Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát fõzd meg, úgy talán jobban megy! 😄 😄
Amúgy csökkentsd le 450 g-re és csinálj hozzá mártást.Pl sajtszószosat vagy amilyet szeretnél.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
sajnos én bármibõl bármennyit meg tudnék enni 😞
De nekem a mostani formámhoz sok kalória kell ha fejlõdni akarok(amúgy is nehezen hízó vagyok) úgyhogy kb megeszek mindent ami jól esik.
Csirkemell helyett csrikecomb-marhahús(zsírosabb része),rizs helyett pl krumpli borsóval vagy teljes kiõrlésû kenyér vagy csak edzés elõtt valami komolyabb bûnözés(pl 2-3 saját készítésû hamburger).
Az a baj nem tudok mindig figyelni a kajára így a kiesést valahogy pótolni kell.Próbálom tartani a fehérjét kalóriát mellé meg mindig máshogy viszem be.Van amikor tisztán van amikor szeméttel.
De amúgy a poén az, hogy nem nagyon látom a különbséget.Mikor csirkemell+rizs volt éjjel nappal akkor is kb ugyanennyire nõttem meg ennyire zsírosodtam(minimálisan).Most , hogy minden nap kb mást eszek de eszek "szemetet" is, ugyanez a helyzet.Lehet csak a nehezen hízó genetikám miatt,másnak nem javaslok ilyet csak ha olyan nehezen növõ mint én.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mellesleg durva, h hova tart ez a sport. Egyre több helyen olvasok már olyanokat, hogy "buzi naturál" és társai, hogy lassan az lesz a szégyen, ha nem cuccolva jutsz el egy közép szar szintre. Azért ez elképesztõen elgondolkodtató, hogy az egész már semmi másról nem szól az emberek jelentõs részénél, mint magamutogatásról, 1-2 év alatt kvázi munka nélkül megnõni és strandon feszíteni. Pont a sportból a lényeg tûnik el, a hosszú befektetett munka, az út a célodig, hogy évek alatt szépen építed fel az egészet, pont az, amitõl egy sport sport lesz.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hasonlítsd össze mondjuk ezzel, de mondjuk ezt, és ne edzés közbeni képet...
Sejtettem, hogy az NFL rögtön egyenlõ a doppinggal 😊 Érdemes utánaolvasni kicsit Donnelly-nek és nem csak a googlebõl keresett képed alapján véleményezni, mert az rögtön lejött, hogy te nem ismered õt.
Nem mindenkit az átlaggal kell összehasonlítani, vannak kivételes tehetségek, õ például egy, a kevés közül.
Végezetül álljon itt az õ válasza:
"LOL!!!!!!!!!!!!! I just got a facebook message accusing me of being on steroids saying and i quote "there is no way you can keep that much muscle and be lean year round, you are def on juice". I actually take that as a compliment, but news flash my friend, I am sorry to burst your bubble but I just train in a manner that allows me to gain lean mass. Ive done the research, I dont buy into old idiotic bodybuilding myths. I dont need a bulking phase to add mass. So you keep wasting time worrying about what you think I am doing and I will keep separating what is now an enormous gap between me and you!!!!"
Érdemes megnézni a naturál versenyzõket, õk se kisebbek...
Hasznos olvasmány.
Ehhez hasonló külsõvel rendelkezik Joe Donelly, na õ naturál, és emberileg és értékes:

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Mondjuk ezen a szinten nem akadály neki használni akármit, de benne van legalább 10 év edzés, ahhoz mérten Superbodyra 2 év alatt nagyobbra kokszolják magukat a 17-8 éves kölykök.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Felfújt testépítõ szeretnék lenni, kb mint Jay Cutler. Ahhoz melyik tömegnövelõt kell venni? köszi. 2 hétig elég szedni? nem akarom hogy tönkremenjen a vesém. De úgy csinálnám hogy este 6 után nem ennék, biztos ami biztos.
Nem edzek felsõtestre, csak lábra. Milyen heti edzéstervet ajánlanátok? <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
A mostani edzéstervem a következõk szerint van kialakítva (gerincmûtét miatt nem hátazok, lábazni meg most azért nem mert egy köcsög strandgyúrós vagyok... nem):
1. nap mell-tricepsz
2. nap váll bicepsz
3. nap (itthoni) hátedzés speciális tornagyakorlatokkal (több mint a semmi)
a szabad napjaim a hétfõ, kedd, péntek, szombat, vasárnap. Lenne értelme átalakítani a következõk szerint az edzéstervet?
Hétfõ: mellezés
Kedd: váll-csuklya
Péntek: kar (bicepsz + tricepsz)
természetesen ezek végén kardió illetve hasazás a diétára való tekintettel, de tömegeléskor is lehet követném az elõbb említett tervet.
A plussz mozgás eddig kimaradt az edzés melett de majd besûrítem ha vége a diétának.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Tömegnövelõ nem megy mert így is zsírosodok. A ch volt 350 is de az extrém volt...
150g túró
400g csirkemell
300g rizs
1 banán a túró mellé
Persze ez szépen elosztva több alkalomra
Írd már le ide a tömegelõs étrendedet meg a súlyodat.
Azt próbáld meg, hogy egy fokkal alacsonyabb ch-val mész tömegre, és bepakolsz néhány bringázós, mozgós, sportolós napot.
Még egy olyan kérdésem lenne hogy tömegelés alatt hamar zsírosodok és lassan fejlõdök. A következõ tömegelésnél ezt szeretném kicsit kiküszöbölni , egyik ismerõsöm azt mondta hogy Jumbo Prof. segítene . Szerintetek?