Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redbull0304
Sziasztok!
Jövõhetén kezdek el szedni Tri-Creatine Malate-det, azt írj, hogy edzés elõtt, edzés után 5g-5g... Hallottam már sok helyen, hogy a Creatinoknál érdemes kiszámolni testsúly alapján, hogy mennyit érdemes bevinni belõlük, és szépen fokozatosan lehet emelni az adagot mivel a test immúnis lesz rá szép lassan. 2hónapig tervezem a szedését, 90kg vagyok, az lenne a kérdés, hogy elég-e lesz a napi 2x 5g vagy ezt emeljem már egybõl?! Elõre is köszi a segítséget!

Üdv,
Kristóf

SeanJRRussel
Szard le nekem is nagyobb meg erõsebb a bal mellem.Pl a jobb vállannagyobb mint a bal stb. pedig jobb kezes vagyok mióta az eszemet tudom.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Frayer
Simán van ilyen. A csajoknál is van hogy az egyik melle nagyobb mint a másik. Az eresedés is genetikai jellemzõ is. Én pl nem eresedek.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

asszem megtöröm a csendet xD
genetikai dolgok miatt történhet olyan h egyik oldali izmok jobban fejlõdnek mint a másik? (nálam konkrétan a bal oldali mellizmom nagyobb a jobb oldalinál miközben a bal oldal hamarabb "felmondja" a szolgálatot teljesítés közben) persze az is módosít a dolgon h azon az oldalon a bordáim is láthatóan nagyobbak vagy magasabbak (valszeg a szivem miatt)...ettõl függetlenül régóta odafigyelek h mindkét oldalról egyformán dolgozzanak az izmok
a másik kérdésem az lenne h nem gond-e a fura eresedés? gondolok itt arra h a bal vállamon és felkaromon nagyon könnyen kijönnek, valamint elég sûrûen behálózzák (edzõteremben szokták egyesek megkérdezni h szedek-e valamit xD )

bocsi a lámaságom, sokat olvastam, de maradnak ki dolgok ezekszerint :S elõre is köszi :)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Jó hírem van, még jelenleg itt a magyar berkekben fellelhetõ legteljesebb és legjobb kötelezõ olvasmány kezdõk számára.

http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_20_lep_895_beavatas.php
http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_90_kgt_325_elsosegely.php

de idõ kérdése, hogy meddig marad ez a legjobb, hehe.
Czdano
Hali!
2 hete kezdtem el súlyzózni egy 6 kilossal. Sajnos csak egy van belõle ;( Többen mondták hogy ahhoz hogy legyen eredménye a munkának oda kell figyelni a táplálkozásra (magas fehérje és szénhidrát tartalmú ételek) Mik ezek a kaják? Ajánlották hogy egyek sok tejterméket (pl sajt..) kenyeret stb. de biztos tudtok ajánlani ezeken kívül mást is :-p.

Súlyzózáshoz ajánlottak többféle "edzéstervet" gondolok itt 6x6-os 4x8-as és 10x5-ös emelgetésekre. Melyik a legjobb? Mibõl mennyit érdemes csinálni?

Haver mondta hogy érdemes "pihenõnapokat" tartani hogy pihenjen az izom..megéri ilyet tartani?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SeanJRRussel
OK

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Frayer
Jólvan értelek.
De én ellenzem valahogy a kalkulátorokat.
Minden szervezet másmilyen, valakinek a tömegeléshez elég 35 ös kalória szorzó, valakinek meg 50 es kell. A kalkulátor egyszerûen nem tudhatja, hogy milyen genetikával rendelkezik az egyén.
Ugyan ez áll a proteinekre. Sõt, az arányokat idõben célszerû változtatni is, nem érdemes egy szinten tartani semmit sem hosszú távon.
Alaptétel, hogy semmi sem mûködik hosszútávon. Hogy mindent változtatni kell idõközönként. Egy kalkulátorral meg konzerválunk bizonyos arányokat, mennyiségeket, ami ha berögzül, nagyon rossz szokássá válik.

SeanJRRussel
Olyanra gondoltam mint pl ami a builderen van h kalória szükségletedet kiszámolja,szénhidrát meg protein szükséglet zsírok ilyesmi.Hiába írod ki h fiam ha nõni akarsz akko ennyibõl ennyi g kell sok olyan van aki analfabéta ehez vagy csak lusta utána számolni.egyszerûbb bepötyögni az adatokat és megkapja azt amire szüksége van.
Vakolj paraszt módszer meg azért sztem növelné a színvonalat is-"Nézd má Béla ezeknek tök fasza táplálék táplázatuk van meg többféle kalkulátoraik,wazzeeeeeeeee!"

Frayer
Ez jó 5let.

De a kalkulátorokban nem hiszek. Semmi közük a valósághoz, mint azok a mérlegek amelyek megmondják mennyi a testzsír százalékod. Nincs semmi alapja.

SeanJRRussel
-Lehetnének kalkulátorok is csak kérdés h másik oldalét lelehet e nyulni
-Termékek ajánlása esetleg vélemények írása,ki mit használ mi vált be

hirtelen ennyi

Frayer
Jah.. akit érdekel az kaphat majd @testepites.net es mail címet.

Majd hozok létre mindenkinek aki kéri, és aki küld be cikkeket a lapra.

Találjuk ki, hogy milyen rovatok legyenek a lapon.
Ilyenre gondoltam:

Alapok
Edzés elmélet
Táplálkozás
...
...

Aquir
nekem súlyzókkal elõre és oldalraemelésnél van

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SeanJRRussel
Nekem 2 napja volt már 4. jére a 2év edzés alatt (egszer edzés közben) h a vállam olyan mintha kimenne a helyérõl.Tegnap elõtt is ülök angol órán persze nem úgy ahogy egy normális diáktól elvárható lenne hanem lábam a széken a kezem meg a térdemen.Erre felugrok a fájdalomtól ami a vállamba nyilalt és olyan érzés,mintha kijönne a helyérõl az izület majd visszaugrik.Mondom ez nem az elsõ eset,szerintem a szalaggal lehet valami bár nem tudom.
Minden esetre érdekes utána fáj egy hétig majd elmúlik.Kb félévente elõjön.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Frayer
Valószínûleg rotátor köpeny. Vegyél izület védõket, és TANULJ meg normálisan vállazni. Ne nagyon végezz hátrafelé csavaró mozdulatokat.

FOXX supreme
Volt már nekem is, volt úgy hogy inkább nem álltam le az ismétlésekkel, csak ne kelljen elengedni:D

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Hector Troy
Vállazásnál fáj a vállam. Az mitõl van ? <#idiota>

every_body_tells_a_story

BADE
Nálam is hasonló a helyzet,ha francia rúdas bicepszet csinálok.Sajnos már hozzászoktam.Bicepszgépen elviselhetetlen,így marad a rúd.
Ha vkinek szüksége lenne Gaspari Halodrolra,SizeOn-ra,Mhp Dark Rage-re vagy Labrada Charge zsírégetõre nyugodtan szóljon:)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

köszi

Frayer
Ez érdekes, mert ilyet már én is éreztem. Régebben.
Kicsit zavaró volt. Szerintem valami köze volt a csontokhoz, hogy azok nem bírták annyira a terhelést és ilyen enyhe de éles fájdalom szerû érzéssel válaszolt. Ahogy a csontra, egy terhelési pontból teher érte.

De ahogy fejlõdsz szerintem neked is elmúlik majd. Egyél minél több Kalciumot. Ami a legjobb és olcsóbb, a papagájoknak vannak ilyen mészkõ szerûségek, tiszta kalcium kõ. Na abból késsel faragj le magadnak és idd meg.
Napi 1-2 gramm kálcium +D vitamin, és várd hogy elmúlik.

De ásvány anyag komplex sem árthat. Egy marék földet megeszel naponta oszt szevasz. Na jó nem de érdemes venni ilyet is.

Nekem a sciteces vitamin komplextõl, olyan sötét sárga vizeletem van, hogy rossz nézni ahogy hugyozok. Asszem keresek most valami mást, lehet megterheli a vesémet.

Engem is szoktak csókólomozni, de mindig szólok,hogy inkább helló vagy szia.

De hogy a témánál maradjunk. Az mitõl van, hogy (fõleg bicepszezésnél) amikor megemelem a súlyt akkor egy kicsit fáj az alkarom. Gyakorlat közben nem fáj, de mikor teszem le a súlyt akkor iszonyat tud fájni. ahogy szünik meg a terhelés úgy fáj egre jobban. Mikor elengedem teljesen akkor még belenyilal egy utolsót, és utánna semmi fájdalom. Most két hete pihentem de úgyanúgy fáj. Kiváncsi lennék a véleményetekre, hogy ez mi lehet. És ha lehet Frayer te is válaszolj :)
köszi

jazzy
Rám is köszönt csókolommal, pedig én csak 22 vagyok.
Reflexbõl megszólaltam hogy csókoljál.. srác kicsit meglepõdött
Roger6
Öreg vagyok?! "Csak" 25 év áll mögöttem.<#whatever>Múltkor csókolomot köszönt nekem egy srác a lépcsõházban, kicsit sokkolt a dolog, nem is köszöntem vissza neki! <#hehe> Ti is toljatok képet, aztán megnézzük nyár végére hogyan változtak a dolgok. (A képet meg magamról csináltam fotóállvány segítségével)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csuszi
én nem találok egy értelmes embert se a spanok között, aki tudna fényképezni. tök bénák...

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
érdekes fényviszonyok:) mondjuk jól áll, de a fasz se hinné, hogy ilyen öreg vagy. én ennyi idõsen "dagibb" voltam.

SeanJRRussel
Én már nem tom h mikor mondtam h képeket dobjunk fel egymásnak.....azóta sincs belõle semmi!
Jó lesz ez mondjuk én azért jóval zsírosabb vagyok meg most vizesített a creatin is<#buck>
Azért az a hát nem néz ki rosszul<#eljen>

jazzy
Hát 8 kg pluszba az teljesen korrekt, csak így tovább!
Várjuk majd a helyzetjelentést :P
Aquir
te isten:) <#worship>

Roger6
Hát öööö... Nem vagyok nagydarab, fél éve kezdtem. 68 kg voltam, most 76 vagyok (180 cm), 83-85 a cél, de csak jövõre, és majd onnan vissza 7x-re. Szóval szépen lassan alakul a dolog. 1. kép: hát, 2. kép: elölrõl. Azért nem kell kiröhögni, ti is elkezdtétek valahol. <#vigyor5> Majd jövõre beszartok, olyan képeket mutatok majd (remélem)! <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

jazzy
toljál képet mi nem szólunk be!
Lazarus
Irigyek, szarjad le <#hawaii>
Roger6
Tegnap a mekiben állt elõttem egy faszi, õ tuti megvolt 200 kg. Csak õ szélességre volt akkora, mint én magasságra... Undorító! És az ilyenek szólnak, amikor ujjatlanban vagyok, hogy ne feszítsek (pedig csak a kutyámat sétáltatom), az eszem megáll. <#boxer>

FOXX supreme
Megnézetem, jó lesz nagyon, csak nemtudom mikor fogom tudni megnézni megint...( nemtudom mikor leszek 200 kg:D )

SeanJRRussel
a szövegek is jók<#buck><#eljen><#eplus2>
még jó h ott fgyel az underconstruction logo me hülyének néznének bennünket különben<#taps>

Lazarus
Hát az a szem ritka gusztustalan -_-'
Aquir
tudom, de olyan meredten néz... xD

Frayer
Kellett egy két kép, hogy fel tudjam használni az alt tag cimkéjüket a keresõ optimalizált tartalom miatt.

Aquir
mi az a csúnya szem ott? :) a keresõ miatt...
de a címe alapján testépítenek szegénybe xD

Frayer

Na úgy néz ki megjöttek a dns frissítések.
Most már elérhetõ az oldal.
Rakok linket is, hogy a google megtalálhassa.

Testépítés

Ha valaki hivatkozik rá, a link szövegébe valamilyen kulcsszót tegyen majd, amire keresnek a google-ban is.

Kulcsszavak:
Testépítés, táplálkozás, tömegnövelés, diéta, ilyenek.
Ilyesmik lehetnek a hivatkozó linkben.

Frayer
Most akkor szépen kitalálok egy tartalom kezelõ programot.
Eddig még nem írtam ilyet, de most itt az ideje.

Nem akarok cms rendszereket használni, vagy wordpresst. Inkább írok egy sajátot, a steroid rovatnak úgy is sajátságos kialakítása lesz, ahogy én azt már elõre kigondoltam.

Aquir
akkor hajrá:)

Frayer
Megvagyok papi

Roger6
<#eljen>

SeanJRRussel
Jól van apa foglaljad!!!!!!!!

bár csak ritkán írok, de követem az eseményeket

szerintem teljesen korrekt ez a domain, nekem tetszik <#eljen>

+1

Frayer
Szóval

www.testepites.net

megfelel vagy sem?
Szerintem a legrelevánsabb domain név.
Gyorsan írjatok valamit, mert indítanám a foglalást, ha tetszik.

FOXX supreme
Nevetséges az egész, olyanért basznak le, hogy a testépítés topikba, testépítésrõl beszélünk !:XDDDD, utánna leírom röviden tömören a véleményem, és büntetõpont, utánna meg visszavonva !:D kisfiú vagy vagy kislány?:D Hát szóval:D

csuszi
többször írtam oda, egyszer nem kapott büntetést...lehet visszakeresni.

Roger6
<#eljen><#worship><#taps>

(szerintem is nagyon fontos a jó domain)