Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
18 voltam, és a hét minden napján fekvenyomtam az elsõ két évemben, s soha nem edzettem lábra, komolyan! Aztán el kellett kezdenem lábazni, hogy átlépjem a holtpontokat fekpadon. Nem tudtam anno jobban. Azt hittem, hogy ha állandóan fekvenyomok, az mûködik. Aztán mégis, lehet?
asszem. Érdekes kicsifiúcska :) a melle nem szakadt szét?
bench press- lehet húzópados , ferdepados nyomás..?
Voltam 18, és Én pad megnyomott mindennap a hétnek az elsõ kettõ év, és soha szakképzett lábszár, that's nem szar! Akkor végül Nekem volt elkezdeni nevelés lábszáram legyõzni padom megnyom plateaus az Voltam birtok. Én nem tud valamennyi jobb vissza akkor, és gondolat az pad az egész idõ alatt volna munka. Ellenben , talán az ?
★
I was 18, and I bench pressed every day of the week for the first two years, and never trained legs, that's no shit! Then finally I had to start training my legs to overcome my bench press plateaus that I was having. I didn't know any better back then, and thought that benching all the time would work. Then again, maybe it did?
Csináltam 2 pizzát, ez elég lesz vacsorára, spagetti is van, edzés után rizst eszek, szóval kicsit változatosabb a kaja, talán így jobban megy majd a tömegelés még napi fél liter tej is belefér.
Gracie Barra
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Gracie Barra
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A kérdésem az lenne, hogy mindennap egy adag, vagy inkább csak edzésnapokon de akkor 2 adag ér többet?
A mindennapi 2 adagra nincs keret... :D
Elõre is köszönöm!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Wabba világbajnokunk: Tóth Dani!!!
Fitness shape: Szántai Dóri 1.hely
Fitness:Nagy Orsi 1.hely, Kellner Zsuzsi 2.hely
Klasszikus testépítés: Zombori László 2.hely
Masters: Balogh László 5.hely.
Gratula a magyar csapatnak!!!
A verseny Mexikóban volt a hétvégén, ezért képek illetve videók még nincsenek(pontosabban én nem találtam).
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Nem azt mondom,hogy minden étkezés elõtt fél órát keresgélj a táblázatban és számolgass, hanem, hogy megnézed, kb mi mennyi, és hogy mennyi kell belõlle, aztán késõbb már automatikusan tudni fogod, mi mennyit ér, mi nyerhetõ ki belõlle és, hogy kb mennyit kellene megenned belõlle.
Arra figyelj,hogy ebben a kalóriában meglegyen a napi szükséges protein bevitel, ami napi 2-3 gramm protein / testsúly kilogrammonként.
Tehát neked, 180 körül van. Ami közel egy kiló csirkét jelent.
De inkább egyél napi fél kiló csirkét, és arra dobj rá tejsavót, túrót, kis sonkát, sajtot, babot, lencsét, tojást, minden jó ami nem zsíros de protein van benne, hüvelyesek is nagyon jók.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Ha sokat tudsz belõlle enni akkor nõni fogsz.
Az nem kétséges,hogy meg fogsz indulni a növéssel, de arra is figyelj,hogy ne olyan gyorsan, ne zsírosodj el.
Igen, a rizs nagy része tényleg víz, talán érdemesebb lenne 100 grammonként kifõzni, és megenni egybõl.
Tömegelésnél gondolom nem számít, ha tésztaféléket is ennék, sõt...talán kicsit változatosabb lenne az étrend <#finom>#finom>
Amúgy mi a faszt zavar, hogy nem tudsz tisztán enni? Az ektomorfok 99%-a leszarja. :P Kenyér is szh, fõleg ha csirkemellel eszed. Nálam divatja volt egy idõben a házi mogyoróvajas kenyérnek. Na az aztán kcal-bomba. Mint a lidl-ös madáreledel !zsírban forgatott zab és kukoricapehely! :D
Hiába eszel csirkemellet meg rízst. Ha nincs meg a mennyiség akkor hiába.
Recept:
Minden nap fél kiló csirke vagy pulykacomb "a húsa nyersen nyomjon ennyit".
Egyél sokszor szénhidrátot, ne csak rízst mert abból nem tudnál megenni 3 kilót naponta, mert ugyanis az a 350 gramm rízs amit te eszel, jó ha van 100 gramm igazából, a többi csak víz. Fõzés, párolás elõtt kell lemérni a súlyát. Én inkább otthoni készítésû pizzát, meg hamburgereket gyártanék, abból jó sokat bezabálnék.
Meg nyomass hozzá edzés után 40 gramm ch-t és 40 gramm tejsavót turmixban. Ha tömegelsz ne egyél sok zabpelyhet mert teli van rostal, ami nehezíti a tápok felszívódását.
Teljes testes edzést csinálj, heti háromszor, vagy négyszer. 60 kilósan még nem kell törõdnöd a regenerációval, bõven fedezi a genetikai tartalék ami természetesen is van.
Egyél zsírokat is, olajokat, vegyél lenmagolajat, annak 50% omega3 zsírsav.
A lényeg, hogy most 1 hete már nem megyek feljebb, 61kg-nál megálltam, szóval szerintem kevés a bevitt ch...egyenlõre 65ig felmennék, ami napi ?325gr ch?. Szóval valamit változtatnom kell. A rizzsel elég érdekesen állok...kifõzött formában étkezésenként 350grammot eszek meg, napi 3x, délelõtt sajnos szendvics, bár jobb lenne kis dobozban suliba elvinni és bekanalazni a rizst.
Tehát változtatni kéne valamit, esetleg még 1 kajálást berakni, mert napi 6x eszek, ebbõl 4 nevezhetõ normális kajálásnak.
ahogy mondja anyu: "szomszédban megfõznek krumplistésztát, aztán három napig azt eszik a kenyér mellé, neked ez így ménem jó?". Ezek után csoda, ha a szomszéd cslád 2 tagja dagadt 2 tagja meg csontváz?
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Már hetek óta nem iszok tejsavot pl. hiába van itthon egy egész 2 kg-os.. kibaszott édes, émelyeg tõle a gyomrom, szóval "kihagyom". :D
Ezt szeretem.. eleinte nagy hangsúlyt tettem a kiegre, mostanság kb. leszarom, mégis jobban fejlõdgetek, de csak mer a többi dolgot eszesebben csinálom ;)
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Tudom kurvaszar így élni, de nem tehetek róla. :D
Valakinek tapasztalatok ezekrõl?
Úgy csináld, hogy a reggeli és edzés utáni étkezésed kb. 40 gramm tiszta fehérjét tartalmazzon. Legjobb sztem ha vmi fincsi zabkása mellé iszod és eszel még mellé mogyorót meg mazsit is. Edzés utánra szõlõcukorral (50 gramm) meg kreatinnal (5 gramm).
Szerintem. Gazdaságos, finom, jó.
Bár én nem savózok, legalábbis a szóját hasznosabbnak találtam, a savó "átfolyt" rajtam. Ez egyéni anyagcsere függvénye.
Amúgy sok sikért, fõleg a Chelsea és Ferrari miatt.
Az aminók helyett meg vegyél még több tejsavót.
Hiszen a fehérje por maga egy komplex aminó keverék. Az aminósavak építik fel a fehérjemolekulákat. Már egyszer régen levezettük, hogy sokkal költségesebb bevinni tablettákban az egyes aminosavakat mint fehérjepor formájában, és a fehérje mellé ingyen járnak a többi aminosav mulekulák is.
Kinéztem magamnak ezt a Whey Matrix nevû tejsavót, de nem igazán értem az ajánlott adagot. Azt értem, hogy egy adagolókanállal (32 g), de naponta egyszer, vagy csak edzésnapokon?
Mert most tejsavót és aminót akarok szedni egyszerre (jókat hallottam róla), amibõl a tejsavó az ez lenne, az aminó pedig ez (Complete BCAA Power).
És szívesen fogadnék tanácsokat/tapasztalatokat is ezzel kapcsolatban (pl hogyan ajánlott a szedése...stb)
Elõre is köszönöm! :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Én már megéreztem a gazdasági válságot! <#vigyor5>#vigyor5>