Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ne értsd félre, nem támadólag kérdezem. Csak furcsa ezeket tõled olvasni a gyerekkorodból miközben most ennyire konstruktív és hiteles tanácsokkal tudsz szolgálni (irónia nélkül ez a véleményem).
Azt nem valami tomson nyitotta?
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
De vannak itt rajtam kívül is moderátorok.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Most megpróbáltam, hogy szedek fehérjét is: Twinlab 100% Whey Protein Fuel
mell-csuklya: fekvenyomás, szûknyomás, ferdepadon-nyomás, tárogatás, áthúzás, állig húzás, oldalemelés, vállvonogatás
váll-hát: nyakmögül nyomás, arnold nyomás, fejfölés egykezesekkel, hason oldalemelés, oldalemelés, evezés kétkezes / egykezes rúddal, elõre emelés
kar: állva francia rúddal, scott pad, koncentrált bicepsz, ülve egykezessel, állva kétkezessel, tricepsz ülve nyakmögé, lórugás, fejfölött egykezessel, tolódzkodás
láb-törzs: kitörés, guggolás, lábnyújtás, lábhajlítás, álló vádligyakorlat, "jó reggelt", törzshajlítás
+ minden edzésnap hasazok (hasprés, + haspadon)
Edzésnapok: hétfõ (láb-törzs), szerda (váll-hát), péntek (kar), vasárnap (mell)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Azt én is észrevettem, hogy az elején nagyon szépen fejlõdtem, de most nem veszem észre, hétrõl-hétre örülök, ha pl 70 kg-ba 5 helyett 6-ot tudok belenyomni...ez nagyon kevésnek tûnik, barátoktól jobbat hallok...
Talán lehet, hogy azért, mert otthon csinálom, és nincs annyi féle gép (van (dönthetõ)fekpad+váll, scott-pad, francia rúd, kétkezesek, egykezesek).
CHELSEA FOOTBALL CLUB
semmit nem írtál arról, hogy milyen gyakorlatokat és hogyan végzel és hogy egyáltalán mit eszel. azt írod, hogy erõben nem fejlõdsz. de mi a célod? csak az erõ érdekel esetleg izomtömegedet szeretnéd gyarapítani vagy mindkettõ?
küldj még infot!
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
én is gondolkoztam rajta, hogy készítek egyet. csak még nincs tapasztalatom e téren. de hát el kell kezdeni valahol.
zenei aláfestésnek mondjuk valami jó kis disturbed-re vagy staind-re gondoltam
Már mindjárt egy éve edzek, de miért van az, hogy az utóbbi idõben erõben szinte semmit nem fejlõdtem?
Egy héten 4 napot edzek (mell-csuklya, váll-hát, kar, láb-törzs), naponta kb 8 gyakorlat (4-4), ami úgy másfél óra.
Mi lehet a probléma?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
kisbarátunk bant kapott😞
ha lenne ár idõm és kedvem szívesen válaszolnék neki, de sajna erre felesleges idõt fordítani, anniyra selejtes a gondolkozása, igazi állatorvosi ló esete.
de ha esetleg olvassa a szerencsétlen, csak cirka 3-4 éve van fenn rólam az sg tagok képtárban kép, meg a galériámban...
a többire legalább 10 perc lenne míg válaszolok, annyit nem ér meg, inkább beverek egy túrót boléróóval😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
A nyugalom megzavarására alkalmas, némely ember számára (pl nekem) viccesnek minõsülõ videók következnek!
Jay-t megvicceli a technika ördöge
hogyan NE guggoljunk
hogyan NE húzzunk fel ezt akárhányszor nézem sírva röhögök<#idiota>#idiota><#rinya>#rinya><#idiota>#idiota>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Persze nem igaz,hogy csalónapon 2 kg disznózsírt meg 1 kg kristálycukrot nyomok, hanem olyan dolgok is szóba jöhetnek, mint egy kis csoki, tojás sárgája, csípsz, nameg jó sok rizs vagy kenyér, meg a héten félretett szülinapi torta vagy ilyesmik 😊.
spam. sry
Nem tagadom innen merítettem ihletet:
Illés Norbert versenyfelkészülés Superbody 2005
"Vasárnap déltõl pedig elszabadult a "pokol". Be kell vallanom, hogy annyit tudtam enni ilyenkor, hogy hétfõn reggel csak egy 3 adagos Anabolic Whey csúszott le, mert olyan savam volt. Kíváncsiságból kiszámoltam, hogy kb. mennyi kalóriát eszem vasárnap és a 8-9000 simán megvolt!
Hétfõre kicsit be is vizesedtem, de ilyenkor nem aggódtam, mert tudtam, hogy 2-3 nap múlva olyan formám lesz, ami jobb az elmúlt hetinél. Én is feltettem a kérdést, hogy mi lenne, ha normálisan töltenék és nem engednék a kísértésnek, megtartva a formát. Ki is próbáltam. Mit gondoltok, jobb lett az eredmény a következõ hét végére? Természetesen folytatódott a fogyás, de korántsem volt olyan mértékû, mintha ettem volna fullra!"
Lehetséges, hogy ilyenkor a leptin nõ a szervezetben és fokozza a zsírégetést? A diéta egyáltalán nem volt nehéz számomra és nem is voltam éhes."
Eddig mintha mûködött volna nálam. Max, hanem akkor majd köv diétán csiszolok rajta pl. fél helyett, negyed tábla csoki 😊.
spam. sry
spam. sry
Napi:
100% whey 30g
zab 40g
csmell 450g
Tojásfehérje(friss teljes tojásból szétválasztva) 200g
zöldségek 200g
dió 40g
pro-360 40g
Edzésnapon: +60 g 100% whey, +50g pufirizs
Heti 1x töltés/csalónap: nem igazán számolom, amihez kedvem van azt eszem (szemét kaját is... imádom 😊) + 1 adag VM35, sok ch, sok zsír, fehérje kb. változatlan.
Ki tapasztaltam, hogy eléggé jól bírom az alacsony szénhidrátot, úgyhogy maradtam is annál.
Diétát elég jól bírom még (hála a töltés napnak 😊)
Edzés: Heti 3 alk., súlyok nem változtak, intenzitás is maradt (sajnos nem valami magasan). Heti 6x 40 perc aerob van (érzem hogy valamennyire javítja az állóképességet, lehet, hogy tömegelésnél is csinálok heti 1-2õt).
A cél 10 % zsír, de ha jól megy akár 8%-ig lemennék, hogy onnan kezdjek el tömegelni rendesen, tisztán, tartva a formát. (olvastam, hogy 8-12% között kell tartani a tzs-t, hogy jó arányban tudjon izom feljönni)
Vélemények? Min változtassak, mi legyen még?
spam. sry
Amúgy témához: a Trans-x-el lehet gebasz. Annyi, hogy ha fél adagost iszol, az a 40 gr széhnidrát kevésnek tûnik reggelre, teljes adagot meg szerintem élõ ember nem bír letömködni, a csekély mennyiségû cukor miatt. 😊
de ha be tudod vinni a napi adott mennyiségû és minõségû táplálékodat akkor tényleg nem érdemes ilyeneken megakadni
amúgy a reggeli szilárd étkezéshez is hozzá lehet szoktatni a szervezetet, méghozzá elég hamar
ha normál kajával kezdenék, a turmix okozna gondod
szal a lényeg hogy sajnos reggel nem túl sokat tud befogadni a gyomrom
de ez a turmix most bejön, nem cseszi szét az emésztésem, nem pattogok ki tõle, ízre is korrekt és látom hétrõl hétre a fejlõdést a mérlegen is. csak hát az ára necces....
Tápanyag megvan, az a lényeg.
normális ha pihenõnapokon az ébredés utáni (fehérje+szénhidrát) turmixot követõen nem tudok reggelizni? 2 órán belül szilárd élelmiszer egyszerûen nem megy le a torkomon
van valami tippetek?
thx!
REAL MADRID
REAL MADRID
Én ajánlanám magunk közül Rogaer6 ot, russelt, vagy cezet. Ezek az arcok mindig itt vannak.
Mégis egyértelmûnek tûnik nekem, hogy te vagy a hülye, és nem a többiek😊
Vagyis ezért lenne, ha nem jönnének közben senkiháziak kötözködni...
Jazzy, te meg hol a faszomba vagy amikor kelle????
Valakit tegyünk meg házigazdának, aki mindig itt van általában, és ráér foglalkozni az ilyen seggek feltakarításával.
Nem azt mondom,hogy jazzy nem jó, csak egyszerûen havonta ha egyszer ha látom már itt. Olyan kellene aki állandóan itt van, tud foglalkozni a topikkal. És, akit mi elfogadunk házigazdának.
Mi legyen most?
Akkor te maradj csak meg alapfokon mindenbõl😄
Az ilyen rossz indulat általában szörnyû személyiséget szokott rejteni, vagy nagy bukásokat az életében. Ez tapasztalat...