Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kissé elszomorodtam, mikor karácsony után a kondiban méreckedve csak 76 kilót mutatott a mérleg, de most úgy tûnik nyárra simán meglesz a kitûzött cél: 90kg! <#hawaii>#hawaii>
Olyan amúgy nincs, h nem tudsz hízni evéssel, csak olyan, h nem eszel eleget.
Én is azt hittem régen, hogy sokat zabálok, aztán amikor rendszereztem a dolgokat, kiderült, h lehet annál sokkal többet is😊
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Tömegnövelõt nem vettem, viszont 1 szûk hónap múlva vennék fehérjét, illetve kreatint, és menne bele dextróz is. Nyáron dolgozok, szóval fehérje utánpótlás lesz, kreatinnal kapcsolatban úgy olvastam, hogy nem okoz gondot, ha abbahagyom, persze a kajálásom "normális", bár a fehérjével gondok vannak néha.
Én 2 hét alatt fogytam így 6kilót anno,nem kell ide kis súly.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Fekvenyomás kis súllyal sokat?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Tudtok ajánlani valami szert, kenõcsöt (ha van ilyen) ami a "szétszakadt" bõrre, tehát a csíkokra van! Ami vagy eltünteti vagy csökkenti az esztétikai "borzalmat". Elõre is kösz! Ajánlották, hogy a terhességi csíkokra való kenõcsöt használjam, valakinek tapasztalat (ezt lehet recept nélkül kapni?)
de válaszolhattok neki nyugodtan
(addig sem ír oda)
ha nem megy ps-ben akkor majd magán
vagy ilyesmi
😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Köszönöm!!
Szóval nem érdemes válaszolni neki, mert ötvenszer megkérdezi ugyan azt és nem érti meg amit válaszoltok neki 😄
I will use google before asking stupid questions.
Ha nem edzel rendesen, szintén nem fogsz nõni.
Amúgy én is azt mondom, h a semmibõl egy izmos ember faragása, az 2 év. De az, hogy egyáltalán látszódjon valami, is fél év.
Lehet jönnek a többiek akik majd kijavítanak engem meg adnak tanácsokat,de ne feledd h ez nem az a sport ahol egyik napról a másikra izmos leszel,vért kell izzadni érte éveken át,egyik estérõl a másikra nem megy.
Én most szeretném elkezdeni az edzést. Tudom, hogy nem lesz gyors folyamat. ÉS nincs pénzem ilyen kiegészítõkre. Nem tudtok valami edzést amivel a leghamarabb minél nagyobb izomzatot tudnék növeszteni? Mit kell enni, milyen gyakorlat. És otthon, hogyan lehetne készíteni egyszerû anyagokból izomnövelõt vagy ilyesmi fajta dolgot. És, hogy mennyi idõ alatt hány kilót izmosodhatnék meg ilyesmi. És ha lehet valami olyan edzésgyakorlatot mondanátok meg olyan étrended, meg ilyesmit amivel normális szép és jó nagy izmot lehet növeszteni a lehetõ leggyorsabb idõ alatt.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Izomláz nem nagyon van, de eléggé elfáradtam a végére.
I will use google before asking stupid questions.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Met a 6X10 felülés édes kevés.Inkább csinálj 20-25 öt 4X 5X
A segges dologra visszatérve az meg a börtön tricepsz magyarul meg tolóckodás ami tricepszre megy.Sztem elég jó gyakorlat abból meg próbálj 10-12 nyomni 4X 5X
Ha nem lesz reggelre izomlázam akkor csináljak több sorozatot vagy így is növeli az izmot? A hatodik végére eléggé elfáradt a karom, hasam...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
3-4 ?
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
még nem használtam semmilyen erõnõvelõ szert. ajánlottak nekem biotech-nek egy aminosavak tartalmazó termékét és abban kérném a segítségeteket, h ezeknek az aminosavas dolgoknak mik az elõnyeik, hátrányaik(ha vannak) és milyen hatással vannak a szervezetre?
Igen, vannak ilyen jó kis technikák. Múltkor még messzebbre mentem, nem csak a szorításra figyeltem, még pluszban befeszítettem a hasam, fenekem is. Kétségtelen, hogy nagyobb erõt lehet így kifejteni.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Tegnap tettem be õket váll-csuklya edzéshez, és hát.. Ilyen izomláz még nem volt középsõ-alsó csuklyámban, igaz, ekkora súlyt még soha egyetlen gyakorlathoz sem használtam. Plusz, hiszem, hogy ha kurvanagy súlyt fogok gurtni nélkül, nõ az alkarom, és így majd a felkar is egy idõ után.
Próbálgattam pl. fekvenyomásnál, hogy ha erõsen szorítom a rudat, az kapásból 2 ismétlés. szóval szépen lehet itt adogatni a dolgokat, a mellem meg úgyis bedurran, ilyen kis szar szinten tökéletes izolációra törekedni szvsz baromság.
Ezzek egy profi edzõ tanácsai. Szerintetek?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mondok egy konkret peldat. Egyik oldalt mondom, rajta van 2 5kgs
1 2.5kgs es szoritoanya. Ezzel pont koppanora kivan az egesz.
Mi ebbbe a szar az hogyha tovabb szeretnek lepni akkor lekapnam
a 2.5 eseket es 5osoket raknek ra, de mivel tul koverek a tarcsak
igy nem tudom felrakni es nagyon duhito.
Nem mind1 h miylek vastag a tárcsa?????
Veszel 2,5 5 10 15 kilósakat oszt úgy kombinálod ahogy akarod.A rudat nem kis szalámikkalkel teleagattani hanem normális súlyokkal 20 kilót ne 2,5 kilósakból tegyél fel.
ezek után nem értem h minek ilyen fontos a szélessége.
Jó hétvégét!
ra bemenni hozzajuk most meg mar bezartak.
akkor melyen meghajlok elotted. Ez rop tarcsa amugy kulsore szep.
Kerdes milyen vastag ...