Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudjátok,hogy jó shakert hol lehet gyártatni?
Gyakorlatilag akkor fekszek, kelek amikor óhajtok.
Nem cserélném el semmiért.
Van akit egész életében egy csörgõ óra kelt, és nehezen tudja ott hagyni a meleg puha ágyikót az ember.
Sokat veszítenek ezek az emberek.
Ott van egy élet elõtted, tegyél érte, hogy akkor kelhess amikor akarsz.
Ha megoldottad, akkor megváltozik az életed, azt garantálom.
A következõ amit meg oldhatsz, az az, hogy munka nélkül szerezz jövedelmet.
Sokan megtudják oldani.
Egy tipp: a kereskedés. Mondjuk akár nemzetközi szinten, nagyobb piac, nagyobb haszon.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
mov ah,4ch int 21h end
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Érdekes ez a "cabergoline", de hála istennek (még)nincs gondom a szexuális életemmel<#nevetes1>#nevetes1>, de egyébként ha itt lenne elõttem kíváncsiságból én is kipróbálnám azt az 1mg-ot, vagy csak inkább 0,5mg-t.
Tejsavót még vehetsz, az nem árt ha van rá pénzed.
Xplode helyett meg jobban jársz a forintokért vesztegetett, 18 ft kb egy tabletta 200 mg koffein.
Ugyan az a hatás, ha meg kettõt veszel be, még a szemeid is kiugranak, annyira izgatott leszel.
Ha már energizálót akarsz, simán jó az olcsó koffein tabletta, a többinél meg a marketing szöveget fizeted meg, de semmi pluszt nem tudnak nyújtani.
Explode még annyit csinál mivel teli van vágva drága argininnel, hogy kieresedsz arra az 1-2 órára, meg szikla kemény lesz tõle a rudi.
Az argininnek érfal tágító, NO kibocsátó hatása van.
Egyébként nem rég kipróbáltam egy új cuccot, mert nagyon kiváncsi voltam.
Az a neve hogy "cabergoline", amit a testépítõk, az erõs kox kúrák után szoktak újabban szedni, a tesztoszteron szint mielõbbi gyors visszaállításáért.
A cucc olyan szinten hatásos "1 mg", hogy beveszed, és kb pár óra múlva kezdõdik érzõdni a hatás, és folyamatosan a szexre tudsz csak gondolni, és altájékon is folyamatosan harcképes vagy, menet közben meg majd elájulsz, kb kétszer érzékenyebb, jobban érzel mindent.
De olvassatok utána. Nagyon ütõs a dolog. De azért mivel ez is gyógyszer, csak saját felelõsségre próbáljátok ki. Én is csak egy szemet szedtem be kíváncsiságból és csak 1 mg, de már az is elég volt.
http://www.cabergoline.org/
http://www.sexanddrugs.info/cabergoline.htm
Vélemény?
Csak akkor használom, ha le vagyok eresztve, nincs motiváció, nincs kedvem edzeni, másra nem alkalmas mivel izmot nem növel.
Szénhidrát forrásnak meg drága.
Van valakinek tapasztalata az No-xplode (BSN) termékkel kapcsolatban???
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Pl Frayer írta, hogy szerinte egyszerre érdemes, edzés után. Illetve még olvastam a bodybuilder.hu-n is a kreatinról szóló cikket, ott van külön feltöltés illetve szintentartás, úgy mint a dobozon javaslatként.
Még nem most kezdeném a dolgot, de jó lenne megtudni hogyan érdemesebb.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
MJ rulz Pink Team The Only One
én 90kg. halványan hasizom, keresztszálkás mell, ütõeres bicepsz, szálkás vádli és comb. spanom ugyanolyan magas mint én (ez fontos), 1-2kg-al könnyebb, most kezdett gyúrni, pocakos, kicsit túlsúlyos mindenhol. soehnle mérleg (20eft), én szar mérlegem (5eft) eredmény: én vagyok a zsírosabb. érted😉
edzõ a teremben, 170cm 110kg igazi állat, comb eres, has látszik rendesen, keresztszálka mindenhol. és 30%-35%😄😄😄 orvosnál, drága testzsírmérõ mûszerrel. na ennyit errõl. amiket ti közöltök, az nem más, mint hogy nagyjából a magasságotokhoz képest mennyire vagytok "elhízva". ha fele ilyen zsírosak lennétek, de 10kgal nehezebbek, akkor a mérlegek szerint faszán 10-20%al több testzsír. na ezt nem akartam leírni, mert kurvára lusta vagyok, de látom nem kerülhettem el😊
ha jól mûködnének mi a fasznak kell neki hogy férfi vagy-e vagy nõ? az elv annyi, hogy a zsír és az izom eltérõen vezeti az áramot. mi köze van ehhez annak hogy te férfi vagy-e? és hogy hány éves??? teljesen szar adatok...
every_body_tells_a_story
16-al hiába edzettem hasra a picipoci eltakarta az eredményt 😛 pedig még most is kitapintható a kocka a zsírszövet alatt -_-'
On topic: Kinek mennyi a testzsírszázaléka? Nem kell két tizedesjegy pontossággal 😄 Kezedem én: 14-15 között.
every_body_tells_a_story
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mi is azon vagyunk, hogy minél gyorsabban minél szebb/nagyobb izmokat formáljunk magunkon. A legfontosabb a kaja, ennek nézz utána. Edzéstervet meg ezerfélét találsz a neten, és képzeld el, mindegyikhez azt írják, hogy ez aztán a legjobb terv! Én meg abban hiszek, hogy magadnak állíts össze tervet, te érzed, mi kell a testednek.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Emberek, én még mindig egy várok dizájnereket akikkel együtt dolgozhatok a web oldalunkon.
Tényleg nincs itt senki aki csinálna web grafikákat?
A STRANDRA nem most kell elkezdeni gyúrni!!!!
Akkor tudna nekem mondani valaki testedzést, amivel minél hamarabb izmokat növeszthetek. Mert nekem nincs nagy izmom szinte semmi. Meg olyan étrendet mellé. Olyant szeretnék amivel minél hamarabb nagy izmokat növeszthetnék. Mindenféle szteroid meg ilyesmi nélkül. Tudom, hogy nem lesz gyors, meg, hogy nehéz lesz,d e mindegy. Csak minél gyorsabban nagy izmaim lehessenek. Légyszíves segítsetek.
azért milyen frusztrált lehet a csávó ahogy ide bekeveredik 3 hetente. vajon 3 hetente kosarazza ki egy csaj? vagy 3 hetente veri el valaki a sötétsége miatt? stb stb😊
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
ONTOPIC
fetûnt nektek is hogy az utóbbi idõben a nyár közeledte miatt, hirtelen mennyi kis fiatal focistaformának jutott eszébe hogy lejárjon a terembe? az egyikükön még sportszárat is láttam <#zavart2>#zavart2>
elég lehangoló tud lenni számomra amikor az ilyen divatemberek miatt kell hosszú perceket várni a szerekre...
Nagyon nem ismersz te itt senkit.
Nagyon messze vagy te még tõlem kisapám.
Az itt lévõ emberek élete nem a testépítés körül forog.
Nekünk az emberi kapcsolataink, hivatásunk szerintem fontosabb mint az ,hogy egész nap azon járjon az agyunk, hogy milyen edzést végezzünk és mit együnk a következõ hónap 18. án.
A száj karate az látom megy neked.
Jazzy, ragadj seprût, van egy kis takarítani való munka számodra. <#hehe>#hehe>