Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen a lapon, Itt egy videó(!)
"A tudomány és a kutatás ellenõrzése mára kicsúszott a társadalmi ellenõrzés alól. Ezt nem szabad tûrni."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
#10518:
"A testzsír százalékot nem lehet pontosan megmérni, amit 10% nak mérsz, lehet az 15 is. De komolyan, nincs pontos módszer. Genetika itt is beszól, mert mindenki kicsit másképpen particionálja a zsírsejteket."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
spam. sry
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
spam. sry
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
AVIRA - \"More than security.\"
F
Ja! Ha már itt vagyok. Tegnap nézegettem magam kicsit, és azon gondolkodtam, hogy min kéne farigcsálni magamon. Megtaláltam. A vállam hátsó része az, ami nem nõtt annyira, mint a többi izmom. Ti milyen gyakorlatot ajánlanátok a elõbb említett izom megmozgatásához, fejlesztéséhez?
A válaszokat elõre is köszönöm! <#worship>#worship>
"Ha megunom a csirkét rizzsel, akkor rizst fogok enni csirkével!"
AVIRA - \"More than security.\"
Ezt hogy változatos legyen, párolnám, grillezném, vagy sütném. Ezer féle fûszer van. Mustárosan is jó, paradicsomos öntetben. Fokhagymásan, borsosan. Fantázia kérdése. Csirkébõl jó kajákat lehet készíteni.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Szépen engedje a bimbihez aztán majd idõvel nõni fog.
Amúgy,ezt csak akko próbáld ki ha tapasztaltabb vagy me ha nem a súly könynen rád eshet,ha fekvenyomsz akko a hüvelyk ujjaddal ne fogdd át a rudat és úgy nyomjál az egy ppicivel jobban terheli a mellet.
De ismétlem HA KEZDÕ VAGY AKKO FELEJTSD EL NEHOGY A VÉGÉNY OTT HALJÁL MEG A FEKPADON!!!!!!!!
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Ultima pedig a V-rudas tolódzkodás szuperszetben a guillotine-nyomásokkal, ahol a nyakadra engeded a dolgot. V-rúd alatt értem azt, mint pl. egy korlát sarka, azon szépen megdolgozod a melled ám.
Amúgy ezt még sose csináltam (vagyis próbáltam már a V-rudas tolódzkodást, nagyon melles, csináltam már guillotine nyomást is, de szuperszetben még sose a kettõt) csak azért írom ezt, hogy valami kritikát kapjak. 😄
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
De mindegy, ha zavarok, lelépek...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
De mindegy is, ez totál egyénfüggõ, hogy kinek mi jön be, nekem a konditerem nem felel meg, túl sok többlet idõráfordítás lenne. Elindulni otthonról, bkv-zni át a világon, edzeni, aztán vissza haza, esetleg büdösen... áh, nem... Amúgy is csak kiegészítésképp csinálnám, annyit nekem nem ér meg.
Szerintem konditeremben is lehet szálkásítani, sõt, talán a leghatékonyabban ott lehet. Nem csak nõni lehet egy teremben, hanem formálni is, csak tudni kell a dolgok mikéntjét, hogy mi hogyan mûködik, és a tested hogyan reagál az elvégzett gyakorlatokra, illetve milyen ételeket engedhetsz meg magadnak. Sokan vagy úgy akarnak fogyni, hogy nem esznek, vagy úgy, hogy eljárnak kondizni. Szerintem meg csak úgy lehet, hogy megfelelõ étrend mellett megfelelõ edzéstervvel rendelkezel, csak hát utána kéne járni ennek ugye...
Megfelelõ rendszerességgel minden sport átformálja a testet, csak van ami ilyenre, más meg olyanra. Kérdés, mi a cél? Nõni tényleg konditeremben lehet a leghatékonyabban, de szálkásodásra azért elég sok más módszer is van.
Esetleg a plasztikai sebészet. De az egy kicsit invazív eljárás.
De ha ti pár edzéstõl "túlgyúrjátok" magatokat, hát tessék csak.
Egyébként number one testépítõ oldal a www.t-nation.com csak a felét se szabad elhinni. Fõleg Chad Waterbury cikkjeibõl ömlik a bikaszar, a fórumokon nézelõdj, s Professor X ott ilyen "megmondóember". meg másik kedvencem Mighty Stu, olyan emberekre van szüksége a badinak.
Még Kócs CT is nagyon tud kibaszottul túlbonyolított programokat írni, de legalább rajta látsik is valami.. : )
http://www.christianthibaudeau.com/
Ha nem akkor meg majd visszahzódik idõvel. Türelem kell hozzá.
Láttam már olyan emberi fejet, amibõl kivették a koponyacsontot, és csak a fejbõr maradt. Na az idõvel összement egy teniszlabdányi méretûre. Csak az orrot kellett preparálni. Szóval úgy néz ki hogy az emberi bõr elég rugalmas. Lehet visszamegy magától, idõvel, de ha nem tudsz várni, kés
Úgyhogy elkezdtem falat mászni, most így nyárra már elkezdtünk kimerészkedni sziklára is.
Ami nagyon tetszik, hogy a teljes testet egyben mozgatja meg: alkar, bicepsz, váll, hát, has, "core-izmok", combok, lábak, szal gyakorlatilag mindent, bár a toló izmokat olyan nagyon nem veszi igénybe, inkább csak a húzás.
Közben nem hagytam abba az otthoni szerencsétlenkedést, de csak kiegészítésnek, szálkásításnak szánom, na meg még van rajtam olyan 5 kiló plusz.
Az már tisztán látszik, hogy izomtömeg növelésére ez abszolút felejtõs, viszont igen durván szálkássá tesz/fog tenni. Meg egy-egy mászás után, na meg másnap megvan a totális teljes tönkrehajtottság érzés.
Heti kétszer-háromszor, közte lévõ napokon kézisúlyzós szessönökkel eléggé faszán fejlõdök, de legalábbis olyan irányba, amilyenbe szeretnék.
Na meg a falmászó csajoknak igen jó seggüük van... 😄
Mindenesetre bocs a reklámért/offért, csak gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat errõl a dologról... (Na meg a sziklamászós topik kurvára halott... 😛)
valaki tud nekem segíteni?most kezdtem el edzeni,de sztem az edzõ kicsit durvára vette a figurát.a lényeg,hogy nem akarok hatalmas izmokat,inkább fogyni szeretnék,szálkásodni.az elsõ edzésen már 30-40 kilókkal kellett dolgozni,most a könyököm teljesen kész van.nem kellene kicsit visszavenni?bár ha így a jó,akkor csinálom.az a baj,hogy még sosem edzettem,nem tudom,mik az "adagok".
a másik dolog,hogy sehol sem találok mintákat,hogy milyen edzéssel milyen testet lehet elérni.egy régi men's health magazinban láttam olyat,de már évek óta volt...valaki tud esetleg egy jó oldalt?
nagyon megköszönném,mert nem szeretném eltorzítani a testemet.vagy túl izmossá gyúrni magam(ilyen sincs sûrûn,mi?😊)
Vagy ha nincs ilyen shékered, akkor vegyél. Nekem a tejsavókból egyik sem ízlik. Hogy szoktátok feldobni a tejsavók ízét? Kakaópor?
Az miért van hogy a turmix amit csinálok ebbõl a whey proteinbõl csomós lesz? Ennek nem kellene feloldódnia?
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
De Vejne nem akarta, hogy a szülei aggódjanak a magas koleszterolja miatt, így leállt. Pedig a testoszintje az egekben volt..
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Waldorf-Astoria Hotel
New York City, April 27, 1961
<#buck>#buck>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Nyomozd ki, ki ez az ember. És mirõl beszélt, miért ölték meg.
Szépen beleásod magad, és én garantálom, hogy azután másképpen fogsz tekinteni a világra mint most. És megmagyarázhatatlan dolgok hirtelen világossá válnak. Az egész világot becsapják. Uralnak minket. Olyan rabszolgaságban élünk, amirõl nem is tudunk, amirõl sokan még csak nem is sejtjük, hogy ilyen lehetséges.