Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De a mennyiseg ott is fontos.
A sprinterek vagy napi 2x 2-3 ora sprintelgetnek ahoz a testhez
szal ha kimesz es lesprintelsz 5 db ot az meg l.szt se tesz.
Arra a sprint a jo
Nem kockák és erek, hanem nagy izmok kellenek:P

Sok edzes !
A legjobb dolog a zsir ellen a sok edzes.
99 ben megadodott a lehetoseg hogz reggel 10 tol este 10 ig focizhattam a grunodon. Most is azt a testalkatomat szeretnem visszanyerni.
Annyira sokat edzettunk hogy napi 1 twix siman belefert, kockahas es eres izmok mellett siman.
Aquir
ott is látod hogy hogyan fejõdsz xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zsiregeto tabletta
Egyszer bementem egy fitboltba kertem atom eros zsiregetot
adtak is egy vagyonert.
Beszedtem ket szemet, hat ugy megcsapott mintha 20 kavet ittam volna meg. Alig vartam hogy elmuljon a hatasaa
mé, a másik nem kokszos?:D csak azért össze lehet vetni hogy aerob vs kardió téren én hova voksolok.. :)
SeanJRRussel
A fekete bácsi se a sok sprinttõl stirásodott ki a mellén<#buck>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Sziasztok az lenne a kerdesem hogy tudtok e olyan magyar lapot
ami a testepitesrol szol es van cset ablak is.
(Testepitoknek)

Elore is koszi : Ati
Ajanlom mindenkinek aki jo testet akar a nagypalyas focizast.
Tobb oran keresztul.
Ott aztan van kocogas sprint minden mi szukseges.
háháhá én ma 30 perces edzést tartottam könnyen:

tolódzkodás
húzódzkodás

fekvenyomás
evezés

vállnyomás
állighúzás

minden gyakorlat párban, 60 mp pihikkel, 3 sor ismétlésszám 8 és 12 közt. tiszta poén volt, s hamar megvót.

Jövõ héttõl heti 2 sprintnapot fogok tartani egy kis "g-flux" miatt.. ugyebár ha valaki 5000 kcalt eszik s 4500at használ fel, tisztább és jobb hús jön rá, mint ha valaki 2500at eszik és 2000et használ.. :) pedig a deficit ugyanannyi..

úgy gondoltam 100 méter lesz a táv, 5ször. inkább állóképesség-javításra használom.
http://outsports.com/jocktalkblog/wp-content/uploads/2008/04/ryan-hall-at-london.jpg
http://www.art-perfect.de/sport/Maurice_Green.jpg

háháhá mindig ezt mutogatom amikor valaki kérdezi, miért sprint és miértnem futás amit csinálok.. Ugyebár a sprintek izmot bontanak csak, ezt mindenki tudja, hahaha (:D)
Az egyeni edzes elonye : az a fasza az otthoni egyeduli edzesbe hogy csak azt latod hogy Te fejlodsz. Nem szomorodsz el a latvanytol hogy van aki 5x akkora sulyal edz mint Te, csak latod hogy na megin emelhetsz a sulyon egyet. Magadra viszonyitasz.
SeanJRRussel
Nekem is edzõ írj az edzéstervemet megbeszéljük és megcsinálja.Lassan 2 éve h járok de nem mind1 h melyik gyakorlat után mi hogy jön és melyik izmot hogyan mozgassam meg,milyen gyakorlattal h az jó legyen.Én örülök h nem hülyefejjel vágtam bele ebbe az egész bodyzásba mert nagyon jól fejlõdök és a 2 év alatt +12 kg-t híztam úgy h zsír nem sok van rajtam mert most adtam le 6 ot diéta alatt.A szakember jó ha van,ha meg valaki már annyira benne van akkor az persze eddzen magától de én még nem érzem magam alkalmasnak rá 100% ig.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Van aki napi 3 szem zsomlet eszik es ugy edz kulonben jon a zsir.
Van aki meg napi 6 tojasos rantottat eszik meg csak ebedre es
szalkas mint az atom.
Az emberek nem egyformak.
Mi az hogy eloirt edzes ?
Az edzest szerintem magadnak kell beloni.
Meg kell erezned mit bir a tested mi a keves mi a sok mi a franko.
A taplalkozast ugyanigy .
Miert halgatsz masokra nem minden ember egyforma es azert mert o neki van egy kialakitott programja az nem biztos hogy nalad is ugyanakorat ut.
En nem kulso meregyek (most) hanem hogy minel hamarabb minel nagyobb
sulyzokkal edzhessek.
Aquir
ugyan kérlek :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

valamivel több mint két éve - bár most tesómról van szó kivételesen, nem rólam :)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

csuszi
én maradok a sprinternél:)

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
és túlterheled magad. ráadásul sprinterkülsõt akarsz, vagy maratonistát?
vicces, hogy ezt dobta ki a google a sprinter szóra az elsõ oldalon:)

csuszi
akkor pöcsölsz

Aquir
és ha 2 óra alatt van meg az elõírt edzés? <#wilting>

Viszont tobb a sportmennnyiseg es hamarabb emelhetsz tarcsat.
Olyan mintha ketnapi edzest nyomnal le egy nap alatt.
SeanJRRussel
Telejsen fölösleges bevenni fájdalom csillapítót,ha meg nem bírod a fájdalmat ne eddzél olyan keményen.A táplálék kiegészítõk meg szerintem fontosak,hacsak nem vagy milliomos és rátudsz a kajádra havi szinten 60-80 ezret költeni.
Az edzések meg ne legyenek többek 1 max 1,5 óránál ha tömeget akarsz növelni.Mert fogyáshoz jó a 3 órás edzés is igaz h marha sok izmot is égetsz vele.

Aquir
nem tudom mennyire egészséges mindig fájdalomcsillapítót venni ha sokszor van izomfájdalom az edzés miatt..

Jo ez a labemeles bar inkabbb alhasra es combra megy mint felhasra.
Kivancsi volnek a velemenyeitekre ?
Leci valaszoljatok
Rakosoknak is azt adjak az elejen amig meg eleg ... Es nem opiat szarmazek.
Tulzasba vinni ?
Ti mit szoktatok csinalni ha jon a fajdalom ... ?
Azon gondolkoztam hogy bevetem a voltarent.
Szerintetek ez jo otlet vagy ez mar tulzas ?
Nem a dolora gondoltam abban 12.5mg diklofenac van tabinkent, hanem a
venyeset abbol van 50, 100, 150mg os per tabi.
Nekem is ugy volt hogy felhuztam aztan varnom kellett fel 1 orat hogy
ujra huzhassak mer kifaradtak az izmok. Most ott tartok hogy felhuzok egy szeriat es ha 10 perc mulva csinalok megegyet ugyanaddig elmegy mint elotte marmint a darabszam.
Az akkor van ha hirtelen terheled tul az izmokat.
De ha fokozatosan szoktatod ra hogy naponta 10 percel tobbet edzesz akkor megszokjak.
Olyan mint a maratonfutas, azt is nem egybol nyomjak le hanem tobb ev futkosas utan.
slime001
Túledzettség?!

AVIRA - \"More than security.\"

Volt olyan ismim aki napi 1000 fekvot nyomott
Nincs is jobb erzes amikor a sulyzora nagyobb tarcsat lehet tenni.
Es minel tobbet edzel annal hamarabb jon ez a lehetoseg.
Edzesbol sose sok ha igazi testepito vagy
slime001
Edzés úgy gondolom rendben van. Talán még sok is nekem.

Meg a kajáláson. , bocs ez igaz
slime001
"ezen all vagy bukik minden" Meg a kajáláson.

Szerintem nem az a kerdes melyik port eszed hanem hogy napi fel orat
vagy 3at edzesz ezen all vagy bukik minden
Szerintem ne varj csodakat ezektol a bugatoporoktol ...
Sot az az igazi ha teljsen tisztan csinalod, csak hutobol taplalkozol.
Nekem az a vallasom hogy amikor bevenned a port akkor inkabb nyomj le meg egy szeritat. Szerintem sokkal elorebb leszel
Van ugy neha hogy megtorpan a fejlodes, unokatesom 11 eve csinalja
es fekvenyomasnal 150kg nal akadt el hosszabb ideig.
Azota mar tul van rajta csak mondta hogy onnet akart hosszabb ideje
nem elmozdulni
slime001
Mennyi szénhidrátot vigyek be tömegeléshez, hogy a legkevésbé zsírosodjak? 60kg vagyok. tskg/4g elég vagy mehetne 5-6 is? Heti 4 edzésem van.

Most a labemelessel probalkozok sokan azt ajanlottak.
Hat inkabb a combra hat mint a hasra de oda is megy valamennyi
Mennyi ideje csinalod ?
Palinko
talán a hasprést próbáld meg, jobb is mint a felülés sztem, nem terheli a hátat annyira.
de mindenképpen beszélj orvossal ez nem vicc!
hali! szeretnék érdeklõdni h bicepsz fejlesztésre(növelésre) van-e valami jó kis módszer, mert egy ideje nem igazán fejlõdik (kétkezessel és egykezes felváltott bicepszezést csinált eddig), köszi a segítséget

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Szal nem kell kozmodisk ...
Ha nem terhelem akkor egyaltaln nem faj.
Ma voltam dokinal de elfelejtettem meg kerdezni de ezt a labemelest ki fogom probalni
és a hasprés is fáj? a gerinced melyik részét mûtötték? mert nekem az ágyéki hajlatnál van problémám, és hasprés pl nem gáz. De van pl hogy ferde pados fekvenyomásnál vagy pl nyakmögül nyomásnál rohadtul fáj. Félre ne értsd, nekem nem volt mûtétem. De hasprésnél nem volt még fájdalmam. Lábemelés is jónak tûnik, mivel a csigolyák nem tolódnak össze és a gerinc környéki, görcsben lévõ izmok is nyúlnak. A doki nem mondta el hogy hogyan kéne tornáznod? Valamelyik BB.tv-ben volt ilyenrõl szó. Én onnan használok gyakorlatokat ha szarul van a derekam.