Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://hungary.prosolution-pills.ro/penisznoveles-tablettakkal-termeszetesen.php
jó kis témátok van. na majd beszúrok egy linket, egyszer találtam a neten<#vigyor2>#vigyor2> (remélem újra megtalálom.) Amúgy higgyétek el, a méret is számít, hülyeség az a duma, hogy nem a méret a lényeg. tudnék mesélni, de majd akkor, ha letöröltem a képeim az adatlapról<#vigyor4>#vigyor4>
Nincsenek túlzott pénzügyi ambícióim ugyanis..
"kell hozzá sok pénz, meg unalmas szabadidõ"
Új projectbe kezdtem. Eddig amit írtál, úgy olvastam,hogy szeretsz tanulni, olvasni értelmes dolgokról és nem is nagyon foglal le az élet.
Küldök neked át olyan anyagokat amit máshol, iskolában nem tanítanak.
A bankközi piacról van szó, napi több ezer milliárd dolláros forgalommal.
Gondoltam érdekelni fog a téma. Ha üzlet emberré akarsz avanzsálni küldök neked annyi anyagot mint a szemét, és kapóra jönne néha egy társ akivel megvitathatom a koncepcióimat, ugyanis egy automatizált kereskedési alkalmazást óhajtok írni, amely minden területen ad-vesz a világ minden piacán. Cél: Napi stabil 1% jövedelem, áttétellel 4-5%.
Bocsi az OFF-ért
Akit érdekel a kereskedelem, deviza, részvénypiac az privizzen,
ON
"JAzzy nem moderálni"
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
szacharin, aszpartam, ciklamát et cetera, annyi jófajta édesítõ van MELLÉKÍZ nélkül. Minek azzal az egészségtelen szarral telekúrnia a dolgait? Fruktózt gyümölcsbõl viszek be, hisz azért természetes környezetében korántsem olyan ördögi. De a porított fruktózt meg nagyon nagyon nem javasolják...
Btw, egy 99%-os étcsoki kcal tartalma 580-590, míg egy faszomtejesjoghurtos milka szemété 430-450. Mégis, utóbbi kb. egy rakat fos minden szempontból (hidrogénezett transzzsírok, kakaót életében nem látott, cukor beszarásig) míg elõbbi még egészséges is, nembeszélve, hogy jóval finomabb.
Szóval kalória így, kalória úgy, nem mindegy, mibõl van. S norbi termékei nagy átkúrások, mert jó drágák, holott pl. van a pennys, lidl-ös 1 kg-os natúr müzli, amiben tényleg cask mazsi van, vollkorn gabona meg magvak (a sok paraszt ezt hívja madárkajának, mert életükben nem ettek normális kaját) negyedannyiba kerül, mint norbi kicsivel gyengébb kaliberû terméke.
Engem nem gyõzött meg.. Sok csaj követte, lóg a tricepszük meg a derekuk a zsírtól. És csak annyit bírnak kérdezni, hogy "vejne hogy a faszomba diétázott?" amitõl már herótom van, és mindig csak annyit válaszolok, hogy "kell hozzá sok pénz, meg unalmas szabadidõ" nem is járok messze az igazságtó :D
mivel elolvastam az összes könyvét, asszem bátran állíthatom, hogy az ember jobban utálja a cukoripart mint az összes többi ellenségét együtt véve (amúgy ki tudja, hogy ezek közt mennyi az átfedés...), és ezért jelentem ki, hogy egyetlen egy termékében nincs cukor, se hozzáadott, se elvett, egyáltalán, (ez vonatkozik a "szénhidrátból való" -ra is)!
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
az egy dolog, hogy ugyanannyi a kcal a Norbi pudingban vagy rudiban (bár ezt majd megnézem én is, mivel már jó ideje Norbi-s desszerteket eszem csak, így a cukrozottakról fogalmam sincs)
viszont az egyik könyvében érthetõen leírta, hogy nem csak a kcal-tól függ egy étel kódja, hanem még sok más tényezõtõl is -pl. glükémiás index meg stb..- , ezután szumma dõl el, hogy milyen kódu lesz az étel
egyébként én a módszere szerint élek már 1-2 éve (néha vannak pár hetes elszállások, de azokat könnyû visszahozni), és nálam abszolút mûködik, fontos is mert a Jitsu-ban ha minél kevesebb a testzsír és minél dinamikusabb a mozgás, lényegesen könyebb felkészûlni egy övvizsgára vagy egy versenyre
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Különben ha már itt járunk érdekes h pl az mért nem nõ a fehérjétõl vagy egyéb tömegelõ szerektõl??
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
De k*rvajó géped van istenem....
Oliva olajat is keveset ha lehet.
Ha valaki fogyózik, akkor a pizzát felejtse le, meg a tortákat.
Ezek nagyon telítettek szénhidrátban.
Van egy olyan,hogy telítetségi index, ebbe most nem megyek bele mit jelent, de nem hülyeség amúgy.
A süteményeknek, kenyérnek kb 100 a telítetségi indexe, míg a zöldégeknek, borsónak, paradicsomnak, fõtt krumplinak meg alacsony 20-40 körüli. Ha fogyózol akkor alacsonyat kell választani, ha meg tömegelsz, és nehezen tudod bevinni a kalóriákat akkor magasat kell választani.
tészta:
kb 1/2 kg bio tk liszt
olíva olaj (érzéssel)
2 kiskanál só
2,5 dl víz
élesztõ
szósz: aldis pariszósz (passzírozott pari)
oregánó, bazsalikom, kakukkfû
feltét: gomba, sonka, lilahagyma, erõspaprika, olívabogyó, sajt
na abbahagytam<#idiota>#idiota>
amúgy ez is tök fini, ezt is én kísérleteztem ki, aki szereti az édességet, bátran ajánlom:
(nem azt mondom, hogy fogyókúrás, de nekem mint édességfüggõnek mennyei jutalom és nincs benne sok kcal)
rudinak az a verziója, amikor is nem volt kedvem rudakat formálni, így lett belõle túró rudi torta. és raktam közé meggyet. szóval a recept:
Túró Rudi torta by Jim
25 dkg sovány túró
édesítõ érzéssel
zselé FIX
citromhéj
kicsi citromlé
kb 1 dl natúr joghurt
meggy
tetejére diabetikus étcsoki
a kép csalóka, a torta picike.
nem akarok offolni, de ha szeretnétek, rakok még fel vannak tuti kis diétás saját recijeim fotókkal!<#finom>#finom>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Tök jó kekszet sütöttem, én találtam ki. (amúgy imádok sütni-fõzni) Aki néha enne vmi édeset, ami rostos, íme.
20 dkg zabkorpa
10 dkg zabpehely
2 toji
5-6 ek Norbi por édesítõ
1/2 sütõpor, de felesleges
2 púpos ek tesco 20% margarin (múltkor láttam 15%-os is van a Delmának, majd legközelebb)
tetejét tejjel kentem meg megszórtam ezzel: Norbi édesítõ, gyömbér, szerecsendió, szegfúszeg, fahéj keverékével. NA rájöttem, hogy ezt inkább bele kellett volna gyúrni, de akkor már kiszaggadtam
180 fok, kb 20 perc
kb 70 keksz lett belõle. szerintem diabetikus lekvárral össze lehetne tapasztani akár.
spam. sry
Az egy gramm sincs.
Vegyél normálisat, abból egy evõkanál olyan 10-15 gramm lehet.
Na az már nagyon jól jön ha kalória megszorításban vagy, szépen kompenzálja a lassú anyagcserét, pörgeti. Mellette, tiszta eszenciális zsír forrás. Szebb bõr, szebb haj, koleszterin szabályozás, szív védelem stb
Legközelebb ne lenmagolaj gélkapszulákat vegyél, nagyon drága és csak egy két csepp van benne.
A bioszállítónak van normális lenmagolaja, most nemtom hirtelen, valami 400 ft 2 dl. Vagy valahogy így, de nagyon olcsó, ha nincs a környéken bioboltokban, akkor onnan rendeld meg. Fényvédett hüvüs helyen tartsd, és napi 2 evõkanál már elég belõle. Valaki nem szereti az ízét, kenyérrel felitatva, egy hamm és már lent is van.
Veletek mizújs?
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
De tömegeléskor nem túl lényegesek a plusz kilók, azért tömegelés. Sem megerõsíteni, sem lebeszélni nem akartalak, csak gondoltam tájékoztatlak a tejfogyasztás ilyen "veszélyeirõl" :)
mov ah,4ch int 21h end
az tény,hogy most a dollár árfolyama óriásit ugrott,gondolom ezért is emeltek,de gondolom nem kis hasznuk van még így is
Én az efit-hez képest 1-2 ezerrel olcsóbban árulom a cuccokat,ha nekem megéri(viszonylag "kis tételben",persze a bolthoz képest) akkor gondolhatod,hogy nekik mekkora hasznuk van
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Szóval ezentúl vigyázzatok a scitec cuccokkal, soha nem tudhatod,hogy milyen céget támogatsz a pénzeddel, mikor porokat veszel.
Lehet a háttérben már készítik a T-101-es modelt.
Btw, ma volt valami fekvetolóverseny oskolánkban, amirõl nem tudom, hogy alakult, de utánajárok. Nincs az az isten.. Bár a gyõztes személye elõre tudott volt már 1 hónapja, de a többiek érdekelnének. :)
BADE, mi vagy Te, valami "kogzdiller?" :D Ilyen kollekcióval efit tesztet lehetne csinálni. Amúgy hogy vagytok vele, szerintetek van valami "háttér" az efites termékek ára megett, vagy csak a hájp meg behozatal az államokból? Minden esetre a reklámhoz nagyon értenek, bár ilyen téren a flájtekk sem panaszkodhtat. :)
Tolom én közben!
Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D
Scania R Ha valamit nem tucc olvas vissza sokat segít http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php
Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D