33479
-
MadRidkA #16143 esetleg az én kérdésemre valami válasz?:) -
#16142 Alapismeretek 1 oldal.
3. Oldal..
A 2 legfontosabb neked de ott van még a tovább gomb. -
#16141 Igeen.. Kiszámolod mennyi fehérje-szénhidrátra van szükséged és azt minőségi formában beviszed akkor rendben lesz. (legegyszerűbb példa: csirke+rizs+zöldség naponta 5-6x elosztva testsúlynak megfelelő mennyiséget) -
#16140 És ha elkezdem nyomatni a fehérjét (kajából), meg hasonlókat, akkor megindul a növekedés? -
#16139 "de nem ügyelek semmire a kajálásra" <-> "A testépítés 70%-ban a kaján 30%-ban az edzésen és a pihenésen múlik"
Van még kérdés? -
#16138 Bővebben? -
Redvin #16137 Kezdj el figyelni a kajalasra. -
MadRidkA #16136 http://n2.vatera.hu/photos/51/b4/179_4_big.jpg -
MadRidkA #16135 Hallott már erről valaki esetleg valamit?Vélemények stb http://n1.vatera.hu/photos/09/9d/a69_1_300.jpg -
#16134 Másfél év alatt ez nagyon szép, bár nem tudom volt-e ami közrejátszott. 39-40es kar, az igen.. nekem a karom nem igazán akar nőni, megmaradt 35-36nál.
Adhatnátok tanácsot, ha van vkinek ötlete, másfél, két éve edzem, de nem ügyelek semmire a kajálásra, nem szedek kreatint, táplálék kiegészítőt, semmit, csak edzem. Nem hízom el, de nem növök súlyban. 62 kilósan kezdtem, most vagyok 66. Erőre fejlődök, már 100ba megy a fekvenyomás, de súlyra nem. Ötlet? -
#16133 ROFL :D -
lord nihilus #16132 :DDDDD -
#16131 -
#16130 saviorhoz sehol sincs...
.... -
#16129 Tóth Dani megint első. Most NAC Universe. bazzeg, nagyon durva éve van.
LaLave Alex is alakított egy szépet, nagy Orsi is (mindkettő abba a terembe jár ahova én.) -
#16128 Tudtam, hogy csak kötözködsz, mint ahogy éppen most is. -
Redvin #16127 értem hogy mirol beszelsz, csak szarul fogalmaztal -
#16126 Ja tényleg! -
#16125 Te osztott edzésű hozzá nem értő vagy! -
#16124 Most csak te nem érted, hogy mire gondolunk, amikor a "szálkásításról" beszélünk, vagy direkt kötözködsz? -
Redvin #16123 Nem letezik olyan, hogy szálkásizom.. Az izom az izom, nincs belole szalkas meg nem szalkas. -
#16122 hát, akkor voltam 60kilo franciágyastúl :D én ezt nem le szálkásítottam. -
#16121 1,5-2 év?? az durva :D ráadásul meg csak szálkásizmod van, szegény :D kiváncsi lennék egy 2 évvel ezelötti képedre is, csakhogy miből hoztad ki a mostanit :) -
#16120 Jaja, le a kalappal előttetek fiúk! Te nem savior miatt festesz jól csuszi :) Te meg ne sírjál Tvelvet, tudod hányan ölnének ilyen szálkásságért? :)
Majd teszek fel én is, de nekem csak tömegelős van, valamikor szeptemberből, azt hiszem. -
#16119 köszönöm :) -
#16118 és ehhez még hozzá megy egy nagy gratula -
#16117 Szerintem nem aránytalan, ilyenek a testi adottságaid, egyébként meg ki nem szarja le? -
#16116 hozzáteszem, kurvára nem vagyok megelégedve. baromi aránytalan, legalábbis én szerintem, és még szálkás sem akarok lenni, de egyszerűen más nem jön rám csak ilyen, és emiatt baromi nehéz tömeget növelnem. -
#16115 kisebb kihagyásokkal olyan másfél-két éve -
#16114 én dőlök hátra :D -
#16113 ez durva -
#16112 Bocs, ezen a képen vagy a fal ferde, vagy te dőlsz hátra, mint az állat! De szépen alakulsz! -
#16111 Mióta edzel? -
#16110 nagyobbnak nézel ki.
végre hogy trollunk pihen, érdemi fórumozás is mehet:
a teremváltás igazából nem szükséges rossz, hanem kívánatos:
új impulzus:
- emberek
- gépek
- súlyok, akár kis mértékben de esetleg nehezebbek, könnyebbek
- rudak vastagsága, súlya, fogása
- padok szélessége, magassága
- légkör
ez mind újabb lökés a fejlődésben. -
#16109 Szerintetek mi a legjobb módja a has edzésének? Mert ahová járok edzeni van egy hasgép, aminek használatakor érzem h az egész hasamat megdolgozza, viszont nekem vannak kételyeim felőle, mert még mindig jobbnak találok egy hasprés-lábemlés kombót, még ha ezek után nem is érzem annyira a hasam. Szerintetek mi a jó? -
#16108 egy pár adat: mell 103 cm, kar: 39,5-40. többit lusta voltam lemérni :)
-
#16107 nesztek egy kép rólam. ( megtaláltam az önkioldót a telomon :D )
reggel csináltam felkelés után, pihent izom.
ha nem felejtem el, edzés után is csinálok egyet már csak úgy kiváncsiság képpen is.
Látható az aránytalanság eléggé. ráadásul csak ilyen izom jön fel rám.. :(
-
#16106 Jövő héten teremváltás, kíváncsi vagyok, mennyire fog hozzájárulni a teljesítményhez. -
#16105 tyty.
annyira azért nem jó, jót tesz hogy alattam ott van savior és egy kis ellenpontozást ad:) szar mellett könnyebb valahogy kinézni:) -