Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Pl túladagolásnál:
"Syn.: A-vitamin túlzott bevitele. A-vitamin mérgezés.
Def.: Az A-vitamin zsírban oldódó, a szervezetben jól raktározódó vitamin, ezért a túlzott bevitele káros.
A vitamin akut túladagolás tünetei: hányás, aluszékonyság, agynyomás-fokozódás, idegrendszeri góctünetek (fõleg különbözõ agyidegbénulások).
A vitamin krónikus túladagolásakor mozgásszegénység, nyugtalanság, ingerlékenység, kutacsok elõdomborodása, a csontok fájdalmas duzzanata, néha kopaszodás (alopecia), szájzug berepedése, különbözõ bõrelváltozások figyelhetõk meg. A hosszú csöves csontokon l évõ csontmegvastagodás (hyperostosis ) a Caffey-szindrómára emlékeztet (infantilis hyperostosis), az A-vitamin szint Caffey-szindrómában normális.
Korai terhességben túladagolt A-vitamin, vagy származékai teratogén hatást fejtenek ki, számos fejlõdési rendellenesség gyakorisága sokszorosára emelkedik."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Megcsináltam ma a 220 at, amit versenyre terveztem egy hónap múlva, szóval ott mehet több is😄 bocs ezt el kellett újságolni😄
kis olajon megpirít, rizs hozzátesz, pirít, vízzel felönt, agyonkurkumáz (indiai sáfrány, sárgára színezi még a barna rizsát is) meg fûszerez max. kevés õrölt köménnyel, aztán a végén zöldség (mexikói, mediterrán v zõdborsó) hozzátesz, párol, kevés víz rajtahagy, lefed, a vizet beszívja, szétpuhul.
Ált. 150 gr rizs, 200 gr herkentyû meg 150 gr zöldség megy. és ez egy étkezés, egy különleges étkezés, az edzés utáni. De ritkán készítem, mer macerás.
Paella Marisca, Frutti di mare, vagy magyarosan Ri(z)ska Mariska néven fut a kaja.
Gracie Barra
Hekk, pangasius, tõkehal, tonhal, ezek nagyon faszányosak.
Bár én néha eszek tengeri herkentyûket is, pennyben lehet kapni. végülis drága, de egy héten 1szer belefér. 1450 ft kg-ja, kiolvasztva a kgból 800 gramm lesz.
Polip, kagyló, rák, apróságok HÚSA. ebben nincs váz, kagylóhéj meg egyéb nyalánkságok, csak hús. _Q
Amúgy én is Lenkeit szedek, ha feldobom a pacskert majd üzenek itt a édesanyádnak, hogy igaza volt 😄 Amúgy a Supradyn a leghulladékabb vitamin, többször vonták már be mert bizonyítottan közrejátszott valami benne lévõ transzportanyag a vesekõképzõdésben. Apád meg, ha orvos akkor tudnia kéne, hogy ez badarság és megnyugtathatná édesanyádat.
01110000 01110010 00110000
Gracie Barra
De viszont van olyan hal a tõkehal amibe szinte nincs is zsír.
Nem mindegyik hal ilyen, ponty nagyon zsíros.
IKO:
Zabálj minél több húst. Tömegelj fel havi + 2-3 kg jával 85 kilóra, majd onnan 2-3 hónap alatt beszálkásítasz 75 re.
Nagyon könyen fog menni, mert pehejsújban még lazán mennek a dolgok, és úgy változtatod a dolgokat ahogy akarod.
120 kiló felett már beszarnál.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Coop tengeri haltörzs.Valaki zabál ilyet?Ez szálkás?
755Ft 1 kg.
Erre is lehet szamolni 20%os fehérjét?
Zsir mennyi lehet?
Live for nothing or die for something.
spam. sry
spam. sry
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Gracie Barra
Ebbõl bedobsz napi egyet vagy kettõt.
És megmagyarázod azzal,hogy te sportoló vagy, szükséged van rá.
És megmutatod a szüleidnek az universal animal pakját, hogy hasonlítsák össze, és mond el hogy profi és hobby sportolók tíz ezrei szedik évek óta, és nekik nincs semmi bajok, sõt. És mond meg nekik hogy nem a szteroidos emberekre gondolsz akik a sport pályán esnek össze, vagy az emelvényen dobják el a kanalat. Hanem a tudatos egészséges sportolókra akik 150 évig élnek.
a 135 kg tizenöt év kemény munkájának eredménye volt.
számolgattam a dolgokat, és arra a következtetésre jutottam, hogy most, ezzel a kis fazonnal kb. kétszer annyi kcalt eszek, mint anno a szemétkajás nemsportolós, de naponta 2-szer evõs, 1 dl vizet ivós szakaszomban. :o)
amúgy édesanyámékkal történt valami. januárban még õk vették a vitamint nekem, meg mondták, hogy legyen, mert kell. most meg tiltják. konkrétan nem a tápkiegeket, csak ezt az egy vállfaját, a vitamint. Tesónak most is supradynt vettek, mondták,hogy "napi 1et maximum, de csak akkor szedd, ha beteg vagy". Nekem meg nem engednek, azt mondták, vagy veszek tisztességes (actival, supradyn, centrum) vitamint vagy nem veszek semmilyet, mert nem akarják, hogy meghaljak idõnap elõtt.
Állítólag valami haverjuk meghalt lenkei csomagjától. De érdekes, hogy mindig van ismerõsi körben olyan, akinek veseköve, halála lett a vitamintól, de még nem hallottam senkirõl, aki meghalt volna az alkoholtól. 😊
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Tojásfehérje rúdat csak a Capriovus Kft.-n keresztül lehet beszerezni?
Amúgy,aki próbálta attól kérdezném,hogy milyen az íze?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Csak bíztatásképp szólt az egész, hologramnak 😊 ha zabálsz és jól edzel, nõsz. És a vékony alkatból sokat ki lehet hozni. Szóval hologram, edzél jól, zabálj sokat, aztán az isten is megsegít, mégpedig vastagsággal 😉
Amikor naponta 5-6 kg almákat hoznak meg még itt rohad rajtunk a nyári barack, muszáj zabálni õket, ne romoljanak ránk.
Am meg össze vagyok szakadva, ugyebár 135 kg-ról lefogytam 90-re, szálkásan, most meg 82 vagyok, bár az erõm ugyanannyi, mint 90 kilosan.
Tápkieget nem viszem túlzásba (pówer protejin, mer óccsó (4 kilaj 10es) meg egy kis szájtek whey van most itthon. cserébe enni kell.
Reggelire pl. 170 gr zab 2 banán, plusz mogyi dijó meg egy kevés fejérje. talán ügyes vagyok, talán nem, de ezek a kiadós zabálások reggel meg edzés után (nap többi részében nem sokat eszek..) jól szétpörgették az anyagcserém. hehe.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Az lenne a kérdésem hogy ha valakinek nagyon vékony a csontja (vékony csúkló boka pipaszár láb keskeny váll derék)az is képes vastagodni?
szóval természetesen mindenbõl van arany középút. 😊 sem a túl kevés nem jó, sem a túl sok.
A gyömölcscukorból csak 40-50 grammot tud átszintetizálni glükózzá a máj, a többi megy a zsírratárba, mindenféle képpen. Hosszútávon elzsírosíthat.
De azért a mai felfújt paradicsomban, paprikában, káposztában sajnos korántsem annyi, mint 30-40 éve. 😞
De ha futsz testépitesz karatézol stb. és nagyon oda figyelsz rá szerintem megéri befektetni egy multivitaminba.
Ne értsd félre tudom ha nem szedsz semmi "bogyot" akkor sem fogsz meghalni .
Itt sokan multi-x-el jönnek hogy az a király meg minden de szerintem a vita-x is bõven elég vagy a daily vita-min.
Live for nothing or die for something.
Attól senki nem fog kidõlni ha nem szed állandóan valaki bogyót😊
Mondtam, hogy bocsánat anyu, de én nem vagyok hajlandó a semmiért fizetni annyit, mint amennyibe a valami is kerül. Ezután 1 órás durca ment, sírás, kiabálás, csapkodás. Hjajj. Utána tisztáztam vele, hogy az a gyártó (swanson, puritans pride) amelyiknek a vitaminjait kipakolták a bioboltban, gyárt normális vitaminokat is, mert van rá kereslet, csak azt a gyártó nem "általános vitamin" kategóriába sorolja, hanem "vitamin sportolóknak". Azért a teljes testes súlyzózások, a rossz hideg, néha interval-kardió (szeretem azt is. igazság szerint állóképesség növelésére használtam-om) ebben az esõs szeles 9-10 fokos idõben jobban igénybe veszi a szervezetet, mint a dallas nézés a meleg szobában.
Am simán mehet az actival, centrum, supradyn is. Napi 20-30 kapszula, és kb. megvan a bevitel szerintem.
most akkor anyagoktól függõen ált. mennyire kell túllépni az ajánlottat hogy még ne kapj mérgezést de jó legyen? 😊
Gracie Barra
Gracie Barra
Az a rendszer gyenge pontja, mert a feszülési idõt elcseréli a tenzió növelésére.
Ha mégis megpróbálnád tartani a volument akkor beszopnád mert idegi kimerültségben szépen túledzenéd magad.
Gracie Barra
2 széria guggolás 1 széria felhúzás
2 széria húzódzkodás 1 széria evezés
2 széria rudas ferdepad 1 széria egykezesnyomás
2 széria vállnyomás 1 széria oldalemelés/állhozhúzás
karra csak 2 széria tricepsznyomás 2 széria állóbicepsz rúddal.
A nyomás nagyon fincsii. Padlóra fekszek, kb. vállszélességben fogom a rudat, és behúzom a könyököm a testem mellé. hát a tricepsz ég már a második ismétléstõl kezdve. és ráadásul súlyt is lehet ám használni szépen. meg a könyököt se bassza, mint néhány tricepszgyaksó.
igazság szerint az ötös blokknál lesz problémás a szériaszám. elhúzódhat az edzés, ami nem jó. Ötlet? 😄