Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.testepites.net ???
Ezt favorizálnám.
Ez még szabad..de viszont mellette a www.testepites.com on már van valami szánalmas tartalom.
Össze téveszthetnek is ezzel.
De viszont akkor is nagyon releváns domain, nagyon kellemes keresõoptimalizálás szempontjából, mert akit érdekel a téma, így fog rá keresni, hogy "testépítés".
Tehát én ezt jegyeztetném be.
Kérem az áldásotokat.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
A honlap témáról legyen szó inkább. Viszont ha valamit javasoltok elõbb nézzétek meg van-e már ilyen.
Egyébként nem a honlap címén fog múlni a dolog, ha jó tartalommal van feltöltve akkor akármilyen címet megjegyeznek az emberek.
Itt van egy közösség, amibe beletartozunk, ki régebb óta, ki újonnan. Minket érdekel a téma, és benne vagyunk. Rólunk, nekünk, velünk készül egy FAQ, amihez majd hozzáfûzünk dolgokat, hogy minél érthetõbb legyen mindenki számára. Ez NEM OFF!
Jazzy:" ha Monoton azt mondja, hogy ennek nem itt a helye, akkor nem itt van a helye." - aha, értem. Már ne is haragudj meg Monoton, de soha a büdös életben nem láttalak, hogy itt szóltál volna hozzá a témához, ráadásul szerintem semmi közöd nincs az ég-világon a testépítéshez, ily módon nem hinném hogy bármiféle jogod lenne eldönteni, hogy mi off, meg mi nem (ja nem, jogod van, csak annyit értesz a témához, mint én a raklapgyártáshoz). Persze - maffiózós link, reklám = ban, ez világos. De az, hogy készítenek itt a többiek egy oldalt demokratikus módon, és a nevét itt tárgyalják ki, az nem off. És már bocs, de abszolút nem mondd ellen az oldal szabályzatának ez a dolog. Úgyhogy szépen kérlek, hadd döntsük már el annak a tetves oldalnak a nevét.
Várjál, még valami, aztán abbahagytam az OFF-ot (mert ez OFF - bizony). Idézlek: "Jön a kurvaanyázás, meg hasonlók." - ezt megmutatnád nekem, hogy ki is kurvaanyázott? Így éjfél körül már nem jó a szemem, aztán nem ismerem fel a "kurva" szót. Köszöntem.<#worship>#worship>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Azért megkérnélek titeket, hogy kultúrált hangnemben rendezzük a dolgokat, tudjátok így is milyen jókis elõítéletek vannak eme sportág mûvelõivel szemben..
Ha valami testépítéssel kapcsolatos link és én érdekesnek találom nem törlöm, lehet, hogy sokan vannak akik tanulhatnak belõle, természetesen ha semmi köze hozzá törlésre kerül.
Többieknek: Ez nem kívánságmûsor, az van, amit a moderátorok mondanak.
Én nem vettem spamelésnek, érdekel, hogy mi lesz a honlappal, de ha Monoton azt mondja, hogy ennek nem itt a helye, akkor nem itt van a helye.
Csak a kurva domaint szerettem volna megbeszélni, hogy demokratikus legyen a választás.
Ne az legyen, hogy beregelek egy általam jónak vélt nevet, másokkal nem egyeztetve, majd jön a kritika, hogy ez ezért meg azért nem tetszik.
Ezt a kis megbeszélsét, meg itt is megejthetjük.
Legközelebb azt fogjuk megbeszélni, hogy milyen tartalom legyen rajta, milyen rendszerben.
Aboszolút a testépítésbe vég ez a téma.
Jazzy a topik gazda, õt is meg lehet kérdezni, hogy ez nem valami partizán akció.
Azzal is számolni kell, ha külön topikot nyitunk, akkor sokan nem fognak belenézni, vagy ritkán és így már nem lesz kollektív a fejlesztés, se nem demokratikus.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
De egyébként akkor is javaslom, hogy nyissatok egy saját topikot (más topikokban is így van megoldva, hogy a Sajátban van egy OFFtopik) vagy csináljatok twittert, blogot és linkeljétek be banner alá, mert nem csak ti fórumoztok itt és más aki esetleg visszaolvasna ne azt lássa hogy ti mit szervezkedtek.
Fox büntijét visszavontam, csak kommentet töröltem.
REAL MADRID
Félre vagy tájékoztatva.
Mi itt nem offolunk, hanem a témához szorosan kapcsolódó anyagon dolgozunk.
Hogy ne kelljen vissza olvasnod annyit elmondom a kis történetet.
Sokan jönnek be a topikba ugyan olyan alap kérdésekkel. Tömegnövelés, diáta, edzési gyakorlatok.
A tipikus dolgok.
Ezeket már százszor megválaszoltuk.
De nem képesek vissza keresni a válaszokat, a több ezer között.
Érthetõ, hogy idõ igényes.
Erre kitaláltuk,hogy a topikhoz csinálunk egy web lapot, ami közös tulajdonba lesz.
Az itteniek szerkeszthetik a tartalmát.
A lényege az, hogy összefoglalja és rendszerezi a topik lakók össz tudását és tapasztalatát a testépítéssel kapcsolatban.
Ha te meg akarod akadályozni ezt az önzetlen, mások, mindenki "akiket érdekel a testépítés" érdekében történõ szervezõdést, akkor nagyon tudlak sajnálni, ha tényleg ilyen rossz indulatú vagy.
És még minket mondanak közhelyesen izom agyúnak.
Akkor mit szóljak én, egyes moderátorokról??
Akik a rendet védenék elvileg, de a gyakorlatban szándékosan problémát csinál a békés felhasználóknak.
Majd akkor törölgess légyszi ha majd szólunk, ha jön valami ovodás-provokálni. De akkor gyertek.
Amúgy meg ez egy békés topik. Nincs szükség provokációra a moderátorok részérõl SEM.
Bárkit megkérdezhetsz itt a topikban, a közö web lapot már nagyon régen KÖZÖSEN, találtuk ki, amibe mindenki bele szándékozik tenni egy kicsit.
Semmi jogod nincs ahhoz hogy ezt tönkre tedd.
Köszönöm a megértésedet, csak ennyit akartam elmondani.
Még mindig lehet nyitni a saját fórumba, amit ugyanúgy kitehetünk ide a bannerbe, hogy összekapcsoljuk a két topicot.
De még csak azért hogy a topikban szavazzunk meg egy címet, aminek az elméleti összefoglalóját úgyis az ittlévõk készítik, azt nem kéne szankcionálni.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"És hogy Sean-t idézzem: "hol a picsában vagytok akkor, amikor flémelõs kis köcsög berohangatnak ide nyálukat verve ordibálni, meg szidni mindent? Akkor gyertek, ne ilyenkor."
Igen, ott a Moderátor topik ahová lehet írni ilyen esetben, vagy van a topiknak Házigazdája, aki ha lehet törölhetné a reklámokat és spam hozzászólásokat, mert visszaolvasva tele volt velük a topik.
És nyugodtan lehet írni a "felsõbb körökbe" ha nem egyezik a véleményed.
Témát ezzel le is zártam.
REAL MADRID
És hogy Sean-t idézzem: "hol a picsában vagytok akkor, amikor flémelõs kis köcsög berohangatnak ide nyálukat verve ordibálni, meg szidni mindent? Akkor gyertek, ne ilyenkor.
És elõre is köszönöm, hogy nem kell másnak szólni, hogy önkényesen moderálgatsz itt, mert ezt remélem bejezed.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ember,hol tart ez a világ???????
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Gyakorlatilag már megtergyáltunk mindent a testépítéssel kapcsolatban..
Vagy egy pár ezer hsz, könyvet lehetne írni belõle.
Mindenkinek segítünk aki betéved és tanácsot kér.
Hagy szervezzük már meg a közös web lapunkat, itt a topikban.
Had ne kelljen már ennek is külön topikot nyitni.
Azt meg be fogják zárni, hogy beszéljük meg itt.
Ha meg PM-ben kezdünk el írogatni, nem tom hány tucat tagnak kellene elküldeni minden egyes üzenetet.
MSN-je nem mindenkinek van. Marad a topik, más megoldást nem nagyon tudok.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Vagy úgyérted zihálni kezded a levegõt? Guggolásnál én is, de nem lesz tõle semmi bajod 😄 Nyomass egy kis futást, úszást ha növelni szeretnéd az állóképességed.
Mondom ne itt !!
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
REAL MADRID
Na találjatok gyorsan valami jó kis nevet, had jegyeztessem be.
1 nap alatt el is fog készülni, 24 óra kell a dns szerverek frissítéséhez.
Általában. Tárat tudok adni azt elintézem, de domain nevet valamit találjunk ki.
Biztos van jobb is mint a testepito.com
"#
Tippek, Ötletek
Legjobb 5 táplálék az egészséges bõrért:
- zöld tea
- lazac
- sárgadinnye
- répa
- víz
"
http://www.testepito.com = 0
http://www.testepites.com/ = 2
De úgy hogy elõtte megbeszéljük mit érdemes átfordítani, hogy ne fordítsunk hülyeségeket.
Tehát akkor még a domainben egyezzünk meg megint.
Eddig ott tartunk,hogy vagy:
http://www.testepito.com/
http://www.testepites.com/
De lehet .net is akár.
A .hu-s domainekkel az a baj, hogy személyi igazolvány kell hozzá. Az ilyen domaineket csak személyi számmal lehet kiváltani. Engem meg érzékenyen érint az állami rendszernek az ilyesféle személyi szabadság ellenõrzése, korlátozása.
Tehát inkább .com, vagy .net domaint javaslok.
Ki csinálta a mostani bannert???
Az legyen szives jellentkezni, tényleg csak egy fél órás munka lenne, csak a fejlécet kellene megcsinálni. Az olyan mint a topik banner.
Én majd segítek a szteroid rovatban is, meg a többiben is.
És ha már lesz grafikusunk, akkor összeülök vele megbeszélni, hogy mi hogy legyen.
A fejlesztés nagyjából úgy néz ki, hogy kell egy web grafika, amit felszabdalunk Photo Shoppal, azokat a képeket egy Html kód jeleníti meg, a html kódot meg egy php program generálja le.
Szóval elõbb szerezni kellene egy grafikust, mert az oldal megjelenése, elemei gombjai, az alapja a lapnak.
Az a szomorú igazság, hogy senki nem tud neked látatlanban edzéstervet készíteni. A legtöbb amit tehetsz, hogy szánsz rá egy kis idõt, pár napot, és utána olvasol a neten a dolgoknak.
Szerencsés helyzetben vagy, mert tömérdek információ áll a rendelkezésedre, magyarul. Ma már, a régi idõkben nem így volt.
Olvasgasd a tesztoszteron.hu -t body.builder.hu-t és mindent amit fellelsz a neten.
Annyit még mondok, hogy mivel fiatal vagy, neked még nincs szükséged intenzív edzésre. A gerinc terhelõ edzésekre meg végképp nincs szükséged. Mivel még alakulóban van a csontvázad. Meg is állhatsz a növésben ha rendszeresen intenzíven megterheled a csont fugáidat.
Heti 2-3 laza teljes test edzés jót fog tenni.
Guggolást azt hanyagold, helyette inkább comb hajlító és egyéb gépes gyakorlatokat csinálj.
Mellezni lehet teljes erõbedobással, az nem fog megállítani a növésben, karozni szintúgy, hasazni vállazni hátazni szintén.
Grafikust keresek hozzá. Önkéntest.
Live for nothing or die for something.
mert te akkor dolgozol és alszol amikor akarsz? 😊
Bárhol gyárthatsz ahol fel tudsz húzni egy arra alkalmas gyárat.
Felveszel néhány fröccsöntõ szakembert, és a gyártáshoz alkalmas gépeket, berendezéseket megveszed, majd elkezdesz gyártani.
Milyen márkanéven tervezed forgalomba hozni a shékerjeidet?
Nagyon lol