Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi.:)
UI.: Én nem vagyok olyan, hogyha kifizetem a havi bérletet, akkor nézelõdök és nem edzem.;-)
Én Miskolcon az Avasra járok gimibe(aki nem ismerné a helyet az miskolc gettója pár ezer roma család van ott és még 10000 et akarnak betelepíteni) és azért elnézve az ott lévõ napbarnított emberkéket,hát... nehéz lenne vmi is csinálni ellenük.A legrossazbb az h csoportosan támadnak úgy is ha egyedül van valamelyik annak úgy se lesz akkora pofája meg nem köt beléd.
Én a kondizás elött 8 évig kempoztam és majdnem mester fokozatig jutottam amikor abbahagytam és úgy döntöttem h mostmár ideje nagyon megerõsödni mert azért a 100kg-s emebrt is meg kell tudni dobni ha arról van szó.
Én is 16 voltam mikor elkezdtem terembe járni és most 2 éve h ott vagyok,én nem jaánlanám hamarabb mert sztem se az izületednek nem tenne még jót ha elkezdenéd meg hát vaéamiylen szinten azét ehez agyailag is fel kell nõni.
Rengeteg fuiatal 14 év körüli srác jár le hozzánk is és röhögcsélnek beszélgetnek és csak foglalják a helet az ember elöl mert csak divatból járnak le meg azt se tudják h mit csinálnak.Lehet h te nem vagy iylen...
egy a lényeg h ha megakarod magad védeni akko elmész vmiylen harcmûvészetri irányzatra,mert a gyúrás magában nem elég ahhoz h megvédd magad!!!!
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
fõleg suli mellett,ugye elméletileg azzal,hogy hazamegy,még nincs vége,készülni kell,fõleg vizsgaidõszak húzós.olyankor sokat számít az a kis idõ,amíg elmész a terembe,meg vissza,öltözöl,zuhi,ilyesmi,vagy helyben elintézed.
Azért várom a véleményeiteket hogy itthonra egy ilyen pad 2egykezes súlyzókkal nyomni.. v. konditerem..(konditerem macerásabb lenne, mert 1 héten 3x menni isi mellett nem biztos jó dolog lenne, bár nem tudom..)
köszi.:)
jó8 nektek.
Jobb ötletnek valami küzdõsport, vagy hasonló és az mellé testépítés, én ezt tenném.
Bocs az offért, többet nem írok errõl a témáról.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ez a streetfight komoly, de Én nem szeretnék ennyire belemenni.. marad a testépítés. Nem szerettem volna elmondani, de
jazzy: Köszönöm a részletes leírást..:) adnál linket, honnan tudnék beszerezni egy padot és hozzá való kisebb súlyzókat?:) annyira ne legyen drága..:D
elkerülj helyett -> te gyere ki belõle gyõztesen.
A kidolgozott izmok nem garantálják, hogy olyan hatékonysággal vigyen be az ember ütéseket, mint egy boxoló, vagy kivédje õket, mert más mûfaj.
Erre megtanít a testépítés. A feszültséget arra kell kiadnod, hogy széttéped a súlyokat, nem pedig félrészeg barmokba kötsz bele.
Másfelõl aki edz, erõs, és tudja, hogy mekkora erõ birtokában van.
Belém is kötöttek már, ütöttek is meg, ugyanakkor nem ütöttem vissza, mert több eszem volt. Tudom ez húdehülyeség, de lehet, hogy 25 haverja áll mögöttem, vagy csak szimplán véletlen nagyobbra sikerül a kelleténél és baj történik, csínján kell bánni ezzel a dologgal.
Engem nem alázott meg, emelt fõvel távozhattam, mert tudtam, hogy õ a hülye és ennyit ér az élete, ha boldog, legyen az, máskor elõvigyázatosabb leszek. De nem ér meg egy esetleges rendõrségi ügyet az, hogy jól pofánverjem.
Ha valaki meg akarja védeni magát, akkor boxol, krav magát, vagy valami használhatót tanul, megtanul fegyvert éles helyzetben használni, de a testépítés az utolsó, amibe ilyen célzattal belevágnék.
Kell hozzá egy pad.
Csinálhatsz felülést.
Csinálhatsz fekvõtámaszt.
Elõször kezdd kisebb mennyiséggel, amennyi után fáradsz, de nem kell széthajtanod magad, majd növeld a mennyiséget, de nem kell rohamosan, csak szép lassan.
Most pedig Linkelgetni fogok, mert így jobban megérted.
Mellre - nyomás egy kezes súlyzókkal
Tárogatás - szintén mellre
vállra - csinálhatod ülve állva, ahogy tetszik
Szintén vállra - Oldalemelés, ülve, állva, akár fekve, szintén ahogy tetszik, azért fekve ne részesítsd elõnyben..
Hátra - döntött törzsû evezés egykezes súlyzóval.
Ennél a gyakorlatnál fontos, hogy érezd a hátizmodat, a lapockád mozogjon, ne karból emeld, ezt gyakorolni kell.
Ugyanezt csinálhatod úgy, hogy elõre döntöd a törzsed vízszintesig állva, és mind a 2 súlyzóval "tárogatsz" Ez így néz ki rúddal.. 2 db egy kezes súlyzóval sem olyan marha nehéz elképzelni.
Hátra ezenkívül még csinálhatsz húzódzkodást ha van rá lehetõséged. Ne a mennyiségre menj, hanem a minõségre. Kezeket szét, lapocka mozogjon.
Bicepsz - Lehet egyszerre, vagy váltva a karokat.
Ugyanezt csinálhatod ülve is, koncentráltan.
Tricepszgyakorlat. Ezt csak akkor ajánlom ha nincs normális pad, nekem szétbassza a vállam, inkább a következõt ajánlanám
Tricepsznyújtás fekve, Én ezt ugyan fej fölé szoktam engedni, nem mellé.
avagy döntött törzsû tricepsznyújtás is egy jó gyakorlat.
Törzsre. Ha gyengének érzed, Hiperhajlítás, ne vidd túlzásba, jó gyakorlat, én szeretem
Szintén törzsre, én nem kedvelem
Ezekbõl válogathatsz kedvedre, ha csak egy kezes súlyzóid vannak.
De mindenekelõtt, JÓL MELEGÍTS BE!!!
Ne sajnáld az idõt a bemelegítésre mert nagyon fontos!
Ha van még kérdésed szólj.
Igen, mondták.. de attól még kikérem a véleményüket.
A második mondatod után viszont te mellõzd, hogy tõlem bármit is kérj.
Mellesleg egy éve már megmondták neked a tuttifrankót. A Karib-szigeteki a király.
Glory, Glory Man. United!
Tavaly ilyenkor, nagyon rendes emberek segítettek Nekem, mint Pl.: Roman,Frayer és még sokan mások.:)
#10250hsz-t komplett lementettem egy txtbe, mert nem kis meló lehetett Frayernek.:)
Most már tartom magam olyan idõsnek, hogy elkezdjek edzeni.(Ám abban egyeztünk meg, hogy 16évesen..) ezért nem olyan keményen, de erõsödni akarok a nyár végére.:)
Remélem segítetek újra rajtam.:)
Nos, mostanság 1 hónapja elkezdtem felüléseket csinálni, 50et.. meg egy 5kg-os körüli súlyzóval kezenként 50et úgy, hogy teljesen leteszed a súlyzót és fel..hajlítva ugye.
Annyira nem hozza a "gyümölcsét" ezért szeretnék komolyabb segítséget kérni Tõletek.:)
Igen, valóban fiatal vagyok, de jövõre már adódhatnak gondjaim. Most 175cm körül lehetek, de még növök, ezért nem szeretnék nagyon erõs edzéstervbe belemenni.
Köszönöm elõre a segítségeiteket!:)
mov ah,4ch int 21h end
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Ezekkel szvsz kicsit javíthatnék az egéybként fos inzulinérzékenységemen. Meg még ami javít rajta, az a rendszeres intenzív mozgás :P Azt eddig is toltam, a fenti sztekk meg álom marad..
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Csapattal más a helyzet, ott motiváljuk egymást annyira hogy ne kelljen ilyesmivel foglalkozni.
Az anabolic diet? :D Én is azt olvastam s döntöttem úgy, hogy adok neki 1 lövést. De külföldön van egy mondás az anabolic dietrõl:
"mindig minden kövér ember elkezdi és 2 hétig írnak a fórumba, hogy dejó, diétáznak és szalonnás tojást esznek egész nap, aztán eltûnnek s soha senki nem hall róluk semmit"..
olt egy fórum, voltak olyan tagok akik ÉVEK ÓTA az anabolic dieten vannak, mások csak most kóstolgatják. Egyénfüggõ a dolog, legalább nem szektáznak, mint a KBK-sok. a DC-s fiúkat meg azért szeretem, mert õk meg nem is reklámozzák a dolgaikat, megvannak magukban, ellentétben a sok waterbury fangyerekkel, azok már kereszteslovagok, de cserébe nem izmosak.
Most kicsit szénhidrátozok, gyakorlatilag a reggeli-edzés körüli idõpontokban tolom a cuccot, edzés alatt 30 gr dextróz, utána 30 gr dextróz fehérgyével, rá 1 órára zabkása, szóval van benne valami cukros. Meg nyár van, rákaptam a gyümölcsre is.. csak a derekamon van szignifikáns mennyiségû zsír, majd leszedem.. asszem.. remélem.. :D
Szóval lehet h elég neki annyi ch meg ki tudja h másból hogyan illetve mennyit visz még be.
mov ah,4ch int 21h end
diétánál mennyi kalóriát lehet bevinni?
hogy lehet hogy Bodó Imi a legutóbbi bb.tv-ben 150g rizst készített magnának egész napra?
Nekem is van most itthon két doboz taurinem. 1gram / tab.
Próbáld még ki a vanádium szulfátot.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
1-2 gondolatot én is hozzátennék:
- A tej az eredeti formájában tényleg nem jó, lehet tõle nõni, de rettentõ sok zsír is feljön vele, és marha gyorsan elfogynak a tejbõl épített izmok. Ezt tapasztalatból mondom, bár anno én csak 2 litert ittam naponta.
- Ha már szóbajött a tesztoszteron fokozás... Egy olcsó termék amit most én használok az a BTU-s Zinc 100, reggel 1 szem, és délután edzés elõtt másfél órával 1 szem (a vitaminok és ásványi anyagok úgy mennek, mint régen). Nem hiszem, h placebo hatásról lenne szó, mert tényleg kicsit dühösebb vagyok (anno puhányabb, beletörõdõsebb voltam), borotválkoznom is gyakrabban kell és a libidó is olyan, mintha megint 17 éves lennék :) Már szedem egy ideje, de csak 1 kellemetlenebb dologról tudok beszámolni, a fokozottabb anyagcsere.
- Érdekes dolog ez a fehérje-zsír diéta. Ez egyébként külföldön már hódít, és itthon is elvétve találkozni vele, könyvet is írtak róla a "The Anabolic Diet" címmel (azt hiszem), nekem megvan valahol PDF-ben. Lehet télen én is kipróbálom kísérleti jelleggel, ha mégis zsírosodnék tõle, akkor úgysem rögtön olyan szembetûnõ. De nem szalonnázás meg zsíroskenyerezés lesz, hanem jó zsírokat fogok alkalmazni :)
- Egy másik (nekem) csoda táplálék kiegészítõ amit felfedeztem az a taurin, most a Scitec új termékei között lehet olcsón kapni. Olvasni róla sok pozitívumot, én tulajdonképpen a sejtvolumenizálás miatt vettem, de olyan dolgot tapasztaltam, amit döbbentem vettem észre. A térdizületeim recsegtek-ropogtak már talán évek óta is. Semmit se változtattam a kajálásomon, csak a taurin került be a képbe. Mikor elkezdtem szedni, másnap megyek fel a lépcsõn és a közepén járva arra lettem figyelmes, hogy a térdeim nem recsegnek. Azóta tiszta boldog vagyok! :) Még nem 100%-osak, lehet nem is lesznek, de én már ezt is nagy elõrelépésnek érzem. Lehet, hogy szuperhidratáltságot okoz az izületekben is? Érdekes módon találtam taurint az egyik izületi készítményben is, amikor a neten kutattam az ok miatt, biztosan nem véletlenül rakták bele.
mov ah,4ch int 21h end
Itt 1 táblazát a kreatin szedésével kapcsolatban, ezt fogom követni:)
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
-Legyek obszcén? =8^)
Mondjuk ennyi erõvel a csirkét is nyersen illene elmajszolnod...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ha az ember rendesen hajtja magát és növekszik, nem pedig zsírosodik, akkor nem ugyantökmindegy, hogy a rengeteg fehérje mellett becsúszik egy kis zsír is, mondjuk oldalas vagy steak formájában?
Csak mert egyrészt unalmas, másrészt az egyoldalú táplálkozás is kurvára egészségtelen... (Jó, mondjuk onnantól kezdve, hogy hormont vagy szteroidot kezd el tolni az ember, nincs értelme egészségrõl beszélni...)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN