Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jövõhetén kezdek el szedni Tri-Creatine Malate-det, azt írj, hogy edzés elõtt, edzés után 5g-5g... Hallottam már sok helyen, hogy a Creatinoknál érdemes kiszámolni testsúly alapján, hogy mennyit érdemes bevinni belõlük, és szépen fokozatosan lehet emelni az adagot mivel a test immúnis lesz rá szép lassan. 2hónapig tervezem a szedését, 90kg vagyok, az lenne a kérdés, hogy elég-e lesz a napi 2x 5g vagy ezt emeljem már egybõl?! Elõre is köszi a segítséget!
Üdv,
Kristóf
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
genetikai dolgok miatt történhet olyan h egyik oldali izmok jobban fejlõdnek mint a másik? (nálam konkrétan a bal oldali mellizmom nagyobb a jobb oldalinál miközben a bal oldal hamarabb "felmondja" a szolgálatot teljesítés közben) persze az is módosít a dolgon h azon az oldalon a bordáim is láthatóan nagyobbak vagy magasabbak (valszeg a szivem miatt)...ettõl függetlenül régóta odafigyelek h mindkét oldalról egyformán dolgozzanak az izmok
a másik kérdésem az lenne h nem gond-e a fura eresedés? gondolok itt arra h a bal vállamon és felkaromon nagyon könnyen kijönnek, valamint elég sûrûen behálózzák (edzõteremben szokták egyesek megkérdezni h szedek-e valamit xD )
bocsi a lámaságom, sokat olvastam, de maradnak ki dolgok ezekszerint :S elõre is köszi :)
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_20_lep_895_beavatas.php
http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_90_kgt_325_elsosegely.php
de idõ kérdése, hogy meddig marad ez a legjobb, hehe.
2 hete kezdtem el súlyzózni egy 6 kilossal. Sajnos csak egy van belõle ;( Többen mondták hogy ahhoz hogy legyen eredménye a munkának oda kell figyelni a táplálkozásra (magas fehérje és szénhidrát tartalmú ételek) Mik ezek a kaják? Ajánlották hogy egyek sok tejterméket (pl sajt..) kenyeret stb. de biztos tudtok ajánlani ezeken kívül mást is :-p.
Súlyzózáshoz ajánlottak többféle "edzéstervet" gondolok itt 6x6-os 4x8-as és 10x5-ös emelgetésekre. Melyik a legjobb? Mibõl mennyit érdemes csinálni?
Haver mondta hogy érdemes "pihenõnapokat" tartani hogy pihenjen az izom..megéri ilyet tartani?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
De én ellenzem valahogy a kalkulátorokat.
Minden szervezet másmilyen, valakinek a tömegeléshez elég 35 ös kalória szorzó, valakinek meg 50 es kell. A kalkulátor egyszerûen nem tudhatja, hogy milyen genetikával rendelkezik az egyén.
Ugyan ez áll a proteinekre. Sõt, az arányokat idõben célszerû változtatni is, nem érdemes egy szinten tartani semmit sem hosszú távon.
Alaptétel, hogy semmi sem mûködik hosszútávon. Hogy mindent változtatni kell idõközönként. Egy kalkulátorral meg konzerválunk bizonyos arányokat, mennyiségeket, ami ha berögzül, nagyon rossz szokássá válik.
Vakolj paraszt módszer meg azért sztem növelné a színvonalat is-"Nézd má Béla ezeknek tök fasza táplálék táplázatuk van meg többféle kalkulátoraik,wazzeeeeeeeee!"
De a kalkulátorokban nem hiszek. Semmi közük a valósághoz, mint azok a mérlegek amelyek megmondják mennyi a testzsír százalékod. Nincs semmi alapja.
-Termékek ajánlása esetleg vélemények írása,ki mit használ mi vált be
hirtelen ennyi
Majd hozok létre mindenkinek aki kéri, és aki küld be cikkeket a lapra.
Találjuk ki, hogy milyen rovatok legyenek a lapon.
Ilyenre gondoltam:
Alapok
Edzés elmélet
Táplálkozás
...
...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Minden esetre érdekes utána fáj egy hétig majd elmúlik.Kb félévente elõjön.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Ha vkinek szüksége lenne Gaspari Halodrolra,SizeOn-ra,Mhp Dark Rage-re vagy Labrada Charge zsírégetõre nyugodtan szóljon:)
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Kicsit zavaró volt. Szerintem valami köze volt a csontokhoz, hogy azok nem bírták annyira a terhelést és ilyen enyhe de éles fájdalom szerû érzéssel válaszolt. Ahogy a csontra, egy terhelési pontból teher érte.
De ahogy fejlõdsz szerintem neked is elmúlik majd. Egyél minél több Kalciumot. Ami a legjobb és olcsóbb, a papagájoknak vannak ilyen mészkõ szerûségek, tiszta kalcium kõ. Na abból késsel faragj le magadnak és idd meg.
Napi 1-2 gramm kálcium +D vitamin, és várd hogy elmúlik.
De ásvány anyag komplex sem árthat. Egy marék földet megeszel naponta oszt szevasz. Na jó nem de érdemes venni ilyet is.
Nekem a sciteces vitamin komplextõl, olyan sötét sárga vizeletem van, hogy rossz nézni ahogy hugyozok. Asszem keresek most valami mást, lehet megterheli a vesémet.
De hogy a témánál maradjunk. Az mitõl van, hogy (fõleg bicepszezésnél) amikor megemelem a súlyt akkor egy kicsit fáj az alkarom. Gyakorlat közben nem fáj, de mikor teszem le a súlyt akkor iszonyat tud fájni. ahogy szünik meg a terhelés úgy fáj egre jobban. Mikor elengedem teljesen akkor még belenyilal egy utolsót, és utánna semmi fájdalom. Most két hete pihentem de úgyanúgy fáj. Kiváncsi lennék a véleményetekre, hogy ez mi lehet. És ha lehet Frayer te is válaszolj :)
köszi
Reflexbõl megszólaltam hogy csókoljál.. srác kicsit meglepõdött
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
MJ rulz Pink Team The Only One
Jó lesz ez mondjuk én azért jóval zsírosabb vagyok meg most vizesített a creatin is<#buck>#buck>
Azért az a hát nem néz ki rosszul<#eljen>#eljen>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
még jó h ott fgyel az underconstruction logo me hülyének néznének bennünket különben<#taps>#taps>
de a címe alapján testépítenek szegénybe xD
Na úgy néz ki megjöttek a dns frissítések.
Most már elérhetõ az oldal.
Rakok linket is, hogy a google megtalálhassa.
Testépítés
Ha valaki hivatkozik rá, a link szövegébe valamilyen kulcsszót tegyen majd, amire keresnek a google-ban is.
Kulcsszavak:
Testépítés, táplálkozás, tömegnövelés, diéta, ilyenek.
Ilyesmik lehetnek a hivatkozó linkben.
Eddig még nem írtam ilyet, de most itt az ideje.
Nem akarok cms rendszereket használni, vagy wordpresst. Inkább írok egy sajátot, a steroid rovatnak úgy is sajátságos kialakítása lesz, ahogy én azt már elõre kigondoltam.
szerintem teljesen korrekt ez a domain, nekem tetszik <#eljen>#eljen>
+1
www.testepites.net
megfelel vagy sem?
Szerintem a legrelevánsabb domain név.
Gyorsan írjatok valamit, mert indítanám a foglalást, ha tetszik.
(szerintem is nagyon fontos a jó domain)