33479
12316971501353788406.png
  • Bazsalusz
    Miért van az, hogy mindenhol azt olvasni, hogy zabáld orrba-szájba a kibaszott fehérjét, a köszvényről meg sehol egy szó se.Pedig hamar köszvényes lesz a paraszt, napi fél kiló hús mellett ez nem is csoda...
  • Riddick21
    Kurva jó :D :D :D
  • Mor3llo
    pont kondi után vagyok, tömtem a kis rizs husimat, és egy adaggal visszaköptem a tányérba :DDDDDDD
  • DarkHorSe

humorosbol loptam :D
  • batorban
    Faszaa, köszi szépen a segítséget :)
  • mogorors
    Egyetlen magyar céget dob ki a Google keresés: http://www.nutrapump.com/hu/bulk-powders-bid473.html
  • mike77
    Én ma sütöttem zabpehelypalacsintát, és főztem hozzá zabpehelylisztből csokipuingot. Ilyet még először főztem, jobb, mint a Dr. nyócker pudng .
  • Tyler1
    Igazából elég egyszerűen készült, a vörös és fokhagymát kevés oliván megpirítottam, hozzáadtam a felkockázott sonkát, nem sokkal később a csirkét is, fehérre pirítottam, hozzáadtam a fűszereket, só, kis bors, oregánó, bazsalikom, majd a legvégén a paradicsomot, ezeket együtt sütöttem még pár percig, míg a paradicsom is befonnyadt, és ennyi :) Kb. 20 perc volt.
    Ebből 2 adag készült, a többit reggel csináltam, az sima csirke+fűszersó és megy egy halogénsütőbe, reggel nem szeretek Gordon Ramsey-t játszani :D
  • Riddick21
    Mennyi csirkét esztek naponta? Persze ez csak a testsúlyok ismeretében érdekes... Nálam 600-700g szokott lecsúszni általában, edzős napokon néha lecsúszik 800-1000g is, de akkor amellé már csak az edzés utáni turmix megy.
  • Prince of Máté
    Megkérdezhetem hogyan csináltad? Én sülthúst mindig úgy szoktam bepácolni, hogy a fűszersót összekeverem olajjal, és abban egy 5 percre beáztatom a húst, majd kisütöm, de gondolom ez nem így készült :D
  • Prince of Máté
    Kurvajól néz ki!
  • Tyler1
    Semmi kész alap, csakis friss hozzávalókból :) Vöröshagyma, fokhagyma, koktélparadicsom, kevés füstölt sonka, oregáno, bazsalikom (fűszerek is frissen, cserépből).
  • hungary27
    Saját szósz vagy valami üveges?
  • Tyler1
    Na én is dobok egy képet az edzés előtti kajámról, aztán 3 óra alvással estére irány a háború

• batorban
    Sziasztok! Tud vki honnan lehet rendelni Bulk Powders nevű márkát? Míg Angliában laktam szoktam használni és nagyon elégedett voltam, viszont itt a magyar piacon nem találom...esetleg vki rábukkant vmi kereskedőre, aki árúlja? Köszi
  • Vaxi
  • Neoncsoves
    Vitalmax termékekről tapasztalat?
  • mike77
    Igen, csak a világitás miatt, most szerintem kevesebb a zsirom.
  • Tyler1
    Pedig a mostanin fedettebbnek tűnsz, bár lehet csak az eltérő fényviszonyok miatt tűnik úgy :)
  • mike77
    Azt hiszem nem sok, talán az első képen több vagyok 2-3 kilóval, ami nem látszik, hogy ott nagyobb volt a belem és a seggem, mint most. Akkor 100 kiló körül voltam, most 97 vagyok. A kettő között voltam 89 is .
  • Tyler1

Tömegben mennyi a különbség?
  • mike77
    Sziasztok! Na nagynehezen sikerült képet feltenni :). Az első tavaly novemberi, a másik mostani. Közötte volt 3 hónap visszaesés majdnem nullára, meló miatt. Ez van most.

Utoljára szerkesztette: mike77, 2014.08.06. 22:08:46
  • Regiujzenek
    Steve Reeves élete magyarul:

Steve Reeves a testépítő színész élete

• Roger6
  • veszelka
    az activlab márkát ismeri valaki?
  • Neoncsoves
    profigym.hu amúgy jó kis oldal, vannak jó áraik.
  • Sippie
    Köszi, valóban elég húzós az ára. Carnivort néztem belőle, de az csak kb 200 Ft-al drágább kilónként mint amit most használok, viszont az Amix 1000-el olcsóbb lenne, és 90% fehérjetartalmú lenne a por. De ha ilyen noname cucc, akkor nem kísérletezgetek :)
  • Darth Sith
    musclemeds garantáltan jó minőség, de mivel amerikai importos, ezért kb 1.5xör annyiba kerül mint a hasonló minőségű európai termékek. ez kb igaz az összes amerikai import termékre sajnos :(
  • Tyler1
    Jól hangzik. Annyira nem szeretem a húsokat tésztával (inkább csak az olasz konyhában), de most kedvet kaptam én is valami hasonlóhoz.
  • Sippie
    Musclemeds, illetve Amix nevű gyártókról mik a vélemények? AJánlott, nem ajánlott?
    Illetve tojásfehérjével próbálkozott valaki (Eggpro pl)?
  • Roger6
    Kaliforniai paprika + óvári sovány sajt, durum tészta, olíva bogyó, és sült csirkemell, a tésztára meg gyártottam tejföl + fokhagyma + citromléből egy kis öntetet. A csirke simán sózva, és borsozva volt, meg némi bazsalikomot kapott. Holnapra szinte ugyanilyet csinálok, azzal a különbséggel, hogy a csirkemellet előtte való este "pácolom" egy fokhagyma + tejföl kombóval, aztán hagyom reggelig állni benne. A hús állaga tiszta omlós lesz, néha már a reggeli mellé is szoktam pár darabot fogyasztani a húsból, mert nem bírom ki az első fő étkezésig.
  • Tyler1
    Váo
    Jól néz ki, mi ez pontosan?
  • Darth Sith
    én tavaly meg tavaly előtt. a hangulat nem rossz, de a hideg kirázott a sok olyan majomtól, akik erre a 3 napos hétvégére száradtak be, látszott rajtuk, hogy ki vannak vízhajtózva és úgy érzik, hogy most itt meg megmutatni és feszengeni, amikor senki sem kiváncsi rájuk, úgyis mindenki béláékkal meg a zsuzsiékkal lesz elfoglalva. Illetve a seggrázós bikini verseny meg a férfi szépségverseny avagy physique, ami ment az egyik nap majka vagy kinek a vezetésével, az valami botrány volt. De az tényleg egy élmény, hogy látod a profikat edzeni, tudsz tőlük kérdezni, ki tudsz próbálni nagyon jó gépeket stb.. És ha szerencséd van, még jó idő is lesz, így gyakorlatilag össze lehet kötni egy két napos strandolással, pihenéssel, amihez tök jó plusz ad.
  • Vaxi
    tavaly voltam, idén sajna nem jutok le. próbáld ki a hoist gépeket, ha még nem volt rá lehetőséged, mert baromi jóók :D
  • Riddick21
    Volt már valamelyikőtök a Scitec Muscle Beachen? Idén rendezik 3. alkalommal, most lesz hétvégén, haverral letekerünk bringával (100-110 km), ott lesz mindenki Kathi Bélától Toldi Zsuzsiig! Béla még szemináriumot is tart szombaton, Bunny pedig pénteken, de arról sajnos lemaradunk, mert akkor még melózok... Jó programnak tűnik, csak nem tudom, hogy hogyan kell ezt így egész napos szinten elképzelni :)
  • Mor3llo
    ahhhhh
  • Roger6
    Én a mai napra ilyen kaját csináltam, ebből lesz még 3 adag:
  • Mor3llo
    annyitól semmi bajod nem lesz :) sőt, ha néha megiszol néhány pohár bort/sört, attól sem
    Attól kell őrizni magad, hogy hetente leidd magad. Amellett, hogy behülyülsz, az alkoholnak erőteljes vízhajtó hatása van, ezért kell folyamatosan hugyoznod, mikor iszol, és ezért vagy teljesen kiszáradva másnap. És ez miért totál rossz? Mert az izmokba leginkább a víz viszi be a tápanyagokat ozmózissal. Ha nincs víz, nincs tápanyag, ergo nemhogy nem fejlődik, de leépülés is megkezdődhet.
    Ez a mellékhatás csak egy a sok közül, de talán a legjobban, leghamarabb érzékelhető hatás.
    Mégegyszer mondom, ha normálisan fogyasztasz szeszt, nem lesz semmi bajod.
  • balintk
    19 éves vagyok, most van olyan ismerősöm aki minden hétvégén szétszedi magát, persze ő nem sportol semmit.
  • balintk
    Srácok, ma ittam egy "kis" alkoholt. Éppen annyit, hogy még magamnál vagyok, józanul tudok gondolkozni, de érzem a bódító, szédítő hatást. (bár járni még simán tudtam egyenesen) Nagyon ritkán iszom, de most kivételes alkalom volt. Mennyire káros ez sportolás és agysejtek szempontjából? Például rendszeresen futok, és kondizok.
    Ha jól emlékszem 1 pohár rövidet és negyed liter bort ittam.
    Mindig kicsit tartózkodom az ivástól, meg a többi káros dologtól, mert tudom, hogy mire képes, és hogy mennyire megváltoztatja egy ember személyiségét.
    Egy évben max. 3 iszok akkor is csak annyit h. már érzem, de még magamnál vagyok, nem hányok stb.

Tudom ez kicsit off téma, de gondoltam itt hasonló emberekre találok az egészséghez való hozzáálláshoz kapcsolatosan.