Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
De nem kell ezt ennyire felfújni, vitargot felejtsd el felfújd mediaszarság.(Talán profiknak jó ha nem vonz annyi vizet be a gyomorba de egyébként nem sok különbség van).
Fehérje plusz egyszerû cH.Mi a legegyszerûbb CH?A cukor.
Én úgy javasolnám hogy 20 kilónként 10 g cukor(legalább is ez nekem eddig bejött..) Tehát pl én vagyok 80 kiló akkor 40g cukrot szoktam edzés utáni turmixba.
Akkor az edzésre az atomic 7 nincs hatással.
Így marad lefekvés elõtti idõre kb😊
Estére nem fog felpörgetni?
Hallottam olyasmit, hogy ha edzés elõtt iszom akkor jobban megy az edzés is, de akkor ezek szerint hasznosabb este inni, pihenésél?
Nem a lényeg, hanem a fontos!
A legjobb persze az lenne , hogy edzés elõtt+lefekvés elõtt, de ha csak 1-et akarsz fogyasztani/nap akkor mindenképpen pihenés elõtt idd!Sokat segít a regenerálódásban!
XS-es - gyerek - felsõ engem is zavar, a srác 40 kiló, de kilátszik a hasa, mert olyan kicsi felsõ vett fel, hogy álló pozícióban is rövid neki. Mondjuk ilyenkor fõleg erõemeléses edzéseket végzek, mert a felhúzást és guggolást hírbõl sem ismerik. Pár hét alatt kiszanálódnak, addig tuti nem fogják elfoglalni a helyem, utána megy minden a megszokott módon.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Swedish people are albino monkeys
Az lenne a kérdésem, hogy van egy nitro pure whey gold fehérjém, mellé szereztem atomic 7 universal ez mennyire jó párosítás?
És hogy kéne szednem õket?
Én úgy gondoltam napi 1-1 et innék csak belõlük aminosavat edzés elõtt fehérjét edzés után.
Vagy mindkettõt utána kéne?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Láttam már a teremben én is ilyet.Viccesnek tûnik de valójában kurvára mûködik.
Nekem egyetlen dolog használ spanolásba és ez a zene.Jön valami olyan részlet csak megfogom azta k*va vasat és k*vára kinyomom 😄
egyik se tûnik normálisnak.
- Csoportosan járnak le, ami az Õ esetükben nem azt jelenti, hogy együtt lejönnek és edzegetnek külön... hanem egy géphez sorban állnak 3an 4en és szinte lehetetlen odaférni (pl. 1 tárogató van... ha pont ekkor mellezel, akkor vagy soha nem kerülsz sorra, vagy elüldözöd õket)
- Szanaszét hagynak minden súlyt.
- Nem rakják vissza a helyükre az eszközöket.
- Szarul használják a csigás gépet (rossz lyukba rakják be, ami azt eredményezi, hogy szétbaszódik az egész).
- 50 kilogrammjával és 170 centis habtestével lejön XS-es trikóban, természetesen a tipikus kigyúrt beállással mozog a teremben (csak izom nincs).
- 2 sorozat között nem lehet egybõl odaengedni a haverját, elõbb még bele kell feszíteni a tükörbe 2-t 3-t, ezzel is lassítva az én ill. saját edzésüket.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
De arra figyelj oda, ha van lehetõséged akkor maradj a csirke+rizs+zöldség alapnál.
Az nem baj ha mellette megeszel ezt azt(legalább is még nem az), de késõbb térj át a minõségi táplálékokra.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Az egészen olcsó, kevert fehérjéktõl kezdve, a magas tisztaságú izolátumokig. Továbbá, ha nem bírod a tejszármazékokat, akkor néhány gyártónál már van marhapeptid alapú fehérje is, pl carnivor vagy a scitec új beefje.
Gyomrod miatt mindenképpen olyat válassz amibe van emésztõ enzim.
De el kell, hogy kicsit keserítselek.Amíg nem nagyon van rendben az étrended és keveset eszel, nem nagyon kéne tápkiegre költeni.
Lõjj be valami étrendet amit tudsz tartani és úgy már kiegészítheted velük a kajálásod, de addig lehet, hogy csak kidobott pénz lesz.
A legelején ha viszonlyag jól kajálsz és becsületesen keményen edzel illetve pihensz eleget, akkor sokáig el lehet jutni tápkieg nélkül is.
Milyen fehérjét ajánlanátok nekem kezdésnek ami jó és hatásos.Bár rendszeresen eszek,de csak keveset és nem elég a fehérjebevitelem emiatt szeretnék egy fehérjeport venni ami kicsit besegítene ebbe.Mit ajánlanátok nekem?
A másik az,hogy eléggé gyenge a nyomrom,mûtötték az epémet is és ha kicsit erõsebbet eszek akkor jön is a fosás.Ezek mennyire fosatnak meg ezek a cuccok vagy ilyennel itt nem kell számolni?
Elõre is köszi a választ.
Aztán ezt belõheted az ezen az oldalon is megtalálható étrend minták közül.
Általánosságban mindenféle édességet hagyjál el, cukor fogyasztás legyen minimális, egyszerû szénhidrátok pl. pékáruk, tészták, finomított lisztbõl készült kaják kihúzva, mellõzd a zsíros ételeket is, emeld meg a fehérjebevitelt, egyél sok zöldséget, és a víz fogyasztás is nagyon fontos, 2-3 liter minimum legyen meg.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Az étrenddel kapcsolatban van valami tanácsod? Esetleg egy pontos étrend?😊
Termeket én annyira nem vágom Pesten helyileg.
Szerintem erre az 1 hónapra is megérné terembe menni - persze anyagi helyzettõl függ. Aztán lehet a végén rákapsz magára a testépítésre és folyamatos látogatója leszel a teremnek 😊
Ha jól értem, akkor az állóképességedet kéne felhozni 1 hónap alatt? Mindenképpen otthoni edzésre gondoltál, vagy hajlandó lennél eljárni terembe is? Mindenképpen funkcionális edzés kellene ehhez, azt viszont terembe egy segítõvel tudnád legjobban megoldani.
2.) Felesleges személyi edzõt fogadni. Én jártam budapesti edzõterembe, az ottani személyi edzõk végigtabletezték az egész edzést néha ránéztek a delivkensre és ennyi. Jobban jársz ha magadtól (1-2 nap alatt lehet kellõ tudást szerezni mert nem nagy kunszt) összeraksz valami edzéstervet. Természetesen az a legjobb, ha valami tapasztaltabb segítségét kéred.
És mivel nem mondanám magam tapasztaltnak, inkább megvárom amíg valami veterán ír valami értelmeset, én csak a Sárga Kapszulát tudom ajánlani.
1.) shop.builder.hu oldalat találtam többféle itthoni edzéstervvel illetve étrenddel. Azok közül melyik tudnátok ajánlani pontosan erre az 1 hónapos felkészülésre? (futni nap mint nap járok már, muszáj mert idõre megy majd)
2.) hajlandó volnék fogadni egy személyi edzõt ( vagy nem tudom minek nevezzem ), aki fel tudna készíteni erre. Heti 3-4 alkalom minimum kéne. Tudtok ajánlani bárkit is, egyáltalán létezik ilyen?
(172 cm, 62 kg vagyok. Neymar szintû testalkatom van)
Válaszotokat elõre is köszönöm! (hali Tyler)
Jóreggelt! Aki tegnap lemaradt a Fábry-ról, itt bepótolhatja:
http://www.mediaklikk.hu/musor/fabry/
(8.rész, 32.33 perctõl)
Én mindig annyit szoktam emelni az adott periódusnál, hogy az elsõ 10-es ismétlés még kimenjen egy adott sorozatból de a 2. már nagyon nehezen vagy egyáltalán ne, csak segítséggel.Ez 2szer10 és mégis rengeteget fejlõdtem így tõle 😊
Swedish people are albino monkeys