Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az hogy az iskolában, meg a médiában arról hallani hogy egészséges, az csak propaganda.
A tejben vannak toxinok is, betegséget okozó baktériumok, fertõzések is elõfordulnak.
A másik, hogy a tejben amit ma állítanak elõ, genny van benne.
Ez a sok tejelválasztó hormon eredménye amiket ma a tejgazdasgáokban használnak, és amitõl begyullad a tehenek tõgye, és gennyel telítõdik a tej. Azt mi megisszuk.
A tejcukor lebontó enzimje --> lásd wolf. Igaz.
A tej nem jó.
Ezzel kapcsolatban persze megértem a tiltakozásokat. Ez a kognitív disszonancia. Nehéz, szembemenni a több évtizedes agymosással ami eddig formálta tudatunkat.
Olyan mintha kijelenteném, hogy a télapó egy tömeggyilkos, és mindenkinek bombát visz karácsonykor.
De a tejjel kapcsolatban ez tény.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
"Az emberi test 4-5 éves korig termel tejcukrot lebontó enzimeket, majd beszünteti az ilyen enzimek termelését. Melyik épeszû emlõs az, aki még ezután is „szopni” akar? Az állatvilágban ez ismeretlen, csak az emberek fogyasztanak késõbb is tejet, ráadásul egy más fajét.
"A sötét vagy fekete bõrû emberek rendkívül túlérzékenyek a tejcukorra. Legkevésbé a fehérbõrûek érzékenyek, persze egyénenként különbözõen. Feltevések szerint az emberiség kb. fele túlérzékeny a tejcukorra, akiknél ez hasmenést, erõs gáztermelést, hasi görcsöket válthat ki. "
"A tejfehérje (kazein) és a tejcukor (laktóz) lebontásához szükséges enzimek termelõdése az emberi szervezetben három-négyéves kor felett megszûnik, vagyis a tej és tejtermékek emésztése felnõttkorban lehetetlen. A tejbe kerülõ rovarírtó, hozamfokozó, növekedésserkentõ anyagok, antibiotikumok és hormonok számos egyéb betegséget és a tejet nem fogyasztók körében elképzelhetetlen elváltozásokat okoznak."
A tej is olyan mint a fluorid a fogkrémekben.. volt egy csomó amivel nem lehet mit kezdeni -> be kell adni az embereknek hogy egészséges és önként megveszik a szemetet.
A tejtermékek és kivonatok más téma azt ne keverjük ide fõleg, hogy a tejet állt. pont azután kapjuk miután már minden hasznosat kivontak belõle.
A második bekezdéseddel egyetértek inkább azt ha mindenáron a tömegelés a cél és nem gond a zsír felszedése. De a tejjel kapcsolatban lehet, hogy neked bevált de az emberek nagy részének nem jó ezért erre tekintettel kell lenni szerintem.
F
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amúgy még egy tuti tipp az idegesítõ "csirkerizs" faszsághoz.. a rizshez önts egy doboz csemegekukoricát, jön tõle a tömeg rendesen. Ne félj a szénhidrátoktól. Edzés utáni turmix lehet pl. 1000 kcalos is akár, tehetsz bele fagyit, gyümölcsöt, mogyoróvajat (nem nutellát..) bármitt, ami finom de nem szemétszar. A lényeg neked a jó sok kcal és szénhidrát.
szerintem..
Vegyél egy kalórai táblázatot. Onnan kell majd kiválogatnod az élelmiszereket.
Akkor fogd a testsúlyodat, és szorozd be 45-50 el.
Kijön egy szám, na annyi kalóráig válogass össze ételeket, amiket megeszel egyenletesen elosztva a nap végéig. Nincs ilyen hogy este már nem eszek, stb.
Egy ami ennél még elsõdlegesebb, az a protein.
A napi kajában mindig legyen annyi hús, csirke, hogy a napi testsúly kilogrammonként számított 2-2,5 gramm fehérje meglegyen.
Namármost egy kiló csirke az nem egy kiló fehérje, hanem csak 200-240 kb.
Rájössz, hogy eddig nem ettél eleget, most ez rendbe jön, és elindul a fejlõdés. Csak ne izegj mozog. Ne dobolj a lábaddal, ne csinálj ilyen fölösleges rángatózásokat, mint az ektomorfok nagy része. Nyughatatlanok. Sokat mozognak feleslegesen, biztos idegrendszer.
Az 50 es kaloria szorzótól, mindenki fejlõdik. De nem mindegy hogyan.
Ha észre veszed, hogy nõ a pocak, zsírosodsz, akkor vegyél vissza kicsit a szorzóból, amikor már optimális, azt megtartod. Persze idõközönként, ezt is kicsit változtatod, hullámoztatod.
Ugyanígy belövöd optimálisra hónapok alatt a proteint is.
De azt is hullámoztathatod kicsit.
Egyél még jó minõségû zsírokat is azaz:
Vegyél lenmagolajat. Akár szõlõmagolajat.
Ajánlom a pizzát, abból sok kalóriát lehet bevinni. Meg az ilyen tésztás ételeket.
Húst meg lehet sütni, fõzni, párolni, grillezni, és ezer féle fûszer van. Gyümölccsel is feldobhatóak. Hús meggyszószban, rizzsel. Jó étvágyat.
Kardió annak kell aki le akarja adni a fölösleges zsírpárnáit.
Ebben is adhatnátok tanácsot, ha tudtok valami jó módszert, vagy ha téves az elképzelésem, hogy az edzéstõl a testem több elfogyasztott élelmiszert használ föl értelmesebben.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Én most kezdtem, ha nem is testépíteni, de a kondimat javítani a felsõtestem edzésével, mert az az, ami elés satnya, és keveset van mozgatva. Konditerembe nem járok, de arra gondoltam, hogy beszerzek egy pár félkezes súlyzót. Utánanéztem neten, és elég drágának tûnnek, ezért szeretnék tanácsot kérni tõletek, hogy milyet érdemes venni.
Még1 kérdés: wikipedián olvastam az aerob edzésrõl, és ezt írják:
"A terhelést úgy kell beállítani, hogy ne legyen a pulzus magas, max. 130, mert a magasabb pulzus már átesik kardió tartományba."
Miért baj, ha a pulzus nagyobb 130nál ilyenkor?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
A teszto fokozó nem nekem kell,mivel én még csak 18 vagyok ezé a teszto szintem a plafont very😊, hanem faternak, õ meg 45 éves aztán akar egy keveset formálódni még az öreg😄
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Házi tesztoszteron fokozó. Sean, én 4 hónapig magas zsírtartalmú-alacsony szénhidrátos étrenddel tömegeltem, szóval ettem az egész tojást (sárgáját nem baszod ki..) meg szalonnát egész nap kétpofára, és egész pofás eredményeket értem el vele, picit nõttem, picit pucolódtam, a laboreredményeimben meg tesztó meg DHAE ki volt csillagozva annyira magasra sikeredett..
Mégegyszer nem csinálom azt végig, már csömöröm volt a sok zsírtól, most élvezem a nyár gyümölcseit 😊
Múltkor is unatkoztam nagyanyámnál családlátogatáson, azt a sarokban levõ korláton tolódzkodtam olyan "girondasztájlban" nyóc sort, 5 napig a mellem majd szíjjeszakadt 😄 nagyon aranyos
"lehet vki anélkül is izmos, csak hát aki nem díszizmokat akar, meg nem kitartó" - minden egyes izomért a testeden keményen meg kell dolgoznod, így aki nem kitartó, az bizony nem is lesz izmos.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A tobbi sokkal dragabb szarra csak a penzedet vesztegeted.A termeszetes tesztoszintet ugyis csak egy bizonyos szintig lehet fokozni...kox nelkul
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
24hr ghetto workout
Én sose töltök hanem így szedem és jó.
Többiek úgy is írnak majd h ki h szokta h lenne jó de ez egyén függõ.
DE hallottam olyat is, hogy testsúlyom osztva hárommal, és annyi kell feltöltésnél 87:3=29.utána akkor 14,5. De így meg hamar elfogyna. Tud valaki valami ötletet?
van ilyen nevû termék is+rengeteg amiben ez a hatóanyag
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Lista:
BSN Nitrix360,Axis,Atro-Phex
Muscletech Gakic Hardcore
Animal Pump,Stak21,Pak88!as
Gaspari PlasmaJet,Halodrol,SizeOn
MHP Dark Rage
Labrada CHARGE
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Mert nem fogok mindent én elvégezni. Akkor már az oldal teljes egészében az enyém lenne, mert csak nekem van hozzá közöm. Ez meg így nem ér. Más is vegye ki a részét. Ezért nekem nem fizetnek, legalább a designt megcsinálhatná valaki más.
A másik.
Ezek mandrók tényleg azt hiszik, hogy táplálékkiegészítõtõl nõnek?
Kipróbálják ezt, kipróbálják azt, és levonják az általános következtetést, hogy ez nem hat, az meg hat.
Más ugyan így következtet, csak nála lehet fordítva.
Most akkor melyik jó és melyik nem??
A táplálék kiegészítõ csak egy nagyon kis része a kirakósnak.
Olyan mint a robogókba a benzinhez egy kis olajat kell adagolni, kiegészítõként.
De mi van akkor ha valaki túl nagy jelentõséget tulajdonít neki, és a végén már a sok sok olajhoz cseppent egy kis benzin molekulát.
Hát nem tudom hogy fog menni így az a robogó.
Ugyan így, elõbb legyen meg a bõséges tápláló kaja, amit ki lehet egészíteni kiegekkel.
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
köszi
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
Zsír lehetett, ami lement, mert a szénhidrátbevitelem jó magas, de nagy része edzés elõtt-közben-után fogy, s iszonyat mennyiségû nátriumot viszek be. Muszáj, mert pl. ha nem tolok be 1 kis konyhasót edzés elõtt, szanaszétgörcsölök. Szóval ca-mg-k-na megy orrbaszarásig. Kardió is, intenzíven ám. Ugrókötél-lépcsõsprint-vízszintes futás-gyaloglás ezek váltakozva, de figyelek, hogy 30-35 percnél ne tartson tovább egy kardióedzés (be is szarnék, meg is halnék.. ez intenzív bazdmeg)
Súlyzós edzés heti 3-ra visszavéve 2fele bontva, nagy súllyal 1 munkasorozat (persze 😄 3-4 bemelegítõsor az mindig van, de azt nem számoljuk.. pl. guggolás rúd-12 50 kg 6 80 kg 6 100 kg 6 és utána mondjuk munkasor 130-al 6-8, vsagy amennyi megy.. a melegítés alatt nem fárasztom szét magam)
Csak egy picike diétát tervezek, mert szerencsére már most vagyok olyan szálkás, mint tavaly nyár végén. 2-3 hét s jó leszek, ha fenntartom az edzések sûrûségét-intenzitását. Ezt úgy próbálom biztosítani, hogy inkább kevés napra besûrítek több edzést s több teljes pihenõnapot biztosítok.
A szedret meg le kell szednem a kertben, aztán lefagyasztani. Reggelire nagyon bubsi pár kanál zab, fagyasztott "berrymix", felöntve vízzel, mikrózom amíg a zab jól fel nm püffed, egy kis édesítõ s ehhez a vaníliás protkó. Ez kéremszépen a mámor mennyországa, iszonyat fincsi.
Most büszke vagyok mondjuk. Hiába nõtt tavalyhoz képest a testsúlyom 81-rõl 97 kg-ra, tavaly nem bírtam tolódzkodni testsúllyal, most meg 16 kg-ot magamhoz kötve megy 12, a mellem meg szétdurran. Felhúzás most 155 kg*5. Év végére ezt fogom feltornázni, ígérem!
Tuan Tran nevû sárgát ki ismeri? youtube-on van róla pár videó, õ úgy edzi a felhúzását, hogy csinálja normálmagasságból, aztán emelvényrõl, aztán bakról. Nekem most csak "alacsonyról" van lehetõségem csnálni, mert a legnagyobb tárcsa átmérõje fele a szabványnak, de így erõsödni fog a mozdulat alsó része. Erre kéne rádobni pár bakost, hogy erõsödjjön a marik meg a befejezõrész.
Btw, amióta minden nap futkosok, azóta krvára nincs izomlázam az alsótestemben. Tegnap mondjuk a vádlim fel volt dagadva, mint egy elefántnak, de ez normális, ha vki DC-s vádlitréning (5 mp-es negatív, lenn 15 mp-es vagy ameddig bírod statikus nyújtás, aztán robbanékony pozitív és ezt csinálod gecinagy súllyal) után még ugrókötelezésbe kezd.
Nem hinném, hogy nagy baj lesz a túledzéssel, amíg egy héten 2 nap teljesen pihi, s minden nap 10 órát alszom, s eszek elég szénhidrátot, mikronutrienst. Igaz-é?
Amúgy basznám tovább a ketogén dijettát, de egyik nap vásárolgatva megrohantam a gyümölcsöst. Mondom, ha van valami, ami miatt megéri szénhidrátot enni, az a gyümölcs. Édes és imádom.
Hûû ez hosszú lett 😊
Most meg olyan vagyok mint a mosott szar.
AMúgy figyi má,az oldallal mivan?Leállt a project?
Egy szem, gyorsít, erõsít, felpörget. Jól érzed magad.
Két szem már megdob rendesen, megérzed a szived is, hogy dobog. Kicsit szédülhetsz is tõle.
Három szemtõl már vacognak a fogaid, remeg a kezed és nem tudsz koncentrálni, és várod a hatás végét, diszkonfort érzet. Lehet nem tudsz aludni ha este felé vetted be.
Persze ezek a dózisok úgy értendõk, hogy én nemkávézok.
Tehát nem szoktam meg a koffeint. Aki rendszeresen kávézik, annál lehet több kell ugyan ezeknek a hatásoknak a kiváltásához.
Szóval nálam teljesen fasza a termék bár lehet h délelõtt kéne edzeni és akko alkalmazni vagy leállni vele mert ha aludni se fogok tudni akko az gázos....
Lehet hülyeség de szerintem ez is genetika kérdése h kinek hogyan bír a bõre rugalmas lenni.
Hallottam én is olyat h valaki edzés elõtt bekeni a kényes helyeket, de mivel én még nem próbáltam így nem is tudok nyilatkozni, én megvagyok velük.
(legalább tudom h növök)<#vigyor1>#vigyor1>
F
Ajak - Szõlõzsír
Kéz-láb - hidratálókrém
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
2. Pihenj rendesen, nem az edzés közben nõsz hanem amikor pihensz.
3. ez csak én tanácsolom, majd esetleg helyeselnek vagy nem.
Az edzéstervedben a súlyokat erõltesd, a tömegnövelõ gyakorlatokat, hagyd a gépeket (esetleg csak ott amit nem tudsz csinálni pl: húzodszkodás nem megy akkor csigásan ok)
tehát felhúzást, húzodszkodást, fekvenyomást(ferdén is), guggolást stb. ilyen keresztbehúzásokat csigán, tárogatást, tricepszre csigán stb. hanyagoljad, most még felesleges és elveszi az idõt és energiát a fontos dolgoktól.
Kezdem én, és majd a többiek is kiokosítanak. Nem akarom elvenni a szót tõlük. Hatalmas tapasztalat van ebben a topikban.
Elõször ne a kiegészítõkkel törõdjél. Azok kiegészítik csak az étrendet.
Elõbb legyen meg a teljes tömegépítõ étrend.
Legyen meg a napi fél vagy egy kiló csirke.
Ha nincs sok pénzed, tömegeléshez jó a csirke comb is lebõrözve, melle helyett.
Szeresd meg a rízst.
Nem tudom hány kiló vagy..milyen alkatú, hízásra hajlamos? Vagy olyan hogy naphosszat eszel, mégsem látszik meg rajtad.
Dobj be minél több adatot magadról, hogy képben legyünk.
Fontos, hogy tudjuk milyen alkat vagy.