Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzermeyer
Nem egyhuzamban csinálja, gondolom, hanem részletekben. Én is megcsináltam anno 340-360 darabot, de csak 40-45 perc alatt.

mov ah,4ch int 21h end

Uhh hát az kicsit sok lenne😊 De nagyon durva ez az egylábazás. Normál guggolás után csináltam 2! sorozatot, kemény 6okat tudtam csak, pedig nem is mentem le csak félig. Mikor olvasom, hogy vannak, akik 80at lenyomnak simán hát van hova fejlõdni. Az intenzitással kapcsolatban nem egészen bemelegítõ kategória. De legközelebb vigyázok hogy nem menjek bukásig, mert úgy csináltam hiába a szokás hatalma. Frayer, szerinted nem kell attól tartani, hogy megszokja a szervezet a 2féle kombinált terhelést, és egy idõ után nem reagál semmire? Mert amúgy jónak tûnik, csak nem is tudom meddig lehet elmenni.

#12717: Én épp ma rendeltem, kitalálod azelõtt mikor? Január 8-án. Hiába no, csak válság van.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

FOXX supreme
Már más írta alá helyetted a papírt, mert már annyi erõd sem volt😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Frayer
Most jöttek meg a táplálék kiegészítõim. Pedig már mikor megrendeltem.
Majd éhen haltam már.

Mire megjött a csomag már, halott voltam.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Danny1987
Akkor az elég szabálytalan lehet😊

Live for nothing or die for something.

iko
Akkor már 300 db négyütemû fekvõtámasz! Garantáltan jól indul a nap 😄.

spam. sry

Panzermeyer
Szerintem attól függ, h milyen az edzettséged, vagy hogy mennyire veszed nagyon komolyan ezt a reggeli edzést. Ha csak olyan bemelegítõ jellegû vagy attól 1 fokkal komolyabb, akkor miért ne mehetne reggelente? De mi lenne, ha megpróbálnád? Ha túledzed magad, azt nem sokára észre fogod venni.
Tudok egy csajt, aki a rendes heti edzései mellett minden reggelét 300 fekvõtámasszal kezdi. Sok srác megirigyelhetné a fizikumát. Neki bejött.

mov ah,4ch int 21h end

Na srácok, kicsit megreformáltam az edzésemet. Nemrég beleolvastam Tsatsouline egyik könyvébe, és gondoltam pár új gyakorlatot, technikát felveszek. Eddig osztott edzésem volt, heti 5 nap edzéssel. Namármost a könyvben az volt, hogy mivel csak pár gyakorlatról van szó, amik nem bukásig mennek, nem átallottak heti 6 napot ajánlani😊 Ezt azért túlzásnak tartom, még a viszonylag alacsony volumen ellenére is. Szóval úgy terveztem, ezt a +2-3 gyakorlatot(tulajdonképpen egylábas guggolás, egykezes fekvõtámasz meg ezek variációi)csinálnám reggel, úgy 3X hetente. Este meg folytatnám az edzést, ahogy eddig. Mit gondoltok, jó lehet ez a taktika hogy így mindkét stílus elõnyeit megkaphatnám? Vagy fennálhat a túledzés veszélye?

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

DEEE UTÁLOM A BIOTESTET ÉS EZT A CHRIST 😄 V-diet, élj egy hónapig Metabolic Drive shake-en, szilárd étkezés nélkül.

De legalább Waterbury normális edzõ, vannak jó programjai. Meg még izom is van rajta, ahhoz képest, hogy milyen edzéseket láttam tõle (zsámolyraugrálás, ugrókötél et cetera) sõt, megkockáztatom, van akkora, mint bármelik magyar naturál bodis
hali. 1 kérdés. láttam boltban zuab lisztet. az most darált zabpehely vagy valami egészen más és felejtsem el hogy helyettesítheti a zabpelyhet ? 😊

SeanJRRussel
Semmi extrát nem ír le h mi merre annyi h
-2300kcal/nap
-Waterfury féle HFT teljes testes edzést csinálta 4X egy héten
-205 font és 20% zsírról lefogyott 180-175 fontra 6% a testzsír
-kiegészítõk Metabolic Drive, Biotest Creatine, Spike tabs

Ennyit ír le a szöveg meg rizsa h keményen edzett megkellet szenvedniee minden egyes kilóért stb.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

durva 😊)
valaki elolvashatná és megoszthatná, hogy mi a lényeg nála.

csuszi
ja és a hozzá tartozó topic:
diéta napról napra
durván 5 hónap.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
nm😊
más: érdekes diéta.

Roger6
Értem, köszöntem a választ! <#integet2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csuszi
nem. de nem mind izom. zsír, víz, izom.

Roger6
Oks, akkor közel 10 kg jött fel rám, így jobb? <#fejvakaras> És akkor az most zsír?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csuszi
esetleg 2-3 év alatt😊 de akkor is király lennél😉 én durván 20-at szedtem fel 10év alatt😊.

Roger6
Esetleg rosszul fejeztem ki magam? <#confused>

Aquir
k.
Az nagyon jó hogy közvetlen az edzõterem mellett szaunába is izzadhatok <#vigyor>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

10 kilo izomban>>> 😊

és amúgy is ha nem 5percig végzed a kötelezõ gyakorlatot akkor kardiónak is beszámolhatod 😄

Azt mind elveszted bizony<#banplz> Nem hiszem el, hogy ilyeneken problémáznak emberek. Na de a válasz, amire oly kíváncsi vagy: Hacsak nem viszed extrém módon túlzásba a szexuális életet, nincs semmilyen negatív hatása a fejlõdésre nézve.

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha a barátnõmmel dugok és, hát ugye a spermában sok ásványi anyag van (nátrium, kálium, cink, kalcium és magnézium, citromsav, foszfát, és fehérvérsejt) így gondolom ezt mind elvesztem. Akkor ez gátol az izom fejlõdésében? Vagy ez hülyeség.Még nem vagyok ilyenekben jártas😞

Najó ezt azért ki kell fogni piacon is😊
Roger6
Okés, ez jogos, igazad van, bocsánat. <#worship>

jaja, még fõzés elõtt fél kiló^^ azt mondjátok már meg hogy hol vesztek 1000ft-ért csirkemellett? én piacon is 1400ért találok sajnos, pedig ott egymást követik a húspultok. Most hogy sparban tescoban volt akciós 1200ért, feltöltöttem a kis fagyasztót.

jajj, ne írd egymás mellé a "minõség" és a "párizsi" szót légyszi😄
Roger6
Párizsi kilója 450 nálunk (de van ennél olcsóbban is). 8-900 Ft-ért már minõségi párizsit kapsz, de ahogy írtad, annyi pénzbõl inkább csirkét vesz az ember.

Fél kiló rizst nyersen érted, ugye?
Zabpelyhet nézz bioboltokban. Ha a megfelelõbe mész be, találsz olcsón😊
Multivitamint vegyél még, és kész is az alap jó étrend😊
40 deka párizsi mennyibe kerül?
LEhet én néztem rossz helyen, de 800-900 Ft-ért láttam a párizsi kiloját. 1000ért már csirkemellet veszek jó helyen, máshol is 1200. És az már a legjobb😊
Ha jól vásárolok, ugynanannyi pénzért minõségben és mennyiségben egyaránt verni tudom ezeket a mocskokat, csak ugye nekem kell elkészítenem.
hali. 72 kiló vagyok, tömegelni szeretnék. napi fél kiló rizst eszem, fél kiló csirkével, 1 tonhal konzerv , 1-2 vm35 turmix. 1 kanál lenmagolaj. mivel kellene még kiegészítenem az értendemet?
más kérdés. hol tudnék olcsó zabpehelyhez jutni? mert interspárban eza béresalexandrás cucc fél kiló 600 Ft. gyanítom van olcsóbb is.

Roger6
Itt nézz körül, találhatsz talán érdekes dolgokat.

Aquir
k.
akkor más mondjon ötleteket vagy oldalt xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
hát mondj ötleteket vagy oldalt mert sütni fõzni én nem sûrûn szoktam :S

Roger6
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy vannak itt olyan emberek, akik sokkal jobban értenek a kajához, mint én, ezek csak az én szokásaim, és lehet ütköznek egyes testépítõ szabályokkal. Az elmúlt 6 hónapban közel 10 kg jött fel így izomban, zsírosodás nélkül, nekem eddig bevált.

Roger6
Reggelire tojást szoktam enni, különbözõ formában. Én speciel nem untam meg a húst, sokféle módon el lehet azt is készíteni (és nem igényelnek szakács végzettséget), nyilván ha nincs sütõd, akkor ugye nehezebb a dolog. Viszont amióta ilyeneket eszek, rá sem tudok nézni a felvágottakra. Múlt hónap végén vettem 40 dkg párizsit, kicsit meg voltam szorulva anyagilag, mondom jó lesz az délig, akkor meg már tudok rendes kaját enni. A 40 dkg párizsit kb. 5 perc volt eltüntetni, és rá fél órával ugyanolyan éhes voltam, mint kaja elõtt. Szóval hiába olcsóbb, meg lehet belõle sokat venni, nem ér semmit sem, mivel a nagy része víz, meg ilyenek...

Aquir
aham.. és akkor a reggelit is rántott hússal kéne indítani?😊 Mert ez így okés csak nemtom hogy azt így önmagában nem unnám e meg hogy egész nap csak husit zabálok😊

Roger6
Nálunk 80-90 fõs elõadók voltak egyetemen, a kutya nem figyelte, mit csinálok, ezért mondtam ezt a dolgot. Az illemet hagyjuk, én legalább bent voltam órán...

"tele hassal sem egészséges különbözõ helyekre mászkálni egész nap" - úgy látom félreértelmezted a mondandómat. Nem az a lényeg, hogy teleedd magad, hanem az, hogy egész nap folyamatosan egyél. Sokszor, hogy mindig legyen megfelelõ utánpótlás a szervezet számára. Én napi 5-6-szor kajálok. Reggeli, és utána ahogy érzem, hogy le tudnék valamit nyomni a torkomon (nem kell megvárni, míg éhes leszek), akkor már eszek is. Ezzel a módszerrel rengeteg kaját lehet megenni egy nap, de vigyázni kell, hogy ne edd tele magad, mert akkor sokáig nem fogsz majd kajára nézni (tehát nem lesz meg a napi sokszori étkezés). Felvágottakat messze elkerülni, semmit nem érnek. Plussz egy csomó víz. Én most olyan 4-5 litert iszok naponta, de szerintem hozzávágok még egy litert, hátha...

Aquir
hát az elég furcsa lenne kajálni például a kistermekben maximális 5 méterre az elõadótól, na meg kis szag lehet attól... ált. figyelni/jegyzetelni kell, vannak gyakorlatok és 4 órás laborok is tudod (na meg az illem) 😊

mikor megeszem az ebédet (ha elég idõ van rá), jobbra-balra a vacsora és a reggeli (valamilyen húsos péksütemény) között szinte alig kell ált. valamit ennem, úgyhogy max próbálok, de tele hassal sem egészséges különbözõ helyekre mászkálni egész nap

Roger6
Ne haragudj, de az egyetemnek mi köze ahhoz, hogy mennyit tudsz enni? Szépen beviszel elõadásra egy kis csirkemellet rizzsel, aztán bekajálod. Ez nem lehet kifogás. Meg nem hiszem, hogy minden nap reggeltõl estig nyomod az egyetemen. Szóval egyél csak szépen, folyamatosan egész nap, sokszor. Az egyetlen kifogás az lehet, hogy nincs pénzed rá ebben a válságban (ezt én is átélem, hogy rohadna meg).

Aquir
pár hónap kihagyás után megint edzek (vizsgaidõszak, projectmunka, stb.) De akárhogy is nézem az ajánlott elõírt megnövelt kajabevitelt, én így dekára számolgatni nem nagyon tudok, meg sokkal többet nem tudok enni mint máskor (részben egyetem miatt is). Annyit tudok tenni hogy lehetõleg ne ürüljön ki a hasam. 😊 Azonkívül több hús, meg mindenfélébõl szoktam enni, és ezekbõl az egészséges egyensúlyt lehetõleg amúgy sem fogom felborítani.

Többféle variációt is csinálsz(nem feltétlenül 1 napon) fekvenyomásra. Pl. a sima fekvenyomáson kívül szûknyomást, egykezes fekvenyomást, erõkereten fekvenyomást csinálsz. Ha további kérdésed van, szólj és küldök privátban pár linket ilyenekrõl, ha ennyire rajta vagy a témán😊

és mienak azok a specializációs edzések?
Az attól függ milyen szinten állsz. Ha edzetlen vagy, vagy kezdõ, 1 bizonyos mértékben fejlõdik nyilván. De egy ponton túl az már nem elég. Lehet kísérletezgetni egyébként fekvõtámasz-variációkkal, úgy valamivel talán tovább fenntartható a fejlõdés. De ha komolyabban akarod fejleszteni a fekvenyomást, arra kell specializációs edzéseket végezni. Szóval el kell döntened, mit akarsz elérni. Ha fekvenyomó akarsz lenni, edzéseidnek a fekvenyomásra kell fókuszálniuk. Persze nem szabad a többi testrészt se teljesen hanyagolni, mert abból csúnya sérülések lehetnek.

Danny1987
Azt hittem a dinoszauruszok kihaltak.

Live for nothing or die for something.

Sziasztok.
lehet hogy hülye a kérdés de azt hallottam hogyha nagyon sok fekvõtámaszt csinálok akkor a fekvenyomásom is fejlõdik.remélem tudjátok mire gondolok.
Szal szerintetek ez igaz avagy nem?
Várom a válaszaitokat.
Köszi<#crazya>
SeanJRRussel
Ez a tehén benne volt az egyik filmben éa mondta a gazdája h ilyen genetica mutációval születet h ilyen izmops és sokan meg is vádolták h vmi indítót adott szegény jószágnak.Közel 1t az állat.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Frayer
Szegény malac.

Vannak fent a neten képek olyan állatokról, melyeket myostatin inhibitorral kezeltek. Elég állat ahogy kinéznek.
Ha ez megjelenik emberben is, asszem lehet majd forgatni a shrek következõ részét, de már élõfilmnek. A Shrekket meg csak be kell festeni zöldre. 😊)

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Roger6
Jogos!