Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Ki mondta, miért mondta. Mirõl beszélt.
" the very word secrecy is repugnant, in a free and open society, and we are as a people, inherently and historically, opposed to secret societies, to secret oaths and secret proceedings.
We decided long ago that the dangers of excessive and unwarranted concealment of pertinent facts far outweigh the dangers which are cited to justify it.
... And there is very grave danger that an announced need for increased security will be seized upon by those anxious who wish to expand it's meaning to the very limits of official censorship and concealment.
... For we are opposed, around the world, by a monolithic and ruthless conspiracy, that relies primarily on covet means for expanding it's fear of influence,
on infiltration instead of invasion,
on subversion instead of elections,
on intimidation, instead of free choice,
on guerrillas by night, instead of armies by day,
It is a system which has conscripted, vast material and human resources into the building of a tightly knit, highly efficient machine that combines military, diplomatic, intelligence, economic, scientific, and political operations.
Its preparations are concealed, not published.
It's mistakes are buried, not headlined.
Its dissenters silenced, not praised.
...not primarily to amuse or entertain,
not to emphasise the trivial and sentimental,
not to simply give the public what it wants,
but to inform, to arouse, and to reflect
to state our dangers and our opportunities,
to indicate our crises and our choices,
to lead, mould, and educate and sometimes even anger public opinion.
...And so it is to the priniting press, to the recorder of man's deeds, the keeper of his conscience, the carrier of his news, that we look for strength, and his assistance, confident that with your help, Man will be what he was born to be..
Free and independent.
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Azért volt megemlítve ebben a témában, mert a cukorfüggõség (ilyen is van), a sok cukorfogyasztás ajtót nyitott más függõségek elõtt kísérletekben.
"Úgy tûnik tehát, hogy a mértéktelen cukorfogyasztás változást idéz elõ az agyban, mintegy "hatalmában tartja azt". S hogy miért kell egyre több? Mert amikor a jutalmazó köröket elárasztja a dopamin, az itt lévõ idegsejtek azzal védekeznek, hogy mindinkább "behúzzák" érzékelõ receptoraikat (jelfogó molekuláikat), így egyre érzéketlenebbé válnak erre az anyagra. Ugyanaz az adag már nem okoz eufóriát, egy idõ után pedig nem eredményez semmit. A jutalmazó körök mûködése tartósan csökken."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Afrikában is a népet egy évtized alatt könnyen kezes birkává lehetne tenni, akik dolgoznak, fogyasztanak. Könnyen kinevelhetõ belõlük a profitot hozó fogyasztói társadalom a maga kapitalista értékrendjével.
Mint ahogyan ezt velünk is megtették.
Ha egy átlagmagyartól a kamatról kérdezel, vagy a monetáris politikáról, vagy nem tud hozzászólni, vagy helyeseli a kamatot, mert hogy az milyen jó is amikor összegyûlik sok pénze az embernek, és munka nélkül gazdagszik.
Emlékezzünk, a biblia szerint is az amúgy jámbor jézus csak egyszer folyamodott erõszakhoz, amikor kiûzte a pénzváltókat "bankárokat" a templomból. Csak a ortodox keresztény értékrendre akartam rámutatni.
Ha jobban bele gondolsz az egész rendszerbe, nem a pénz dolgozik helyetted. " hiába is akarják ezt bemesélni egyes bankok reklámja - húszezresekbõl álló ember-"
A pénzen lévõ kamat nem a semmibõl teremti az értéket, hanem más emberek által létrehozott értekeibõl LOP el értéket. Mint az infláció.
Ez rendben is van akkor ha gazdag vagy. De máris nincs rendben azok számára akik naphosszat dolgoznak, hogy a következõ hónapba is betudjanak menni dolgozni.
Most azt is képzeld el, hogy vannak olyan családi dinasztiák, amelyek family trustjének ~450 ezer milliárd $ vagyona van. Nem mondom ki melyik ez, egy õs régi nemzetközi bankár dinasztia.
Ennyi pénz után a kamatot, a profitot "interesting", tõke érdekeltséget valakinek, valakiknek elõ kell teremteniük, munkával.
Na itt a nagy válasz arra, hogy miért van az, hogy ugyan annyi vagy több munkával kevesebb érték jut nekünk mint nyugati társainknak.
Nem azért mert õket nem szipolyozza ki a magán-pénzrendszer, hanem mert minket sokkal de sokkal jobban szívnak le anyagilag.
Sajnos off voltam.
De sajnos azért mert meg merem írni az igazságot már sok helyrõl ki vagyok cenzúrázva. Origó, Index, népszabadság, demokrata, most már SG is, bizonyos topikokban. Mivel nem jó egyes érdekeknek, hogy mindenki tudja az igazságot.
Hogy ne legyen törölve a hozászólásom, hogy egy kicsit on is maradjak beköpök némi a topikhoz releváns információt is.
Néhány fontos alapelv. Jótanács.
- Eddz gyakran.
- Ne eddz bukásig! Ha gyakran akarsz edzeni, akkor az idegrendszert meg kell kímélni attól a túlzott kifáradástól, amit a bukásig, vagy azon túl való edzés (erõltetett ismétlések) jelent.
- maximális terhelést a minimális idõ alatt.
- addig végezz egy gyakorlatot, amíg ki nem hoztad belõle a maximumot.
Ez az idõpont bárhol lehet a 3-6 hétig terjedõ intervallumban. De egyéni, ki hogy érzi.
Mit akarsz olyan emberekekl kezdeni aki már 10 évesen szétbaszta magát drogokkal 11 évesen meg gépfegyvert adtak a kezébe.
Angliaban 215 bünõzõbül 185 fekete aki afrikából jött nem tudnak velük mit kezdeni.
Ez van.
Szerintem pénzkidobás még az élelmiszer adományok is csak az evoluciót probáljuk meg késleltetni.
Live for nothing or die for something.
Afrikába nem élelmiszer segélyeket kell küldeni, amit szétlopnak amúgy is.
Meg nem gyógyszercsomagokat, és korház és keresztényi missziókat kell küldeni, hanem az infrastruktúrát kell létrehozni. Átadni a "Know How"-t, a módszereket, a licenszeket amivel traktorokat építhetnek, feldolgozó gyárakat építhetnek, saját termõföldeket munkálhatnak meg, tömeges termelést valósíthatnak meg. Gyógyszer iparukat létrehozhatják stb stb.
De ezt nem hogy nem erõltetik, hanem akadályozzák tudatosan.
Most hosszú lenne bele menni hogy miért ez a könyörtelenség. Legyen elég annyi, hogy az üzleti érdek másként diktálja.
Sok mindent lehetne, ha akarnák az emberek.
Csupán akarat kérdése lenne az is, hogy az országban mindenki egészségesen táplálkozzék, és a betegek száma a tizedére essen vissza.
Gondolj bele az új gyógyszereket embereken is lehet tesztelni.
Live for nothing or die for something.
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Olyan érdekesen csinálom, elmegyek szépen bukásig, rest-pause technika, intenzív nyújtások, folyamatosan növelem a terhelést (ezért jó naplózni, mindig tudom, mit kell megvernem)
és kibaszott kimerítõ az edzés. utána általában alszok, hétfõn például délután 5tõl másnap reggel 6-ig folyamaotsan aludtam, most is ki vagyok ütve. Durva. :)
every_body_tells_a_story
Valós tapasztalatok, hogy ha nincs meg a kellõ izomtömeged és akár heti 5 napot is minden nap ugyan úgy végig dolgozod a teljes testedet, nemhogy nem leszel túledzett, de rögtön hozzászoksz a starpához, és megindul a fejlõdés valami brutális módon. De nem azt mondom, hogy ez mûködõképes is marad folyamatosan, és vagy egy meghatározott izomtömeg felett.
De a többségnek itt, megfelelõ.
85 felett én így bontottam el.
Mell, tricepsz, váll-csukja, + apróságok.
----
Hát, bicepsz-alkar , láb
Csak kétfelé. Hétfõ-kedd, csüt-péntek.
+ nem az a lényeg
1; vitamin, ásványok
2, fehérje ha ez megvan, akkor jöhet a kreatin
AVIRA - \"More than security.\"
Amúgy nem kell mindent elhinni a biosztanároknak, nekem pl. csak ilyenrõl tudnak spekulálni, hogy lehet beindítani egy férfi tejelválasztását az emlõkben. Háhá, vicces, mi?
Edzés elõtti szénhidráttal vigyáznék, engem úgy elálmosít, mint a retek. Sõt, én mondjuk nem vagyok normális, teljesen kiiktattam az étrendembõl a szénhidrátot, csak zsírt tömök, ipari mennyiségben, azóta olyan nemálmos-élénk gyerek vagyok.
HC! :
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De hiszek nektek!
Bye
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Van akinek jót tesz egy kis ch edzés elõtt. Sõt, egy kis fehérje is, bcaa.
Én úgy vagyok vele, hogy elõtte is, persze nem közvetlenül elõtte.
Mert ugye azt is tudni kell, hogy a szimpatikus idegrendszer módosul evés után. Ha sokat eszel, fõleg sok CH-t, akkor elálmosodsz, gyengébb leszel, megnyugszol. Mert ilyenkor az emésztésre koncentrál a szervezet, és nem arra készül fel, hogy hatalmas erõt fejtsen ki.
Õsidõkben is, miután elkapta az ember a zsákmányt, jól belakmározott, és utána már nemigen ugrált közvetlen utána..ugyebár minek?
Ugyanígy..erõkifejtés elõtt nem érdemes sokat enni, mert nem tud optimálisan a szervezet egyszerre emészteni, és erõt kifejteni megfelelõen, vagy az egyik vagy a másik.
Közvetlen edzés után le lehet nyomni egy gyors felszívódó turmixot. De semmi féle képpen sem nehezen emészthetõ ételeket.
Persze láttam én már olyat aki közvetlen edzés után nekiállt a sült csirkének, és ott a terem elõszobájában belakmározott isteniesen..
Majd az egész visszajött neki pár perc múlva.
A tanulság az, hogy edzés után közvetlenül még nincs felkészülve a szervezet, sem a szimpatikus idegrendszer, hogy neki kezdjen a táplálkozási, emésztési folyamatoknak.
Kell egy fél-egy óra hogy megnyugodjon a szervezet és, hogy HATÉKONYAN lásson neki az emésztési folyamatoknak.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Elõre is köszönöm
A kaja az kaja, bármit csinálsz:) Maximum a mennyiségek térhetnek el, de azt meg te látod magadon, és nem a turmixon múlik, hanem a teljes kaján.
Pont azt veszted el amiert iszod , a sok egyszeru cukor miatti magas inzulin reakciot, es ezaltal a gyors tapanyag bejutast az izomsejtbe
Kellene egy kis tanács. Én nem testépítek, küzdelmi sportolok. Mit érdemes még beletenni? Hallottam hogy van aki mindenféle magot, joghurtot, fagyasztott gyümi tesz bele. Annak van értelme?
Szóval, ha vízzel öntenéd föl, akkor tökmind1.
A tejben viszont van mindenféle anyag, amibõl nem mind1, hogy mennyit viszel be.
Úgyhogy énis ezt az elvet vallom, hogy elõször kis súllyal, inkább lassan/több ismétlést. Szabályosság az elsõ. És még hozzátenném, h amíg nincs nagy súly, a lehetõ legkevesebb segédeszközt használom. PL egy jódarabig semmi szükség, hogy pl egy öv levegye a terhelést, hisz erre megvannak a testnek a saját eszközei, ha azt nem használjuk, csak elgyengülnek.
Haladó szinten, extrém terhelés leadásához aztán ezt ki lehet egészíteni védõeszközökkel, gépekkel.
Mikor fehérjeturmixot készítek, azt mindegy mennyi tejjel öntöm fel?
Mert azt írják hogy 35gr port toljak össze 170ml tejjel. Mit számít mennyi tejet öntök hozzá? A por a lényeg nem?
Könnyen kibaszhatsz magaddal guggolás közben.
Egyszerûen nem erre van tervezve az emberi test, hogy ilyen hatalmas terhekkel sokkolja a gerinc alsó részét.
Szoktatni kell a csontvázat, apránként. Nem érdemes elsietni, mert ezek a sérülések idõvel kiújulnak. Itt nem az izmokban keletkezik a mikrósérülés ami az ideális, hanem a csontos szövetekben. Ahhoz nem értek, de mindenki szerint is, ez nem kívánatos ha a csontozatot sokkoljuk.
Én inkább gépekkel szoktatnám a gerincet, szabadsúlyos guggolásnál meg csökkenteném a súlyt és inkább több ismétléssel végezném el.
Kisebb a teher, és a sokszor sok mozdulatot könnyebben optimalizálja az agy, és amihez a szervezet is könnyebben alkalmazkodik.
Az a lényeg, hogy ne bassz ki magaddal, csak szép fokozatosan. Lassan.
Ha erõsödtél a kreatintól, azt könnyen tömeggé tudod alakítani, ha jól étkezel. A tömeg és az erõszint hosszú távon egymás mellett növekszik.
Egymást erõsíti. Az egyik növekedésébõl tudsz profitálni és növelni a másikat.
Próbáld meg egyébként az elõlguggolást.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Másrészt lehet gyenge a derekad. Szóval azt erõsítsd, és csak azután menj feljebb a súllyal, addig jó lesz a kisebb súly is.
De az is lehet, h simán rossz a derekad, és nem is szabad terhelned:S
Egyébként elsõsorban a guggolást ajánlom lábtoló helyett, sztem sokkal jobb gyakorlat, és nincs támla, ami rosszul támaszthat alá.
Viszont elõjött egy kisebb gond, és nem tudok mit kezdeni vele. Nagyon szeretek lábazni, igaz, még csak 1-2 hónapja foglalkozom komolyabban ezzel a testrésszel (a többiek nem is csinálják). Szóval most olyan 150-165 kg-ot tolok ki lábbal 7-8 x, de ilyenkor rettentõen fáj a hátam. Nem is a hátam, inkább lejjebb a csípõmnél. Edzés után hajolni, felemelni dolgokat elég nehezemre esik. Elkezdtem használni övet, addig segít, amíg rajtam van, de ha leveszem, akkor ugyanolyan rossz a helyzet. Nem tudjátok, hogy mitõl lehet ez? Hogyan tudnék ez ellen tenni? Nem szeretnék lesérülni...<#wilting>#wilting>
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
mindenki hiperaktívnak tart, de nem érdekel.. így tudom elkerülni, hogy behízzak mint a disznó.. mert a tréning az heti 4-5 óra kb.. de egy hét 168 órás.. ha a többi órában ülök a tv elõtt, elhízok, ennyi. Neked ektomorfként PONT az ellenkezõjét kell csinálnod annak, amit én teszek..
Én minden ektó osztálytársam látom hogy felalá rohangálnak szünetekben, egymással bírkóznak, egymásnak rohannak, hülyülnek.. de kipirulnak, látszik rajtuk, hogy azt a sok curkos energiaitalt ott helyben égetik el. Ezért nem híznak :D
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Lehetõvé teszi, hogy a sok bevitt kalóriákból ne rakódjon le annyi zsír tömegelés alatt.
Ha kellõ mennyiséget bezabálsz, úgy fogsz nõni mint a disznó. E felõl ne aggódj. Csak jó féle ételeket egyél, itt most nem az árára gondolok az ételnek. Egyé halat is, csirkébõl a húst. Bõrét meg add a kutyának. stb stb már leírtam..