Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frayer
Pörgessétek ki innen a hülye gyereket.
Jazzy, már megint nincs sehol.
Nem ártana valakinek lepasszolni egy moderátori jogot itt, ebben a topikban. Csináljunk szavazást, mert sajnos jazzy nem mindig van itt, nem hibáztatom, de ha nem ér rá, akkor vagy legyenek mások is rajta kívül, vagy passzolja le a jogot egy olyannak aki, bent van a topikban és mindig nézi, hogy mi történik.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

No, nem vicceljetek már a hülye Vejnkecskével, hogy Mr Green az Picúr...

Amúgy inzulin nekem kéne, nagyapám mondta, hogy idén a disznónak valamivel be kéne fûteni, hogy jobb húsa legyen. Eddig szuszira mentem, van is 15 ampulla, ezt betámogatnám inzulinnal. Még mi kéne a malacsztekkbe? Gondoltam kukódarás-proteines halport etetek velük rá 10 percre szúrnám bele az inzulint.

Aszonta atyám ha 200 mázsás tisztadisznót csinálok jövõ télire, nekem adja két combját meg az orrát.

Ugyanettõl az embertõl van eladó zsákos csirketápom, magas fehérjetartalommal, szinte gabonapehely állagban!
Abbahagyhatod, mert ebbõl még ban lesz. Senki nem kíváncsi itt az inSulinodra. Benézek látom 17 új üzenet, nade milyen?

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

csuszi
ha már beleszaladtál egy laza szopásba kokszfronton, akkor jöhet a kisebbségi komplexusod másokra való vetítése. de tudom én hogy mi fáj. kell a zsé a 10 ampulla inzulin (öööööö elnézést insulin) után. marha szar lehet ha ennyire le van égve az ember.
meg az is biztos rosszul esett, hogy nem válaszolt neked 20 topiclátogató 1 órával a posztod után, hogy nekem nem kell; nekem sem stb. ennyire hogy lehet valaki hülye??
na bye...megyek edzeni jó szájkaratét - hogy ne legyek olyan csopfadt, és egyszer elmúljon a rajságom és vehessek tõled inzulint.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
de biztos az zavart meg te agytröszt, hogy az inzulint s-el írták😊 sry, nem gondoltam bele, hogy ez neked olyan nagy kihívás...

csuszi
de el vannak. nézz utána. picur...
inzulin csak betegség eseténde gondolom cukorbetegeket kerestél itt a testépítõ fórumban.
vagy ez jobb?
picur...

csuszi
és nem haragszok nem kell bocsánatot kérned, úgy baszod széjjel magadat ahogy akarod...
ez egy kretén fórum. tudod a raj gyerekek akik nem használnak inzulint.

csuszi
értem, ha nemkoksz akkor az atléták véletlen sincsenek eltiltva tõle.
vágom, nincsen wada tiltólistán.
vágom, csak az a szteroid, ami illegális?
akkor a spiropent miért szintén tiltólistás, pedig nem hormonális.
és véletlen se bassza szét az inzulinháztartásod. érted: ha beviszed az inzulint akkor összebaszod vele az inzulintermelésed, és könnyen cukorbeteg leszel. de nem írok már ilyeneket, mert rosszat álmodsz.

az más ha nem értesz hozzá😊
bocsi😊

semilyen formában nem koksz Az az szteroid érted kis csáko de ha itt tartunk akkor a koleszterin viszont az!😊
Tudod a sztearán vázas dolgok😊na nem irkálok már ilyen dolgokat mert roszat álmodsz😊
csuszi
az inzulin ebben a formájában koksz tájékoztatlak. ez olyan mint a spirot nemkoksznak hívod, mert egyesek gyógyszernek szedik? vagy cukorbetegeket kerestél itt? az hogy nem vagyunk olyan gyökerek hogy inzulinnal basszuk szét az inzulinháztartásunk és mi vagyunk a raj gyerekek? gratulálok kiscsóka...

Frayer
Nem, csak itt ilyesmi nem nagyon érdekel senkit.
Ha meg kox kellene, akkor azt egyenesen a laborbol hozatom, külföldrõl, megbízható helyrõl.
Ami 100%-os. Szemben az utcán, vásárolt hamis termékeke. Kb, 10 bõl 9 kox termék hamis. Meg isten tudja, hogy mivel hígítják a szerencsétlen kokós dillerek, amitõl aztán egy jó kis tájogot kapsz amit szépen ki lehet mûteni, komolyabb bajba meg belehalsz.

csuszi
mert nem vesznek tõled inzulint?
nem...

halott ez a forum?
hali mindenkinek!

Van eladó inzulinom novo rapid!

10 ampulával!

valakit érdekel irjon!
Én olyan fél 6-6 körül szoktam kezdeni. Valahol azt olvastam, a terhelés típusát nézve akkor leghatékonyabb az ember. Reggeli edzést még életemben nem csináltam. Majd valamikor azért teszek vele 1 próbát, hátha bejön. Ha másért nem is, a változtatás, az biztos hogy új növekedésre serkenti az izmokat. Ezért jó még viszonylag kezdõnek lenni, mert kis technikákkal, variációkkal is fenn lehet tartani a fejlõdést. Majd ha komolyabb szintre érek, bevetem a nehéztüzérséget is😊

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

SeanJRRussel
Én csak hathetente változtatom az edzéstervemet az idõpont mindíg ugyan az 3/4 5 és 5 óra a kezdés.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Roger6
Igen, igazad lehet Frayer! Ezután tudatosan fogom változtatni az edzéseim idõpontjait. Kösz!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Frayer
Attól van,hogy csupán MEGVÁLTOZTATTAD az edzési szokásokat.

Ha folyton ugyan azt csinálod, ugyan úgy, azt megszokja a szervezet, és egy idõ után nem válaszol rá fejlõdéssel.

Az hogy változtattál, új ingert adtál a szervezetednek, aminek az lett a következménye,hogy fejlõdéssel válaszolt.

De ezt már õs idõk óta mondogatjuk a topikban. Egyik alapelv az edzésben.

De ez sem fog mûködni örökké, akkor majd megint változtatni fogsz, de már tudatosan.
Sok sikert.

Roger6
Basszus, nem tudom mi van velem, de mostanában reggel járok edzeni, meló elõtt (6-tól 7-ig), és valami böszme jól megy az edzés! <#nyes> Az elmúlt két hétben szinte minden gyakorlatban tudtam növelni a súlyokat 10-15%-kal, és több sorozat is ment velük. Nem beszélve arról, hogy utána egész nap tele vagyok energiával, pedig elég keményen edzek... Nem értem, de nem is akarom tudni, miért van ez, mert még a végén elrontanám.<#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Panzermeyer
A gyengébbik karodhoz megfelelõ súlyt használj, és próbálj minél szabályosabban, koncentráltabban dolgozni.

mov ah,4ch int 21h end

DAcafat
hi 😊
mi tévõ legyek a bal karom nagyon megerõsödött a jobbhoz képest fekvenyomásnál már látványosan féloldalasan nyomom 😞
most azon gondolokozok hogy át állok egy kezes gyakorlatokra vagy maradjon a régi edzés terv és egy kis plusz munka jobb kézre ?

egésznben is jó csak megkell pucolni. meg van ez a fokhagymatörõ dolog abba belerakom és kipréseli,rá kanálra és be az arcmögé sok vizzel

arra gondoltam már én is hogy lenyelem egészben, csak nem mertem soha 😄

Panzermeyer
Ha a szájszagra gondolsz, akkor megoldottam kb a problémát. Én úgy szoktam, h összevágom akkora darabokra, mint amekkorák a vitamin kapszulák / tabletták szoktak lenni, tenyérbe belerakom, aztán bedobom az arcba, és ráiszom a pohár vizet. Minimális szájszagot így is okoz, de utána munkába menetel elõtt jön a fogmosás, ami megszünteti ezt a kellemetlen mellékhatást.

mov ah,4ch int 21h end

én olyankor szoktam fokhagymát mikor magas a vérnyomásom. de a rendszeres dózist lehet nem tolerálná a páron ^^

Panzermeyer
Mivel már napok óta nagy a csend, ezért megtöröm.
Multi-vitamin és c-vitamin hegyek... És mégis megfáztatok? Elég súlyosan? Hiába emeled fel még magasabbra a c-vitamin dózist? Nekem ami bejött: reggelente 2 szép nagy gerezd fokhagyma. Emelett mintha több energiám is volna, és az izületeim sem kattognak annyira. Érdekes...

mov ah,4ch int 21h end

jazzy
Én simán elkezdtem 250g rizzsel, meg egy rakat zöldséggel. Ha ez alá mentem rögtön akkor elment minden energiám, kedvtelen voltam és fáradt. Persze embere válogatja, ha neki jó ha rögtön leviszi a ch-t hát az csak jó. Én maradnék a fokozatosságnál.
Ez alapján tényleg csak azt tudom mondani, kajáljon sokat, ha lehet jó minõségben. 3 nap edzés jónak tûnik, ha teljes test megy. Én nem vagyok túl nagy híve a teljes test programoknak egyébként. A végén edzett izmok már nem kapnak elég terhelést. De ha valaki még abszolút kezdõ, pár hétig-hónapig nyomhat ilyet, aztán legfeljebb olyan bontást csinál hogy a lemaradt izmokat felhozza.

SeanJRRussel
Köszönöm a segítségeket.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Sziasztok!pár éves edzési tapasztalattal a hátam mogott, segítséget kért egy barátom, h szeretne pár kilot felszedni. Nálam nem volt nehéz ugyanis genetika+testalkat segítségével csak ugy szaladtak fel a +kilok, izmok. /õ kb. 65kg, jo lenne ha +10kg feltudna szedni.../ sok szénhidrátot ajánlottam (rizs, krumpli, zabpehelys stb., fehérjét is, egészséges zsírokat). pár napos edzés egy héten (3nap),alapgyakorlatok... szivesen fogadnák vlmi jo otleteket, hogyan lehetne gyorsan és effektíven "gyarapodni"! 😊
Frayer
A rízsben nem kicsi szénhidrát van.
De ami nagyon ütõs, az a piritós. Abban már szinte nincs is nedvesség, szín tiszta ch majdnem.

Diéta alatt, akinek olyan a genetikája, edzés után ihat egy kis dextrozt, de csak mértékkel, én sem ajánlok 30-40 grammnál többet, nagy izomsúllyal rendelkezõ testépítõknél, szigorúan glikogén visszatöltéshez. Ilyenkor az izom mint a szivacs felszívja a ch-t.
De ez rizikós, mert a gyors szénhidrátok mint a folyékonyak, dextroz, gyorsan lerakódhat. Meg csak éhesebb leszel tõle.

Diéta alatt én nem rizseznék sokat. Váltanék krumplis ételekre, borsósakra, hüvelyesekre, zöldségekre. Nagy telítetségi indexû kajákra, a cél, nagy térfogatban alacsony kalória, = jóllakottság érzet, pörgõ anyagcsere, negatív kalória, = Biztos és tartós fogyás.

jazzy
100g rizsben nagyjából 70g ch van. Szerintem nyugodtan tehetsz még hozzá rizst, mondjuk úgy 250g még oké. Ahhoz még tolsz zöldséget bõségesen és jó vagy.
SeanJRRussel
Úgy gondoltam 500g csirke mell,120g por,150g rizs ez lenne a váza a dolognak és ez 2800Kcal.Kalkulátor szerint nekem 3328-3536 között kéne lnnie a szálkásítási idõszakba és a chnak 457-574g na már most ebbe a kajába elvileg 45g ch lenne?Ami sztem lehetetlen de hát a bodybuilder.hu táblázatba ez van ha összeadogatom.Vélemény?

SeanJRRussel
Abban is egítsetek már h rizs fogyásnál kell vagy abszolút el kel hagyni mert ahogy számolgatom elég kevés a ch benne.Azt nem tom h a csirkemellbe mennyi van

Hali!
Tudnátok nekem is írni egy diétás étrendet, de lehetõleg délelõttre olyat amit suliba is tudok enni(csirke, rizs helyett).
Köszii.

iko
Jelenleg pihenõ idõszakot tartok se nem tömegelés, se nem diéta. Inkább ráhangolás a tömegelésre
Reggeli:
50g zab, 10g méz, 10g földimogyoró, 4db teljes tojás kb 200g
Napközben:
300g csirke, 500g kínai kel (olcsó, és sok benne a rost), 150g rizs, földimogyoró 20g
Lefekvés elõtt:
Félzsíros túró 200g, földimogyoró 20g

Na és emellett napközben néha félreeszek egy kis joghurt, gyümölcs, vagy 85%-os csoki desszertnek. Meg a csirke sem diétás, szóval dzsuva is megy mellé 😊. Edzésnél a súlyt lejjebb vettem, és inkább átmozgatok. Meg edzés után megy most a szauna. Reggel éhgyomorra azért megy 20 perc aerob a kávé helyett 😊.

Semmi tápkieg., stimuláló, még vitamin sincsen most. édesítõrõl átálltam a steviára. Szóval egy olyan natúr natúr diétán vagyok 😄. Igazából arra megy ki az egész, hogy jobban reagáljak majd a tömegelésre (meg hogy legyen átmenet a diéta és a tömegelés között nehogy hirtelen sok kcaltól túlgyorsan zsírosodjak), fõleg a kezdeti potenciált akarom meglovagolni. Meg megfigyelem hogyan reagál a szervezetem az egyes kiegekre.

1 hete csinálom, eddig azt vettem észre, hogy nincs sok változás 😄. Tartom a súlyom kicsit talán ki is szálkásodtam, talán a szauna miatt(?!). Ennyi kaja mellett is éhes vagyok még, szóval nem lesz gond a kcal bevitellel tömegeléskor. Úgy számoltam akkor erre rádobok még 100 gr rizst, 1 adag 100% whey-t, 1 addag 360-prot és edzés után VM35-t és leszek akkor 3g/tskg proteinen és 5/tskg Ch-n aztán vagy növk, vagy nem 😊.

spam. sry

SeanJRRussel
Köszi szépen,bodybulideren olvastam utána még,de én se nagyon akarnám h az izom lemennyen(gondolom egy minimális úgy is lefog) hanem a zsír kerüljön és akkor boldog leszek😊

Hehe, Sean, Tesóm diétázott, kb. így:

Reggelre:
banán, 3 szelet pufirizs, savó
napközben csirke-zöldség
edzés elõtt alma-3 szelet pufirizs, csirke
edzés után 100 gramm volumass 35
utána meg már csak zöldségek, csirke, zsírok.

étkezések közti sznekkekben lenolaj, bogyók. Így a kis szaros egy hónap alatt leadott egy rakat zsírt és ráadásul ERÕSÖDÖTT IS, vagyis volt 1-2 gyakorlat, amiben fejlõdött (fekvenyomás pl. a húzózódzkodást nem számítom ide, mert 5 kg leadása esetén persze, hogy megy..)

De szerintem Frayert is várjuk meg. Annyi biztos, diétában nagyon nagy fanje vagyok az edzés utáni szõlõcukor-kreatin-savó kombinációnak (30-5-30 arányban pl) . meg szerintem jó ötlet a májglikogénra vigyázni, azt sosem hagyni lemerülni, mert ez az egyenes út az izomvesztéshez. 😞

Ne diétázz sokat.. Én ha most diétázni kezdenék, az kb. annyiból állna, hogy kiiktatom a tejet és elkezdek kardiózni. Nem kell annyira lecsökkenteni a kaját, mint a tesóm csinálta, az se jó..
SeanJRRussel
Épp azon gondolkodtam h jövõhéttõl elkéne kezdeni szálkásítani mert a com és has tájékon feljött pár kiló.esetleg vki tud vmi jó diétét vagy lenne olyan kedves h leírná h mibõl mennyit és hogyan??

DaemoonHunter
Köszi, akkor fogok egy 20kg-os tárcsát..vagy nagyobbat és lent leírtak szerint hasazok

Panzermeyer
Hasazni minden edzés végén lehet.

mov ah,4ch int 21h end

DaemoonHunter
Egyre jobban meglátszik az a "pár" plusz kiló, fõleg hason, persze várható volt...
Tömegelés alatt heti 2 hasedzés? Természetesen nem leadni akarom a zsírt, hanem kicsit növeszteni a hasizmot a zsír alatt.

Így van. Mondjuk aki hízásra hajlamos, nem árt aerobot végeznie, még tömegelés alatt is. Magamról tudom, hogy most télen nem kicsit hanyagoltam, és hát meglátszik sajnos az állóképességromlás. Nem csak könnyûatlétikai szempontból, hanem mondjuk edzéskor már érzem hogy a 3. szériában már nem tudok annyit. Szóval én azt mondom, ésszel, de azért van helye az endomorfok, endo-mezomorfok edzésében.

csuszi
de ha súlyzõs edzést nem akarod:
3.oldal
de ezzel saját magadat szopatod. minél több az izom valakin, annál nagyobb az energiaigénye. ergo könnyebben fogy. illetve a súlyzós edzés segít az izomzatot megõrizni diéta alatt.

Köszi!

csuszi
ez kell neked.
de olvasd el figyelmesen.

Sziasztok. Melyik topikban kérhetnék tanácsokat általános testedzéssel kapcsolatban (nem gyúrás, hanem fogyás / mozgás végett)? Csak ezt a topikot találtam.

DaemoonHunter
Nah elértem a 70kg-ot, most továbbra is tömegelés 80-ig. Lehet jobb lenne átállni a teljes testes edzésre. Valaki tudna mondani biztatót ezzel kapcsolatban, pontosabban, hogy mennyire hatásos ez? Most 1 órát edzek, 2 izomcsoportot edzésenként, és az érdekelne, hogy 1 óra alatt megoldható-e egy teljes testes.

Frayer
Én valami ilyesmire gondoltam.
crunch exercise

Annyi változtatással,hogy a súlyt ne a fejed felé tedd, szerintem az életveszélyes is lehet. Maradjunk annyiban,hogy veszélyes.

Tedd a melledre, szorítsd oda, és ne csak 1-2 centit mozgasd meg a törzsed, mint az a szerencsétlen, hanem normálisan, húzd össze a hasizmokat.

De persze, nem kell felülnöd, mint ahogy az iskolákban erõszakolják.
A cél, a hasizom teljes összehúzása a súly ellen, majd lassú elernyesztése. Nem kell gyorsan, szép lassan. Szériákban csináld.

Ha jól csinálod rövid idõ alatt úgy meg tudsz erõsödni,hogy két 20 as tárcsával fogsz szabályosan súlyzózni. És ha leszálkásítasz, úgy fog kinézni a hasad mint a teminátornak, rendes pumuklik lesznek ott.

Danny1987
Ez hasprés sullyal én felülésre gondoltam.

Live for nothing or die for something.