. Majd ha ezek rendben vannak (pár hét/hónap), akkor költs sima fehérjére.

De talán a legfontosabb: olvass.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

már ne haragudj, de ha nekem volt idõm elolvasni a sárga kapszulát illetve a google-t használni, akkor neked is.

Ohh 😄DD Ez igazán bántó volt riddick és adam 47.Ismerem ám a fajtátokat.Gondolom minimálbéres meló aztán irány az egyetlen hobbi gyúrás por miffene amivel a többi fogyatékosságodat próbálod eltûntetni.Megvagy 100 kilo de suzukival vagy tuningolt fiat bravoval vagy renault clioval mászkálsz.Ismerõs😊 Errefelé is vannak ezek a példányok 😄 Gondolom elmúltál 20-22 de anyucival laksz na jó nincs több kérdésem hanyagoljuk egymást! 😄
Darkhose vagy Lederhose neked köszönöm hogy normálisan válaszoltál.Igazad van gyúrós társadalomba túl nagy az önérzet.Ha te valamit tudsz a másik pedig kérdez a kkor az hülye.
Én 27 éves vagyok 174 cm 75 kg.Most fogytam le 82 kg-ról.Ahogy a nyári fusi munkák jönnek mindig fogyok 4-8 kilót, a 80 szokott az ideális lenni persze ebben van egy kis túlsúly is.Gyúrtam 18 éves koromban kb 1 évet ezzel párhuzamosan kosárlabdáztam 4 évig versenyszerûen , majd thai bokszoltam 2-szer fél évig fél év kihagyással ezután ismét gyúrtam 1 évig heti 6 nappal az utolsó 2 hónapban pedig szedtem a Myomaxot az elsõ 2 hétben napi 4 kanállal (1adagot) majd utána napi 2 adagot (a második után minden szarul voltam szédültem és hányingerem volt , ez ment összesen másfél hónapig , aztán szerencsémre annyi melóm volt hogy le kellett állnom a gyúrással.Ebben az idõszakban kb 6-7 kiló jött fel rám 1-1.5 hónap alatt tetszett az eredmény de ahogy abbahagytam az egész odalett.Leengedtem mint a lufi.Eltelt néhány év amikor nem foglalkoztam a kondizással , megnõsültem családom lett , nem szeretnék komolyan belemenni a dolgokba rengeteget dolgozom , az elmúlt 1 évben mégis sikerült heti 5-ször edzenema következõ séma szerint:
Hétfõ:Mell - bicepsz
Kedd:Láb
Szerda:Váll
Csütörtök:Hát
Péntek:Kis kardió , kis bicepsz kis tricepsz , pici mellezés megint stb.
Most szeretném szûkíteni az edzéseket heti 3 alkalomra(annak is örülök majd nyáron ha ennyiszer eljutok a terembe ezért kértem volna a segítségedet hogy érdemes e kisebb adag tömegnövelõt szedni?Ha van kedved írd le mit gondolsz.Ha nincs akkor majd beszámolok hogy mire jutottam!Üdv!
Riddick21
Különösen jó, hogy semmit nem tudni a csávóról. Legalább írta volna le, hogy 160cm "magas" és 57kg, akkor lehet, értené az ember, mit balfaszkodik a Myomax-szal. Ami amúgy a legnagyobb vicc: a Myo nem éppen a legolcsóbb cucc, szóval ahhoz már volt "esze", hogy pénzt költsön, de ahhoz nem, hogy végigolvasson egy Sárga Kapszulát vagy meghallgasson valakit, aki ért hozzá.
Nem akar "felfújt testépítõ" lenni? 😄 Még szerencse, mert azt aztán csak akarni kell. Én is mindig kurvára figyelek esténként, nehogy ezt akarjam, mert akkor reggelre biztos azzá válok. Jó módszer amúgy, biztos jobb, mint hosszú éveken át normálisan kajálni, beleölni egy csomó pénzt és idõt a fejlõdésbe, folyamatosan fejleszteni az edzést, megtanulni normálisan fõzni, grammra kimérni a kaját, stb.
Nem az a baj, hogy vannak ilyen balfaszok, akik nem tudnak semmit, hanem az, hogy bár minden információ elérhetõ, mégis szarnak rá, és nem képesek azt a pár órát rászánni, hogy megtanulják az alapokat.

Amúgy ha komolyak az edzések és rendben van az aerob is, akkor be lehet vállalni Myo-ból egy komolyabb mennyiséget is. A nagyobb kiszerelésben pont 20 adag van, ha jól emlékszem, napi 2 adagos fogyasztással (egy reggel, egy pedig edzés után) 10 nap alatt kivégezhetõ, de persze ez azt feltételezi, hogy minden nap edzel, ami viszont azt feltételezi, hogy tudod, hogy kell ezt kivitelezni, mennyit kell pihenni, hogyan érdemes felosztani a testrészeket, stb. Ilyen felhasználás mellett 10 nap alatt hozott a cucc tisztán 2 kg-ot, de ez csak a magamfajta viszonylag kezdõknél mûködik így, értelemszerûen tömegelés alatt. És kurva könnyû bezsírosodni tõle, ha nem edzünk keményen/nincs teljesen rendben a kaja. De ez nem a "féladageléglesz" srác szintje.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

adam46
Kérdés: Üdvözlöm.Szeretnék nagyobb mellizmot.Lassan fejlödõ szervezetü vagyok.köszönöm a választ..

Válasz: Kérj a nyuszitól húsvétra, hülye fasz.

Hatalmas figura a csávó. 😄DD
DarkHorSe
En ket kiskanal, egy nagykanal adagot javaslok, tapasztalatbol beszelek.
Kezdem neha aterezni hogy mit frusztralt bunny

Mor3llo
az ajánlott edzés utáni 4 kanál nem annak a személynek van megadva, aki "nagy, felfújt testépítõ" akar lenni 😄
A tömegnövelõ nem instant izom, amit ha megiszol, akkor felfújódsz, mint egy lufi. ha meg csak a felét iszod meg, akkor meg nem csak fél-lufi leszel. A Myomax egy tápanyagokat koncentráltan tartalmazó táplálékkiegészítõ.
normális kaja+tápkiegek+edzés+elegendõ pihi, ez jelenti a "megvastagodást" (elõbbi kettõ teszi ki az eredményesség 60-70%-át). Ha ebbõl lespórolod a gyors felszívódású edzés utáni tápanyagokat a felére, akkor a fejlõdésed lesz lassabb, és nem abban fog megnyilvánulni, hogy "csak kicsit vastagodsz meg".
olvass utána ezeknek, és örülj, hogy normálisan válaszoltam, mert ilyen kérdésekre a testépítõ társadalom nagy része le fogja szedni a tökeidet 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

adam46
Így is megvan az esély rá, hogy oly szinten fújódsz fel, amilyet nem akarsz, ezért én azt javaslom, hogy csak egy fél kanállal fogyassz tömegnövelõt.
oliwwer
😄
Sziasztok.
Szeretnék Myomax tömegnövelõt szedni az elõírt adag felét tehát nem 4 kanál port egy adagban hanem csak 2 kanállal.Heti 3 alkalommal edzenék (1:mell -bicepsz)2.láb-tricepsz 3. hát - vál - nyár munka miatt csak a 3 edzés).Nem akarok nagy felfújt testépítõ lenni , csak kicsit megvastagodni.Szerintetek mennyi jönnének be a számításai ezzel a fél adagos megoldással?
JohnnyNapalm
vannak naturál/vegetáriánus divíziók

Dizson
Én személy szerint igazat adok neked, bár ezért tart ma ott a sport, ahol..😊

Prince of Máté
Te most azzal az emberrel vitatkozol, aki folyamatosan a Zyzz és a rá hasonlító buZyzzokat linkelgette a fórumba, hogy nézzük meg milyen jók. Lehet hogy értelmetlen vele társalogni <#nemtudom>

Darth Sith
fogalmad sincs errõl a sportról, meg úgy általában a versenysportról, élsportról ha így gondolkodsz. A testépítés már arnoldék korában, több mint 40 évvel ezelõtt is az extrém, hétköznapi méretekrõl teljesen elrugaszkodott izomtömegrõl szólt, amely a testen a méretekhez képest arányosan oszlik el, és szimmetrikus. A testépítés mindig az extrémitásról szólt, és nem szépségverseny volt. Mindig jönnek a non-lifterek azzal, hogy ez már nem szép se férfi, se nõi vonalon. Na és? nem is errõl szól, sosem szólt errõl. Ez egyetlen egy dologról szól, hogy brutálisan nagy izomtömeg felépítésérõl, amely arányos és szimmetrikus, valamint versenyen ezt a létezõ legszárazabban és tökéletesebben bemutatni. Csak errõl szól, és nem másról.

Amirõl te beszélsz, az férfi meg nõi szépségverseny és nem testépítés, pláne nem él- versenysport.

De nézz meg bármilyen más versenysportot. Már az 50-es években is rommá voltak koxolva a versenyzõk, csak sokkal kezdetlegesebb anyagokkal, ezért voltak olyan jellegzetes mellékhatásaik. De már 60-70 évvel ezelõtt is ez ment. Gondolj bele, ha ez nem lenne, lennének futók akik 10 másodperc alatt futják a százat? lennének csak megközelítõleg olyan úszó eredmények, idõk mint amik vannak? Nem csak, hogy picit lennének gyengébbek, hanem 3-5 másodperccel is akár egy sima 100 méteres távon, a hosszabbakról nem is beszélve. Vagy nézd meg a súlyemelést, erõemelést. Szerinted naturálba, normál ember képes lenne 450/470 kg-al guggolni, meg összetettben 1000-1100kg -ot összehozni? Ennek a kétharmadát nem tudnák megközelíteni sem naturálban. Pont a versenysport, élsport veszítené el a lényegét, az extrémitást. Pont arról szólnak ezek a sportok a legmagasabb profi szinten, hogy olyan eredményeket érnek el, amelyeket átlagember soha sem érhet el. Ugyanez a testépítés és bármilyen más sport profi szinten.
Szerinted bárkit érdekelne, ha 30 év alatt az úszók naturálban 0.5-1 másodpercet javulnának? senki sem nézné, unalmas lenne. Már évtizedekkel korábban elérték a természetes teljesítõképesség határát, amelyet naturál módszerekkel már nem lehet jobban kitolni, finomítani. Egyszerûen értelmetlenek lennének a versenyek, mert tudjuk elõre, mik a lehetséges csúcseredmények.

A koxnélküli sport, a hobbi amatõr szint, amelyet általában mi is õzünk. Az egészségért, a sport szeretetéért, netán a társoságért csinálunk, attól függõen mi az a sport. De a profik, akik ebbõl élnek, ott ezek nem szempontok. Pláne az egészség nem szemtpont a versenysportban. Ott ezt fel kell áldozni az eredményért.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

adam46
Plusz az eladhatóság.
DarkHorSe
Mindenhol koxolnak, igy akkor semminek sincs ertelme?

veszelka
szóval teljesen szubjektív a dolog a zsûri részérõl.

Tyler1
Azzal is lenne, ha mértéket tudott volna tartani vele a sport.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

balintk
Kox nélkül még talán értelme is lenne.

szimmetria, izomtömeg, szárazság, arányosság.talán ezek a fõ tényezõk.aztán ugye ott van az elfogultság és a pénz...
DarkHorSe
az hogy kinek nagyobb a bicepsze

veszelka
a testépítés, mint verseny, továbbra is vicces számomra 😊 igazából, mi dünti el, hogy valaki jobb másnál itt?

Üdv!

Diéta idejére át szeretnék állni barna rizsre, melyik az a fajta (és hol lehet kapni) ami olcsó de elfogadható minõségû is? Intersparban vettem most 3kg-t, de ennek kilója 620Ft (ami a fehér rizs 270forintos kilójához képest sok). Persze ha ennél nincs olcsóbb, akkor kénytelen leszek ebbõl bevásárolni, de ha tudtok valami "tutit" akkor adjatok tippet. Köszi!

Tyler1

Roger6
Szar felbontás, de legalább magyar felirat. Esti sorozatok helyett:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Felemás vagy féloldalas húzódzkodást szokott valaki csinálni?

Tyler1
Anatómiai eltérés, a nõknél relatíve magasabb a testzsír arány, és ahhoz hogy a hasizom szeparáltan látszódjon, nagyon alacsony testzsírt kell elérniük. Ezért egy vékony, sportos alkatnál sem látszódnak minden esetben a kockák.

DarkHorSe
o csak siman vekony, nem izmos, ezert nem olyan jelentos a hasizma

yo,
hasizommal kapcsolatban lenne egy noob kérdésem:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Úgy tudom hogy a kockahas azért van mert az inas lemezekhez képest az izom kidudorodik.

Itt van egy kép, a szürke "csíkok" az inas lemezek

Ha valamiért nem jelenitené meg a képet

Ugye van 3db vízszintes, és 3db függõleges csík, és ahol metszik egymást ott lesznek a "kockák"

itt van egy dögös csaj:
18+

Neki miért csak függõleges "csíkjai" vannak?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Tyler1
Vannak sportok, amik specifikust edzés igényelnek, ami külsõ szemmel haszontalannak tûnhet. Vannak szimplán helytelenül végzett gyakorlatokat végzõ hülyék. Vannak szándékosan hülyeséget végzõ, videókat készítõ, munkát nem végzõ emberek.

lehet csak híresek akarnak lenni <#idiota>

0Fritz0
Vajon ezeket honnan veszik a kretének?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Breki33
Arnold Schwarzenegger Magyarországra látogat. Találkozz vele és hallgasd meg az elõadását!

http://sikeremberek.hu/fooldal/affiliate/279/10/135
Prince of Máté
<#worship><#eljen>

JohnnyNapalm

Reménykedem, hogy valaki csinál hozzá magyar feliratot. 😊
Tyler1
Vasárnapi mozinak

veszelka
a csokis kókuszosat nem ajánlom senkinek, borzasztó íze van.

oliwwer
óóó faszom 😄D jól bekajáltam
Prince of Máté
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nézz a naptárra 😊