33479
-
#31754 Kb 3 hetente van, akkor kell rendelni, mikor van, és nem 1 nappal mielőtt elfogyna :)
Én erről nem tudok, hogy itt is beváltanák.
Így külföldről jelenlegi fontárakkal 13900ft egy 5 kilós impact, szerintem ennél drágább lenne itthonról. -
#31753 Na de ha nincs :D
Meg úgy tudom van amit az itthoni közvetlen forgalmazónál is beváltanak :) -
#31752 Úgy, hogy rendszeresen vannak 20%-os kuponkódok, igénybe kell venni :D -
#31751 A kb. 47 font hogy jön ki annyira? :) -
#31750 Mutatsz nekem egy helyet, ahol 13500-ért tudok rendelni 5 kilós Impact Wheyt? :D Mert ha igen, akkor én is onnét fogok rendelni. -
#31749 Lehet már itthonról is rendelni számtalan helyről, az ottani árnál olcsóbban is akár, és itt garantáltan 1-2 nap ha van raktáron. -
#31748 És személyes vélemény van mondjuk erről a fehérjéről (gondolom a nagyátlag ezt rendeli).
Elnézegetve az aminosav profilt, kb semmi különbség nincsen a 100WPP-hez képest, viszont jóval olcsóbb. Túl szép, hogy igaz legyen...:) -
#31747 Köszönöm! -
#31746 Az árat a honlapon meg tudod nézni, az idő meg teljesen változó...
Nekem volt, hogy 6 nap, de olyan is volt, hogy mindössze 2 nap alatt kihozták a csomagot. -
#31745 Megtudja valaki mondani, hogy mennyi a szállítás és a szállítási idő Magyarországra myprotein.com-ról? -
#31744 Van az egéren görgő, meg lehet korlátozni is embereket. Meg mi a francnak veszel fel ilyeneket ismerősnek? -
#31743 Ezért nincs fészbukkom,mert csak fel idegesíteném magam rajta. -
#31742 En ezeket valahogy nem erzekelem, lehet hogy csak nincs eleg gyoker felveve facebukkon :P -
Dizson #31741 Kihalhatna már ez az #aftergym selfie áradat, az összes motivációs képpel, amit instán meg facebookon nyomat a főként 2 hónapja edző trendtömeg.
Egy dolog, hogy lemegy edzeni, mert ez persze jó. De hogy ezt mindig az emberek tudatára kell adni.... -
#31740 http://body.builder.hu/ -
mogorors #31739 Új vagyok a témában. Kérdésem: melyek a legolvasottabb magyar folyóiratok és honlapok e témában, melyeket érdemes figyelemmel kísérni? -
#31738 Nem csak szakítottak, ők házaspárok is voltak :D -
#31737 Ki nem szarja le:)EGyik sem az eszével hódít. -
#31736 barátok közt? vagy mivan? -
#31735 Most realizalodott bennem hogy voros zoli meg nagy bettina szakitottak. Multkor neztem valami videot, ahol zoli a csajaval volt es egesz vegig az volt bennem hogy ez hogy nez ki, regen sokkal jobb no volt :D Mondjuk mindketto bettina -
#31734 Nekem a bicepsznél van kicsit megrepedezve,először néztem is ,hogy mi a rossebtől van,de amikor bicepszedzést csinálok akkor kicsit jobban szokott látszani. -
#31733 fájni nem szokott. anno amikor elkezdett kirepedni helyenként, az érdekes érzés volt néhány jobban bedurrantott edzés után, de azon kívül nem. A másnapi izomláz már más kérdés, az nagyon :D -
#31732 Köszönöm!Nekem minden alkalommal bedurranik és sok ideig van izomláza a melemnek.
Rengetegen megjegyezték azt,hogy mellizomban iszonyat erős vagyok viszont vannak testrészeim ami nekem nehezen fejlődik,ezeket jobban megedzem mint a többit. -
#31731 Olyan van, hogy bedurran mint a disznó, de azt semmiképpen nem mondanám rá, hogy fáj -
#31730 1. - Nem szokott fájni. Edzéstechnikával lehet ott gond, nézz szét, hogy az edzéstervedben minden helyesen, szabályosan csinálsz.
2. - Jó neked. Igen, genetika. Nekem pl a mellem a többihez képest le van maradva. Ellenben vállban és hátban eléggé jó vagyok.
-
#31729 Srácok.Nektek nem szokott fájni a melkasotok,vagy valaha nem fájt edzés miatt mikor nőt a térfogata.
Másik kérdés.Nekem a testalkatomhoz képest brutális mellizmom van,ez genetika kérdése hogy ennyire fejlődik? -
#31728 oké utána olvastam, a kérdés sztornózva :D -
#31727 a fehérjéket csak vízben lehet feloldani? vagy mondjuk tejet is lehet használni pl? -
mogorors #31726 A legújabb vizsgálatok szerint a legjobb a tejsavót kazeinnel kombinálni, így hatásosabb edzés alatt. Persze edzés kell, meg megfelelő étrend. Nincsenek csodaszerek. Meg lehet venni előkevert alakban is a tejsavó-kazein keveréket. www.nutrapump.com/hu/338-AMIX-Micellar-Casein-1000g-.html -
Neoncsoves #31725 A tejsavó az egyik legpénztárcabarátabb fehérje, és jó. Természetesen munka nélkül nem fog izom rádtelepülni, először rakd rendbe az étrendedet és a fehérjének minimum a felét szilárd ételekből válaszd ki. Bővebben pedig itt: katt -
batorban #31724 Helló mindenkinek! Szeretnék megkérdezni, hogy mi a tapasztalatatok a tejsávó fehérjével.19 éves vagyok, 185cm, 70kg és szeretnék tömeget növelni. Hallottam, hogy a tejsévó megfelelő, tudtak segíteni véleményekkel?
-
#31723 -
mogorors #31722 Tegnap találtam a FB-on egy céget, mely 72 órás szállítást ígér. A nevük nutrapump.com - van valakinek tapasztalata velük kapcsolatban? -
Jobrog #31721 Ennyi:Kulbila -
#31720 ja az inkább szédülés, hányás nem biztos :D -
#31719 leesik a vércukrod -
#31718 Nem kell ahhoz pudingnak lenni :D
Nekem guggolásnál és felhúzásnál mindig van egy kicsi + szédülés. Olyankor visszadobom a súlyt, rögtön leülök és nyomom a vizet, az áltaban segít. -
#31717 Nekem általában lábazásnál van hányinger, de akkor ki is hajtom magam. :) -
#31716 Igen, a megerőltetéstől is lehet. -
#31715 nekem csak szédülés szokott lenni, hányinger még soha..vagy esetleg légszomj, és hirtelen elfogy az erőm a hatodik ismétlés körül :)