Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+1

kissé elszomorodtam, mikor karácsony után a kondiban méreckedve csak 76 kilót mutatott a mérleg, de most úgy tûnik nyárra simán meglesz a kitûzött cél: 90kg! <#hawaii>

DaemoonHunter
Fehérjére mindenképp szükségem van kiegészítésként, a húst egyenlõre nem én vásárolom, szóval az marad annyi, amennyi most, viszont mint írtad utána nem hagyhatom abba, mert arra szükség van azért veszem, de gondolkoztam azon is, hogy egyenlõre turmixba betolok 6 tojásfehérjét, csak ugye a szalmonella...:S

Rossz hír: a táplálék kiegészítõket is 'enni' kell.

Olyan amúgy nincs, h nem tudsz hízni evéssel, csak olyan, h nem eszel eleget.
Én is azt hittem régen, hogy sokat zabálok, aztán amikor rendszereztem a dolgokat, kiderült, h lehet annál sokkal többet is😊

Üdv mindenkinek. Nemnagyon vagyok otthon a testedzésben éppen ezért fordultam ide. Eléggé vékony vagyok, régebben sportoltam, de most szeretnék egy kis izmot felszedni. Hízni nemn agyon tudok evéssel, valamilyen ilyesmi táplálékkiegészítõt javasolhatnátok ami segít hízni is. Köszönöm.

Nemhogy nem okoz gondot, a külön kreatint csak kúrában van értelme nyomni. A fehérjére azért vigyázz, számold ki milyen formában éri meg jobban neked, mert azt nem kéne lecsökkenteni!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

DaemoonHunter
71kg-nál tartok, de a hasamon, ill a derekamon megjelent némi felesleg, de folytatom a tömegelést, sõt nyáron is.
Tömegnövelõt nem vettem, viszont 1 szûk hónap múlva vennék fehérjét, illetve kreatint, és menne bele dextróz is. Nyáron dolgozok, szóval fehérje utánpótlás lesz, kreatinnal kapcsolatban úgy olvastam, hogy nem okoz gondot, ha abbahagyom, persze a kajálásom "normális", bár a fehérjével gondok vannak néha.

ChuckyHUN
Köszi!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

SeanJRRussel
Kis súllyal sokat nyomkodás az egy nagy hülyeség.Ugyanúgy edzel mint eddig ha nem keményebben és mellette diétázol.
Én 2 hét alatt fogytam így 6kilót anno,nem kell ide kis súly.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

slime001
diéta

AVIRA - \"More than security.\"

ChuckyHUN
Skacok mi a módszer a mellen levõ zsíír égetésésre?
Fekvenyomás kis súllyal sokat?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

SeanJRRussel
Amúgy a kreatin kúrámat most kezdem.Akkor én is hardcore arc vagyok?<#violent>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

iko
mert a hardcore arcok mind tömegelnek nyár elõtt 😊

spam. sry

Frayer
de elfajzott ez a topik

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Sziasztok

Tudtok ajánlani valami szert, kenõcsöt (ha van ilyen) ami a "szétszakadt" bõrre, tehát a csíkokra van! Ami vagy eltünteti vagy csökkenti az esztétikai "borzalmat". Elõre is kösz! Ajánlották, hogy a terhességi csíkokra való kenõcsöt használjam, valakinek tapasztalat (ezt lehet recept nélkül kapni?)
Mike at home
úgy van
de válaszolhattok neki nyugodtan
(addig sem ír oda)
ha nem megy ps-ben akkor majd magán
vagy ilyesmi

😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
és mi lesz a hatalmas pénisszel (vagy az már adott vagy ilyesmi)?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Én megértem amit írnak, nem vagyok hülye. És javaslom elõször tanulj meg írni. Amúgy minden segítséget szívesen veszek. Kivéve az ilyeneket, mert ezek a kommentárok nem érdekelnek.
Köszönöm!!
Hy all!Segítséget szeretnék kérni, én sosem voltam egy angy vastag gyerek, sosem sikerült, híznom akármit ettem,és akármennyit. most az utóbbi 3-4 hónapban elkezdtem hízni, és szeretnék kicsit rágyúrni, karra vállra, meg mellkasra. konditerembe nemnagyon járnék el, itthon van pár súlyzó, ezekkel megoldható e, és a leföbb kérdés, hogy ha nem lefogyni szeretnék ezzel az edzéssel, akkor kisebb súlyokkal többet vagy inkább nagyobb súlyokkal kevesebbet? olvastam a húst hússal enni tanácsokat, mindenhez kenyeret sok tésztát, fehérjét stb, ezek is megvannak, elõ lépéseknek mivel kezdjek? nem a gyorsaságra hajtok, és nem is a nagy izmokra, inkább hogy ne fogyjak le de azért látszódjon hogynem zsír van rajtam...ezeket kiegészítõk, és konditermek nélkül szeretném, ien itthon is elvégezhetõ dolgokat. akinek van egy kis ideje, léci irjon pár jó tanácsot. még egy apróság, lehet butaság: imádom a coca kólát, rengeteget iszom, szinte állandóan, 2 hónapja leálltam vele, gyümileveket ittam, tejet, sok tejet. elképzelhetö ez is befolyásolta hogy hízni kezdtem? én arra gondoltam a koffein miatt lehet nem sikerült, vagy csak a gyümilé meg a te segített nem tudom... szal egy prá sorban ha segítene valaki megköszönném.
Metwork
Azt hiszem ez a csávó jár be a ps topicba, hogy egy színész izmait nagyobbítsuk meg neki és hatalmas duzzadó pénisze legyen.
Szóval nem érdemes válaszolni neki, mert ötvenszer megkérdezi ugyan azt és nem érti meg amit válaszoltok neki 😄

I will use google before asking stupid questions.

Nincs olyan, h "izomnövelõ". Táplálék van, meg edzés van. Ha nem kajálsz megfelelõen akkor nem nagyon fogsz nõni. Ez pénzbe kerül, akár tápkieggel oldod meg, akár hagyományos kajával.
Ha nem edzel rendesen, szintén nem fogsz nõni.

Amúgy én is azt mondom, h a semmibõl egy izmos ember faragása, az 2 év. De az, hogy egyáltalán látszódjon valami, is fél év.

SeanJRRussel
Ha a strandra akarsz gyúrni akkor sztem elkéstél vele me 2 hónap alatt ha nincs kiegészítõd akko nem nagyon lesz látszólagos fejlõdés.Különben nem tudsz nagy izmot növelni sõt semmilyet se ha nincs normális kajád.Húst kéne enned hússal és olyat amiben magas afehérjet mint pl a hal és a csirke illetve pulyka mell.Az meg h mennyi idõ alatt mennyit izmosodsz ez egyéntõl függ.Ahhoz h legyen egy normális alap izomzatod sztem legalább 2 éves munka.
Lehet jönnek a többiek akik majd kijavítanak engem meg adnak tanácsokat,de ne feledd h ez nem az a sport ahol egyik napról a másikra izmos leszel,vért kell izzadni érte éveken át,egyik estérõl a másikra nem megy.

Hellosztok!!
Én most szeretném elkezdeni az edzést. Tudom, hogy nem lesz gyors folyamat. ÉS nincs pénzem ilyen kiegészítõkre. Nem tudtok valami edzést amivel a leghamarabb minél nagyobb izomzatot tudnék növeszteni? Mit kell enni, milyen gyakorlat. És otthon, hogyan lehetne készíteni egyszerû anyagokból izomnövelõt vagy ilyesmi fajta dolgot. És, hogy mennyi idõ alatt hány kilót izmosodhatnék meg ilyesmi. És ha lehet valami olyan edzésgyakorlatot mondanátok meg olyan étrended, meg ilyesmit amivel normális szép és jó nagy izmot lehet növeszteni a lehetõ leggyorsabb idõ alatt.
Roger6
Én mem tudom, mi van velem, talán a meleg miatt, de nem tudok enni. Múlt héten még tonnaszámra nyomtam a rizst, meg csirkét, most meg alig bírom megenni a háromnegyedét az eddigi adagnak. Ez nem jó így...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Metwork
20 felülésbe belehalok 😄DDD de majd megpróbálom.
Izomláz nem nagyon van, de eléggé elfáradtam a végére.

I will use google before asking stupid questions.

A pontos neve hátsó tolódzkodás. Tricepszre kiváló megoldás, úgyhogy megéri csinálni. Elõnye, hogy ahogy erõsödsz majd, tudod növelni a terhelést úgy, hogy mondjuk a lábadra raksz vmi súlyt. Az izomláz nincs közvetlen összefüggésben az izomnövekedéssel. Ja, remélem a sorozatokat kifáradásig nyomtad. Csináld így 1 darabig, és majd látod, hogy fejlõdsz. Ha pár hét alatt nem válik be ez a terv, változtass nyugodtan! De szerintem menni fog.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

SeanJRRussel
jah kb annyi
Met a 6X10 felülés édes kevés.Inkább csinálj 20-25 öt 4X 5X
A segges dologra visszatérve az meg a börtön tricepsz magyarul meg tolóckodás ami tricepszre megy.Sztem elég jó gyakorlat abból meg próbálj 10-12 nyomni 4X 5X

Met
Reggel csináltam 6x10 felülést és 6x10 valamit ( a hátam mögött megtámaszkodtam egy szék ülésén, a lábam felraktam egy másik székre és le engedtem a seggem a föld felé meg vissza) nem tudom mi a neve és mire jó 😊.
Ha nem lesz reggelre izomlázam akkor csináljak több sorozatot vagy így is növeli az izmot? A hatodik végére eléggé elfáradt a karom, hasam...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Egy egész tojásban hány gramm protein van kb ?
3-4 ?

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

öö, biológiát nem tanítanak középiskolában? ha igen, akkor senki nem jár be órára?
válaszotokat elõre is köszönöm

sziasztok!
még nem használtam semmilyen erõnõvelõ szert. ajánlottak nekem biotech-nek egy aminosavak tartalmazó termékét és abban kérném a segítségeteket, h ezeknek az aminosavas dolgoknak mik az elõnyeik, hátrányaik(ha vannak) és milyen hatással vannak a szervezetre?

Én csak teljeseket szoktam csinálni, igaz azt úgy, hogy nem engedem le teljesen. Na ott szokta feladni a fogásom. Eddig nem edzettem külön alkarra, de már úgy néz ki muszáj. Nem kap elég terhelést a többi gyakorlattól.

Igen, vannak ilyen jó kis technikák. Múltkor még messzebbre mentem, nem csak a szorításra figyeltem, még pluszban befeszítettem a hasam, fenekem is. Kétségtelen, hogy nagyobb erõt lehet így kifejteni.

FOXX supreme
Van ez a erõsember verseny, ahol gumit forgatnak, kõgolyó stb...van egy olyan versenyszám hogy koffercipelés. Én több mint 4 éve edzek, soha nem tudtam még igazi, rendes izomlázat csinálni az alkaromba, a koffercipelést kipróbáltam, 2 db 100 kg kofferrel, olyan szintû izomlázam lett hogy gépelni allig bírok. szóval jó😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Bárki próbálta már a részleges felhúzásokat? A felsõ szakaszra gondoltam.

Tegnap tettem be õket váll-csuklya edzéshez, és hát.. Ilyen izomláz még nem volt középsõ-alsó csuklyámban, igaz, ekkora súlyt még soha egyetlen gyakorlathoz sem használtam. Plusz, hiszem, hogy ha kurvanagy súlyt fogok gurtni nélkül, nõ az alkarom, és így majd a felkar is egy idõ után.

Próbálgattam pl. fekvenyomásnál, hogy ha erõsen szorítom a rudat, az kapásból 2 ismétlés. szóval szépen lehet itt adogatni a dolgokat, a mellem meg úgyis bedurran, ilyen kis szar szinten tökéletes izolációra törekedni szvsz baromság.
slime001
Nekem is tetszik.

AVIRA - \"More than security.\"

jazzy
Szeretnétek, hogy törölgessem, vagy maradjon? Én személyszerint jót nevetek rajta pörög a topic <#idiota>
csuszi
te teljesen kész vagy ember<#lama>

MJ rulz Pink Team The Only One

Met
köszi, akkor majd kipróbálom mennyit bírok 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ja, ha ilyet látsz leírva pl. hogy 6X10, azt jelenti, hogy 6 sorozat 10 ismétléssel. Tehát csinálsz 10et, pihensz, és ezt még 5X megismétled.

Ha kevesebbet edzek egy testrészre, mint heti két alkalom, akkor nem érek el optimális eredményeket?(1,5 éve edzek.) Egy felsõtest/alsótest bontás hétfõ-kedd, illetve csütörtök-péntek beosztással a legtöbb ember számára közel optimális eredményeket biztosít szerintetek?? Kevésbé is leszek izomlázas, és jobban fogok nõni így? A heti egy edzés testrészenként sémát hagyam meg a szteroid használó profi testépítõknek és a genetikai elitnek?😄
Ezzek egy profi edzõ tanácsai. Szerintetek?
FOXX supreme
jaj már megint atiati:S

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Roger6
Nem! Ilyen ember nincs! Te most szivatsz, ugye? Csak eljátszottad az egészet, nem? Vagy... Izé... Kezdek meghülyülni, tényleg vannak ilyenek?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ugy kombinalod ahogy a rud engedte hoszt betoltik a tarcsak.
Mondok egy konkret peldat. Egyik oldalt mondom, rajta van 2 5kgs
1 2.5kgs es szoritoanya. Ezzel pont koppanora kivan az egesz.
Mi ebbbe a szar az hogyha tovabb szeretnek lepni akkor lekapnam
a 2.5 eseket es 5osoket raknek ra, de mivel tul koverek a tarcsak
igy nem tudom felrakni es nagyon duhito.
Masik ok varom egy cimbim jelentkezeset o 11 eve testepito hatha o tudja hogy melyik markaju suly a legkeskenyebb, addig nem is nagyon akarok boltok utan rohangaszni. Csak tudod o es te kozted az a kulonbseg hogy ha ot megkerdezem mondta hogy szivesen segit szetnez az edzotermekben megkerdezi a testepito havarjait. Itt az alapkerdes a tarcsa vastagsag volt nemaz hogy ki talal hamarabb fitness boltot a neten.
SeanJRRussel
Én erre csak azt tom mondani h ember ilyen szerencsétlen legyen már fáj.
Nem mind1 h miylek vastag a tárcsa?????
Veszel 2,5 5 10 15 kilósakat oszt úgy kombinálod ahogy akarod.A rudat nem kis szalámikkalkel teleagattani hanem normális súlyokkal 20 kilót ne 2,5 kilósakból tegyél fel.
ezek után nem értem h minek ilyen fontos a szélessége.

Szamodra ebbol kar hulyesegeknek kiderulnie mert napi 12x40 26.5kg-val felhuzast csinalok ugyhogy nem kell helyettem edzeni. De azt alairom hogy a varos masik tulfelebe kimenni ahol lehet vagy 3 kulonbozo tipusu sulyzo ahoz semmi kedvem foleg latatlanba hogy meg az araikat sem tudom .Kocsim nincs.
Biztos figyelmetlen vagyok de ennek a kecskemeti cegnek hol az arlistaja ?
Roger6
Na ne szórakozzál már velem! Tényleg nem bírsz elmenni oda egyszer körülnézni? Edzésre is majd mást küldesz magad helyett? Vagy hogyan van ez? Nem kell elõttem meghajolni, csak meg akartam mutatni, hogy egy olyan ember, akit nem érdekel ez az egész, még az is képes Kecskeméten boltot találni (kurvára az ország másik felén van hozzám képest). Ebbõl számomra kiderül, mennyire gondolod komolyan az egészet. Persze a te dolgod, én nem szólok bele.
Jó hétvégét!

Igazad van kimehettem volna csak nem reg jottem haza ma nem ertem
ra bemenni hozzajuk most meg mar bezartak.
Na ha azt is megmondod nekem hogy ezek foleg a szines sulyok kozul ramegye 3db 5kg os egy oldalra, es 2db 15kg mos szinten egy oldalra,
akkor melyen meghajlok elotted. Ez rop tarcsa amugy kulsore szep.
Kerdes milyen vastag ...