Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nembaj, majd indulunk a testvékonyítási versenyeken, kár hogy az etiópiai versenyzõknek már így is több évtizedes gyakorlatuk van ebben a sportágban.
- Mi van kiírva egy európai liftre?
- 6 fô, 500 kiló.
- Mi van kiírva egy etiópiai liftre?
- 500 fô, 6 kiló.
- Mirõl lehet megismerni az etióp milliomost?
- Svájci óra van a derekán.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Valaki itt szed/szedett bármilyen zsirégetõ terméket?Mert én lehet kipróbálnék valamit de semmi ismeretem nincs ebben.Rendszeresen kardiózok és odafigyelek arra mit eszek de csak problémám van a hasamon illetve a combomon lerakodott zsirréteggel.Véleményeket kérek.Elõre is köszi
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Gracie Barra
Mert nemsokáig fogunk mi itt testépítõzgetni ha általános lesz az éhezés, napi csak 100 gramm hússal nem tudunk fejlõdni.
Szóval Frayer! A témához pls, az itt érdekel is sok embertí!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
a fenti a zabkása natúr
ízesítheted kakaóporral, fahéjjal, kevés vízzel kikevert power proteinnel, kókuszreszelékkel, rum aromával, kávéporral, daráltbéllel is akár, bármivel, ami nem számít "túlszemétnek" tömegeléshez.
Én reggelre úgy szoktam h 180 gr zabra forróvíz édesítõ rumaroma beleszórok 30 gr dióbelet, és rádobom a tetejére a 40 gr kevés vízzel kevert power protkót. vagyis ma reggel ez volt, de amúgy naponta változik, hogy ne legyen unalmatos.
A kúra több ideig tart, pontosabb, több a macera vele, de az a cél hogy erõsebbek maradjunk a kúra után(minden nélkül alaphelyzetben), mint amilyenek elõtte voltunk..A másik hogy sztem a kreatin inkább erõre való mint testépítõs szempontból izomépítésre...
BADE köszi a receptet most raktam be a fagyasztoba a protein csokit 60g zab+ 1 adag 100% whey protein van benne némi vizzel.
Holnap csinálok olyat hogy 100g zab +50 g power protein epres.
ÁÁÁ már folyik a nyálam😊
Ha tudsz ilyen egyszerû recepteket akkor sziesen fogadom😊)
Live for nothing or die for something.
Te mit tolsz?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
BADE: Hja, de ugye rengeteg variációval kísérletezhetünk. Nem tudom mennyire olvastál vissza a fórumban, de arra gondoltam, hogy jó sok fahéjjal is igen hatékony lehet😉
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
Hûtõ helyett mehet a mélyhûtõbe is,hogy normálisan összetapadjon vagy kevesebb tej kell bele
BADE: jól hangzik, ezt kipróbálom😉
Zabpelyhet és egyéb magas fehérjetartalmú magokat turmixban felaprítunk,majd egy külön tálban hozzáadjuk a fehérjeporunkat(annak megfelõlen,hogy ki mennyi fehérjét akar bevinni,én kezdésnek Syntha 6-ból adtam egy mérõkanállal,de sztem 2vel fogok,vagy keverem más fehérjeporral) és a kis kanál mogyoróvajat(én saját készítésût használtam).
Elkeverjük vele,szépen kis adagokban adagoljuk hozzá a tejet vagy vizet,amíg massza jellegû nem lesz.Ha megfelelõ állagú,alufóliába töltjük és csomagoljuk.Aztán mehet a hûtõbe "érni" egy kicsit.
Jó Étvágyat hozzá😄
Videó hozzá:
Protein szelet
No, 3 napja szedem ezt az extreme CE kreatint, azóta volt két edzésem..egyenlõre még semmit sem tapasztaltam tõle, pedig azt olvastam, hogy ennek nincs feltöltésre szüksége. Glükózt is tolok mellé.
Ja és FOXX azt mondta, hogy napi (nekem) 25g kreatint kellene szednem, na már most ebbõl egy adag 2g(3kapszula), ha ennyit szednék akkor egy doboz(3500Ft) 4 napig tartana. öööööööö, pedig azt érzem, hogy ez kevéske. Tapasztalatok???
valaki próbálta már/vagy csinálja ?
Ráadásul szép barna böröd lesz.
De nem kell annyira beszarni tõle. Van doki aki nem szarakodik ezzel annyit. Nem kell vérvételre sem járni, meg annyira nem bassza a májat, csak aki érzékeny rá. Mikor én szedtem semmi mellékhatás nem jött ki. Minden frankó volt, és szépen szárította a bõrömet, ahogy kell, zsírosodás teljesen megszünt, nekem elég volt egy hónap. Az meg semmi, van aki fél éven át szedi mégsincs semmi baja.
Szóval potenciális kokszgyuriknak kiváló bemelegítõ, bassza a májat, szemes és még a tûhöz is szoktat. 😄
Azaz kérjed a Roacutant és az Isotrex gélt.
http://www.pirulapatika.hu/210130053/betegtajekoztato
http://www.pirulapatika.hu/210029896/betegtajekoztato
Vegyél jó fajta multivitamint, scitec esential vagy daly one universal.
Vegyél be napi 1-2 gramm c vitamint, étkezésekre elosztva, szétosztva a nap folyamán.
Garantálom neked,hogy egy hónap alatt szinte az összes el fog tûnni.
Ha nem akarod hogy megmaradjanak a pattanások miatt keletkezett sebbhelyek akkor, vegyél contratubexet, drága de állítólag jól használható friss sebeknél, fõleg pattanásoknál.
Jó még Mepiform, 2200 Ft-tól hegkezelésre.
Szerezz be egy kis fitoösztrogén tartalmú krémet és azzal kenegesd az arcodat. Az nagyon jót tesz a kollagén képzõdésnek "lokálisan" amivel szépen feltölti a kis krátereket, meg szép bársonyos bõrt eredményez hosszútávon mint a csajoknak, de ne félj nem lesz pionád.
Ha merész vagy és drámai eredményt akarsz elérni, akkor fitoösztrogén helyett vegyél estrogélt "igazi ösztrogén gél" amibõl napi negyed mg már drámaia változást hoz 2-3 hónap alatt. De tovább ne használd.
Srácok nekem kivan pattogva a hátam és a karom is,nem vészesen de épp elég haoz h pólóba járjak ne pedig atlétába, van valakinek még ilyen gondja? Vagy ha volt mivel orvosolta esetleg, ill mitõl lehet ez?! Elõre is köszönöm a válalszotokat !!!
Üdv
Get a life!
Egyébként holnap kapom meg a creatin ce extrem-et , kíváncsian várom mit tud! 😊 Az után a sz*r foszfát után csak jó lehet.
Kipróbáltam, h az epres soy pro-ba raktam bele, és elég érdekes lett, de semmiképpen se mondanám, h rossz! 😊
mov ah,4ch int 21h end
Ne kokszolj, ha:
1. kevesebb, mint hat éve edzel
2. fiatalabb vagy, mint 25
3. nem vagy 100% edzésben és kajában
4. nincsenek versenyzõi ambícióid
5. nincs egy rakat pénzed
mivel, rám egyik se igaz, nem is gondolkoztam tovább, hogy most legyen-e cucc, vagy ne. mondom, minek az. egy haver is szedte azt csak pattanásos lett tõle, túlhajszolta magát, a doki 2 hónapra eltiltotta a sporttól, mer úgy meghajtotta a szívét, meg le is sérült a dereka, mert úgy emelte a súlyokat, hogy az ízületei meg egyéb dolgai nem bírták.. szóval két hétig tündöklött, azóta meg nem találja magát. én meg töretlenül haladok naturban.
most mit kockáztassak meg basszak el egy rakat pénzt? 😄 meg szép pattanásmentes vagyok, minek ezen is változtatnom? 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Én olyan 20-25e-re tippeltem.
Külföldön azért gondolom ennek a többszörösét meg lehet keresni egy éájszaka alatt.
De jó lenne kijutni az usa-ba vmi filmsztar mellé az biztos dobálja a napi400-500 dolcsikat.
Amugy ez a danabol meg naposim azokból mennyibe kerülne egy kúra?
A cikkeket érdemes olvasgatni, vélemények kellenének :o)