Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Az alatt a 2 hét alatt könnyen össze tud szakadni az emberek egy része, nem tudom, alkat kérdése, valaki 2 hét alatt nagyon összeesik, van aki meg fél éves kihagyás után is ugyan olyan formában van nagyjából, mint a Vékony Zoli, fél évet pihen, aztán fél évig edz és megnyeri a superbody-t.
Szerint az úgy a jó, ha az utolsó edzéseknél az utolsó héten, végletekig kihajtod magad, nem baj, had menjen tropára a motoros idegrendszer. Úgy is két hét alatt regenerálódik.
Az utolsó edzés után, pihensz pár napot, 4-5 nap, nemtom kinek mennyi esik jól.
De utána, ha látod,hogy mennél össze menj vissza a terembe, és kezdj bele egy nagyon laza fél órás, 20 perces tréningbe.
A megszokott ismétlés szám felével, a megszokott súlyok felével végezd a gyakorlatokat.
Azaz mindent felezz le. Tudom,hogy baszott könnyû unalmas az ilyen.
De a cél, hogy úgy kipihenje magát a szervezet, és az idegrendszer, hogy közben kap egy kis ingert is az izomállomány, elejét véve a leépülésnek.
Aztán ha letelt a pihenõ idõ, még mindig érzékeny leszel a kis súlyokra, legalábbis azokra igen amik nagyobbak a pihenõ alatt használt súlyoknál.
Példa, ha eddig 25 kilóval bicepszeztél 8 akat, akkor pihenõnél, bicepszezz 10 kilóval, de csak 4 eket.
Majd mikor kezded az új ciklust, kezd 12 kilóval, 12-15 ismétléssel.
De most még 2 hétig van nyitva a terem, aztán két hétig zárva, addig két hét ahogy a csövön kifér, nem kis túledzést kockáztatva. Utána úgyis 14-15 nap regeneráció, s lehet kezdeni picsasúllyal majd növelni, áttörve a gátakat, platókat.
muhahaha!
Hetente meg csökkentsd egy kicsit az ismétlések számát, és növeld kicsit a súlyt, egy hoszabb idõ után meg pihenj egy pár napot.
De amit az elõzõ posztomban írtam azt továbbra is fenntartom, csak te 7 legyet akarsz 1 csapásra 😊
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
Majdnem egyformák vagyunk termetre mert én is 188cm magas vok csak 103kg.Nah most,lehet h majd kijatvítanak a többiek,de tömegnövelésnél sztem a fogyás esélye 0.El kell dönteni h tömeget növelsz,vagy szálkásodni akarsz.ÉS ha a lábadról elakarod tüntetni a felesleget akkor némi diéta + lábmunka és a futás az ami égeti igazán a dolgokat.Ha jól csinálod a diétát akkor nagyon minimális izom fog lemenni rólad sõt,ha a fehérjebeviteled is jó akkor esetleg még nõhetsz is egy kiscit.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
188cm és 98kg vagyok.
Az a problémám hogy jelentõs zsírréteg van a combomon.
Olyan 8kg-ról van szó. Szerintetek van arra jó módszer hogy tömegnövelés közben ennyit fogyjak, és az eddig nehezen megszerzett izomtömegem is megmaradjon, és még növeljem is közben?
A válaszokat elõre köszönöm.
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Annyi, hogy karra nem csinálok semmit, úgyis szar vagyok. Mármint, ha gyilkoltam, nem nõtt, amióta pihen, mintha kezdene még hús is jönni rá.
Neked mennyi idõt vesz igénybe egy egész testes edzés?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
minden hétfõn jelenik meg ilyen "Mondays with Thibs" vagy thibster, vagy miafasz, egy kanadai edzõ teszi fel a "workout program"-jait egy-egy testrészre, erõre, állóképességre vagy akármire. Ha találsz visszamenõleg valamit, ami megtetszik, érdemes huzamosabb ideig használni.
Iszonyat balfasz dolgokról van szó, de próbát megérnek.
De CeeZee javaslatát is vedd fontolóra. Érdemes az olcsóbbat kipróbálni elõbb.
Live for nothing or die for something.
BTW, amióta ilyen teljes testes hülyeségeket csinálok, s pl. karra nem is edzek, rengeteget nõttem, s fõleg a karom az, ami "látványra növekedett", pedig a legnehezebben fejlõdõ izomcsoportom. :o)
Jó fasza nagyon, élvezem az edzéseket, hétköznapokat, turmixot nem szoktam mostanában inni, mert a gazdasági válság érezteti hatását (értsd, a "luxusdolgokat" kénytelen voltam elhagyni) s apám párszázezer büntetést betermelt a figyelmetlensége miatt. Szóval "összejött az élet", ironikusan én meg most érzem jól magam :S
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Gracie Barra
Én szedek Joint-x -et, csak pozitív tapasztalataim vannak róla, nem ropogok annyit, egyszerûen az izületeim sokkal jobbak. Amikor elhagytam elkezdett ropogni a vállam, és néha a könyökömben volt egy kis fájdalom.
http://www.testmester.net/content/tojasfeherje_vagy_sargaja
Mert akkor tömegelésnél mehetne a napi 5 db teljes tojás 😊
spam. sry
spam. sry
Utána lehet "visszaváltani" rúdra. Egy kezes súlyzókkal számomra egyszerûbb volt "megtanulni" érezni a mellem, és lehetõ legjobban kizárni a vállat a gyakorlatból.
Másik ami segíthet, hogy lassabban nyomd ki a súlyt, ekkor megint jobban tudsz mellre koncentrálni, mintha feldobod, pattintod a melleden ( nem tudom persze hogy csinálod ), ismét kisebb súly, lassan engeded le, és lassan nyomod ki, végig koncentrálva a melledre.
Esetleg túl görcsösen rászorítasz miközben emeled a súlyt, én amikor már széttéptem a bicepszet akkor elég keményen éreztem, hogy beszúr az alkarom mert olyan görcsösen szorítottam a rudat.
Ha végképp nem bírja az alkarod kalapálj egy kicsit 😊
Amikor nem fordítod el a csuklód hanem a tenyered a tested felé néz végig.
a fáslit kipróbálom, thx a tippet!
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
próbáltam már 2 hetes szünetet neki, de újra elõjött.. 😞
bickó ezdzést meg nem szeretném emiatt hanyagolni
nem tudom egyébként minek, de így rémlik 😊
spam. sry
van egy pár eladó cuccom(bontatlan),jóval bolti ár alatt!
UNIVERSAL Animal Pak 88pak.
MHP Anadrox Pump & Burn 224cp
MHP Trac Orange 425gr
Muscletech Musclebuilding Stack Hardcore
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Sotret hatoanyaga:20mg izotretinoin kapszulanként.
Segédanyag:butil-hidroxianozol,nátrium-edetát,hidrogénezett szójababolaj,fehér viasz,hidrohénezett növényi olaj,finomitott szójababolaj.
Kapszula:zselatin,glicerin,"allura red" E129,brillant kék FCF,titán-dioxid E171.
Ezekbõl áll.
A multivitaminomban pedig 3000 mikrogramm a-vitamin van ami az rda 375%át teszi ki.
És a vitaminodban pontosan mennyi van?
Gracie Barra
Bár egyenként ugye nem jelentenek gondot, tehát max 2x ennyirõl van szó, ami nem nagyságrendnyi különbség.
De a helyedben ezt nem tõlünk, amatõröktõl kérdezném meg. Kérdezz meg TÖBB orvost, meg mondjuk Bunny-t, õ valszeg milliószor találkozott ezzel a kérdéssel😊
Gracie Barra
Roa helyett a bõrgyógyászom sotret-et irt fel ami hatóanyagában ua. mint a roa csak olcsobb.
A tájékoztatoban az volt irva hogy kerüljük a magas a vitamin bevitelt.
Na én daili vita-min-t szedek most napi 1 db-ota dobozára az van irva hogy az rda 375% át tartalmazza.+ reggeli 3 egész tojást eszek ami szintén gazdag a vitaminban.
Szerintetek elhagyjam a vitaminomat vagy ne?