Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Scania R Ha valamit nem tucc olvas vissza sokat segít http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php
"éhség és a jóllakottság érzése összemosódik"
nah ez nálam is elõjön, de amikor leülök az asztalhoz máris tömöm befelé, persze csak ha ideje van az evésnek. Én napi 8 órát alszok max, dekondícionálást még nem tartottam, bár van 1 szép kis leírás itt a fórumba is, ha jól emlékszem, asszem nemrég visszakerestem.
Ez a teljes testes edzés engem is érdekelne...
Utána nem szabad egybõl nagy súlyokkal edzeni.
A kis súlyokra is szépen reagál így a szervezet.
Tehát semmi megterhelõ gyakorlat, alacsony súlyokkal de több ismétléssel kell ilyenkor edzeni. Ennek megvan a hogyanja.
Nem megyek bele most, mert nagyon hosszú.
Menj a tesztoszteron.hu-ra, ott sok anyag van az edzéssel kapcsolatban, és az összes nagyon jó, logikusak és hasznosak a cikkek.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
A 12. hét után tartottam egy dekondicionáló hetet (Frayer javaslatára <#worship>#worship>) gondoltam ezidõ alatt majd feltöltõdök, de nem lettem sokkal jobban tõle, az elsõ edzés hét után ráadásul még egy köcsög gyomorrontást is kaptam <#vomit>#vomit> aminek hatására sikerült 2 kilót fogynom.
Nem akarom abbahagyni, szerintem csak valamit rosszul csinálok. Esetleg próbáljam meg a heti 1x-es teljes testes edzést? Mindenhol dicsérik, ahol az ectomorph testalkatú emberkék edzésérõl van szó. Lehet hogy nem elég a napi 10 óra alvás? Nem akarok mindenképpen gyorsan fejlõdni, csak egy kicsit jobban érezni magam, mert a mostani közérzetem sokkal rosszabb mint amikor elkezdtem.
A plusz a-vitamin bevitel megnöveli a hatóanyag dózisát ha úgy vesszük.
Erõsebbek lesznek a kúra hatásai, nagyjából ez történne ha szedne multi vitamint is, de nem olyan tragikus. Az beteg tájokoztatón azért van hogy ne szedjen a vitamin származékokat,hogy az orvos a kezében tudja tartani a bevitt dózis nagyságát. Szerintem egy testépítõ ha úgy érzi,hogy szüksége van rá, vehet be alacsony a vitamin tartalmú multivitamint, nem tragikus a dolog, lehet meg sem érzi, talán egy kicsit szárazabb lesz a bõre, az elsõ héten kiderül.
Az izomgyengeség nem a vitamin hiánytól van, nem. Rajta van a betegtájékoztatón is, hogy mellékhatásként felléphet, általános levertség, és izomgyengeség. Magyarul motiválatlanság az edzések alatt, és egyre nehezebbek lesznek a megszokott súlyok, úgyhogy vissza kell venni belõlük, mert legyengülsz, de az is lehet,hogy ez csak pszihológia, a depis hangulat miatt. Nem tudom.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Valami ötleted van, hogy milyen multival lehetne ezen segíteni, vagy valamilyen alter megoldás? mert a kúrát nem hagyja abba, nagyon szép eredményeket hozott neki, de valami immun-támogatás jól jönne. 😊
általában minnél kevésbé figyelek oda a dolgokra, annál jobb. Azért ma szar volt, sikerült úgy melleznem, hogy tiszta véraláfutás lett a mellkasom, pedig a rúd nem igazán érte a mellem. Kicsit "próbálkoztam", kis súlyos, magas ismétléses fekvenyomás, egykezes nyomás aztán tárogatás és fekvõtámasz szuperszetben, (a végén 5! fekvõ nehezen ment.. egyébként 40 se probléma, de most "fáradt" volt a mellem..) majd jó intenzív nyújtás.. brutális.
grrr ez iszonyat. egyre "hardkórabb" vagyok? na mindegy, most megyek lefogni egy kölyköt, injekciózzák aztán ficánkol a köcsög..
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Innentõl kezdve csak pihenõnapokon megyek velük😊
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
Edzéstervemhez szeretnék tanácsot kérni, aki tud és akar segíteni szóljon és leírom priviben a jelenlegi edzéstervet.
Elõre is köszönöm!
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
szerintem. vagyis nekem bejön ha egy nõ felsõteste nem rengõháj és a tricepszén se lóg többcenti vastag tokaréteg mint az átlagnak. tetszik ha némi "emberi alakot" lehet látni az ujjatlan felsõrészekben.
ez van, ízlésficamos vagyok..
mov ah,4ch int 21h end
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
spam. sry
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
nem akarom,hogy nõi terminátorok legyenek,de azt sem,hogy ez legyen az elsõ és egyben utolsó edzésük 😊
Magasabb minõségben nem találsz esszenciális zsírokat.
Egyszerûen túl drága ahhoz képest,hogy nem ér semmit.
Vegyél helyette lenmagolajat, szõlõmagolajat.
Sokkal olcsóbb, és ezerszer többet ér.
Vegyél 400 grammos c vitamint. Abból napi 1-2 gramm, ha lehet a nap folyamán minél többször elosztva, mert gyorsan ürül.
Vegyél multi vitamint, az universal daly-one ja, vagy a scitec esential és Daily Vita-Min megfelelõ. Vehetsz még Chromium Picolinate-ot.
Ezek érnek is valamit legalább.
Utánanéztem,hogy miket kellene velük végeztetni(hogy látványos is legyen😊),de ötleteket,gyakorlatokat szívesen várok!
mov ah,4ch int 21h end
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Más: tegnap szét melleztem magam, 45 fokos padon +5 kg sikerült utolsó szériába, szépen dolgozik a kreatin (pedig dextróz nélkül iszom - talán be kéne szereznem azt is...).
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A nagyságot inkább felcserélem "tagoltságra"
Én majd a PlasmaJettõl várom az áttörést.