Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
A tengeri halakban magasabb az arzén mennyisége, csak hogy tudd (igen, arzén)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
igen, vitaminmérgezés

Pl túladagolásnál:

"Syn.: A-vitamin túlzott bevitele. A-vitamin mérgezés.

Def.: Az A-vitamin zsírban oldódó, a szervezetben jól raktározódó vitamin, ezért a túlzott bevitele káros.

A vitamin akut túladagolás tünetei: hányás, aluszékonyság, agynyomás-fokozódás, idegrendszeri góctünetek (fõleg különbözõ agyidegbénulások).

A vitamin krónikus túladagolásakor mozgásszegénység, nyugtalanság, ingerlékenység, kutacsok elõdomborodása, a csontok fájdalmas duzzanata, néha kopaszodás (alopecia), szájzug berepedése, különbözõ bõrelváltozások figyelhetõk meg. A hosszú csöves csontokon l évõ csontmegvastagodás (hyperostosis ) a Caffey-szindrómára emlékeztet (infantilis hyperostosis), az A-vitamin szint Caffey-szindrómában normális.

Korai terhességben túladagolt A-vitamin, vagy származékai teratogén hatást fejtenek ki, számos fejlõdési rendellenesség gyakorisága sokszorosára emelkedik."

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Roger6

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

FOXX supreme
persze felhúzásban, csak ezt hagytam le😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
Jó hír, legalábbis nekem😄

Megcsináltam ma a 220 at, amit versenyre terveztem egy hónap múlva, szóval ott mehet több is😄 bocs ezt el kellett újságolni😄

Jobson, tökegyszerû:

kis olajon megpirít, rizs hozzátesz, pirít, vízzel felönt, agyonkurkumáz (indiai sáfrány, sárgára színezi még a barna rizsát is) meg fûszerez max. kevés õrölt köménnyel, aztán a végén zöldség (mexikói, mediterrán v zõdborsó) hozzátesz, párol, kevés víz rajtahagy, lefed, a vizet beszívja, szétpuhul.

Ált. 150 gr rizs, 200 gr herkentyû meg 150 gr zöldség megy. és ez egy étkezés, egy különleges étkezés, az edzés utáni. De ritkán készítem, mer macerás.

Paella Marisca, Frutti di mare, vagy magyarosan Ri(z)ska Mariska néven fut a kaja.
és mit csinálsz a tengeriherkentyûkbõl, hogy készíted el? köszi.

A kenyér is veszélyes. Az elhúnytak 99%áról késõbb kiderül, h életében legalább 1x evett már kenyeret😊

Gracie Barra

vagyis a tengeri halak zsírja egészséges, de az édesvízieké nem 😊

Hekk, pangasius, tõkehal, tonhal, ezek nagyon faszányosak.

Bár én néha eszek tengeri herkentyûket is, pennyben lehet kapni. végülis drága, de egy héten 1szer belefér. 1450 ft kg-ja, kiolvasztva a kgból 800 gramm lesz.

Polip, kagyló, rák, apróságok HÚSA. ebben nincs váz, kagylóhéj meg egyéb nyalánkságok, csak hús. _Q
GAthersw
"Meghalt Lenkei vitamincsomagjától" ezen beszartam 😄DD
Amúgy én is Lenkeit szedek, ha feldobom a pacskert majd üzenek itt a édesanyádnak, hogy igaza volt 😄 Amúgy a Supradyn a leghulladékabb vitamin, többször vonták már be mert bizonyítottan közrejátszott valami benne lévõ transzportanyag a vesekõképzõdésben. Apád meg, ha orvos akkor tudnia kéne, hogy ez badarság és megnyugtathatná édesanyádat.

01110000 01110010 00110000

Nem a zsír mennyisége a lényeg, hanem a minõsége. A hal épp a zsírja miatt olyan egészséges.

Gracie Barra

Frayer
A halakban nem sok van, 16-18 % fehérje max.
De viszont van olyan hal a tõkehal amibe szinte nincs is zsír.
Nem mindegyik hal ilyen, ponty nagyon zsíros.

IKO:
Zabálj minél több húst. Tömegelj fel havi + 2-3 kg jával 85 kilóra, majd onnan 2-3 hónap alatt beszálkásítasz 75 re.
Nagyon könyen fog menni, mert pehejsújban még lazán mennek a dolgok, és úgy változtatod a dolgokat ahogy akarod.
120 kiló felett már beszarnál.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Danny1987
Hi

Coop tengeri haltörzs.Valaki zabál ilyet?Ez szálkás?

755Ft 1 kg.

Erre is lehet szamolni 20%os fehérjét?
Zsir mennyi lehet?

Live for nothing or die for something.

iko
177/68 a cél vmi 75kg jó szálkásan, utánna már csak szintentartani szeretnék, meg vmi más sportot is ûzni.

spam. sry

iko
Én Multi-x-et szedek. Nem érzem a szignifikáns hatását (azon kívül hogy színezõdik a pisi), inkább azért szedem mert ugye kell a vitamin. Inkább arra vagyok kiváncsi hogy ennyi vitaminhoz mennyi és milyen ételeket kénne megenni?

spam. sry

SeanJRRussel
Én 188cm/97kg vok.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Vitamintól mérgezést ? Normális vagy öcsém ? Melyik barom mondott neked ilyet ?!!

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

Ez csak pár év, éljétek túl, aztán ha öneltartók lesztek jöhet a kánaán😛

Gracie Barra

Frayer
szerintem vegyél Daily Vita-Min (Scitec Nutrition) 75 tab. 2840 .- Ft. 37 ft / tabletta

Ebbõl bedobsz napi egyet vagy kettõt.
És megmagyarázod azzal,hogy te sportoló vagy, szükséged van rá.
És megmutatod a szüleidnek az universal animal pakját, hogy hasonlítsák össze, és mond el hogy profi és hobby sportolók tíz ezrei szedik évek óta, és nekik nincs semmi bajok, sõt. És mond meg nekik hogy nem a szteroidos emberekre gondolsz akik a sport pályán esnek össze, vagy az emelvényen dobják el a kanalat. Hanem a tudatos egészséges sportolókra akik 150 évig élnek.

190 cm vagyok, bár inkább 89.

a 135 kg tizenöt év kemény munkájának eredménye volt.

számolgattam a dolgokat, és arra a következtetésre jutottam, hogy most, ezzel a kis fazonnal kb. kétszer annyi kcalt eszek, mint anno a szemétkajás nemsportolós, de naponta 2-szer evõs, 1 dl vizet ivós szakaszomban. :o)

amúgy édesanyámékkal történt valami. januárban még õk vették a vitamint nekem, meg mondták, hogy legyen, mert kell. most meg tiltják. konkrétan nem a tápkiegeket, csak ezt az egy vállfaját, a vitamint. Tesónak most is supradynt vettek, mondták,hogy "napi 1et maximum, de csak akkor szedd, ha beteg vagy". Nekem meg nem engednek, azt mondták, vagy veszek tisztességes (actival, supradyn, centrum) vitamint vagy nem veszek semmilyet, mert nem akarják, hogy meghaljak idõnap elõtt.

Állítólag valami haverjuk meghalt lenkei csomagjától. De érdekes, hogy mindig van ismerõsi körben olyan, akinek veseköve, halála lett a vitamintól, de még nem hallottam senkirõl, aki meghalt volna az alkoholtól. 😊
Aquir
na pont abból lehet mérgezést is elõhozni 😊

mérgezést ??!!! Mi vaaan ?! Nem permetszer bammeg hanem vitamin !

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

BADE
sziasztok!
Tojásfehérje rúdat csak a Capriovus Kft.-n keresztül lehet beszerezni?
Amúgy,aki próbálta attól kérdezném,hogy milyen az íze?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

FOXX supreme
Genetika kérdése is, de ezt csak akkor fogod látni ha elkezded normálisan csinálni.

iko
Milyen magas vagy? 135 kg, nem semmi tömegelés lehetett 😄.

spam. sry

amúgy a kaja amit írtam reggelre tényleg igaz.. meg az 1200 kcalos edzés utáni étkezések is.

Csak bíztatásképp szólt az egész, hologramnak 😊 ha zabálsz és jól edzel, nõsz. És a vékony alkatból sokat ki lehet hozni. Szóval hologram, edzél jól, zabálj sokat, aztán az isten is megsegít, mégpedig vastagsággal 😉
Sean, szabolcsi vagyok, gyümölcssszezon, szatmári szilva volt, meg beregi barack, most jöhet a szabolcsi almaszezon.

Amikor naponta 5-6 kg almákat hoznak meg még itt rohad rajtunk a nyári barack, muszáj zabálni õket, ne romoljanak ránk.

Am meg össze vagyok szakadva, ugyebár 135 kg-ról lefogytam 90-re, szálkásan, most meg 82 vagyok, bár az erõm ugyanannyi, mint 90 kilosan.

Tápkieget nem viszem túlzásba (pówer protejin, mer óccsó (4 kilaj 10es) meg egy kis szájtek whey van most itthon. cserébe enni kell.

Reggelire pl. 170 gr zab 2 banán, plusz mogyi dijó meg egy kevés fejérje. talán ügyes vagyok, talán nem, de ezek a kiadós zabálások reggel meg edzés után (nap többi részében nem sokat eszek..) jól szétpörgették az anyagcserém. hehe.
iko
csont nem vastagodik, csak izom.

spam. sry

SeanJRRussel
Jah,kéne neki de kemény munka kell hozzá és litartás.Persze vannak olyan emberek akik hiába csinálnak bármit és szednek bármit nem híznak de ez azért ritka.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Jó estét!

Az lenne a kérdésem hogy ha valakinek nagyon vékony a csontja (vékony csúkló boka pipaszár láb keskeny váll derék)az is képes vastagodni?
Aquir
maradjunk annyiban, hogy "Minden anyag méreg, egyedül az adagon múlik, hogy egy anyag méreg-e vagy gyógyszer!"
szóval természetesen mindenbõl van arany középút. 😊 sem a túl kevés nem jó, sem a túl sok.

SeanJRRussel
Roman wazze annyit eszel mint egy ló,fele ennyit nem kajálok és növök szépen,kíváncsi lennék h ennyimindentõl mekkora vagy.Azé 1,5kg gyümölsc nem gyenge.Bár kinek mi de azért ez sztem sok nem kicsit.

Frayer
Ez már túl sok gyümölcs.
A gyömölcscukorból csak 40-50 grammot tud átszintetizálni glükózzá a máj, a többi megy a zsírratárba, mindenféle képpen. Hosszútávon elzsírosíthat.

Aquir
ok, azért csak fald õket xD

Aquir
én csak azt mondom hogy ne ennek a hatására szoruljon vissza a gyümölcs zöldség stb fogyasztás 😊

Aquir, én napi 3 kg zöldséget meg 1-1.5 kg gyümölcsöt megeszek, meg olajos magvakat, teljes kiörlésû gabonákat, hüvelyeseket. Ebben van vitamin, nem is kevés.

De azért a mai felfújt paradicsomban, paprikában, káposztában sajnos korántsem annyi, mint 30-40 éve. 😞
Danny1987
Ha nem sportolsz semmit akkor elég a gyümölcs szerintem.
De ha futsz testépitesz karatézol stb. és nagyon oda figyelsz rá szerintem megéri befektetni egy multivitaminba.
Ne értsd félre tudom ha nem szedsz semmi "bogyot" akkor sem fogsz meghalni .
Itt sokan multi-x-el jönnek hogy az a király meg minden de szerintem a vita-x is bõven elég vagy a daily vita-min.

Live for nothing or die for something.

Aquir
De elsõdlegesen az a jobb ha nem csak tablettából fedezi valaki az amúgy is szükséges alapvitaminokat pl sokkal javallottabb narancsot enni, gyümölcsöket ugye mint egyedül tablettákat enni
Attól senki nem fog kidõlni ha nem szed állandóan valaki bogyót😊

FOXX supreme
Ezért szeretem az animalt, napi egy pakk bármikor, és bõségesen megvan minden vitamin ami kell.

Hjajj a vitaminvásárlás az nálam problémás. Anyám félt. Fõleg amióta bioboltban próbáltam szerezni vitamint. Kipakolja az árus, látom az adagokat, és mosolygok, kérdezem "van olyan, amiben van is valami? ilyen lenkei-kaliberûre gondoltam lényegében" erre az árus magyarázza, hogy akkora dózisban maradandó károsodásokat okoz, meg halált, anyám meg sírva könyörgött, hogy nem akarja, hogy meghaljak, vegyem meg azt, amiben nem is volt vitamin, (pl. B vitaminokból 1-1.5 mg, c vitamin 50 mg,szóval egy tasak boleroval több vitamint viszek be).

Mondtam, hogy bocsánat anyu, de én nem vagyok hajlandó a semmiért fizetni annyit, mint amennyibe a valami is kerül. Ezután 1 órás durca ment, sírás, kiabálás, csapkodás. Hjajj. Utána tisztáztam vele, hogy az a gyártó (swanson, puritans pride) amelyiknek a vitaminjait kipakolták a bioboltban, gyárt normális vitaminokat is, mert van rá kereslet, csak azt a gyártó nem "általános vitamin" kategóriába sorolja, hanem "vitamin sportolóknak". Azért a teljes testes súlyzózások, a rossz hideg, néha interval-kardió (szeretem azt is. igazság szerint állóképesség növelésére használtam-om) ebben az esõs szeles 9-10 fokos idõben jobban igénybe veszi a szervezetet, mint a dallas nézés a meleg szobában.

Am simán mehet az actival, centrum, supradyn is. Napi 20-30 kapszula, és kb. megvan a bevitel szerintem.
FOXX supreme
Ha rajtam múlva a választás akkor Animal Pak. garantált cucc, igaz drágább is:S

Aquir
jah hát a néhány anyagnál az a napi ajánlott mennyiség 5000%-a, na jólvan az azért kicsit több mint a centrumban, viszont van olyan is ami kevesebb benne :p

most akkor anyagoktól függõen ált. mennyire kell túllépni az ajánlottat hogy még ne kapj mérgezést de jó legyen? 😊

A dobozt elõtte törd össze. De mivel a vitamin jelentõs része a tablettában van, a dobozban pedig csak kevés, akár el is hagyhatod.

Gracie Barra

A centrum egy nagy fos.Min Multi-X //

Aquir
az túl nagy, nem tudnám lenyelni csak darabokban (a dobozt).

Mm minden nap egy dobozzal?

Gracie Barra

Aquir
az jó ha mindennap megeszek egy centrumot? vagy ez túl sok? :p (mindig van mert anyám belgyógyász orvos és csak úgy adja õket)

Frayer
Az 5-ös blokknál, persze lejjebb kell majd vinni az ismétlésszámot.
Az a rendszer gyenge pontja, mert a feszülési idõt elcseréli a tenzió növelésére.
Ha mégis megpróbálnád tartani a volument akkor beszopnád mert idegi kimerültségben szépen túledzenéd magad.

Annyit még ehhez, h valamelyik patikában hülyék és nem adnak (kb mintha effedrint, vagy morfiumot kérnék), de akkor keresni kell másikat😊

Gracie Barra

hát, igazság szerint 45 ismétlés ment a 15ös blokk alatt. így:

2 széria guggolás 1 széria felhúzás
2 széria húzódzkodás 1 széria evezés
2 széria rudas ferdepad 1 széria egykezesnyomás
2 széria vállnyomás 1 széria oldalemelés/állhozhúzás
karra csak 2 széria tricepsznyomás 2 széria állóbicepsz rúddal.

A nyomás nagyon fincsii. Padlóra fekszek, kb. vállszélességben fogom a rudat, és behúzom a könyököm a testem mellé. hát a tricepsz ég már a második ismétléstõl kezdve. és ráadásul súlyt is lehet ám használni szépen. meg a könyököt se bassza, mint néhány tricepszgyaksó.

igazság szerint az ötös blokknál lesz problémás a szériaszám. elhúzódhat az edzés, ami nem jó. Ötlet? 😄