Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAthersw
Szokott valaki Medicin rollerezni ? Kurva jó törzs erõsítésre, de legutóbb, mikor csináltam vagy megrántottam az alhasamat vagy kezdeti lágyéksérvem van, szerintetek mennyire valószínû ez utóbbi attól a gyakorlattól? Igazából orvosis lakótársam azt mondta, hogy tapintható lenne ott valami a lágyékomnál, ha sérv lenne de én rohadtul nem érzek ott semmi különöset, lehet csak meghúztam ott valamit... Most egy ideig asszem inkább csak statikus hídtartásokat csinálok, pedig baromira jó ez a roller cucc.

01110000 01110010 00110000

FOXX supreme
Jah, felhúzó verseny lesz pont 3 hét múlva😊

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

jazzy
Nekem is volt ilyen.. késõbb egyre erõsödött a fájdalom, azt mondta a doki, hogy meghúztam és csúnyán begyulladt.. Szerintem pihentess 2 hetet, ha nem javul, akkor doki!
csuszi
erõemelõ?

MJ rulz Pink Team The Only One

iko
néha én is bekukk. Most pl jobboldalon fáj a mellem, kb. ott, ahol a szegycsont van. Érdekes, hogy van pár pozíció ahol belenyilal a fájdalom, de amúgy nem mindig fáj.

spam. sry

Aquir
én is nézem a topicot, ha meg szükségesnek látom akkor kérdezek/válaszolok

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sziasztok!
Olvasgatom pár napja a fórumot és gondoltam regisztrálok, hátha hallok valami újat vagy hátha én is tudok segíteni valakinek.
Jó fórumozást!
FOXX supreme
Én meg a versenyig hátralévõ edzésemet tervezgetem😊

én is lesek...

SeanJRRussel
Én még itt vok

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Frayer
na mia fas va?
Rajtam kívûl mindenki meghalt ezen a forumon?

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Frayer
Bõven mehet, a pulyka eleve szárazabb.
Csak le kell szedni a bõrét, zsírját, és a szálkát ami középen van.

Danny1987
Kurva nagy az iraqi gangsta kid.A teremben is vannak hasonlok.Ugy tünik leklonozták õket csak 8x kisebb lett és elkülték irakba Mini Me néven😊

A pulykacombfilé-re is mehet a 20%os fehérjetartalom?

Live for nothing or die for something.

SeanJRRussel
First training video
The unbelievable
The cost of redemption
On the road
Relentless
Invincible
Asszem ennyi,legalább is nekem ezek vannak amik ténylegesen róla szólnak.Többet nem is találni meg nem is hiszem h van.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Visszatérve a testépitéshez,nekem a Frank Zane típusu test szobrászat tetszik igazán.
Nincs BodyBuilder példaképem,soha nem is lesz!
Kirugnák a lábát fel sem állna,csak gurulgatna a földön...
sajna ennek megvan a magyar megfelelõje is...

Frayer
Ez az igazi.
8 éves forma gyerek iraqban felgyúrta magát 100 kilóra és most rettegésben tartja egész bagdadot.
Uralja az utcákat. Jó tánc és problémamegoldó készsége van, amit be is mutat nekük.
http://www.youtube.com/watch?v=Dafx1tPsL4M

Roger6
Egy pár Ronnie Coleman film (ezeken kívül is van még neki pár):

Cost of Redemption

Ronnie Coleman - Workout

On the Road

Relentless

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Mi a cime ezeknek a Ronnie Dvd-k-nek ?

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

Frayer
jah, nagyon idõs már.
Nem fiatal mégis tetre kész, de hiába ha már nem olyan a metabolikája, ha akrná sem tudná már azt a formát hozni mint amikor megverte flex wheelert.

FOXX supreme
Neki egyetlen egy hátrány van, hogy már nem olyan fiatal mint a többiek:S

Pedig tényleg profi.

SeanJRRussel
Sztem Coleman marha nagy és nagyon jól néz ki.Nekem õ a legszínpatikusabb pali meg is van az összes dvd-je.Sajnálom h nem jött neki össze a 9. mro de sztem visszafog még õ térni az olympiára pár éven belül.Úgy feltúrbózza magát hogy hajaj<#vigyor4> aztán felõlem vissza is vonulhat végleg

iko
Ezaz, miért akarnak a testépítõk "izom szörnyetegek" lenni, elvégre a szörnyeteg nem valami szép dolog. Legyen a kidolgozott érett izomok, arányos, szálkás test az ideál, és ne az ijesztõ méretekkel megáldott amorf izomzatú krumpli.

spam. sry

Egyetértek, ez egy testÉPÍTõ verseny, nem tömegnövelõ verseny. Tehát nézz ki úgy, mint egy szobor, és akkor nyersz. Cutler inkább hasonlít egy darab megmunkálatlan sziklához, messze van a letisztult formáktól.

Gracie Barra

FOXX supreme
Nekem is coleman, cutler nekem soha nem is volt szimpatikus, nemtudom miért..:S

Frayer
Én úgy érzem kezd megváltozni valami a testépítés, már nem nyûgözi le a zsürit az ámulatba keltõ hatalmas nagy massza.
Már egyre inkább a kisebb kompoziciót favorizálják alacsonyabb testzsíral.
Rájöttek,hogy amit ezek magukkal csinálnak az életveszélyes, és inkább másfelé tolják el az elvárásokat.
He ezeket az elvárásokat nézzük akkor dexter jobb volt, de van ennél egy régebbi, dexter is ami szálkásabb, igaz kisebb, de verné ma saját magát.
Nekem még mindig coleman kapja az elsõ helyezetet valahol a szivemben.
Õ tényleg egy igazi monszter.
Egy ilyen kilépne az utcasarokra, a kislányok sikítva futnának piripócsig az ilyedségtõl, õ az a tipikus isteni mérettekkel rendelkezõ testépítõ.

Brolly
*lehetett

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
De ha jól emlékszem tavaly cutler megkérdõjelezhetõ formával nyerte el a mr.o címet, így neki könnyebb volt fejlõdést mutatnia mint dexternek, aki tavaly kb. olyan formát mutatott mint amilyet most lehett látni, de lehet tévedek :$

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

jazzy
Igen Dexter szerintem is sokkal jobban néz ki.
Viszont ha azt nézzük, hogy tavaly Cutler azzal a formával nyert amilyennel...
Hogy is fogalmazzak.. Cutler sokkal többet javult a tavalyi formájához képest amivel nyert, mint Dexter ahhoz képest amilyen tavaly volt.. ha értitek mire gondolok.

De az tény, hogy Dexternek igazán jó formája van Cutler pedig elég formátlan..
SeanJRRussel
sztem wolf 2-3 éven belül olympia lesz,lehet.Megvan hozzá mindene.Lee haney után is fehér jött(dorian yates) lehet h colmen után õ lesz,bár cutler jött utána de nekem sose volt szimpatikus.

Panzermeyer
Na én is kb ezt gondolom 😊
Remélem Wolf nem fog így járni. Én nígyon bízom benne, h egyszer õ lesz a bajnok 😊

mov ah,4ch int 21h end

Sztem Cutler hatalmasnak hatalmas, de nem szép. Dexter szép arányos, míg Cutler inkább úgy néz ki mint aki nem tudja kontrollálni az izomnövekedést, és mindenhol összevissza nõ rajta.

Gracie Barra

DaemoonHunter
Azthiszem sikeres a tömegelés, 2 hét alatt 2kg jött fel, tehát folytatom tovább...bár hússal nem tudom sokáig kihúzni, napi 1kg-ot nem tudok bevinni szóval erre kell majd egy alternatíva...

jazzy
Köszönjük a 300 szavas offot.
Senkit nem érdekel, ez nem az a topic még mindig.

On:
Szerintem Cutler jobb volt mint Dexter, egészen sokat faragott a derekából is, én fogadtam volna, hogy õ fog nyerni tutira, tévedtem..
Roger6
Figyi Frayer!

Ezt most nem bántásból, de tényleg ne itt tárgyald ki. Sok sikert hozzá, remélem összejön az, amit akarsz, gondolom nem hülyeségbõl foglalkoztál vele ennyi munkaórát.

Üdv

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Blekk Síp
Én szeretnék hinni neked, de amíg nem bizonyítod...
Tölts fel egy hd filmet pár megában és elhiszem 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Brolly
én hiszek neked, csak ne itt magyarázd már meg légyszives, biztos van olyan topic, ami ezzel a témával foglalkozik.
De tudod mit, ha már ilyen hatamas dolgot "találtál fel", nyiss neki egy külön topicot 😉
peace

Brolly
ezaaaz, hajrá Dexter, nem semmi éve van <#eljen>

SeanJRRussel
errõl lecsúsztam de a vidikre kíváncsi vok.

SeanJRRussel
Most volt a mr olympia?????

Panzermeyer
Nos mit szóltok? Dexter nyert! Én erre nem számítottam, de örülök a meglepetésnek. Esztétikus a srác, nagyon szimmetrikus, de sokkal kisebbenek látszik. Most néztem az elõzsûrizéses képeket, Jay hatalmas méretekkel rendelkezik, de ez már amorf nekem. Hol van például a dereka? Sajnos Dennis Wolfról nem láttam igazán jó szögbõl fotókat. Sajnos még várni kell az elsõ Youtube-os videók megjelenésére, remélem már nem sokat.

mov ah,4ch int 21h end

Roger6
Csak ennek a hozzászólásnak az ég világon semmi köze a témához (#11313).

jó a francba is, persze, h szkeptikus az ember, meg röhög magában, de amúgy Frayer amikor a TÉMÁHOZ szól hozzá, eléggé nem mond hülyeségeket, mer' látszik, hogy tájékozott, meg olvasott.

Szóval persze, hogy én is hülledezek az ilyen hozzászólásain, de amúgy a témáról hülyeséget írni nem szokott.
FOXX supreme
Magáncélokra?? én is én is😄

Frayer
Na hál istennek, nemsokára készen leszek a programmal amit írok, és elkezdhetek edzeni.
Eddig lázasan dolgoztam és nem akartam hogy akár egy órát is elveszítsek a nap 24 órájából.
A végéhez közeledem. 😊)
Aztán veszek má magamnak egy jófajta edzõtermet, magáncélokra.

Aquir
sok szerencsét a görcsökhöz és a kómához 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

jazzy
persze létezik olyan de logikusan bármibõl viszel be túl sokat az káros.
és egyébként is, az arzén finom! 😄
Aquir
k. a vitaminmérgezés létérõl volt szó 😊

jazzy
nem fogsz vitamintúladagolni. Víz is káros ha megiszol 1 nap 15 litert. Hacsak nem veszel be 50g c vitamint nem lesz semmi bajod. A daily oneból is 1-2-3 simánjó, ne vegyél be 23at és akkor semmi gáz.