Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy évre megvan 30.000bõl, és olyan ajtókat nyit, amit semmi más.
egy egykezes 10kg-sal azóta vettem fekve nyomó padot és csinálok mindenféle gyakorlatot. sikerült 8kilót fogynom most 97kg vagyok és azt szeretném kérdezni hogy mit tegyek hogy még többet fogyjak ,és izmosodjak.
elõre is köszi
kiváló gyakorlat, iszonyat megöli a széleshát alsó régióit, azt a helyet, amit a térúd is stimulál szépen.
Csak itt azért nagyaobb súlyt lehet használni =) Nem értem, miért nem ajánlják a BB oldalon..
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
lófaszt nem ér semmi se.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Ez nem azt jelenti, hogy egyetek cinniminist..
És akkor is jó ha használsz valami inzulin fokozót, vagy utánzót mellé.
Inzulin fokozók, króm pikolinát, taurin. Inzulin utánzók, Alfa-liponsav, vanádium szulfát.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
1) Scitec féle kreatin monohidrát. Hát ez nekem nagyon mérsékelt méretbeli növekedést okozott. "Erõben" se sokat tapasztaltam.
2) Aminostar féle mikronizált kreatin. Nagyon jött fel tõle a tömeg, ebbõl a szempontból szuper volt. Ha lehetne megint kapni az 1 kilós kiszerelést, tuti olyat vennék újra. Viszont "erõben" itt se sokminden volt.
3) ATP Nutrition féle kreatin monohidrát. Na ez is valami mikronizált féle, de nem olyan apró, mint az Aminostaros. Kúra alatt nagyon veszõdtem vele, méretbeli különbséget nem igazán hozott, kb csak mint a Sciteces. "Erõben" semmit se a kúra alatt. Viszont! Maradt még a kúra végeztével belõle és mostanában vannak olyan napjaim, hogy alig van erõm a meló után edzeni. Na ilyenkor edzés elõtt 1-1,5 órával benyomok belõle 5 gramot és most nem fáradok olyan gyorsan. Érdekes, hogy a kúra alatt viszont ebbõl semmit se tapasztaltam. A fene se érti...
Egyébként, ha most akarod pucolgatni a zsírt, akkor én azt mondom, hogy a szõlõcukros kreatin megoldást kerüld. Épp nem rég magyaráztam el, hogy kerüld a szemét kaját, már ha emlékszel 😊 Nos tulképpen az edzésen utáni szõlõcukor kivételével az is szemét lenne most neked. Mivelhogy ilyen (minimum!) 30 g-os adagokat kellene bevinni belõle minden adag kreatinhoz. Ha már csak napi 3x eszel kreatint, azt majdnem 100 g színtiszta cukor, ezzel el is basztad a diétádat. Ha majd tömeget növelsz, akkor nyugodtan(?) csinálhatod. Inkább azt próbáld meg, hogy szénhidrátos étkezés elõtt negyed órával nyomod be a kreatint vízzel. Vársz, és eszel. A bevitt jó minõségû CH is meg fogja emelni az inzulin szintedet, ami segíti a kreatin beépülését.
Így hirtlen ennyi volt 😊
mov ah,4ch int 21h end
Na, 28 grammot szedj naponta. de egyszerre nemtöbbet 10 nél ! És grammonként egy deci víz kell hogy legyen, fontos. Ahoz hogy megemeljed a vércukrod és ne álljon meg a gyomrodba a cucc, tegyé hozzá szõllõcukrot. Jah hát meg persze normális kaja mellé😊
De szerintem már nemsokat kell várni.
Amúgy is most vettem mellé, 3 x 200 ml lenolajat. 400 ft körül volt 200 ml. Abból napi másfél evõkanál, kb 15 gramm. Aminek 52 % alfa Linolén sav, magyarul omega 3 zsírsav. Nagyon jó kis cucc ez, mellé rendeltem még szõlõmagolajat. Azt is tesztelem akkor, elvileg nagyon jó hatással kell hogy legyen a magas razveratrol tartalma miatt, meg az a rengeteg atioxidáns ami benne van. Már csak egy hasonló olcsó Alfa-Lipon sav forrást kellene találnom, amivel nagyon durva szinten meg tudnám oldani az inzulin érzékeny tápanyag transzportot is. Sokkal több fehérje és szénhidrátott lehet velük beépíteni a jóhelyre.
Nálunk a családban egy abszolute felesleges dolog, bár kényelembõl napi 2-3 grammot mindig iszok, ha tényleg fokozza az inzulin-érzékenységet, hát csak okoz valamit. 😄
Valami olcsó szar monot kell venni, fél kg 3000ért, az így elég sokáig kihúzza. Kúráról tapasztalatom nincs, tesónak erõt nem adott, csak vízfejet meg nagy hasat.
De állítólag a kreatin-kúrázók azon részének, melyeknél nem tapasztalható erõ vagy tömegnövekedés a használat során, azoknak nagy részének a kajája kuka, nem eszik elég szénhidrátot, így az egész kreatin lófaszt se ér.
Valamivel mindig csúcsoltasd az inzulinod kreatinnal együtt, különben kihúgyozod az egészet, aztán ihatod a vizeleted hehehe.
Mondjuk minden paraszt módszerrel (2-3 gr krea, taurinos bolero, õrölt fahéj, lenmag és olívaolaj) próbálom fokozni az izomszöveteim inzulin-érzékenységét, úgy vélem, elõéletem tudatában 100%-ig jogosan, ugyebár Frayer emlegeti mindig a zsírszövet memóriáját a triplaeffeseknél (former fat faszkalap). Majd meglátjuk. Azért az elég érdekes, hogy masszív zabálás alatt jött elõ pár dolog (oldalsó has, combhajlító kezd szépen látszani).
Más: ti mit favorizáltok egy edzésen? Az alacsony vagy magas ismétlésszámot, vagy úgy tapasztaltátok, izomtól függ, melyikre mi válik be vérbõség és növekedés eléréséhez, vagy minden izomra igyekeztek keverten használni az ismétlésszám-tartományokat? Valamint, mennyi zsírbevitelt tartotok ideálisnak tömegeléshez? 30%, 20%? És Frayer, mikor teszteli mán azt a nagyon olcsó halolajat? 😄
Én utóbbira teszem a voksom. De kis izmoknál (bicepsz, vádli) nem megyünk extrémen alacsony ismétlésre, szóval 6-8 alá. Nálatok hogy megyen ez?
Újfent kérdeznék. Szerintetek melyik kreatin a legbeváltabb??? Már próbáltam a creatine phosphat-ot(biotech), de erõnlétben semmit sem használt és allergiás is voltam rá...
Tehát mielõtt a két hónapos kúrába belekezdtem ugyanannyival nyomtam, mint a végén! Van egyáltalán a pszichológiai hatásán kívül hatása, vagy csak szar minõségût vettem(mondjuk olcsó is, 2650/300g)? Félreértés ne essék olvastam a leírásokat, de a tapasztalatokra vagyok kíváncsi!
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
Gracie Barra
Tegnap rocky4, abban is volt egy szhép gyakorlat.. annak a negatívjaival lehet edzõdni, ha már megy pozitív szakasza is, faszagyerek vagy.
lábemelés függeszkedve, ez se rossz szerintem. A felülést anno míg volt felülõpad, mindig ilyen 15 kg-os koronggal csináltam, mondom, ebbõl háromszor tíz ér annyit, mintha elbasznék egy fél órát hasazással, és ötszázat csinálnék testsúllyal.
Most váltottam gyakorlatokat, mert hónapokig ugyanazokat csináltam.. hát, ezzel a váltással beszoptam, kõkeményen szétszakad mindenem..
és most áldom az eszem a teljes testes programért, már kétszer voltam a héten, s a hét hátralevõ részében zárva a terem, hehe.
Akinek fáj tõle a gerince, ez bizony rosszul csinálja. Tudom, mert én is csináltam rosszul, és nekem is fájt. Ki kellett tapasztalni, hogy hogyan is kell ezt csinálni.
A súlyokkal való felülést meg ki fogom próbálni a héten, mivel a haspréseket már szörnyen unom :-/ Kösz a tippet.
mov ah,4ch int 21h end
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Crossfitnél bevett gyakorlat, ami a legtöbb embernél bejön, szóval ne ferdíts ilyen szöveggel, h biztos van ilyen is. Mert a legtöbb ember ilyen.
Gracie Barra
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Gracie Barra
Ez is olyan tvshop kütyû amit pihent agyú emberek találnak ki, hogy levegyenek pénzel.
Ami a bbtvben volt haskerekes rész, nem vetted észre hogy mindenki röhög rajta, meg szórakoznak vele???
Ha hasazás miatt látszik a hasizmod az azért lehet mert kicsit megdolgoztad õket, megnõttek. De túl sokat nem tudod így növeszteni, csak nagyon korlátozottan.
Ha azt akarod hogy nagyon szép gömbölyû kockáid legyenek 2 dolgot kell megtenned, az egyik az, kevés hasazás, kb 4-6 szor 8, valami brutál nagy súllyal, összefogsz a mellkasodon két 20 kilós súlyzót, és úgy.
A másik, diéta diéta diéta.
Ez a titok nyitja.
A hasizom is kis izomdarab, mint a bicepsz.
Gondolj bele, mitõl lesz nagyobb a bicepszed.
100 x 5 kilós súly emelgetése, vagy 20 x 30 kiló felemelése.
Nyilvánvaló. Ebben a szemléletben edzdd meg a kockáidat is.
Nem sokan csinálják ezt, csak akik már sejtenek egy két dolgot hogy mik vannak a növekedés hátterében.
Ha tényleg az ismétlés száma számítana és nem a súly nagysága akkor a maraton futóknak olyan combjuk lenne mint a mellkasuk. Az erõemelõk meg piszkavas forma lábszárakkal szaladgálnának. nem?
Mondjuk én most diétán vagyok, 110-rõl kezdtem, és jelenleg 100 vagyok, már a has felsõ és középsõ részén látszadoznak a kockák (haskerék aranyat ér!!!) csak az alsót kellene lepucolni legalább ilyen szintre.
A mostani diétám egész jól bírom, tavaly az elsõnél minden bajom volt. Az alacsony CH miatt ingerlékeny voltam, ebben a periódusban ilyesmi még ezidáig nem fordult elõ. Napi CH mennyiség ezen a héten 100 g rizs, 100 g zab, esetleg 1-2 alma. Esetleg leveszek még még max mindkettõbõl 30-40 g-ot, de többet biztosan nem akarok, mert a melóhelyen igen sokat kell ide-oda mászkálnom (sok a lépcsõ is), és félek, h az az alatti mennyiség már túl alacsony lenne.
De én 3x ennyit tuti nem tudnék edzeni. 😊
Szerintetek hülyeség diéta alatt emelni a súlyokon? Én a mostani alatt emeltem. Lehetséges az, ha megint vissza állok majd tömegelésre, akkor hatni fognak a mostani nagyobb súlyok a méretekre, vagy ahoz újabb emelés kell?
mov ah,4ch int 21h end
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Juzosch: jaja, most olvastam a tesztoszteron.hu-n éppen a hasas dolgot 😉 Már rég nem zsákoltam sajnos:/ az volt a baj, hogy rugalmas tárgy volt a feje mögött és az ba*zta szét.
Aquir(biztos M.A.G.U.S. -oztál): Bevallom én is gondoltam rá, lehet holnap beugrok egy röntgenre...jobb a békesség! Úgy is kórházban dolgozom😊
ennyit nem ér az egész, de msot én is odabasztam magamnak, meghúztam a derekam, fasza lesz, szombaton versenyen😞
Ja és zsákolj többet, jobban,1-2 ütéstõl nem szabadna fájnia😊
Gracie Barra
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Másik meg h döntsd el, hogy hízni akarsz, vagy fogyni.
Gracie Barra
Ja és van egy másik problémám is, elkerülhetetlenül meg kellett védenem magamat a napokban és ez azzal járt, hogy arcon vágtam valakit ököllel. Azóta (3napja) fáj a jobb csuklóm(de már jobb kicsit) és nem bírok/merek edzeni így, tartok a nagyobb sérüléstõl! Azóta minden nap az elliptikus trénert tekerem 1-1,5 órát. Mit tegyek? Pihenjek inkább amíg meg nem gyógyul? Csak mert annyira tétlennek érezném magam...de ha tömeget akarok növelni, akkor csak nem árt, hiszen nem futás.
Ha a másodikkal van a probléma, akkor az az oka a bébihájnak.
mov ah,4ch int 21h end
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
K.b. 4 éve kezdtem el súlyzózgatni(23 évesen), de akkor sem rendszeresen, csak amikor eszembe jutott. csináltam össze-vissza mindent , még zsákoltam is, futottam, rengeteget(napi 3-4 órát) sétáltam. Mindezt k.b. 60kg testsúllyal és 170cm testmagassággal, amire 74kg-ról fogytam le rengeteg ugrókötelezéssel/futással és szabadgyakorlatokkal. Sajnos ezek mellett nem táplálkoztam megfelelõen(napi 3 alkalom, estleg 4), így tartottam is a súlyomat. Ezek után sajnos lefogytam 58 kg-ra , mert nagyon megviselt a kedvesem elvesztése. Tavaly elkezdtem nyáron edzeni rendesen, heti 4 alkalommal, eszek is 5-6x egy nap(sajnos nem a nagy könyv szerint) viszonylag fehérjedús étrendrõl van szó, zöldségekkel, gyümölcsökkel. Azóta már kétszer szedtem kreatin foszfátot 2 hónapig. Most vagyok k.b 66-67kg, az erõnlétem nem rossz(fekve 90kg maximum, lefutok másfél órát megállás nélkül terepen, blablabla)
A lényegre térek: Szeretnék még k.b. 5-6 kg izmot felszedni és a hasam "eltüntetni", de amióta 74kg-ról lefogytam mindíg van egy k.b. fél 0,5-1kg-os "bébiháj" a hasam alján, ami elég zavaró tekintettel a magasságomra! Légyszi segítsetek, hogy ezt hogyan tudnám elérni!!!!!
Próbáltam futni és ugrókötelezni, de akkor az izomtömegem is csökkent. Most minden nap hasazok 20 percet, már majd egy hónapja ,de nincs nagyon eredménye😞
every_body_tells_a_story