Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BADE
9700ft-ért is lett volna havi bérlet,de heti 4szer úgysem megyek,akkor meg felesleges
Ez pesti viszonylatban olcsónak számít.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

cicai
16 alkalom +szauna?😄😄😄 ennyi 8ezer ft-ért?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

BADE
csütörtöki napon tesómmal beruháztunk 1-1 16alkalmas bérletre a Récsei Centeres Gilda Maxba 7900Ft-ért.
Ingyen szauna is benne van,úgyhogy sztem nem olyan vészes.Jár még vki oda?

cicai
vállra is kéne nem?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Panzermeyer
6 hét... erõnövelésre nem vmi hosszú idõ. Egyet biztosan tudok mondani, szerintem ha eddig nem edzettél alkarra, akkor arra is csinálj. Marha sokat számít egy ilyen helyzetben.
Több "okosságot" nem akarok mondani, mert lehet butaság lenne.

mov ah,4ch int 21h end

Császtok! Május 1-én ha minden igaz szkanderverseny lesz nálunk. Fontolgatom az indulást, csakhát nincs túl sok rutinom a dologban. (Van vagy 10 éve, hogy nyomtunk meccseket a suliban) Nyilván a kar a legfontosabb, az nem igazán erõsségem, legalábbis ami a bicót illeti. A kétkezes bicepszbõl 42 kilóval 6ot tudok szabályosan. A tricepsz valamivel jobb, lenyomásban 50 kilóval kidöngetek 8 ismétlést. Szóval mit tudtok ajánlani, mit csináljak hogy 6 hét alatt viszonylag sikeresen felkészüljek?

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

SeanJRRussel
Igaz én most diétán vok de a rizsem 120-150g naponta és mellette nem sok ch van pluszba,sõt semennyi.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

csuszi
a 680 szerintem túlzó, 5g/tskg javasolnak. a fehérje viszont kevés. 2g tskg.

MJ rulz Pink Team The Only One

Roger6
Húbameg... Akkor nálam gyökeres változások lesznek a táplálkozás terén! <#vigyor5>
Most megnéztem body-bulider.hu-n a kalkulátort, ami szerint naponta 680 g <#guluszem1> szénhidrátot kell bevinnem! Akurva... (bár fehérjébõl meg "csak" 130-at ír, de gondolom baj nincs, ha többet viszek be <#vigyor3>)
Najóvan, megy bótba rizsé, meg husé... <#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csuszi
150g rizs tartalmaz 105-110g ch-át. tudod milyen kevés az? azt szokták mondani, hogy diéta alatt ne menjünk 150g ch alá. és ez tömegeléshez? az nagyon gyér. tömegelésnél ha te 78 kg vagy, akkor kb kell 320-400g ch és 160-200 fehérje. lehet számolgatni a kajádat😉 persze nem csak rizsbõl fedezni, hanem zab vagy lenmag, túró, zöldség, gyümölcs, tápkieg. stb. de egy napra ennyi ch kell neked.

Roger6
Tehát ezek szerint egy 61 kg-os (!!!!) kezdõ (!!!!) embernek kevés a 150-200 g rizs. És a 400 g rizst tudja hasznosítani az elõbb említett szervezet? <#confused> (Én most 78-nál járok, akkor én is emeljem a rizst 400-ra?)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csuszi
180 g rizst ettem a diéta elején (most 100-nál járok). 150 nagyon kevés, haverom 80 kg és 300-400at tol tömegelés alatt.

Roger6
Okés, én 150-200-at fogyasztok, + fél kiló csirke, nekem bejön. Akkor biztos szervezetfüggõ, mert nekem így is jönnek fel a kilók, látom magamon a változást. (mondjuk neked a kreatin sem használt, ha jól tudom)

150 gr rizs diétára.. 61 kg-osnak legalább 3500 kcal-t és 400 gr szénhidrátot, mert az poén. Nem kell sajnálni a takarmányt, be kell lapátolni.

Az elölguggolás nagyon jó gyakorlat, van értelme annak mindig. Ha valakinek pl. a segge hajlamos nõni a guggolásoktól, váltson át erre, mert véleményem szerint kevésbé segges mozgás.

Roger6
Fél kiló csirke (legalább) + 150 g risz (legalább) naponta. Ha ez megvan, utána jöhet a következõ lépés...

slime001
Egy 61kg-os kezdõnek milyen táplálékkiegészítõt ajánlanátok, ha egyáltalán van rá szüksége?

AVIRA - \"More than security.\"

Azt olvastam, hogy jobban terheli a combfeszítõt, mint a normál guggolás. Nyilván kisebb súllyal lehet csinálni. Véleményem szerint inkább haladó vagy afölötti szinten van értelme.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Danny1987
Mi a vélemyétek arról a gugolásról amit ugy csinálnak hogy a rodat nem hátra hanem elõre rakják?

Live for nothing or die for something.

Márpedig ha komolyan gondolod, megoldod hogy legalább 1-2 adag meglegyen a csirke-rizsbõl. A többit meg letudod pl. turmixxal. Amúgy szvsz nem muszáj 2 óránként enni, a 3 bõven elég.

Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám.
Elhatároztam magam, hogy most odafigyelek az étkezésemre. Felszedtem egy kis zsírfelesleget és leszeretném szálkásítani a testemet. Mint ugye tudjuk ezt diéta nélkül nem nagyon lehet.
Eddig oké is a dolog, mert különbözõ mintaétrendeket már összeválogattam csak a kivitelezés a nehézkes.
Sajnos suli közben nem tudom hogy oldjam meg a dolgot, mert van olyan nap pl. hogy 8:00tõl 17:00ig az egyetemen rohadok. Na most ilyenkor hogy oldjam meg a 2 óránkénti étkezést ilyen ételekkel, mint pl. a rizs meg a csirke. Eddig egyszerû volt mert jó pár szendvicset elpakoltam és burkoltam. Csak ugye diéta alatt az se megengedett. Nagyon hálás lennék ha valaki tudna valami ötletet, tanácsot adni, hogy mit egyek (a megfelelõ fejlõdés érdekében) ilyenkor amikor nem tartózkodok otthon,sulizok.
Nagyon szépen köszönöm elõre is! 😉

B.

Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa

szerintem is korrekt hely, kb fél évig oda jártam, de mióta nem vagyok diák, nekem túl drága

csuszi
😄 már van 2.3??😊😊
Debrecen.
majd felveszem videóra csütörtökön a fekvenyomást😄😄
nekem 10 év alatt egyszer, ismétlem egyszer nem volt olyan, hogy ne legyen mellezés (fekvenyomás mindig van benne) után 2-3 napig izomlázam. pedig az van vagy durván ezer mellezés😊

csuszi te hol edzel? város? megnézhetnéd az én technikámat is. mert tuti szarul csinálok valamit csak nem érzem........más. valamikor egy 3v3 war c.warmod 2.3 cracked ;D

csuszi
fenntartással

csuszi
mínusz 15kg-nál járok, már látom az alagút végét😊
akit érdekel:
reggeli 250g túro 30g lenmag õrölve bolero
tízórai 250g túró 40g lenmag õrölve bolero
ebíd 200g csirkecici 50 g rizsa 😊
estebíd ugyanez
és este ha már nagyon kész vagyok akkor még 4-5 tojás
néha paprika hagyma paradicsom gomba feldobni a kaját. nagyon néha valami kevés szénhidrátos szósz de max hetente egyszer.
ez szerintem nem kevés, és bõven tartható. az erõm: 120x6fekvébõl lett 110x7. nem vészes. és SZABÁLYOSAN, ezt úgy veszem észre nem árt leírni😄
lásd lentebb:
fekvenyomás. minden kedves sportpajtásnak üzenem, hogy a fekvenyomás abból áll, hogy az ember leengedi szépen a cickójára a rudat és onnan kinyomja szépen. nem homorít, nem emeli a seggét, nem a segítõ segít neki 30kg-ot, és nem 20, nem 10, nem 2 centire állítja meg a rudat. hogy ezt miért? általában reggel gyúrok max 5-en vagyunk a teremben, csupa hc sportman. de most kivételesen lementem a terembe délután spannal. hát ez szörnyûûû: 10-12 srácot láttam nyomni, ebbõl 1 ismétlem 1 nyomott szabályosan. és ráadásul amikor ez az 1 segített egy olyannak aki 140-el nyomott fekve, úgy hogy állítom 100-ba se tudna szabályosan tolni 2-õt!!!! megkérdezte tõle a span, hogy te mindig így nyomsz? válasz: nem csak olyan 120 felett. elõtte néztem, hogy már 100-ba is úgy noymott, hogy feléig engedte, és olyat homorított mint ide NY. magyarán, akik csalnak, azok észre se veszik mekkora faszok??
és utána csodálkoznak, hogy miért néznek ki olyan balfaszul, és miért nem fejlõdik a mellük. innentõl kezdve minden párbeszédnél fentartással kezelem, ha valaki közli velem hogy õ 130-ba nyom 6-ot, én meg eddig pironkodtam, hogy cirka 10 év gyúrás után ilyen gyengusz vagyok...hát lehet ezért.

diéta-szálkásítás alatt érdemes a súlyokat tartani, vagy akár emelni is (nekünk ez családi szokás, diétában erõsebbek vagyunk)

Ha 100 kg-os fekvenyomásokkal felépítesz egy szép mellkast, aztán 50 kg-al elkezdel 25-ös ismétlésszámmal edzeni, nem a szálkákat égeted bele, hanem az izmot le.

Maradjon a 100 kg, de ha eddig mondjuk 8-as ismétlésekkel ment, ne sajnáld akár 6-ig visszamenni. Az össz-ismétlésszám meg 25-35 közt egy gyakorlatban, nagy súllyal.

Zsírt úgyse itt égetsz, hanem majd diétával meg kardióval, amibõl szintúgy a HIIT a célravezetõs. Úgy tapasztaltam, a zsír könnyen ég el, ha nekiállsz minden eszközzel a pusztításnak.

szóval rövidke diéták legyenek, de jók. És tömegeléskor sem engedni a gilisztákat föld alá mászni. Ha nem hízol be mint a gyesznó, nem kell majd annyit diétáznod késõbb, ergó lassabb növekedés és nagyobb izommegtartás.

Már alig várom a nyarat, hogy gyakorlatba is átültessem amit tanultam. Mellesleg, haladok egy új koncepcióval is, 400-450 gr zsír, 200-250 gr fehérje és 10-20 gr szénhidrát naponta... Anyuék is kezdenek beleegyezni, miután feltártam néhány részletet.

Több tanulmányt végeztek már így embereken, de azokat nem Vejnének hívják, aki most bevállalná, hogy két vérvétel, hormonvizsgálat (ezért még külön könyörögni kell majd) bizonyítsa, hogy van élet szénhidrátok nélkül is.

Szegény gyrek kezd elhülyülni a sok stressztõl ami éri mostanában, sikerült betábláznia magát az következõ hónapokra, ezért ilyen szórakozási módokat keres. 😄
BADE
srácok,ha vki ki szeretné próbálni a jumpfitness edzõtermet(Örs-ön),akkor a mostani Exitben 1alkalmas ingyen kupon van.Ha jól láttam a szaunát is lehet használni.
Mi ma voltunk,habár nem egy Gilda Max,de nem rossz!

plck
Konkrétan csak annyi a célom hogy jól kigyúrjam magam<#crazya>

Egyébként mi a célod? A kis súly, és a nagy súly is jó valamire.
Testépítés céllal 8-12 ismétlés lehet a legcélravezetõbb, rövid pihenõkkel.

slime001
inkább nagyobb súly de 6-8 ismétlés.

AVIRA - \"More than security.\"

plck
Tehát akkor inkább nagyobb súly?

Ne hülyítsd már szegényt😊

Lazarus
Alapvetõen a kis súly, magas ismétlésszám zsírt éget és szálkásít, a nagyobb súly pedig izomtömeget növel.
plck
Hali!Szerintetek mi a jobb?Ha kisebb súllyal csinálom vagy ha nagyobbal?

iko
Jah,én is azért mentem mert megszoktam, hogy enyhe megfázásnál is megyek. De úgy látom, hogy influenzánál ez nem így mûködik, itt tényleg minél inkább pihenni kell míg teljesen ki nem ûzzük az nyavalyát. Szerda este jelentkeztek a tünetek, gyóccer pihenés c sok folyadék stb... szombat reggelre jobban lettem, így el is mentem edzeni, szombat este és azóta pedig teljesen kész vagyok...

spam. sry

Hát ha tudod, emelheted, de általában nem ez jellemzõ. Inkább az, hogy örülünk ha nem gyengülünk szálkásításkor😊 Igen, fõleg a kajára kell odafigyelni. Általánosságban véve fokozatosan csökkenteni az összkalóriát, a fehérje arányát növelve. Én is tudom ajánlani a buildert részletekért.

Én ezzel úgy vagyok, hogy ha nem vagyok lázas meg viszonylag jó erõben érzem magam, akkor nem hagyok ki edzést. Elõfordult, hogy sima megfázáskor edzettem, semmi bajom nem lett. Sõt, szerintem bizonyos mértékig még segítette is a gyógyulást, hogy jól megizzadtam. De kétségtelen, hogy ilyenkor nagyon mérlegelni kell, hogy mi a jobb.

Japep

Köszi szépen... 😊
És a súlyokat is emeljem ha megy, vagy azok maradjanak a mostani szinten?
(Lehet, hogy hülyeségeket beszélek, de én valami ilyesmiket hallottam még anno, mikor kezdtem.)

Mert akkor szálkásításnál csak a kajára kell odafigyelni?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

iko
Influenza... egy tanács ha nem érzitek magatokat 100-asnak ne menjetek edzeni. Én elmentem, mert úgy gondoltam jobban vagyok, aztán aznap este azt hittem meghalok...

spam. sry

Én is a változatlan ismétlésszámú edzést tudom javallani, diéta mellett. Néha jó változtatni a módszeren, de szálkázáskor tényleg nincs sok értelme a mega ismétléseknek.

#12719-el kapcsolatban továbbra is várnám a véleményeket.

SeanJRRussel
Sztem fölösleges a magas ismétlés szám mert csak az izmot égeted vele.Edz normálisan úgy ahogy eddig csak diétázzál és törekedj maxot edzeni.Én 1,5 hét alatt 2kg-t fogytam úgy h 15g rizs és 500g cs mellet eszek plusz egy ksi zöldség és a fehérje por.103kg-voltam most avgyok 100 de neked azért kikell számolni h mibõl mennyit kell bevined a testsúlyodhoz megfelelõen. body.builder.hu-n vannak kalkulátorok meg kaja táblázat ami segíthet.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Japep

Hello!
Megint egy kérdéssel fordulok hozzátok... 😊

Most a szálkásításról érdeklõdnék.
Nagyjából tudom mi a lényege, de lehet, hogy nem jól - az ismétlés érdekelne - azaz, hogy mennyi súllyal (pl tömegnövelésnél kimegy X kg, akkor itt mennyivel kell) és milyen módon kell ismételni (pl 3x20...).
És itt mennyi gyakorlatot kell csinálni egy izomcsoportra?

És látom, hogy diéta szükséges - viszont annyi minden van a neten, mindenhol más...csak irányadásként, Ti milyen (esetleg melyiket) tudnátok ajánlani?

Elõre is köszönöm szépen!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Zerénd
Nem sportsérülés!

Nehéz tárgy cipelése után fáj a jobb kezem izmai. Megerõltetés. Mit szoktatok ilyenkor használni fastum gél melett?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

hmm diétás tapasztalatokat gyûjtök 😊 zsírégetõnek (legálisnak) én olyasmikre gondoltam, hogy anadrox, esetleg pár e-fites dolog, hogy újakat is tapasztaljunk.

diétának nem tudom még, mit fogok csinálni, de nemrég olvastam az anabolic diet névre hallgató programról, amivel egyrészt remekül lehet diétázni, másrészt emelt kcal mellett meg tisztább tömeget építeni.

kb. olyasmi, mint a cha diéta. manapság ezeknek a 0-30 gr szénhidrát meg két vödörnyi zsír diétáknak nagy kultusza van, sokan már-már kereszteslovagként hirdetik az "igét", szóval egy lövést adni kell neki.

Annyi biztos, nálam nagyon szépen bevált a soksok zsír, mérsékelt szh, és az is fõleg gyümölcs-zöldségbõl, nagyon minimális rizs-zab bevitel mellett, tegnap ruhában már 97nél volt a mérleg nyelve reggel, de még mindig látom a hast, az ereket, a váll szeparáltságát, holott endomorf vagyok.

egyébként leszarom ha nagy karaj szar lesz az egész, azért vagyok fiatal, hogy tapasztaljak a lövészárokból. ezért nem szórakoztam anno az aerob edzésekkel sem, uccu neki interval heti két nap. 😊

"ha hallok valami újat, muszáj kipróbálnom. nem a csodát keresem, egyedül az érdekel, hogy minél többfajta módszert kipróbáljak, hogy késõbb kirostálhassam a számomra legmegfelelõbbeket...
Köszi, én is sok jót hallottam róla. lehet, hogy az lesz, hogy veszek egy olyant meg egy 20db-os stackert, azzal csinálok egy nagyon intenzív edzést, szálkásítást, majd utána egy hosszabb, diétával egybekötött lipo6x-et. jelenleg 88 kiló vagyok 170cm magas, nagyon örülnék neki, hogy-ha 80-82-re le tudnék menni nyárra.

LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es

SeanJRRussel
Én ugyan nem szedtem a lipo 6-ot de nagyon jókat mondtak róla a terembe sokaknak bevállt.

Sziasztok!

nagyon fontos kérdésem lenne. el akarok kezdeni zsírégetõt szedni. én kettõt néztem ki: az egyik a Lipo-6x a másik pedig Stacker 3 a Lipo6-ról sok jót hallottam, a Stackert régen szedtem, de akkor még efedrinnel csinálták, nem pedig koffeinnel. az bevált, de ezt az újjat még nem próbáltam. Tudnátok nekem segíteni, hogy melyik a jobb, illetve mi az amit ajánlani tudnátok? Elõre is nagyon szépen köszönöm. ha nem tudtok pontos választ adni akár fórumokat is ajánlhattok amibe ez le van írva. elõre is köszi

LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es

lehet buta es amator kerdes , es nemis ide kene fordulnom, de ha nem tomeget szeretnek novelni es "nagyobb" lenni hanem csak kiszalkasitani/kicsit izmosodni es eltuntetni a felesleges reszeket 😊 milyen fele-fajta edzesmodszer-taplalkozassal lehet ezt elerni? hogy erteni lehessen konkretan mirol beszelek korulbelul ilyen a testalkatom csak a tel folyaman kicsit hanyagoltam magam es feljott 1 kis cici/gyomor es azokat kellene eltuntetni a nyarra meg radolgozni kicsit.

BADE
ma kipróbáltam akciósan a Gilda Max edzõtermet(Récsei Center),olyan gépek voltak,hogy hirtelen azt sem tudtam,hogy melyikkel mit kell csinálni,mondjuk egy idõ után belejöttem,de nagyon háttérbe szorúl a szabadsúlyos edzés,ami szerintem az egyik legfontosabb!
Kíváncsi leszek reggelre mekkora izomlázam lesz,elég dúrván odatettem magam.

létezik, hogy a 250-es galenikát 800-ért adják? Gyanúsan olcsónak tûnik.