Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frayernek igaza van nem szabad a kreatint egyfolytában nyomatni mert hozzászokik a szervezet.Én állt május közepe vége felé csinálok egy 50 naposat meg október vége november eleje a másik és slussz passz.De nekem elég is ennyi a creatinból sztem ez 2 alkalom egy évben.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
amúgy nekem teccel így is, na majd tömegelés után is véleményezek.<#eljen>#eljen>
na én meg bementem tegnap Westendbe a Scitec üzletbe, nem volt Reform, miért is ne, de azt ajánlott a a srác, hogy elég az L-karnitin, vagy szedjek hozzá a Reform butított változatát a Thermo-X-et. Azt mondta ugyanaz a hatása.....na mindegy megvettem. Kérdeztem az Alpha Burn-t, és azt mondta csak paliknak ajánlja, meg megemeli a vérnyomást....meg mit tudom én, szóval a lényeg nagyon lebeszélt róla.
Akkor csak a diéta miatt:
2 kép között kb -3 kg és 20 nap különbség van.
Jelenleg 177/64 mint valami modell csaj... De mindjárt tömegelés és lesznemulass :)
Na ezek után már rakjon valaki tényleg izmos is...
spam. sry
Hát persze,hogy nem használ ha nem helyesen használod.
Az altatóhoz is hozzászokik a szervezet.
Úgy kell,hogy csinálsz egy korrekt kúrát, nem kell sporolni ezen.
Aztán nyugi van a kreatinnal, akár fél évre is. Aztán megint mehet.
Olyan mint a clenbuterol, nagyon jó, hatásos, pörgeti rendesen az anyagcserét, egyeseknek mégsem segít, mert nekik nemhat, igaz,hogy már egy éve eszik rendszeresen, teli vannak mellékhatásokkal, és képtelenek felfogni,hogy a szervezet hozzá alkalmazkodik ezekhez a dolgokhoz. Kialakul a rezisztencia.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Ha kreatin monohidrátot szedek, akkor azt csak edzésnapokon kell vagy minden nap? mert van többféle olvastam de most nemtom h a sima 100 % monot hogy szedjem. Kösz elõre is a segítséget.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Más kérdés, hogy ha tényleg feljön a havi 2-3 kg, hülyeség még turbózni. Úgy vélem.
bár gondolom teljesen egyénfüggõ a dolog, nekem emiatt hamar el ment a kedvem tõle

Asszem veszek valami "jó" fehérjét, és tolok bele dextrózt, bár a kreatin még kérdéses...meg az is, hogy így ér-e valamit, persze gondolom valamit azért igen.
Kb 6-7k lenne erre, bár ha ennyibõl nem érdemes akkor marad hogy csak kaja.
Panzermeyer: nekem ezt ajánlották hogy ilyen árkategóriában, ez lenne a legjobb, de akkor meggondolom a dolgot, ha olcsóbban is ki lehet hozni.
mov ah,4ch int 21h end
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
HyperMass 5000 tömegnövelõt? Tavasszal, április-május környékén kezdeném el, kaja rendben van, havonta kb 2-3 kg jön fel most, és nem használok semmilyen kiegészítõt, de nem tudom mennyire lenne jó ez most, mert ugyebár jobb normális kajától lassan nõni, mint tömegnövelõtõl hirtelen, bár lényegében az is csak plusz kaja, vagy elég csak akkor ha már nem megy le több kaja így kiegre kényszerülök legalábbis így látom lehet hülyeség:D
Szóval megfelelõ ez a tömegnövelõ vagy valami más ajánlott? A benne lévõ tápanyagokkal tisztában vagyok, csak a tapasztalatokra lennék kíváncsi, ha vannak.
Nekem ma egy mell-vádli-has edzés 50 percre nyúlt, bár most egy kis módosítás lesz a programomon. A heti 1 edzést hagoym a picsába, egyszerûen döglök meg, hogy érzem, hogy lehetne már mennem lefele, hisz "megújultam". Mellnél is ráállok a hátnál használt 10-12 ismétlésekre, hiszen az elmúlt hónapokban nagyon alacsony (4-8) ismétlésekkel dolgoztam, és "formahanyatlás" van most, nembeszélve, hogy ma begörcsölt a mellem nyomás közben, és iszonyat fáj. :)
Szóval apró módosítások lesznek, a lényeg nem változik. Bontott programon vagyok, én hülye, hiába nõttem a TTEktõl, most kicsit bontogatok. :\
Frayer, te jó emberismerõ vagy, tudod, hogy mi is úgy gondoljuk, hogy remek ötlet a "kis iromány", csak mindegyikünk a másikra vár, hogy lépjen és belekezdjen. :)
Mindegy lényegi kérdéseimre válasz nem született, hisz elveszett a sorok között...
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha rendszeresen olvasod a topikot, akkor rájössz,hogy többünk apja "ember" orvos, és apám mûtötte a pápát. <#gonosz1>#gonosz1> <#nyes>#nyes>
Én olyan programot javaslok ami olyan 6-8 hetes.
Mikor elkezded, tudd,hogy mikor lesz vége. Szép táblázatot megrajzolod, amihez tudod állítani magad, és amihez ragaszkodhatsz, és ami a célodat jelenti. Heti -1 kilóval.
Heti 2 súlyzós edzés, 2 aerób tréninggel.
Én a futást javaslom, azt nem lehet elrontani.
Mindenben fõ a fokozatosság.
Ahogy telnek a hetek, egyre nehezebb súlyokkal kell edzened, persze, csökkentve az ismétléseket. Idõközönként gyakorlatot kell váltani ha már nem bírod erõvel. Hosszú lenne mindenbe bele menni, vissza kell olvasni.
A heti 2 aerob tréning, eleinte legyen kocogás, majd ahogy telnek a hetek mindig egyre gyorsabb tempóban. Majd, kb 4-5 hét elteltével, mehet a HIIT tréning, intervallum kardió, alias sprinterek edzése.
Leegyszerûsítve, 30-40 percig olyanokat csinálsz a sport pályán,hogy 400 métert futsz, teljes erõbedobással, az nem olyan sok, egy perc futást kibírsz maximális intenzitással, az a jó ha már remegsz a 400 méter után. Majd fujtatva, kipirosodva lesétálod a következõ 400 métert, ez alatt vissza áll a szívverésed, feltöltõdnek az izmaid egy kis atp-vel, erõt szerzel a következõ 400 méteres halálfutásra.
És, ez megy fél órán át.
Mondjuk eleinte legyen 20 perc, a 6-8 héten meg 40 perc.
Az edzéseknek idõben mindig progresszívnak kell lenniük. Felépülõnek, hogy új ingert váltson ki a szervezet számára, amivel a szervezet úgy válaszol,hogy a számunkra megfelelõ válaszreakciót adja. Ha nincs új inger, nincs új válasz, nincs alkalmazkodás. Az edzés azt jelenti,hogy kiváltani az alkalmazkodást a szervezetbõl.
6-8 hét után, jön a pihenés, a dekondicionálás, deloading.
De a kajára ugyan úgy figyelni kell ott is.
Igaz eddig túl sok gyakorlatot végeztem egy izomcsoportra, fõleg a kicsikre, de ezt a hibát már korrigáltam.
Norbit lehetne kurva jól bojkottálni, mert olvastam egy szakcikket, hogy a light cuccok hosszú távon hízlalnak. Nem elég hogy rákkeltõ a sok aszpartám, de nagyon fasza kutatást csináltak patkányokkal......a lényegét leírom, ha vkit érdekel.
Már nem emlékszem ki itt az állatorvos hallgató, de jó szakdoga témát adhatok neki, aratna vele! (az igazén növényélettanos vagyok, de elég mélyre ástam benne magam)
Megmondom õszintén az elõbb súlyzókkal felpattantam a lépcsõzõgépre, 10 perc után kiköptem a tüdõm.<#banplz>#banplz>na majd holnap 15 perc és így fokozatosan remélem jó lesz.
Meg miaz, hogy kenyeret mersz enni? Aztán még írtad a sajtot is. Én is szeretem a sajtot, de eddig csak egy olyat találtam ami megfelel a testépítõ kritériumoknak, és szinte biztos vagyok,hogy te nem a 6% zsírtartalmú extra sovány ovári sajtot fogyasztottad.
Kenyérre, meg a tésztára, meg a sok szénhidrátra még toltad a szölõcukrot is. Meg az attackot is. Az szép. Minek edzel másfél órát?
Ha nem tudod 45-60 perc alatt megcsinálni az adott programot akkor nem vagy képes arra,hogy a kellõ intenzitással végezd az edzéseket, amire nem jól reagál a szervezet.
Roman, Jazzy, meg a többi szaki.. most már nagyon idõ szerû lenne írnunk közösen egy testépítõ enciklopédiát, mert egyesekre biztos ráférne.
Valami jó kis tematikus anyagra gondoltam. Elmélet, edzés gyakorlat, étkezés tömegeléshez és szálkásításhoz, táplálék kiegészítõk. Megírjuk ahogy tudjuk, majd láttamozzuk a nagy nevekkel a szakmában, majd folyamatosan kiegészítjük, javítgatjuk.
Kezdjük el valahogy, még 50 oldal anyag is jó lenne már.
Mindenkinek van wordje, vagy open office?
Szénhidrátról
Zsírégetés
Naturál versenydiéta
Szerintem érdemes elolvasni.
spam. sry
Félre tájékoztatja az embert. Fogalma sincs a helyes táplálkozásról, sokkal inkább egy protekciós média sztár mint dietetikus, vagy tapasztalt testépítõ.
Sokan innen a topikból, tízszer jobb, hatásosabb diétákat tudnának írni, olyan emberek akik tapasztaltak, fel is tudnak mutatni valamit.
A kaja bekódolások semmit nem jelentenek, ez csupán egy termék licensz program amivel norbi gazdagítja magát.
Ne a kódokat nézd, hanem legyen egy hiteles kalória táblázatod, tudd,hogy hány kiló vagy, ismerd meg a szervezetedet, legyél határozott, legyen elõtted egy reális cél amit el fogsz érni, ésszerû idõn belül. De nem elég csak akarni a célok elérését, mert aki a célt akarja, annak akarnia kell az eszközt is.
Heti 3-4 egy órás edzés, súlyzós edzés és futás. Kalória megszorítás. Eredmény tartós fenntartása. Ehhez életvitel kell.
El kell hagyni azokat a szokásokat amik oda vezettek hogy feldagadtam. De ez a te esetedben nem igaz, de sokan viszont nem veszik észre,hogy attól híznak el,hogy egész nap a cukros mûkajákat zabálják kétpofára, és már szarni is kocsival mennének ha lehetne.
Frayer: Nem a FEHÉRJE placebo, hanem az a ki tudja milyen összetételû por elegy amit megveszek a boltban ez alatt a név alatt...ugyanaz a termék hol oldódik jól, hol nem, ez is bizonyítja , hogy nem azonos az összetétele! Egy sovány tejporról legalább tudom, hogy az van benne ami! Nyilván nem minden hülyeség, ezért írtam 60%-ot<#alien2>#alien2> A kreatin és taurin annyiban volt jó, hogy nagyobb vehemenciával estem a súlyoknak és megsérült a vállam és derekam, na meg, hogy nem tudtam tõle elaludni csak éjfél után és 4-kor meg ébrednem kell olykor, ha dolgozni akarok. Részemrõl sokkal eredményesebb egy nyugodt, maximálisan koncentrálós edzés. Egyébként talán az is lehet, hogy túl sokat vártam ezektõl a kreatinoktól, de végeredményben semmit sem kaptam, na jó max. tapasztalatot.<#buck>#buck>
Roger6: Lehet. Nem zárom ki az esélyét, de naponta 6-8x ettem (sajt, túró, tojás, rizs, csirkemell, t.k. tészta, teljes kiõrlésû kenyér, + szõlõcukor, lenmagolaj, + 3x whey pro) Napi 20g Attack-ot szedtem 3 hónapig, 1 nap edzés , 1 nap pihi...(másfél órás edzések 10 perc bemelegítéssel) egyszer pihentem 1 hetet megfázás miatt. Ennek eredménye k.b. + 1,5-2kg izomtömeg és szintén ennyi a hasamra zsírban.
DE a kreatin kúra alatt erõnlétben nem adott semmit.
Elképzelhetõ, hogy a kreatin a szedését abbahagyva fejti ki a hatását? ...<#nemtudom>#nemtudom>
Amit kérdeznék, mennyi idõtartamú mozgást javasoltok és milyen rendszerességgel? Minden nap, vagy elég 2 naponta? Mennyi ideig csináljam? Az nagy baj, ha felkelés a kávé után nem tudook nekiállni. (a kicsitõl nem lehet, ott nyomul körülöttem, csak akkor jó, mikor alszik, mint most, 10.30-11 körül alszik el, vagy este, mikor hazajön a férjem)
mit akartam....ja igen. A koxról. Nekem volt egy évfolyamtársam, akinek tök ronda volt a bõre meg hullott a haja. (csaj)Elment mindenféle orvosokhoz, meg tgyógyászhoz, amikor is kiderült, hogy olyan alacsony az ösztrogén szintje, mint egy serdülõnek. (34 éves most)Az idióta 20-on évesen koxolta magát szarrá és most csodálkozik, hogy nem lehet gyereke sem. (de ezt soha nem mondta, csak iwiw-re felrakott magáról egy Muscle magazin címlapfotót azokból az idõkbõl.......idióta.)
Aranyosak vagytok tényleg. Lehet hogy kevés a 100 g szénhidrát, de kell korlátokat szabni, mert én cukorfüggõ vagyok.(mint mondtam, nem hiába lettem 52-rõl 78 kg a terhesség végére.)
Amikor lekzdtem a Norbit, ettem 2-es kódot is, nem csak 1-t, a szoptatás miatt. Szopi alatt csak ezt lehett, hogy el kezdjek fogyni. Mozgást sem támogatják annyira, mert megváltozik a tej íze, és nem fogadja el a baba. Szóval aug 20-án, mikor még mindig 74 kg voltam, el kezdtem Norbizni. Októberre 66 kg lettem éhezés nélkül. Majd megállt a fogyás. Decemberben el kezdtem a káp levest -ne anyázzatok-, 4 napig bírtam, de lementem 64-re. Szerintem nem tetszett a fiamnak és szépen január 1-re már nem kellett neki a cici. (annyira nem bántam meg, mert átalussza az éjszakát......stb, meg már 10 hós) Jó oldalát is néztem, végre ész nélkül fogyózhatok és nyárra újra tangabikini.
Grapefruit diéta ment 1 hétig mozgással kombinálva......semmit nem fogytam. Aztán vettem juharszirupot. (gondolom ismeritek, 10 napig csak azt) 5. napon összesetem: eredmény 61,8 kg. 2 nap múlva ismét 64 voltam. (most is lehet anyázni). Szóval azóta is csak annyi, és ha jobban belegondolok október óta ennyi vagyok. Ha eszem, ha nem, ennyin áll a mérleg. rajtam csak a mozgás segíthet, de az olyan mozgás, amitõl ég a zsírom. A gyerekeim nem fárasztanak le fizikailag (inkább agyilag idegelnek ki, két fiú: a nagyobbik nyáron lesz 5 éves) Sajna a kicsi miatt nem vagyok vmi mobil, mert a férjem vezetõi állásban van Bp-en, reggel elmegy, este jön haza. Családunk 200 km-re, szóval csak magunk vagyunk.
Ezért is kerestem egy "szakértõ" fórumot, milyen mozgást ajánlana nekem vki, hiszen kurva hiú vagyok és belebetegszem, ha nyárig nem fogyok le. Strandolni akarok<#rinya>#rinya>
Férjem is gyúrt régebben, õ is szokott nekem okoskodni, de neki annyira nem hiszek, mert már nem jár sehova és elhanyagolta magát. Persze így is tetszik, semmi bajom vele, de nem hiteles forrás számomra.