Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sprinterek vagy napi 2x 2-3 ora sprintelgetnek ahoz a testhez
szal ha kimesz es lesprintelsz 5 db ot az meg l.szt se tesz.
A legjobb dolog a zsir ellen a sok edzes.
99 ben megadodott a lehetoseg hogz reggel 10 tol este 10 ig focizhattam a grunodon. Most is azt a testalkatomat szeretnem visszanyerni.
Annyira sokat edzettunk hogy napi 1 twix siman belefert, kockahas es eres izmok mellett siman.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egyszer bementem egy fitboltba kertem atom eros zsiregetot
adtak is egy vagyonert.
Beszedtem ket szemet, hat ugy megcsapott mintha 20 kavet ittam volna meg. Alig vartam hogy elmuljon a hatasaa
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
ami a testepitesrol szol es van cset ablak is.
(Testepitoknek)
Elore is koszi : Ati
Tobb oran keresztul.
Ott aztan van kocogas sprint minden mi szukseges.
tolódzkodás
húzódzkodás
fekvenyomás
evezés
vállnyomás
állighúzás
minden gyakorlat párban, 60 mp pihikkel, 3 sor ismétlésszám 8 és 12 közt. tiszta poén volt, s hamar megvót.
Jövõ héttõl heti 2 sprintnapot fogok tartani egy kis "g-flux" miatt.. ugyebár ha valaki 5000 kcalt eszik s 4500at használ fel, tisztább és jobb hús jön rá, mint ha valaki 2500at eszik és 2000et használ.. :) pedig a deficit ugyanannyi..
úgy gondoltam 100 méter lesz a táv, 5ször. inkább állóképesség-javításra használom.
http://outsports.com/jocktalkblog/wp-content/uploads/2008/04/ryan-hall-at-london.jpg
http://www.art-perfect.de/sport/Maurice_Green.jpg
háháhá mindig ezt mutogatom amikor valaki kérdezi, miért sprint és miértnem futás amit csinálok.. Ugyebár a sprintek izmot bontanak csak, ezt mindenki tudja, hahaha (:D)
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Van aki meg napi 6 tojasos rantottat eszik meg csak ebedre es
szalkas mint az atom.
Az emberek nem egyformak.
Az edzest szerintem magadnak kell beloni.
Meg kell erezned mit bir a tested mi a keves mi a sok mi a franko.
A taplalkozast ugyanigy .
Miert halgatsz masokra nem minden ember egyforma es azert mert o neki van egy kialakitott programja az nem biztos hogy nalad is ugyanakorat ut.
sulyzokkal edzhessek.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
vicces, hogy ezt dobta ki a google a sprinter szóra az elsõ oldalon:)
MJ rulz Pink Team The Only One
Olyan mintha ketnapi edzest nyomnal le egy nap alatt.
Az edzések meg ne legyenek többek 1 max 1,5 óránál ha tömeget akarsz növelni.Mert fogyáshoz jó a 3 órás edzés is igaz h marha sok izmot is égetsz vele.
Leci valaszoljatok
Ti mit szoktatok csinalni ha jon a fajdalom ... ?
Azon gondolkoztam hogy bevetem a voltarent.
Szerintetek ez jo otlet vagy ez mar tulzas ?
Nem a dolora gondoltam abban 12.5mg diklofenac van tabinkent, hanem a
venyeset abbol van 50, 100, 150mg os per tabi.
ujra huzhassak mer kifaradtak az izmok. Most ott tartok hogy felhuzok egy szeriat es ha 10 perc mulva csinalok megegyet ugyanaddig elmegy mint elotte marmint a darabszam.
De ha fokozatosan szoktatod ra hogy naponta 10 percel tobbet edzesz akkor megszokjak.
Olyan mint a maratonfutas, azt is nem egybol nyomjak le hanem tobb ev futkosas utan.
Es minel tobbet edzel annal hamarabb jon ez a lehetoseg.
AVIRA - \"More than security.\"
vagy 3at edzesz ezen all vagy bukik minden
Sot az az igazi ha teljsen tisztan csinalod, csak hutobol taplalkozol.
Nekem az a vallasom hogy amikor bevenned a port akkor inkabb nyomj le meg egy szeritat. Szerintem sokkal elorebb leszel
es fekvenyomasnal 150kg nal akadt el hosszabb ideig.
Azota mar tul van rajta csak mondta hogy onnet akart hosszabb ideje
nem elmozdulni
AVIRA - \"More than security.\"
Hat inkabb a combra hat mint a hasra de oda is megy valamennyi
de mindenképpen beszélj orvossal ez nem vicc!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"