Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AVIRA - \"More than security.\"
édesVíz az mindenhol van. Az még hagyján. De keleteuropa számára a 300 évre elegendõ Makói gáztárnák, és a több ezer milliárd Kwh geotermikus energia, és a mérsékelt éghajlat, termõföldek értéke, igen csak kedvezõ térséget csinál a Magyarországból a nagytõkések számára. Csak ezekbõl mi egy kanyit nem fogunk látni a büdös életben, hiába haltak meg õseink ezért a földért. =(
On
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Igazad van.
Amúgy afrikaban se nagyon akarnak segiteni az éhezõkön.Aki meg átjut angliába vagy vmi európai országba azokkal csak a baj van.
Azért jó hogy van afrika mert a gyógyszereket léehet rajtuk siman tesztelni.
A masik hogy eladosodtunk ez igaz.
Simon peresz kijelentette hogy felvásárolták mo-ot.
Innét kezdve már csak illúzió Magyarország.
Az izraeli tõke adja az ingatlan befektetések jelentõs részét.Mo alatt hatalmas viz készlet van ami a jövõ nagy kincse.
Szóval szópóka lesz😞.
On
Live for nothing or die for something.
Tudom nagy divatja van a vékony gyerkõcök körében a Trans-x-nek és a HyperMegaUltraBrutalSuperAstonishingFreakyIncredible Mass nevezetû "tömegnövelõknek" (az ilyen instant-oldódó kettes típusú cukorbetegség egy dobozban elég szénhidráttal ahhoz, hogy kiakasszon egy vércukormérõt) de édesanyám kolleginájának a fiacskája már inzulinos lett az ilyenektõl, ennélfogva mérlegelj, megéri-e egész nap inni azt, amit más vékony gyerekek isznak.
Egyé sokat. 😊 Ja, és. Igyál 3,5%-os zsírtartalmú tejet meg nassolj olajos magvakat. Meg aludj. Minden este 8 órát, és ha teheted, fejeld meg délutánonként 1-1.5 órás szunyával. Azt jön a tömeg.
Engem az öv megfolyt, kinyomja a levegõt a hasamból, ennél fogva nem ér semmit, hisz a "természetes" súlyemelõ övedhez PONT hogy kell az, hogy szép nagy nyomású levegõ legyen a hasadban, ami stabilizál. Szóval nálam pont ellenkezõ effektusa van, mint "normális embernél", de az is lehet, hogy csak én vagyok szar, hiszen 140 kg felé guggolásban és 160 felé felhúzásban nem megyek. Evezni is maximum 80 kg-al.
Bár ha állva nyomok mellrõl, mindig szükségét érzem, mert ott elég erõsen hátrahajlok néha, ezért ha állva dolgozok, inkább maradok a tarkó mögötti nyomásoknál.
Amúgy nagyon szép és jó, egy húzódzkodó rudat be kéne szereznem, mert akkor fix, hogy nagyon hamar feltornázom az ismétlésszámot. De az elég érdekes, hogy dzsekiben, bakancsban a vastag játszótéri hinta keresztvasán szabályosan kiakasztva lenn és fenn is szegycsontozva nagyon jól megy, míg a konditermi vékonyka kis vason meg alig, holott ott jóval kevesebb ruha-egyéb van rajtam, és fejben is ott vagyok.
Konkrét ismétléseket nem írok, röhögnétek. De valahogy a vastag rúd jobban bejött húzódzkodásra. Tolódzkodás is érdekes. Régen imádtam a széleset, mert iszonyat durrantotta a mellem. Most meg, hogy egy év után megint a szélesen tolódzkodom, röhögök. A szûken jobban érzem a mellem, lenyújtja, bedurrantja, és így tovább.
Igazság szerint egy Gironda-féle V rúd lenne a jó hozzá. 😊
Elmondom neked, hogy már rég meg lehetett volna oldani az ilyen szegény országok fel fejlesztését, kidolgozni a mezõgazdasági rendszerüket.
De errõl szó sincs. Az a baj, hogy ezt nem is akarják megoldani.
Nem azért adják az ilyen országoknak a hiteleket, hogy majd valamikor visszafizessék kamattal terhelten. Nem. Azért adják, hogy függõ helyzetbe taszítsák õket. Mi magyarok is azért kapjuk a hiteleket, hogy függõ helyzetben tartsanak minket. Értelmes embernek soha nem is jutna egy pillanatra sem az eszébe, hogy ezeket a hiteleket valaha is vissza tudnánk fizetni. Hát már az ország 80% jogilag idegen tulajdonban van.
Ebben a vagyonba bele tartozik a lakásod, a kocsid, munkaerõd, sínek, autoutak, kórházak, minden.
Ezt direkt csinálták velünk.
On
Vékony -
Heti 3-4 teljes test edzés. Edzzél minél többet.
Egyél minél többet. Álljál rá a csirke húsokra, melle, combja.
A nagyon zsíros ételeket hanyagold, disznó, marha, kolbászok, szalonnák.
Vegyél lenmagolajat, napi egy evõkanál.
Vitaminokat, vegyél b6 vitamint, 200 mg. Az majd szépen meghozza az étvágyadat, ha nem tudnál elég sokat enni.
Mert sokan azt képzelik, hogy sokat esznek, közben köze nincs a valósághoz hogy õk mit hisznek.
Egyél minél több tésztát, rízst, hüvelyes ételeket, borsó, bab, lencse ilyesmi. Fõzeléknek jó az.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Tehát, mikor kinek és milyen gyakorlatokban érdemes/kötelezõ az öv?
every_body_tells_a_story
Ez érdekes mondat?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
+
"...mégis nagyobb és szebb izmaim lettek mint másnak.." szóval az alapján amit leírtál fel kell tennem a kérdést. Mit szúrsz?!
30-40 kilós kis emberkék meglátnák ezt 170 kilós monstrumot. Milyen képet vágnának?? Meglenne a véleményük a modern, nyugati fogyasztói társadalomról az már biztos.
Etiópiában azért hallnak meg az emberek, mert nincs elég táplálék.
Nyugaton meg azért mert túl sokat esznek az emberek, cukorbaj, elhízás, stroke, érelzáródás, agyvérzés. Mind a mértéktelen táplálkozás következménye is lehet.
Az ilyen jól lakott menzások minden nap belapátolnak vagy 6 ezer kalóriát, addig más országokban jó ha megvan a napi 400 körüli fej adag, akkor már örülnek, de simán van olyan nap is hogy nem esznek semmit.
Furcsa ez az ember nevû állat. Az emberek le se szarják egymást. Kedvtelésbõl gyilkolják egymást, ha kell még ideológiát is gyártanak hozzá indoknak.
Semelyik más állatfajta sem ilyen primitív mint az ember, hogy egymást gyilkolássza.
hmm
A másik, kutya, macska, állat nekem még nem hazudott.
1. reggeli, 6 egész tojás, 50 gramm bacon, egy marék dió, 40 gramm sovány túró
2. angol emelt szóbeli, elõtte 2 tabletta rinathiol (60 mg pseudoephedrine) és 1 kapszula darázs (300 mg koffein 190 mg egyéb gyógynövény
2. következõ étkezés 120 gramm csirke, olajos magvak, zsíros sajt
3. felsõtest DoggCrapp módra, rest and pause technikával bukásig, intenzív nyújtás, edzés elõtt 3 csésze feketekávé, 1 adag attack, 1 tabletta rinathiol
4. edzés után 20 gramm kókuszreszelék 40 gramm tejsavó 25 gramm olívaolaj egy maerék olajos magv
5. alvás majd "történelem vetélkedõ a reformációról", semmi stimu 😄 Ja, még elõtte 100 gramm hátszalonna, zõdség.
6. ezután 100 gramm zsíros túró, sajt, 1 óra alvás
7. este 20 perc bicaj tüdõköpve, majd edzés ismét, guggolás és kettlebell 30 percben. Utána 50 gramm hátszalonna, sajt, csirke, olajos magvak.
És még nincs vége a napnak. 😄 Sajnos a magas koleszterolbevitelem miatt nem csak a tesztoszteron és DHAE van az égben, hanem a triglicerid is, de leszarom.. jobb napokon akár negyed kiló szalonnát is betömök, szóval tökmindegy.
Ja, és formálódtam. szálkásodtam, a tömegem maradt 97 kg. 😊 de a "tápkieg protokoll" >értsd, köptetõk orrba-szájba.. ha nincs rinathiol, jó a colrex is, az fenilefrines....< szerintem BIZTOS ÚT.. nem is a kardiológiára, már patológiára.. 😄
"Fejleszti a személyiséget"
#13320 a kivétel
Gondolom reggeli meki tizórai meki ebéd meki uzsora meki vacsora meki lefekfés elõtt zsirós kenyér.
Napközben meg 4-5 tábla csoki.
Gondolom a barátunk az usaban tancol?
F
Ja, megnéztem az adatlapodat. Neme: lány. Ejjha, nagy hantamester vagy te...<#hehe>#hehe>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egy szellemi és testi, a másik pusztán szellemi.
Megfigyeltem, hogy a testépítés nemcsak a testet, de a szellemi képességeket is fejleszti. Értelmet kölcsönöz a hülyegyerekek számára is. Fejleszti a személyiséget. Nem csak komolyabb megjelenést, de komolyabb gondolkodást is indukál.
Egy átlagembernél biztosan izmosabb az a valaki, aki súlyzózik.
mov ah,4ch int 21h end
Tény h az edzés elején hirtelen megnõ az izom de utána ez majd lelassul és vért kell szenvedni a növésért.
A többiek is majd kifejtik a véleményüket.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
4 hónapja járok konditerembe, az elõtt soha. Egy dolgot megtanultam: SENKIRE sem szabad hallgatni , 90%ban csak azt tudták mondani: ,, ne edz túl sokat , túl gyakran" bla bla bla. Ma már ott tartok hogy szebb izmokat alakítottam ki 4 hónap alatt mint aki 1 éve ott van... persze irigykedni tud...
A másik: edzésterveknek sem szabad hinni. Én pl annyit csinálok amennyi jól esik, amennyit akarok , van mikor bicepszre 15x20 db-ot felhúzok 20 kgos súlyzóval minden nap, aztán jöhet a köv bicepsz gyakorlat újabb súlyzóval, vagy rúddal. ( heti 6szor ). semmi baja a karomnak
A harmadik: kaja. nem zabálok se tojást , se kenyeret , se kiló húsokat. mégis nagyobb és szebb izmaim lettek mint másnak.
Na errõl ennyit . majd dobok fel képeket is.
ui.: Abban van igazság hogy az ember önbizalma megnõl, ráadásul a csajok is megnéznek az úton ( szokás szerint a férfiak 90%a aki nem sportol irigykedik... ) , szóval nem gondoltam volna hogy ennyire jó dolog a testépítés. <#eljen>#eljen>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A hülyék tömege meg felvette ezt a divatot is, és ma már majd minden teremben ott van ez a szörnyû életveszélyes dolog a súlyos vasak között.
=(
szörnyû
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van olyan étel aminek segítségével "javíthatom" az állóképességem? Munkám során folyamatosan mozognom kell és elõfordul, hogy hamar elfáradok pedig kéne még plusz energia. Nem szeretnék semmilyen étrendkiegészítõt enni, "természetes" forrás kéne.
Üdv
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
persze vannak kivételek de nem lehet fejlõdni.2db 5kg-s súlyzóval meg sokra megy.Tessék havonta 4-5e forintot befektetni és elmenni terembe.
szeretnék kérni egy tanácsot egy 180cm 60kg ( 28as karja van) os embernek körülbelül mien edzésterv kellene hogy rendesen azé láccon rajta valami hogy legyen kidolgozott egy picit és am mivel kezdõ a spanom ezért szeretném ha tudnátok mondani valami étrendet is vagy valami iesmit mert elkezdene szeretni gyurni😊 a válaszadást elõre is köszönöm: (pl fekvõtámasz 1 héten 5x 10x 20 vagy vaélami iesmire gonodok mindenképpen otthon szeretne gyurni van 2db 5 kilos sulyzolya a fekpadot most cisnáltatja)
Bocs hogy ide írok de segítség kellene mert más topicban nem segítettek.
Van rajtam 2-3 kg súlyfelesleg és azt szeretném eltüntetni de sajnos ahol én lakok nincs konditerem meg ilyenek és valamilyen olyan módszer kellene amit gép megy ilyenek nélkül el lehet végezni.
Aki segítene és lenne a "személyiedzõm" 😄 az vegyen fel msn-re:[email protected]
Vagy írjon ide minél hamarabb.
mov ah,4ch int 21h end
Ha a tömegelésem során napi 4 kanálnyi jóféle növényi olajat vettem magamhoz, akkor most ezt a diétámban csökkentenem kell, vagy esetleg emeljek rajta, avagy tartsam 4 kanálon továbbra is, ha a ch-t csökkentem és a fehérjét emelem? Köszi.
mov ah,4ch int 21h end
A TCM egy elméletileg fejlettebb kreatin, jobban hasznosul, mint a monohidrát, tehát ugyanahoz a hatáshoz kevesebbet kell belõle fogyasztani. Szóval a papíron azt írják, h 10 g-ot kell fogyasztani... Én úgy gondolom az ilyen adagokat a 70-75 kilós kis átlagembereknek, kezdõknek ajánlgatják. Gondolj csak bele, ha 120 kiló lennél, akkor is csupán 10 g-ot kellene fogyasztani? Aligha. Szerintem nyugodtan fogyassz belõle 3x5 g-os adagot, esetleg 4x5-öt. Én CEE-bõl 3x5-öt használok.
mov ah,4ch int 21h end