Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi, valamelyik oldalon láttam Dyma elite wheyt, ez keverék, koncentrátum-izolátum. kb. 16 fajta íz, enzimek, hozzáadott plusz aminok, meg minden "nyalánkság"

http://www.sportika.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=852&category_id=&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=42

Izé, kiszállítás 1000 ft, de 30k felett ingyen szállítanak.

Sajnos ezen termék a shop builderen krvadrága 😄
csuszi
5kg 20 ropi scitec whey professional.nem cytogen. az 80%-os. ez amit linkeltek 90ek ez 82%-os, de 20-ért adnak 4.5kg-ot. és min 30-ért kell rendelni. a shopbuilderen elég 20-ért rendelni ingyenes kiszállításért.

MJ rulz Pink Team The Only One

Ez igaz!!!
Szintén az angliában járt srácot emliteném példának,ott,kicsi,koszos és drága a szállás,ha kimész dolgozni szinte csak a szállásra keresel.
Legalábbis ahogy elmesélte London-t,meg ott is vannak koszos utcák,amit még emlitett a metró,azt mondta szókni kell mert nem 3 vonalas mint nekünk 😄
Mondjuk anglia nekem eleve kizárt,inkább ausztrália 😄
Ennyit az off-ról!
Kérdés: Tiszta izolátumot próbáltatok már?
Egy kisebb kiszerelést lehet megérné,csaak edzés utánra,és esetleg vitargo,vagy banán mehetne hozzá szénhidrátnak 😊
VPX izolátumot néztem Arrakis honlapján,csak árat nem tudok,a Nature's Best Isopure tisztaságában van eltérés az európai és az amerikai terméknél? Mert itt jórész az európait lehet kapni,az is több mint 10 ezer...
Tényleg annyinak írják! :-)
Cytogen whey pro-t ittam Scitec-et nem,az ginom volt,de kipattogzott a karom mintha bárányhimlös lennék 😄
Ha arra gondoltál akkor az 6kg olyan 20-22 ezer,helytöl függöen,talán egy helyen láttam a neten 18-19 között,de,ez koncentrátum.
Mondjuk nem misztifikálom túl,de,talán jóbb a koncentrátum-izolátum keverék...
Legalábbis,ha csak egy féle fehérje kiegre telik.
Ha tehetném tiszta izolátumot innék,de,annak kilója 10 ezer,azalatt talán nincs is minõségi...
Egy ismerösöm mesélte,hogy az angoloknál példáúl ruhát vettek olcsón,Lonsdale és hasonló cuccok fele-harmad annyi mint itt,de,a, hús az 4-5 szöröse a mi árainknak,persze a fizetés is...
Nem tudom ki emlékszik rá,pár éve volt egy ilyen próba vásárlás az osztrákoknál,és,bizony olcsóbban jöttek ki,ha ott bevásároltak,a soproniak is átjárnak.
Viszont a fogorvos és egyéb szolgáltatások itt vonzóbbak még a külföldieknek is,németek-svédek-osztrákok átjárnak megcsináltatni a fogaik... :-)
Jajjdenehéz kibírni h most mindenfélét írjak errõl, de visszafogom magam, mert utálom ha offolnak😊

Gracie Barra

Danny1987
Hú ez most off lesz de nagyon.

Addig egyetértünk hogy az ország vezetése kalap szar.
Nincxsenek erõforrásaink az már elég durva kijelentés.
Gondolom azt nem tudtad hogy ma mo-on több mint 1 millió ha van megmüveletlenül.
Gondolom azt sem tudtad hogy egy kanadai cég olajat keres mo-on amit állambácsi 4% haszonért adott el.
Az aranyról sem tudsz.
Szerintem mo-nak a turizmusra és mezõgazdaságra kéne épiteni és nem multiknak milliárdos támogatást adni hogy idejöjjenek aztán teremtenek 100 munkahelyet közben ugyanennyi családot tönkretesznek ha nem többet.

On.

Live for nothing or die for something.

Frayer
Ha ökonómia,akkor azt is érdemes nézni,hogy mekkora az egy fõre jutó nemzeti össztermék.
Jólétre lefordítva mást jelent egy hazai 4 ezer dollár, és egy nyugati féle 25-35, esetleg 40 ezernél több dollár. Nézni érdemes a forgalmi adókat, a szociális támogatásokat, a társadalom biztosítást.
De a legfõbb különbség,hogy amíg mi visszafejlõdünk, "reformozunk", privatizálunk minden magyar erõforrást, a nyugati fejlett államok tovább fejlõdnek.
A magyaroknak nincsen gazdag nyersanyag erõforrásuk, mint gazdag érc vagy kõolaj lelõhelyei. Nemigazán vannak nagy iparaink, csak ami a saját igényeink részbeni kielégítését fedezi. Az áram csak egy részét tudjuk itthon megtermelni, gáz, fûtõanyagot mind importálnunk kell.
Ami egyedül értékes az az emberi erõforrás. Az emberi munkaerõ, másunk nemigen van. Ezt pedig a jelenlévõ legitim kormány szisztematikusan, céltudatosan rombolja, a munkást ellehetetleníti, munkaerõ értékét csökkenti, körülményeket kilátástalanná teszi. Ez a magyar kormány.
Nemhogy példát vennénk hasonló adottságokkal bíró országokról, mint taiwan, japán, akiknek szintén nincs sok nyersanyaguk "japán egyenesen importál minden élelmiszert, mert nincs termõföldje amin megtermelhetné az élelmiszert, kis szigeten 200 millió ember, tömegnyomorba, mégis a világ leggazdagabb népe"
mégis értékesen kezelik az emberi tudást, munkaerõt, helyes értékrendjük van a javakról. Mi értékesebb? Egy kiló vas a kohóból és egy kiló kõolaj a finomítóból, vagy két kiló sony vagy samsung plazma tévé, 1 kiló Toyota gépkocsi. Tudják hogy lehet a szarból értéket csinálni, csupán emberi behatással.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Azért annak is nézz utána, hogy miért drágább külföldön a megélhetés😊 Ponthogy a termékek olcsóbbak, viszont a szolgáltatások és a lakhatás marhadrága. Csakhát a fizu is több, szóval...
Végül szolgáltatást ugyanannyit kapsz kb, terméket viszont többet😊

Gracie Barra

csuszi
a parasztok. 90-nek írják, kiszámoltam: 82-es. ennyi a scitec whey pro is van, és az olcsóbb.

MJ rulz Pink Team The Only One

Frayer
És még azt mondják külföldön drágább a megélhetés.
Na persze..
Én is úgy tapasztaltam hogy olcsóbbak odakint a termékek.
Az amerikai posta meg elég olcsónak tûnik.
Én gitárt akarok onnan venni, mert a fenderek ott nagyságrenddel olcsóbbak.
Nézd meg az USPS amerikai posta oldalát.
Valami 35$ lenne nekem egy gitár szállítása, az nem egy nagy összeg.
De lehet hogy akkor már megérné inkább magyar boltokból venni neked a proteint, mivel az elég súlyos dolog, ellenben a kis tettestársakat meg olcsón fillérekért behozhatod. A súly számít igazán.

Eddig ennyi ami szerintem jó.
Ötletek jöhetnek a többiektöl is.
A http://www.bodybuilding.com oldalon nem tudom ki mennyire jár,amit kerestem,hazánkba nem szállitanak,pedig nagyon jó áraik vannak átszámitva a pénzünkre,csak összekéne gyüjteni egy komolyabb rendelésre valót,hogy ne egyesével fizesd a szállitást 😄
Lenne amerikai rokonom megkérném vásároljon be,és itthon kifizetem neki 😄
Ok!
A Proteines: http://www.sportika.eu/ Ott az Optimumos fehérjét találtam jó áron.
A másik: http://www.arrakis.hu Itt ami érdekes,hogy German-American márkájú Glutamint is árulnak,ami az amerikai oldal ajánlása.

a jó áron lévõ proteinesre gondoltam, de leírhatod mind két címet is

Azt kérded ahol jó áron láttam a proteint,vagy ahol a választék tetszett?
és melyik az a hely ha szabad tudni

Én nézegettem a neten,találtam is egy helyet ahol egész jó áron kapható az amerikai bodybuilding oldal által évek óta vezetõ protein.
Persze mindenbõl érdemesebb a nagyobb verziót választani!
A gond annyi,hogy el kell érni a 30 ezer forintos rendelést,akkor ingyenes a szállitás.
A másik oldal ami jónak látszik,legalábbis válsztékban,ott meg a bibi,hogy nincs ár,semmihez,csak,hogy hívj,na mire mindent kikérdeznék,sok ezrem lemenne,igy valamikor október körül személyesen megnézem.
A rádió-Tv elég sok baromságot sugároz...
Fontossági sorrendben a vitamin elörébb van,pláne aki edzést is végez,azoknak még nagyobb a vitamin/fehérje igényük!!!
Helló!

Én a vitaminos verziót,mert az edzés nélkül is fontos,a kreatin amúgy is csak kúra szerûen ajánlott...
SeanJRRussel
Látom kicsit félreértettem amit írtál.Szóval a II. csomagot válaszd szerintem me a vitaminok olyan amilyenek leírtam meg spec én se szedek és megvok nélküle.Majd eszel gyümölcsöt zöldséget és ennyi.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
má mint 6kg fehérjét

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
Creatinossal többre mész.Különben is a rádió is mondta h ezek a multi vitaminok szal a maestergések szarok nem nagyon szívódnak fel meg nem is túl jók,meg én 27000 nem dobnék ki érte.AKkor már inkább veszek 6kg érját annyi pénzbõl.

Danny1987
Sziasztok!
Melyiket választanátok?

I csomag:2x4kg Power Protein 2 doboz Vita-X 27160Ft
II csomag:2x4kg Power Protein Creatine Monohidrate(biotech) 27890Ft

Milka, esetleg a sima 100% whey protein? az se rossz, uaz. mint a professional, csak nincs benne aminogen. 😮
Milka
cytogen whey pro? igazság szerint edig énis scitec et nyomtam,anabolic whey,fasza meg finom meg minden de az ára is érzéki....szal ezért kéne valami olcsobb ez nagyából jónak tünik ,meg néztem hogy az év protija is volt valamikor...
whey pro

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Hé, figyelitek a termékre érkezõ kérdéseket? 😊

Néha csak azért nézegetem a shopot, hogy a kérdéseket olvasgassam. Aranyos néhány srác.
Hector Troy
Gyúráshoz viszont fasza.
(a pontosság kedvéért)

every_body_tells_a_story

eladó egy doboz nitrix 360as kiszerelés(uj avpt)+ választható ajándék( póló(3 féle), szója fehérje, tejsavó fehérje!
nitrix 360tab-13500 ft + ajándék
csak póló 2000 ft
email: [email protected]
tel.: 06305967181
Frayer
Ne legyél hülye. Ez nagyon is jó kis termék.
25-grammos adagban 2 gramm zsír? Egyértelmû hogy az egyik legjobb választás.
Ne hallgass hektorra.

Blekk Síp
<#banplz>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Hector Troy
Hát attól függ mire akarod használni. Én az autómba nem tölteném.<#idiota>

every_body_tells_a_story

Blekk Síp
Ha már itt tartunk, ez sztetek jó?

100% Whey Protein Prof.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

pedig Sean, a Power Protein a legjobb 😄 Kicsit olyan mint az algás föveny, de abba aztán minden van.. 😄 4 kilós veder 10700, de a legtöbben az elsõ kanál után lehúznák a wc-n 😄

Én legyûrtem belõle 2 vedret is, mer nekem személy szerint ízlett.. étcsokis íz, engem nem telített, mer mindig éhes voltam tõle :S scitec helyett mostanság olcsóbb alternativákat keresek.

a califit protkója racionális választásnak tûnik, fõleg azért, mert 1 kg-os kiszerelés, aztán hallottam mán olyat, hogy a gyártók csak az 1 kg-osba teszik az igazi anyagot, a vedérbe cukrozott fosokat nyomnak amiket olcsóbb árral próbálnak kelendõbbé tenni 😄
SeanJRRussel
Minden ami 72% felett van.Van kismillió gyártó én spec nem non tok én californi fitnesst használok majdnem 5e 1kg.Alább nem nagyon kapsz normálisat.Vagy van egy fehér dobozos hirtelen nem jut eszembe a neve az valami bûn rossz olyan mintha homokot innál és a gyomrod is nehezen birkózik meg vele.Hátha más tud vmi értelmessel szolgálni.

Milka
hali,kéne kondi melé valami olyan fehérje ami hatásos de mégis baráti árú,tudtok ilyet?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Frayer
<#ravasz1>
<#hehe>

SeanJRRussel
Belehaltak a sok zsíroskenyérbe,szerencsétlenek megpróbáltak tömeget növelni<#bdead>

Danny1987
Hova lett mindenki?

Frayer
Az én zsákos ötletemmel is komoly izmokat lehet építeni, vagy nyaraláskor szintet tartani ha nincs kondi terem a közelben.
Kell pár vászon zsák, belepakolsz jó nehéz súlyokat, vizespalackokat, homokot, köveket, vagy ami nekem bejött annó, egy buzinagy 380-as elektromotor, tömör fém, volt neki súlya.

Sean, én ezeket a szrságokat akkor csináltam, mikor zárva volt a terem 😄

ma lehívtam 1 régi havert edzeni, mert panaszkodott, hogy nem fejlõdik. Na, ma kicsit megszopattam, de hát én is szoptam, mert nálam minden edzés szopással egyenértékû szívás 😄

Vizespóló versennyé vált a végére 😄
FOXX supreme
Én amikor dolgoztam most vagy egy hónapja, egész nap betont talicskáztam, olyan izomlázam volt a csuklyámba mint még soha😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

SeanJRRussel
Danny nekem aza fajta semmit nem használt,Roman ez már lassan paraszt building lesz,érdekes ötletek de azért a 21. században....bár szegény ember vízzel fõz.Ennyi erõvel csúkjázhat furikkal ha jól megpakolja és utána a végt emelgeti.

Igen

Gracie Barra

Danny, vásárlói vélemények egyértelmûen pozitívnak tûnnek, s nagyon olcsó is. Bár én nem próbáltam még 😊

Downfaller, a felesleget nem tudod ledolgozni, csak lediétázni. Egyél tisztán, és lemegy, otthoni edzésre én a fekvõtámasz-tolódzkodás-húzódzkodás-guggolás-sissy guggolás-vállazás egykezesekkel dolgot prefarálom, vádlizni tudsz küszöbön v lépcsõn. 😉

Fekvõt én úgy csinálnám, hogy mondjuk a lábad feltennéd magasra, s egy szék-fotel karfái közé engeded be magad. nagyobb mozgástartomány, majdnem fekvenyomás. és tudsz hátizsákba könyveket pakolni, így húzódzkodni-tolódzkodni-fekvõzni, a nagyobb terhelésért. vállra tudsz nyomni, oldalemelni, lábra guggolni terheléssel, vádlizni, szóval "paraszt" módszerekkel is lehet edzeni szerintem, kreativitás kell.

vagy már megint kúrvahülye vagyok? 😄
Danny1987
Valaki probálta már ezt?
Creatine Monohydrate (BioTech)

SeanJRRussel
Sztem megkönnyítenéd a helyzetet ha leírnád h mid van otthon milyen súlyzó hány kg stb..

sziasztok

leírnám hogy kb mivel eddzek egy nap, csak itthon, konditerembe nem járok: fekvõ, felülés, guggolás, sulyzóval 1-2 dolog

nem célom hogy nagytestû és nagyon kigyúrt legyek, csak hát ugy mégis valamennyire... szerintetek milyen gyakorlatokat kéne még csinálnom? (nem sok segédeszközöm van😊

súlyfelesleg nem nagyon van, csak a 2 lábamon, és azt szeretném elsõsorban ledolgozni... mit ajánlotok rá? csak a guggolás vagy esetleg van rá más megoldás? és ettõl nem csak nagyobb lesz a combom és nem ledolgozódik a súlyfelesleg?
Hector Troy
ha pankrátor akkor nem is...
mondjuk utálom azt a szar amerikai színházat. kisgyerekeknek való.

every_body_tells_a_story

Danny1987
Csak azért kérdezem mert õ Dwayne "The Rock" Johnson pankrátor.
És hát a legek között van ezért gondoltam azt hogy már nem natural.

Miért, semmi extra nincs benne. Nem különösebben nagy. Van ismerõsöm aki így néz ki, és a kreatin a legdurvább anyag, amit tol.

Gracie Barra