Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mov ah,4ch int 21h end
#12717: Én épp ma rendeltem, kitalálod azelõtt mikor? Január 8-án. Hiába no, csak válság van.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Majd éhen haltam már.
Mire megjött a csomag már, halott voltam.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Tudok egy csajt, aki a rendes heti edzései mellett minden reggelét 300 fekvõtámasszal kezdi. Sok srác megirigyelhetné a fizikumát. Neki bejött.
mov ah,4ch int 21h end
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
De legalább Waterbury normális edzõ, vannak jó programjai. Meg még izom is van rajta, ahhoz képest, hogy milyen edzéseket láttam tõle (zsámolyraugrálás, ugrókötél et cetera) sõt, megkockáztatom, van akkora, mint bármelik magyar naturál bodis
-2300kcal/nap
-Waterfury féle HFT teljes testes edzést csinálta 4X egy héten
-205 font és 20% zsírról lefogyott 180-175 fontra 6% a testzsír
-kiegészítõk Metabolic Drive, Biotest Creatine, Spike tabs
Ennyit ír le a szöveg meg rizsa h keményen edzett megkellet szenvedniee minden egyes kilóért stb.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
valaki elolvashatná és megoszthatná, hogy mi a lényeg nála.
MJ rulz Pink Team The Only One
más: érdekes diéta.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az nagyon jó hogy közvetlen az edzõterem mellett szaunába is izzadhatok <#vigyor>#vigyor>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az lenne a kérdésem, hogy ha a barátnõmmel dugok és, hát ugye a spermában sok ásványi anyag van (nátrium, kálium, cink, kalcium és magnézium, citromsav, foszfát, és fehérvérsejt) így gondolom ezt mind elvesztem. Akkor ez gátol az izom fejlõdésében? Vagy ez hülyeség.Még nem vagyok ilyenekben jártas😞
Zabpelyhet nézz bioboltokban. Ha a megfelelõbe mész be, találsz olcsón😊
Multivitamint vegyél még, és kész is az alap jó étrend😊
LEhet én néztem rossz helyen, de 800-900 Ft-ért láttam a párizsi kiloját. 1000ért már csirkemellet veszek jó helyen, máshol is 1200. És az már a legjobb😊
Ha jól vásárolok, ugynanannyi pénzért minõségben és mennyiségben egyaránt verni tudom ezeket a mocskokat, csak ugye nekem kell elkészítenem.
más kérdés. hol tudnék olcsó zabpehelyhez jutni? mert interspárban eza béresalexandrás cucc fél kiló 600 Ft. gyanítom van olcsóbb is.
akkor más mondjon ötleteket vagy oldalt xD
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"tele hassal sem egészséges különbözõ helyekre mászkálni egész nap" - úgy látom félreértelmezted a mondandómat. Nem az a lényeg, hogy teleedd magad, hanem az, hogy egész nap folyamatosan egyél. Sokszor, hogy mindig legyen megfelelõ utánpótlás a szervezet számára. Én napi 5-6-szor kajálok. Reggeli, és utána ahogy érzem, hogy le tudnék valamit nyomni a torkomon (nem kell megvárni, míg éhes leszek), akkor már eszek is. Ezzel a módszerrel rengeteg kaját lehet megenni egy nap, de vigyázni kell, hogy ne edd tele magad, mert akkor sokáig nem fogsz majd kajára nézni (tehát nem lesz meg a napi sokszori étkezés). Felvágottakat messze elkerülni, semmit nem érnek. Plussz egy csomó víz. Én most olyan 4-5 litert iszok naponta, de szerintem hozzávágok még egy litert, hátha...
mikor megeszem az ebédet (ha elég idõ van rá), jobbra-balra a vacsora és a reggeli (valamilyen húsos péksütemény) között szinte alig kell ált. valamit ennem, úgyhogy max próbálok, de tele hassal sem egészséges különbözõ helyekre mászkálni egész nap
lehet hogy hülye a kérdés de azt hallottam hogyha nagyon sok fekvõtámaszt csinálok akkor a fekvenyomásom is fejlõdik.remélem tudjátok mire gondolok.
Szal szerintetek ez igaz avagy nem?
Várom a válaszaitokat.
Köszi<#crazya>#crazya>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Vannak fent a neten képek olyan állatokról, melyeket myostatin inhibitorral kezeltek. Elég állat ahogy kinéznek.
Ha ez megjelenik emberben is, asszem lehet majd forgatni a shrek következõ részét, de már élõfilmnek. A Shrekket meg csak be kell festeni zöldre. 😊)

I love to walk in the rain, because no one knows im crying