Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez pesti viszonylatban olcsónak számít.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ingyen szauna is benne van,úgyhogy sztem nem olyan vészes.Jár még vki oda?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Több "okosságot" nem akarok mondani, mert lehet butaság lenne.
mov ah,4ch int 21h end
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
MJ rulz Pink Team The Only One
Most megnéztem body-bulider.hu-n a kalkulátort, ami szerint naponta 680 g <#guluszem1>#guluszem1> szénhidrátot kell bevinnem! Akurva... (bár fehérjébõl meg "csak" 130-at ír, de gondolom baj nincs, ha többet viszek be <#vigyor3>#vigyor3>)
Najóvan, megy bótba rizsé, meg husé... <#nezze>#nezze>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az elölguggolás nagyon jó gyakorlat, van értelme annak mindig. Ha valakinek pl. a segge hajlamos nõni a guggolásoktól, váltson át erre, mert véleményem szerint kevésbé segges mozgás.
AVIRA - \"More than security.\"
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Live for nothing or die for something.
Lenne egy nagy problémám.
Elhatároztam magam, hogy most odafigyelek az étkezésemre. Felszedtem egy kis zsírfelesleget és leszeretném szálkásítani a testemet. Mint ugye tudjuk ezt diéta nélkül nem nagyon lehet.
Eddig oké is a dolog, mert különbözõ mintaétrendeket már összeválogattam csak a kivitelezés a nehézkes.
Sajnos suli közben nem tudom hogy oldjam meg a dolgot, mert van olyan nap pl. hogy 8:00tõl 17:00ig az egyetemen rohadok. Na most ilyenkor hogy oldjam meg a 2 óránkénti étkezést ilyen ételekkel, mint pl. a rizs meg a csirke. Eddig egyszerû volt mert jó pár szendvicset elpakoltam és burkoltam. Csak ugye diéta alatt az se megengedett. Nagyon hálás lennék ha valaki tudna valami ötletet, tanácsot adni, hogy mit egyek (a megfelelõ fejlõdés érdekében) ilyenkor amikor nem tartózkodok otthon,sulizok.
Nagyon szépen köszönöm elõre is! 😉
B.
Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa
Debrecen.
majd felveszem videóra csütörtökön a fekvenyomást😄😄
nekem 10 év alatt egyszer, ismétlem egyszer nem volt olyan, hogy ne legyen mellezés (fekvenyomás mindig van benne) után 2-3 napig izomlázam. pedig az van vagy durván ezer mellezés😊
akit érdekel:
reggeli 250g túro 30g lenmag õrölve bolero
tízórai 250g túró 40g lenmag õrölve bolero
ebíd 200g csirkecici 50 g rizsa 😊
estebíd ugyanez
és este ha már nagyon kész vagyok akkor még 4-5 tojás
néha paprika hagyma paradicsom gomba feldobni a kaját. nagyon néha valami kevés szénhidrátos szósz de max hetente egyszer.
ez szerintem nem kevés, és bõven tartható. az erõm: 120x6fekvébõl lett 110x7. nem vészes. és SZABÁLYOSAN, ezt úgy veszem észre nem árt leírni😄
lásd lentebb:
fekvenyomás. minden kedves sportpajtásnak üzenem, hogy a fekvenyomás abból áll, hogy az ember leengedi szépen a cickójára a rudat és onnan kinyomja szépen. nem homorít, nem emeli a seggét, nem a segítõ segít neki 30kg-ot, és nem 20, nem 10, nem 2 centire állítja meg a rudat. hogy ezt miért? általában reggel gyúrok max 5-en vagyunk a teremben, csupa hc sportman. de most kivételesen lementem a terembe délután spannal. hát ez szörnyûûû: 10-12 srácot láttam nyomni, ebbõl 1 ismétlem 1 nyomott szabályosan. és ráadásul amikor ez az 1 segített egy olyannak aki 140-el nyomott fekve, úgy hogy állítom 100-ba se tudna szabályosan tolni 2-õt!!!! megkérdezte tõle a span, hogy te mindig így nyomsz? válasz: nem csak olyan 120 felett. elõtte néztem, hogy már 100-ba is úgy noymott, hogy feléig engedte, és olyat homorított mint ide NY. magyarán, akik csalnak, azok észre se veszik mekkora faszok??
és utána csodálkoznak, hogy miért néznek ki olyan balfaszul, és miért nem fejlõdik a mellük. innentõl kezdve minden párbeszédnél fentartással kezelem, ha valaki közli velem hogy õ 130-ba nyom 6-ot, én meg eddig pironkodtam, hogy cirka 10 év gyúrás után ilyen gyengusz vagyok...hát lehet ezért.
Ha 100 kg-os fekvenyomásokkal felépítesz egy szép mellkast, aztán 50 kg-al elkezdel 25-ös ismétlésszámmal edzeni, nem a szálkákat égeted bele, hanem az izmot le.
Maradjon a 100 kg, de ha eddig mondjuk 8-as ismétlésekkel ment, ne sajnáld akár 6-ig visszamenni. Az össz-ismétlésszám meg 25-35 közt egy gyakorlatban, nagy súllyal.
Zsírt úgyse itt égetsz, hanem majd diétával meg kardióval, amibõl szintúgy a HIIT a célravezetõs. Úgy tapasztaltam, a zsír könnyen ég el, ha nekiállsz minden eszközzel a pusztításnak.
szóval rövidke diéták legyenek, de jók. És tömegeléskor sem engedni a gilisztákat föld alá mászni. Ha nem hízol be mint a gyesznó, nem kell majd annyit diétáznod késõbb, ergó lassabb növekedés és nagyobb izommegtartás.
Már alig várom a nyarat, hogy gyakorlatba is átültessem amit tanultam. Mellesleg, haladok egy új koncepcióval is, 400-450 gr zsír, 200-250 gr fehérje és 10-20 gr szénhidrát naponta... Anyuék is kezdenek beleegyezni, miután feltártam néhány részletet.
Több tanulmányt végeztek már így embereken, de azokat nem Vejnének hívják, aki most bevállalná, hogy két vérvétel, hormonvizsgálat (ezért még külön könyörögni kell majd) bizonyítsa, hogy van élet szénhidrátok nélkül is.
Szegény gyrek kezd elhülyülni a sok stressztõl ami éri mostanában, sikerült betábláznia magát az következõ hónapokra, ezért ilyen szórakozási módokat keres. 😄
Mi ma voltunk,habár nem egy Gilda Max,de nem rossz!
Testépítés céllal 8-12 ismétlés lehet a legcélravezetõbb, rövid pihenõkkel.
spam. sry
Köszi szépen... 😊
És a súlyokat is emeljem ha megy, vagy azok maradjanak a mostani szinten?
(Lehet, hogy hülyeségeket beszélek, de én valami ilyesmiket hallottam még anno, mikor kezdtem.)
Mert akkor szálkásításnál csak a kajára kell odafigyelni?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
spam. sry
#12719-el kapcsolatban továbbra is várnám a véleményeket.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Hello!
Megint egy kérdéssel fordulok hozzátok... 😊
Most a szálkásításról érdeklõdnék.
Nagyjából tudom mi a lényege, de lehet, hogy nem jól - az ismétlés érdekelne - azaz, hogy mennyi súllyal (pl tömegnövelésnél kimegy X kg, akkor itt mennyivel kell) és milyen módon kell ismételni (pl 3x20...).
És itt mennyi gyakorlatot kell csinálni egy izomcsoportra?
És látom, hogy diéta szükséges - viszont annyi minden van a neten, mindenhol más...csak irányadásként, Ti milyen (esetleg melyiket) tudnátok ajánlani?
Elõre is köszönöm szépen!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nehéz tárgy cipelése után fáj a jobb kezem izmai. Megerõltetés. Mit szoktatok ilyenkor használni fastum gél melett?
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
diétának nem tudom még, mit fogok csinálni, de nemrég olvastam az anabolic diet névre hallgató programról, amivel egyrészt remekül lehet diétázni, másrészt emelt kcal mellett meg tisztább tömeget építeni.
kb. olyasmi, mint a cha diéta. manapság ezeknek a 0-30 gr szénhidrát meg két vödörnyi zsír diétáknak nagy kultusza van, sokan már-már kereszteslovagként hirdetik az "igét", szóval egy lövést adni kell neki.
Annyi biztos, nálam nagyon szépen bevált a soksok zsír, mérsékelt szh, és az is fõleg gyümölcs-zöldségbõl, nagyon minimális rizs-zab bevitel mellett, tegnap ruhában már 97nél volt a mérleg nyelve reggel, de még mindig látom a hast, az ereket, a váll szeparáltságát, holott endomorf vagyok.
egyébként leszarom ha nagy karaj szar lesz az egész, azért vagyok fiatal, hogy tapasztaljak a lövészárokból. ezért nem szórakoztam anno az aerob edzésekkel sem, uccu neki interval heti két nap. 😊
"ha hallok valami újat, muszáj kipróbálnom. nem a csodát keresem, egyedül az érdekel, hogy minél többfajta módszert kipróbáljak, hogy késõbb kirostálhassam a számomra legmegfelelõbbeket...
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
nagyon fontos kérdésem lenne. el akarok kezdeni zsírégetõt szedni. én kettõt néztem ki: az egyik a Lipo-6x a másik pedig Stacker 3 a Lipo6-ról sok jót hallottam, a Stackert régen szedtem, de akkor még efedrinnel csinálták, nem pedig koffeinnel. az bevált, de ezt az újjat még nem próbáltam. Tudnátok nekem segíteni, hogy melyik a jobb, illetve mi az amit ajánlani tudnátok? Elõre is nagyon szépen köszönöm. ha nem tudtok pontos választ adni akár fórumokat is ajánlhattok amibe ez le van írva. elõre is köszi
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
Kíváncsi leszek reggelre mekkora izomlázam lesz,elég dúrván odatettem magam.