Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor ülj a tv elõtt egész nap, akkor talán nem fog eltörni a gerinced, amíg ki nem lépsz az utcára.
És mivan akkor, ha ezek az emberek vállalják ezeket (persze ezeknek a töredéke sem igaz, a közösség nagyobbik részére), mert összességében sokkal jobban érzik magukat, mint nélküle?
És tény, hogy általánosságban a konditerembe lejáróknak szebb a testük, mint a nagy átlagnak. Baj ez? MIért lenne?:) Megéri nekik? Meg. Hátakkor? Ha neked nem, akkor ne csináld, ennyi. Mi se kötünk bele az összes hobbidba.
nem art tudni, hogy van aki hosszu tavon milliokat kolt erre. meg ott van a rendszeres izomlaz, az izuleti fajdalmak, az izomszakadas, a vereset szaras, a derek problemak. guggolas kozben megszedulsz es eloreesel, betorhet a fejed, eltorhet a gerinced. szepseg szempontjabol ott vannak a borrepedesek. a szorongasok, amit az okoz, hogy az illeto tul sokat foglalkozik a kinezetevel. es ugye ehhez jonnek meg hozza esetenkent a szteroidok mellekhatasai.
Mindenki azt a sportot választja amit szeret,és valamilyen célja van vele.Akár hízni akár fogyni,olimpiát nyerni vagy népszerûvé válni és a sportágában a legjobbá fejlõdni.Igaz én kicsivel több mint 1,5 éve edzek és tudod mit,még porokat is szedek!!!De mikor lent vagy a terembe és edzel akkor kiengeded a napi gõzt,felszabadult leszel és edzés után marha jól érzed magad.Jót tesz fizikailag is és szellemileg is.És ez az egész önbizalmat ad és könnyebben feltudsz lépni bárki/bármi ellen ha szükséges.Én egyetlen sportágat se fikáznék a helyedbe mert mindegyikben keményen kell halytani azért,hogy valamilyen eredményt elérj bennne.
A kokszról meg coleman-rõl annyit,hogy ha nem tetszik akkor ne nézdd,ne foglalkozz vele és különben is,ha csak fele annyit edzettél volna életedben mint õ 20 év alatt már rég kibuktál volna.És nem azt kell nézni h mit szed vayg mit szúr,hanem a kitartást és azt h küzdd azért h jobb legyen abban amit csinál.
Én 18 évesen ellég reálisan látom a dolgokat és nem baszogatok senkit se olyannal amihez fingom sincs és sajna nem tudom h TE mért teszed ezt.
AZT AJÁNLOM MENNYÉL EL A TOPICBÓL ADDIG AMÍG NEM LESZEL BANNOLVA.
ÉS NEM AZÉRT NYÍLT EZ A SZOBA H EGYMÁST FIKÁZZUK ÉS BASZTASSUK,HANEM H SEGÍTSÜK ILLETVE TAPASZTALATAINKAT MEGOSSZUK EGYMÁSSAL.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Szegény te, szar életed lehet, ha olyan csajokkal vagy csak körülvéve:D
Én szeretem ha egy nõ igényes, és ad magára, és ezzel nagyon sokan vannak még így. És én is adok magamra, mert szeretek jól kinézni, jobb a közérzetem tõle, a környezetemnek is kellemesebb.
Egy szóval sem mondtam h normális vagyok, hogy heti 5-6x is elmegyek az edzõterembe és edzek 1-2-3 órát, de én imádom:) Vagy szted azt kéne csinálni, ami NEKED tetszik? Na nyasgem akkor...
tehát neked látatlanban az a véleményed egy csinos nõrõl aki sokat költ látszólag magára, hogy egy majom? <#idiota>#idiota> nem egy konkrét nõrõl beszélünk és neked máris megvan a "véleményed"! ez igen! ez nem vélemény, ez sztereotípia. de még annak sem nevezhetõ, hiszen csak annyit mondtam hogy csinos nõ, akin látszik hogy sokat költ magára. ez elég nagy halmaz. ez már komplexus barátom
a coleman-es hsz-edhez meg felesleges is akármit hozzáfûzni
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Na tünés vissza a tv elé, jobb ott neked...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Megsúgom, itt is csak pékek, mérnökök, gépkezelõk vannak. Csak nem pocakosok, hanem törõdnek a testükkel is.
És mi a faszt képzelsz magadról, h azt mered mondani, hogy én nem gürdölök napi 8 órát? Vegyél vissza az arcodból, kicsicsibe...
Csak én nem a tv elé görnyedek le meló után, hanem edzésre megyek (msotanában ráadásul mégcsak nemis konditerembe:)).
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
aki forumokra irogat az mind a masok dolgaval foglalkozik. ha nem erdekelne benneteket a masok dolga, akkor be sem lepnetek ide kozossegi eletet elni
én pl a sport miatt szeretnék felszedni izmot...próbáltál már 70 kilóval amerikai focizni felnõttek ellen? vagy kosárlabdázni? focizni? stb elsodornak, lenyomnak, nem tudsz pozícióba jutni, elzárnak esélyed sincs ha nincs agyad és elég izmod, állóképességed. mellesleg Arnoldnak volt egy ilyen mondata (szabadon emlékezetbõl xD ) h ez is csak egy dolog amit az ember tehet, nem furcsább mint ha mondjuk autóversenyeznél, ráadásul egészségesebb, nem tesz kárt más életében. miért fáj ez neked? bocs a szófosásért
Valaki minden ok nélkül belép egy topicba, amihez köze nincs, és elkezd gyûlölködni, fikázni mindenkit akit ér ész nélkül. Az ilyen ember lelkileg sérült lehet, vagy nem tudom, de mindenképp mondhatjuk, h kevésbé értékes, mintha meg se szólalt volna.
Mivel mást nem tudni az itteniekrõl, mondhatjuk, hogy értékesebbek vagyunk nálad:) (ha nem érted, tanulgass kis valszámot is:))
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
tudod az a te nagy bajod, hogy azt se tudod, hogy mi is az, hogy sportolni és ez mit is jelenthet egy embernek és ennek ellenére úgy érzed, hogy neked feltétlenül bele kell szólni mások dolgába. az utcán is odamész pl egy csinos nõhöz és kérdõre vonod, hogy miért vesz fel olyan ruhát amilyet és miért költ annyit magára? nyilván nem, mert nincs hozzá semmi közöd. létezik egy úgynevezett magánszféra. jóesetben a szülõktõl meg lehet tanulni, hogy mi is ez. tehát ez nevelés kérdése.
vajon miért gondolod, hogy valaki is kíváncsi rád itt? nem érzed, hogy egyfolytában mások dolgával törõdni "ciki"? ezt az önbizalomhiányos emberek szokták csinálni amit te, azok akik úgy érzik, hogy nem méltóak arra, hogy róluk beszéljenek és ezért ettõl a frusztrációtól vezérelve másokat köpködnek. kötekedni mindig könnyû, azt mindenki tud, az semmi. viszont "letenni valamit az asztalra" az már valami
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Idejössz ugatni, leparasztozol mindenkit, akikrõl lófaszt nem tudsz, de az értékrendünkkel nekünk van baj:D
Kapj az eszedhez gyerek:D
"ez a sport csak arra jo, hogy komplexusokat generaljon az emberekben az allando elegedetlenseggel, amit a testuk irant ereznek" - én 25 évesen jutottam el oda, hogy súlyt fogjak a kezembe, és nem elégedetlenség miatt (hiszen akkor elõbb is megtehettem volna)
"sportoloknak es a kiegeszitoket gyarto cegeknek meg kell elniuk valamibol." - így van, lebuktam, bevallom, hogy havonta 4.000 Ft-ot (bár most akciósan 3.000 volt) költök fehérjére. Lehúznak a kecik, mi? Válság van, oszt van képük ennyit elkérni, pfúújjj!
Nekem valami identitás zavarod lehet egyébként, ha kipukkant a lasztit, keresd fel az orvosod, hátha vissza lehet még fordítani ezt a folyamatot...
Egyébként azért, mert lejártál a terembe 3 évig, csak semmit sem tartottál be (edzést, kaját, kieget, pihenést) s emiatt még mindig egy telebelehányt használtóvszer-morfológiájával rendelkezel, nem kéne szidnod egy sportot s pár követõjét.
Na további jó napot Neked, kívánom, legyen valaki más testépítõ fórumokon, aki küld egy képet, amivel felépíted a világ legkitartóbb alkarját. ;o)
jól van uri geller, nyugodj meg egy picit! látom te jobban ismersz itt mindenkit, mint mi saját magunkat. és mindezt egy fórumon keresztül.
de azért azt se felejtsd el, hogy nem mi mentünk oda hozzád nyafogni, hanem te jöttél ide. de nem is baj, kell az ilyen is
"kurvaul nem erzitek jol magatokat. televagytok feszultseggel es komplexusokkal" - én jól érzem magam, ha edzek akkor csak mégjobban :)
"a barataitok testepitok" - nem azok, de ismerek ilyen embereket természetesen, tesóm is ûzi a sportot több mint egy éve
"nem vagytok hajlandok senkivel sem kommunikalni, aki nem isteniti ezt a sportot" - ez sem igaz, mivel inkább mindenki szép, formás izmot szeretne, minthogy sörhasat meg sok felesleget stb, ha vkinek normális indoka, észrevétele, véleménye akkor nyilván megfogadom
szerintem ne általánosíts, ez a legnagyobb probléma ami csak elõfordulhat álatlában egy embernél szvsz
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.