Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frayer
az a párduc benne a legjobb

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Lazarus
Késõn szóltál, már kész
iko
Szerintem is legyen minimális a dizájn, legyen átlátható és kellemesen olvasható és sallangoktól mentes.

spam. sry

SeanJRRussel
Ez igaz,legalább a top10 ben benne kéne leni a guglin ha keresnek.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Frayer
Én szeretem a flasht, mert tényleg szép animáló oldalakat lehet vele csinálni. De a google meg nem szereti. Egyenesen bünteti azokat az oldalakat ahol nagyobb flash animok vannak. Meg nehézkes kiolvasni a flashbe ágyazott tartalmat, szöveget, vagy egyáltalán nem lehetséges neki.
Ilyenkor meg sem jeleink az oldal tartalma a keresõkben.

MEdievil
Én alapvetõen flashben vagyok otthon ill. kicsit még htlm ha kell tudnék.
Itt van pár oldal amit én csináltam:
http://marinecorps.try.hu/
http://gsclan.try.hu/
http://suzannesophia.uw.hu/
http://nargothrond.extra.hu/

Igen ezek amatõr munkák nem tanultam sehol csak autodidakta módon felszedtem ezt-azt ez alapján el tudjátok dönteni érdekel-e. Ezek az oldalak kis látogatószámra lettek tervezve így inkább a kinézet mint a gyorsaság volt fontos szóval azon lehet segíteni.

F

Adi
Srácok vki ismeri a nutridrinket?! Mennyire lehet vele tömeget növelni?
Mert nekem javasoltak egy ilyesmi szettet, h nutridrink + fehérje+ szõlõcukor!? És a nutridrinket 2 hétig nyugodtan toljam minden féle tömegnövelõ elõtt.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Aquir
amindenit O_o

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Frayer
Nálunk normális fizetõs tár lesz.
Külön domainnel.

Ha meg zavarna a havi összeg, és megszorulnék, bebaszok egy etargetet, vagy google adsenzt, ami fedezi a szerver és domain kiadásokat.

Lazarus
Jah, srv-vel amúgy érdemes vigyázni. Az adminok hajlamosak kisajátítani a nekik tetszõ oldalakat 😛
Frayer
Ezt én is így látom.
Ezért is tetszik nekem a mostani banner, sima egyszerû, letisztult design.
Sok web lap olyan, mint a mostani mobil telefonok, minden van rajta, csak telefonálni nehéz már vele, vagy nem is lehet, már lassan.

FOXX supreme
Én nem akarok bele szólni, sajnos nem is tudok segíteni az elkészítésben, de egy javaslat, amit én észre vettem hogy sok oldal hibája:

Áttekinthetõség !

Nem azt mondom, persze, legyenek képek, animációk esetleg, linkek stb.. minden ami kell, de "letisztult" "ebbõl ez nyílik" oldal legyen mert nagyon sok oldal hibája hogy jó dolgok vannak, csak egyszerûen elkavarodik benne az ember, meg össze vissza van.

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Aquir
mer az király 😊 régen srv volt xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Frayer
jóvan, nemrossz 😊
Általában én innen szoktam lopni.
templatemonster.com

A headerben lehetne egy baszott nagy súlyzó, amirõl lelógnak a tárcsák a menüre.
De valami jó vaskos, több száz kilós, kopott, meggyötört vas súlyzó jól mutatna.. persze ez csak ez egyik része lenne a fejlécnek..

Lazarus
aha :>
Aquir
ezek jók. te csináltad az iarot? xD

Lazarus
jobb referenciám nincs mint ez a kettõ.
Aquir
naná majd fizetni kell mint a Logómûhelyben... xD

utóbbiban házigazda voltam (vagyok?) csak sok dolgom lett, de a moderátorok nagyon ráérnek lecserélni a házigazdaságot... mindazonáltal itt nem logók kellenek, szóval a bannermûhelyben mindezt nagyobban megcsinálják 😊

Frayer
és a banner mûhelyben ingyé dolgoznak?

Aquir
esetleg bannereket bannermûhelyben. Mást meg esetlegesen lelkes grafikusoktól.. 😊

Frayer
Valahogy majd összehozzuk.
A gépre felraktam egy apache web szervert, majd azon megnézhetjük, hogy haladunk.
Majd mindig dobok be Ip cimet, linket amin meg lehet nézni.

De most egyelõre, állapdjunk meg, hogy nézzen ki. Milyen széles legyen.
Milyen menüpontok legyenek elérhetõek, ami alatt az általunk elkészített cikkek lesznek.
Legyen e fizetõs tartalom vagy sem.

Ilyen menüpontok nem ártanának, hogy - Szteroid rovat - Táplálkozás - Edzés , edzés tervek.

Az is jó lenne, ha le tudnánk koppintani már eleve elkészített web lap elemet. Egyszerûen lementem és felhasználom a sajátunknál.

Csak nyomjatok be linkeket, ha megláttok egy fasza honlapot, vagy valamilyen lapon valami jó grafikát, gombot, menü elrendezést. Cikk megjelenési stílust.
Bármit. Gyakorlatilag a Flash animokat is le lehet lopni, és visszakódolni, majd újra írni a tartalmát, magyarra. <#vigyor1>
Én nem szarozok a szerzõi jogokkal, mindenre nagyívben.

SeanJRRussel
Van pár bannerem de azt is haverral csináltuk me nekem fingom nincs a ps hez.Neki meg h lesz e kedve szarakodni ezekkel nem tom de megkérdezem tõle.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Frayer
De itt már nem bannert kell csinálni.
Komplett headert, body felületet, footert, és minden web lap elemnek meg kell csinálni a megjelenését.

Itt nem csak egy 10 perces banner elkészítésérõl van szó.

Aquir
ne szarjál, majd együtt összedobunk valamit xD

Frayer
És ki fogja ki fizetni a profi grafikust?
Önszervezõdve kell megcsinálnunk mindent a saját kútfõnkbõl.

Valami grafikust be kell szervezni, ha van közületek.
russel?

iko
Én csináltam a bannert, de sajna most nincs nagyon idõm, meg nem is vagyok profi, de ha ez a sablon tetszik pl. akkor könnyen át tudom írni a szöveget. Bár hosszútávon jobban jártok egy profi grafikussal aki minden elemet meg tud csinálni szépre.

spam. sry

Aquir
kérjetek a bannermûhelyben 😊

Lazarus
Nem vagyok ugyan vérprofi, de szívesen segítenék a designban. Maximum csináltattok másikat ha nem tetszik. Csak annyit kérek mutogassatok olyan designokat amik tetszenek és azt lemásolom, illetve átveszek belõle elemeket, koppintásban jó vagyok 😄

atiati100: A fájdalom szükséges a fejlõdéshez, nem olyan kellemetlen idõvel hozzászokik az ember. Olyat viszont olvastam hogy nem feltétlenül érdemes bukásig, azaz addig csinálni a gyakorlatot amíg már képtelen vagy további ismétlés végrehajtására. Én spec mindig így szoktam az utolsó 1-2 sorozatnál ahol lehet, guggolásnál, fekvenyomásnál ez nyilván nem kivitelezhetõ 😊
Frayer
Na.. szerezzetek nekem egy grafikust. Akár több is lehet, de akkor megbeszélünk egy stílust.
Én nem vagyok grafikus, nem szoktam a fotoshopot. Úgyhogy aki be akar segíteni az oldal dizájnjába, az jelentkezzen.
A legjobb az lenne ha elõkerítenétek azt aki a bannert csinálta, mert csinálhatna egyet a közös honlapunkhoz is.

Fajdalom nelkul ?
Mennyire elegseges az az edzes ha csak fajdalomkuszobik edzel es utanna leteszed a sulyt ? Ugyis fejlodnek az izmok csak lassabban mintha mindig megszakitanad magad ?
SeanJRRussel
Én már írtam neveket de amúgy nekem tök8 jó a bodyguru is.
asszem h a bannerek megvannak vhol.

jazzy
Bocsánat, akkor nem jól emlékszem
Lazarus
Ezt a bannert nem én csináltam, csak a cserélgetõs scriptet anno
jazzy
Lazarus csinálta, ezen kívül SeanJRRussel küldött még be bannereket.
Frayer
Ha senkinek nincs ellenvetése.
Akkor megrendelem.

Kellene egy dizájner grafikus. Van itt olyan?

Ki csinálta a bannert?

Panzermeyer
Nekem tetszett a bodyguru. De a testépítõ is tetszik! Regeld be mindkettõt 😊

mov ah,4ch int 21h end

Lazarus
Nemes egyszerûséggel: www.testepito.hu
Frayer
csak újra élesztem a topikot

jöhetnek a domain ötletek..
demokrácia van.. ha van egy jó ötlet, én beregelem, és fizetem a költségeket, nem kell agódni.. csak találjunk egy jó BRAND-et a lapnak

én inkább jennifer nicole lee-re szavazok<#gonosz1><#szeret>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Sziasztok. Kene nekem 2 db kromozott egy luku 30mm es rudra meno
stoci 15 kg os suly. Bolti ara 19 ezer 10 er hasznaltan megvennem.
Koszi.
Roger6
<#wow2><#wow3> Szamurájkard b+!Mennyi primitív ember van, hihetetlen...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

iko
Megtorlásra készültek a konditermi verekedõk
Az ember már sehol sem érezheti biztonságban magát...

spam. sry

Frayer
ez nem rossz

iko
body-guru v. bodyguru
ha már annyi fitnesz guru van...

spam. sry

Roger6
Kis segítség kéne. Szóval egyik ismerõsöm tartozott zsetonnal (nem értem hogyan lehet, csóró vagyok...), és a hülyegyerek hozott nekem pár Max Gain Plus-t, hogy ezzel fizet. Hát mondom király öcsém, pakold le a konyhába, jó lesz az ott. Eddig Hyper Mass 5000-t használtam, és a kérdés az lenne, hogy a kettõt lehet egyszerre használni, esetleg összekeverni, és ebbõl turmixot csinálni? Vagy ne keverjem, igyam külön a kettõt?

A válaszokat elõre is köszönöm! <#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Frayer
Powerhousefittness már amúgy is egy meglévõ brand.
Edzõterem már van ilyen.

Én valami rövid, egyszerû domainre gondoltam, amit könnyû megjegyezni.

SEO irányelvek sem mellékesek ám a domain választásban, minél relevánsabb a név, annál könnyebb lesz optimalizálni a lapot a keresõkre.

SeanJRRussel
worldsno1fittness-mondjuk ez hosszú
frosefittness frosebuilding Frose=Frayer Roman Sean
bandf
powerhousefittness
fitnbuilt
strongestbody

Nagy hirtelen ezek jutottak az eszembe.

Danny1987
12971-re valaki vmit nem tudna mondani?

Live for nothing or die for something.

Frayer
Ehun e.
Szteroid-lexikon
A nagy testvér mindent lát.
Hiába törölték a lexikont, a jóisten beindexelte a memóriájába.
Most már visszakereshetõek a bejegyzések a web archivon. Majd megkeresem a legkorábbit, amielõtt még törölték. És, majd azt használjuk, kibõvítjük.

Egyelõre, kérek javaslatokat, a domain névre, és hogy mik legyenek még a web lapon.