Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
01110000 01110010 00110000
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
spam. sry
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Olvasgatom pár napja a fórumot és gondoltam regisztrálok, hátha hallok valami újat vagy hátha én is tudok segíteni valakinek.
Jó fórumozást!
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Rajtam kívûl mindenki meghalt ezen a forumon?
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Csak le kell szedni a bõrét, zsírját, és a szálkát ami középen van.
A pulykacombfilé-re is mehet a 20%os fehérjetartalom?
Live for nothing or die for something.
The unbelievable
The cost of redemption
On the road
Relentless
Invincible
Asszem ennyi,legalább is nekem ezek vannak amik ténylegesen róla szólnak.Többet nem is találni meg nem is hiszem h van.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Nincs BodyBuilder példaképem,soha nem is lesz!
8 éves forma gyerek iraqban felgyúrta magát 100 kilóra és most rettegésben tartja egész bagdadot.
Uralja az utcákat. Jó tánc és problémamegoldó készsége van, amit be is mutat nekük.
http://www.youtube.com/watch?v=Dafx1tPsL4M
Cost of Redemption
Ronnie Coleman - Workout
On the Road
Relentless
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Nem fiatal mégis tetre kész, de hiába ha már nem olyan a metabolikája, ha akrná sem tudná már azt a formát hozni mint amikor megverte flex wheelert.
Pedig tényleg profi.
spam. sry
Gracie Barra
Már egyre inkább a kisebb kompoziciót favorizálják alacsonyabb testzsíral.
Rájöttek,hogy amit ezek magukkal csinálnak az életveszélyes, és inkább másfelé tolják el az elvárásokat.
He ezeket az elvárásokat nézzük akkor dexter jobb volt, de van ennél egy régebbi, dexter is ami szálkásabb, igaz kisebb, de verné ma saját magát.
Nekem még mindig coleman kapja az elsõ helyezetet valahol a szivemben.
Õ tényleg egy igazi monszter.
Egy ilyen kilépne az utcasarokra, a kislányok sikítva futnának piripócsig az ilyedségtõl, õ az a tipikus isteni mérettekkel rendelkezõ testépítõ.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Viszont ha azt nézzük, hogy tavaly Cutler azzal a formával nyert amilyennel...
Hogy is fogalmazzak.. Cutler sokkal többet javult a tavalyi formájához képest amivel nyert, mint Dexter ahhoz képest amilyen tavaly volt.. ha értitek mire gondolok.
De az tény, hogy Dexternek igazán jó formája van Cutler pedig elég formátlan..
Remélem Wolf nem fog így járni. Én nígyon bízom benne, h egyszer õ lesz a bajnok 😊
mov ah,4ch int 21h end
Gracie Barra
Senkit nem érdekel, ez nem az a topic még mindig.
On:
Szerintem Cutler jobb volt mint Dexter, egészen sokat faragott a derekából is, én fogadtam volna, hogy õ fog nyerni tutira, tévedtem..
Ezt most nem bántásból, de tényleg ne itt tárgyald ki. Sok sikert hozzá, remélem összejön az, amit akarsz, gondolom nem hülyeségbõl foglalkoztál vele ennyi munkaórát.
Üdv
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Tölts fel egy hd filmet pár megában és elhiszem 😄
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
De tudod mit, ha már ilyen hatamas dolgot "találtál fel", nyiss neki egy külön topicot 😉
peace
mov ah,4ch int 21h end
Szóval persze, hogy én is hülledezek az ilyen hozzászólásain, de amúgy a témáról hülyeséget írni nem szokott.
Eddig lázasan dolgoztam és nem akartam hogy akár egy órát is elveszítsek a nap 24 órájából.
A végéhez közeledem. 😊)
Aztán veszek má magamnak egy jófajta edzõtermet, magáncélokra.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
és egyébként is, az arzén finom! 😄