Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
spam. sry
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Ilyenkor meg sem jeleink az oldal tartalma a keresõkben.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Itt van pár oldal amit én csináltam:
http://marinecorps.try.hu/
http://gsclan.try.hu/
http://suzannesophia.uw.hu/
http://nargothrond.extra.hu/
Igen ezek amatõr munkák nem tanultam sehol csak autodidakta módon felszedtem ezt-azt ez alapján el tudjátok dönteni érdekel-e. Ezek az oldalak kis látogatószámra lettek tervezve így inkább a kinézet mint a gyorsaság volt fontos szóval azon lehet segíteni.
F
Mert nekem javasoltak egy ilyesmi szettet, h nutridrink + fehérje+ szõlõcukor!? És a nutridrinket 2 hétig nyugodtan toljam minden féle tömegnövelõ elõtt.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Külön domainnel.
Ha meg zavarna a havi összeg, és megszorulnék, bebaszok egy etargetet, vagy google adsenzt, ami fedezi a szerver és domain kiadásokat.
Ezért is tetszik nekem a mostani banner, sima egyszerû, letisztult design.
Sok web lap olyan, mint a mostani mobil telefonok, minden van rajta, csak telefonálni nehéz már vele, vagy nem is lehet, már lassan.
Áttekinthetõség !
Nem azt mondom, persze, legyenek képek, animációk esetleg, linkek stb.. minden ami kell, de "letisztult" "ebbõl ez nyílik" oldal legyen mert nagyon sok oldal hibája hogy jó dolgok vannak, csak egyszerûen elkavarodik benne az ember, meg össze vissza van.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Általában én innen szoktam lopni.
templatemonster.com
A headerben lehetne egy baszott nagy súlyzó, amirõl lelógnak a tárcsák a menüre.
De valami jó vaskos, több száz kilós, kopott, meggyötört vas súlyzó jól mutatna.. persze ez csak ez egyik része lenne a fejlécnek..
utóbbiban házigazda voltam (vagyok?) csak sok dolgom lett, de a moderátorok nagyon ráérnek lecserélni a házigazdaságot... mindazonáltal itt nem logók kellenek, szóval a bannermûhelyben mindezt nagyobban megcsinálják 😊
A gépre felraktam egy apache web szervert, majd azon megnézhetjük, hogy haladunk.
Majd mindig dobok be Ip cimet, linket amin meg lehet nézni.
De most egyelõre, állapdjunk meg, hogy nézzen ki. Milyen széles legyen.
Milyen menüpontok legyenek elérhetõek, ami alatt az általunk elkészített cikkek lesznek.
Legyen e fizetõs tartalom vagy sem.
Ilyen menüpontok nem ártanának, hogy - Szteroid rovat - Táplálkozás - Edzés , edzés tervek.
Az is jó lenne, ha le tudnánk koppintani már eleve elkészített web lap elemet. Egyszerûen lementem és felhasználom a sajátunknál.
Csak nyomjatok be linkeket, ha megláttok egy fasza honlapot, vagy valamilyen lapon valami jó grafikát, gombot, menü elrendezést. Cikk megjelenési stílust.
Bármit. Gyakorlatilag a Flash animokat is le lehet lopni, és visszakódolni, majd újra írni a tartalmát, magyarra. <#vigyor1>#vigyor1>
Én nem szarozok a szerzõi jogokkal, mindenre nagyívben.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Komplett headert, body felületet, footert, és minden web lap elemnek meg kell csinálni a megjelenését.
Itt nem csak egy 10 perces banner elkészítésérõl van szó.
Önszervezõdve kell megcsinálnunk mindent a saját kútfõnkbõl.
Valami grafikust be kell szervezni, ha van közületek.
russel?
spam. sry
atiati100: A fájdalom szükséges a fejlõdéshez, nem olyan kellemetlen idõvel hozzászokik az ember. Olyat viszont olvastam hogy nem feltétlenül érdemes bukásig, azaz addig csinálni a gyakorlatot amíg már képtelen vagy további ismétlés végrehajtására. Én spec mindig így szoktam az utolsó 1-2 sorozatnál ahol lehet, guggolásnál, fekvenyomásnál ez nyilván nem kivitelezhetõ 😊
Én nem vagyok grafikus, nem szoktam a fotoshopot. Úgyhogy aki be akar segíteni az oldal dizájnjába, az jelentkezzen.
A legjobb az lenne ha elõkerítenétek azt aki a bannert csinálta, mert csinálhatna egyet a közös honlapunkhoz is.
Mennyire elegseges az az edzes ha csak fajdalomkuszobik edzel es utanna leteszed a sulyt ? Ugyis fejlodnek az izmok csak lassabban mintha mindig megszakitanad magad ?
asszem h a bannerek megvannak vhol.
Akkor megrendelem.
Kellene egy dizájner grafikus. Van itt olyan?
Ki csinálta a bannert?
mov ah,4ch int 21h end
jöhetnek a domain ötletek..
demokrácia van.. ha van egy jó ötlet, én beregelem, és fizetem a költségeket, nem kell agódni.. csak találjunk egy jó BRAND-et a lapnak
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
stoci 15 kg os suly. Bolti ara 19 ezer 10 er hasznaltan megvennem.
Koszi.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az ember már sehol sem érezheti biztonságban magát...
spam. sry
A válaszokat elõre is köszönöm! <#worship>#worship>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Edzõterem már van ilyen.
Én valami rövid, egyszerû domainre gondoltam, amit könnyû megjegyezni.
SEO irányelvek sem mellékesek ám a domain választásban, minél relevánsabb a név, annál könnyebb lesz optimalizálni a lapot a keresõkre.
frosefittness frosebuilding Frose=Frayer Roman Sean
bandf
powerhousefittness
fitnbuilt
strongestbody
Nagy hirtelen ezek jutottak az eszembe.
Szteroid-lexikon
A nagy testvér mindent lát.
Hiába törölték a lexikont, a jóisten beindexelte a memóriájába.
Most már visszakereshetõek a bejegyzések a web archivon. Majd megkeresem a legkorábbit, amielõtt még törölték. És, majd azt használjuk, kibõvítjük.
Egyelõre, kérek javaslatokat, a domain névre, és hogy mik legyenek még a web lapon.