Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kreatin, mikor én használtam, nekem hozott rendesen.
A Fehérje, meg mitõl lenne placebo?
Vannak nagyon értelmes dolgok a tápkiegek között, csak tudni kell mi mit ér. Mit lehet reálisan elvárni. Az biztos, ha nem lennének tejsavó koncentrátumok, ma nem látnánk ilyen hatalmas szörnyeket a színpadon, akármivel is doppingolhatnának.
A kreatin meg egyenesen tud hozni annyi izmot mint egy gyengébb kox alacsony dózisban.
Vannak dolgok amik nem hülyeségek azért, kreatin, tejsavó, vitaminok, +b6, 400 gramm c vitamin occsóé, vanádium szulfát, taurin, dextroz, stb...
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
A minap megnéztem az Iron Pumping c. filmet, mert egy spanom ajánlotta...hááát én nem nézem le a kokszolást, csak részemrõl biztosan nem fogok vele élni😊 Inkább növök egy év alatt 3-4 kilót simán! Szerintem egy teljesen más világ, egy más "kaszt" az övék, képtelenek megelégedni azzal a teljesítménnyel amit egyébként képesek lennének elérni. Nem ítélhetem el õket és nem alkothatnék róluk véleményt, sõt csak ember vagyok én is... talán valahol irigykedhetnék is rájuk az ELSZÁNTSÁGUK (...és nem izmaik mérete) miatt. Ha már ott tartunk abban is biztos vagyok, hogy az összes élvonalbeli focista is rommá van doppingolva, max. meccsek elõtt leállnak kicsit.
A tápkiegekrõl pedig: k.b. 2 éve használok ilyeneket (amino, kreatin, fehérje) és nekem is az a tapasztalatom, hogy eddig k.b. a WPC 35 volt az egyetlen értelmes dolog amivel találkoztam! Jelenleg is abbahagytam a kreatin szedését és fekvenyomásnál szélesen 5kg-al, szûken 7kg-al többet tudtam stabilan nyomni, míg a kreatint használva a teljesítményem nem volt ennyire jó. Annyi, hogy két korty fekete kávét tolok edzés elõtt. A 60%-a kamu ezeknek a cuccoknak, placebo. A legfontosabb a hit és az elszántság!
Más: Szerintetek elõsegítené a növekedést ha nem két hétre, hanem háromra bontanám az edzéseket gyakorlatok szerint?
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
Mondjuk tejsavóhoz.
Amit így helyeselek, az a 200 mg koffein tabletta, ha unott vagy edzés elõtt, egy órával beveszed, és mehet minden teljes erõbedobással.
De ez is csak akkor érdemes, ha az ember nem szokott kávézni, kólázni.
Mert ha már rá vagy állva a koffeinre, akkor már nincs olyan energizáló hatása, mert már hozzá vagy szokva a koffeinhez.
Blood meg tsai, csak azokra hat jól, akik nincsenek hozzászokva úgy a koffeinhez. De ha már energizálsz, akkor elég oda a 20 Ft os koffeint tabletta is, de nem rendszeresen.
Amit a legnagyobb faszságnak, átverésnek tartok, az a iso víz, vagy mittom én ioncserélt víz. Egy liter nem tom hány ezer ft. Ennyi erõvel a csapvizet is árulhatnák ennyiért. Jó marketing szöveggel, be lehet hülyíteni a népet.
Marketing megoldások, Az.
Egy jó fajta shot gun, boom a fejbe, halott vagy marketing haver.
Azért az nem szabad elfelejteni, hogy a negatív kalóriaegyensúly minden diéta alapja. Szóval ha tisztán étkezel (norbi féle, vagy csuszi féle 😊 diéta) az nem garantálja, hogy fogysz. Ahhoz sok mozgásra és aránylag kevesebb kalóriára van szükség. Az alacsony CH és magas fehérje arány fõleg az izomzat megõrzésére szolgál. Lehet zsíros kenyérrel is fogyni, de utánna úgy is nézel ki 😊.
spam. sry
a reform karnitin meg ezek véleményem szerint kidobott pénz (mondatja ezt velem a 10 év tapasztalat meg a tápkieg boltos tulaj span, meg az edzõ span, meg a sok haver aki benyalta és egynek se jött be. de én nem beszélek senkit se semmirõl, de szertintem az egyetlen értelmes a tápkiegek közül a fehérje meg a vitamin. ha valaki milliomos akkor még toljon egy kis pump-ot de a többi reklám, hype, placebo, és lelkiismeretelnyomó. 😉
de ez tanuló pénz én is vettem mindent szart eleinte kezdve glutamintól energizáló tökömtudja mitõl a csodaitalig😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Én inkább arra voksolnék amit csuszi javasolt neked.. túró, gyümölcs, zöldség, csirke, rizs, krumpli.. szerintem semmi szükséged sincs reformra.
Ha megcsinálod a napi kis gyaloglást biciklizést súlyzózgatást és ezt az étrendet követed akkor egész biztosan fogyni fogsz reform nélkül is.
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Nem, nem szoktam nézni ezt a témát <#idiota>#idiota>
spam. sry
Én személy szerint megértem a profi versenyzõket, sõt csodálom a fizikumukat, de nem tekintem õket követendõ példának.
Más: Azért nem annyira izgalmas nézni egy testépítõversenyt mint egy focimeccset. Igazából csak a képekre vagyunk kíváncsiak meg a végeredményre. Szóval kevesebbet is tudunk róla beszélni.
spam. sry
Akkor szeretnétek, hogy berakjam a második bannert is? Nekem személy szerint tetszik az is.
más:
sajnálom, hogy vannak akik úgy gondolják, hogy mindenrõl beszéltünk már itt. ez - a szerintem valótlan - probléma többször felmerült a topicban. írtam is ötleteket anno, de itt úgy hiszem, nem a téma hiányával van a gond. nyilván nem vagyunk egyformák és nem mindenkit érdekelnek pl a versenyek (csak azért ezt írom, mert aktuális), tisztában vagyok vele. nincs is ezzel semmi problémám. amúgyis ez a sport sajnos arról híres, hogy hobby szinten az egyik legelterjedtebb, hanem a legelterjedtebb, viszont a versenyzõi szinten ehhez képest, majd hogy nem haldoklik. a versenyzõk megitélésérõl ne is beszéljünk. sokat hallani edzõteremben sportoló emberektõl, hogy õ nem akar olyan "gusztustalan" lenni. félreértés ne essék, tisztában vagyok vele, hogy mindenkinek más a célja a súlyzós edzéssel. itt a stílussal van a baj és azzal, hogy lenézik azt aki komolyabb szinten mûveli. pl nem sokat hallunk más sportokkal kapcsolatban ilyen véleményeket. aki focizik az olyan akar lenni mint pl a C. Ronaldo és ez szinte mindenhol így van. és ez a normális. nem kergetek leányálmokat, tudom, hogy pl a testépítés esetében ez majdnem vagy inkább abszolút lehetetlen. és nem is kell így lennie. nem akar mindenki "úgy" kinézni, ez nyilvánvaló, de attól még nem kell lenézni.
a problémát én oda vezetném vissza, hogy a súlyzós edzést végzõk nagyon különbözõ emberek ha a céljaikat veszem figyelembe. sokan a vasak emelgetését kiegészítõ edzésként végzik egy adott cél érdekében egy másik sport mellett. ...
itt még lenne folytatás, de úgy hiszem, jobb ha megállok. azt hittem el tudom intézni 1-2 mondatban, de megint szófosásom lett. be is fejezem, mert már egészen más témát feszegetek, mint amibõl kiindultam. ez pedig annyira összetett, hogy nem szeretnék most mélyebben belemenni (fõleg, ha figyelembe veszem azt, hogy rajtam kívül nem biztos hogy sokakat érdekel ez a téma)
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
spam. sry
Szeretem a letisztult minimal stílust.
Ez a banner, komolyságot és szakértelmet ébreszt a téma iránt érdeklõdõben. Szerintem.
Russel bannerjei, elijesztik a kis 60 kilós egyedeket. <#wilting>#wilting>
Bár felõlem.
Szóval semmi kétségbe esés, menni fog az.
Nekem jobban bejön a "klasszikus" kort idézõ banner, bár tény, hogy lehetne kicsit "hátteresíteni" meg feldobni a topikot, ha van rá ideje a gazdának. :\
De mehet ez is😊 Bár egy szebb csajjal😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
hm, rakjatok ti is képet<#buck>#buck>
amúgy tényleg tök jófejek vagytok és az, hogy kopasz gyúrós idióta......hát nálam is ez volt a régi elképzelés<#zavart1>#zavart1>
Talán annyit, hogy nem jöttek a fényképek amiket beszéltünk...max Roman dobott fel elõtte utána stílusban és persze most Jimcicc<#taps>#taps>
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
Heti 1 kilót egészségesen, könnyedén el tud dobni az ember.
Szenvedés nélkül. Olvasd át a topikot, hátrább azt a részét, ahol sokat beszélünk a fogyásról, már egy jó ideje szinte csak off vagyunk, nincs új témánk, el lõttük az összes puskaporunkat, mindent megbeszéltünk, teljes egyetértés van a fõbb dolgokban.
Ilyen minta topikot is rég láttam már,hogy mindenki mindenkivel egyetértene. Mindenki jóakaró segítõkész. A kopasz idióta gyúrós sztereotip mellett.
Tényleg, van olyan téma amit még nem beszéltünk meg?
Ki milyen kanállal eszi a rizst?
figyi, a mai napot leszámolva tök normálisan étkezem már nyár óta.......komolyan, néha elsábulok egy kis fagyira, de az még belefér......pl fehér kenyeret nyár óta nem ettem. Ne csináld már, tök beleéltem magam, hogy jövõ héttõl azt nyomom, amit ajánlottak itt a többiek -intervallumozás, súlyzó, 1500 kcal -max 100 g szénhidrát- és a Scitesces Reform.<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
és a zsírégetõk szart se érnek kivétel a kox. inkább költsd a pénzed minõségi kajára meg kondibérletre.
kell kis aerob kis súlyzózás és jó kaja. sok vitamin.
kb egy nap a mennyiség súlyfüggõ:
-túró bolero vagy fehérjével avgy valami nullkalóriás csodával
-ismét ez
-csirke risz/fõtt buresz
-ismét ez
-zõdség (mindegy mi csak zöld legyen) gyümölcs (mindegy mi csak módjával)
persze sorrend tetszõleges.
ennyi.
Viszont rohadt lúzer voltam, ettem fagyit......meg mekis sütit. De annyira megkívántam....mentségemre legyen, sokat sétáltunk....meg a férjem vett nekem súlyzót és tegnap már neki is álltam. Remélem a jövõ héten meglesz az általatok ajánlott zsírégetõ cucc is.<#idiota>#idiota>
Amúgy a lenmagra visszatérve, tuti nem a mellizmot növeli😊)))))))
kaptok rólam egy mai dagi képet.....majd keresek korábbi sovit is, amilyen szeretnék lenni. (csak hogy lássátok van különbség rendesen)
Szóval Jimcicc ma a fagyijával és a kisebbik pöcsössel:
na és ilyen voltam..........

Aki lemaradt volna a tegnapi Iron Man live közvetítésrõl az már letöltheti illetve az oldalon is megnézheti a Prejudging-ot és a Final-t.A linket már CeeZee a 12367 kommentjében közzé tette.Jó szórakozást.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
a két kézisúly a kézben, oldalra kiemeled(tehát a karod párhuzamos a talajjal, de a hüvelykujjad felfelé néz) ebben a helyzetben behajlítod a karodat derékszögbe (olyan mint egy bicepszpóz csak elõrenézõ tenyérrel). ez a kiindulóhelyzet. most képzeld el hogy a könyökeid és a vállaid egy egyenes vonalat alkotnak vagyis inkább egy tengelyt amit a mozdulat során fixen kell tartani. forgasd lefelé e tengely körül a karjaidat ameddig kényelmes, (itt érezni fogod hogy a váll egy mélyebb régiója nyúlik meg) aztán vissza, de csak szépen lassan.
volt egyszer ez a mozdulat a BB TV-ben a Matyi mutatta be, mindjárt megkeresem
(csak nekem van olyan érzésem, hogy valaki feldob egy régi témát és annak akinek új ez jelenti a szent grált vagy az isteni fegyverzetet az izomtömeggyarapodásért vívott mindennapi harcban? vagy csak fáradt és ezért túl cinikus vagyok? a válaszokat a 1799-es emeltdíjjas telefonszámra várjuk, most pedig következzék egy kis reklám. <#beka3>#beka3> )
...és ez pedig a tavalyi formája:
Bonus track <#idiota>#idiota>
(aki nem tudná Johnnie erõemelõként versenyzik)
spam. sry
lenmagról annyit, hogy puffaszt, így csak óvatosan. Fitoösztrogéneket tartalmaz (növényi nõi nemi hormon, a hormon meg ugye szteránvázas vegyület, ami annyit jelent hogy szteroid, bocs ha ezek egyértelmûek), a természetes mellnövelõ készítmények egyik fõ alkotóeleme. Aztán szójában és paradicsomban is van sok fitoösztrogén, a kozmetikaipar szereti az ilyen fitoösztrogéneket. (szép selymes bõr....stb)
A lenmagolajról meg annyit h én a solio féle hidegen sajtolt cuccot nyomatom napi 1 evõ kanál(ha vkinek van ehez hozzá fûznio valója h kevés avyg sok please írja le) és pl nem fájnak az izületeim keményebb edzés ütán se és a sok kis kipattogást(ami sztem a fehérje miatt van) elég szépen eltünteti,tisztul a bõr.
* elõsegíti a regenerálódást, mivel gyulladáscsökkentõ hatása van
* gyorsítja az anyagcserét, így segíthet a zsírégetésben
Kutatások alapján a lenmagolaj a következõ tünetek kezelésekor lehet hasznos:
* Elhízás
* Arthritisz
* Székrekedés
* Herpesz
* Hipertenzió (magas vérnyomás)
* Bõrproblémák, mint pl. az ekcéma és a pikkelysömör
* Rák
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

spam. sry